En weer een toezichthouder die niet kan helpen,…..


Info AFM <Info@afm.nl>ma 28 sep. 2020 12:42aan mijGeachte mevrouw Van Appeldoorn, Wij kunnen u helaas hiermee niet verder helpen. Wellicht dat u juridische bijstand kunt zoeken. Met vriendelijke groet, Brigitte Kleverlaan From: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Sent: maandag 28 september 2020 08:24
To: Info AFM <Info@afm.nl>; a.tio@ombudsman.nl
Subject: BK-Re: Reactie AFM Geachte mevrouw,Dat is precies het probleem, klagen bij knb geschiedt bij knb en wacht al jaren op een reactie. En ook andere toezichthouders stellen dit. Bij wie moet ik zijn, zowel privé als als journalist, om nazi praktijken en niet reageren op klachten in behandeling te nemen behalve ombudsman? Vriendelijke groeten,Marije van Appeldoorn 

This e-mail and any attachments may contain confidential and privileged information. If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately by return e-mail, delete this e-mail and destroy any copies. Any dissemination or use of this information by a person other than the intended recipient is unauthorized and may be illegal.BeantwoordenDoorsturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: