Appelcom doet onderzoek naar haar bovenburen Fred van Doorn en G.Ghandi. Fred had alle planten uit de voortuin die eigendom waren van Appelcom gesnoeid waardoor iedereen naar binnen kon kijken. Op dezelfde dag komt een gastje langs, waarschijnlijk gestuurd.

Appelcom doet onderzoek naar “jongentjes” die haar regelmatig belagen. Dit is er een van. De recherche herkende hem heel toevallig meteen dankzij een hele oplettende rechercheur. Uiteindelijk kreeg Appelcom de schade niet vergoedt van de I Phone. Ze had smartengeld geëist omdat hij haar racist had genoemd. En dat terwijl ze iedereen probeert te overtuigen dat Wilders en aanhang niet ok is. Ze kreeg het bedrag van 250 niet maar het was in ieder geval gezegd. Deze jongeman kreeg 2 jaar gevangenisstraf uiteindelijk omdat ie nog wat meer op zijn kerfstok had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: