Appelcom doet onderzoek naar Cybercriminaliteit die wordt vereenvoudigd doordat de apparatuur die je vertrouwd niet te vertrouwen zijn. En de makers komen er mee weg,Microsoft dicht lek in digitale handtekeningen Windows 10 …

www.security.nl › posting › Microsoft+dicht+lek+in+di…

  1.  

14 jan. 2020 — Het lek is door Microsoft als “belangrijk” bestempeld. De kwetsbaarheid geeft aanvallers niet de mogelijkheid om zonder interactie van gebruikers …Groot beveiligingslek in Windows DNS Server: bedrijven …

www.rtlnieuws.nl › tech › artikel › windows-dns-lek-be…

  1.  

14 jul. 2020 — Microsoft heeft het lek de hoogste risicoscore toegekend en geeft ook instructies voor wat organisaties kunnen doen als snel updaten niet …Lek in Microsoft Office laat hackers kwaadwillende code …

www.rtlnieuws.nl › tech › artikel › lek-microsoft-office…

  1.  

15 jul. 2020 — Onderzoekers hebben vorige maand een lek gevonden in Microsoft Office, bekend van Word en Excel. Dat maakt het voor hackers mogelijk om …Microsoft dicht lek in Windows-groepsbeleid dat verhoging …

tweakers.net › nieuws › microsoft-dicht-lek-in-windows…

  1.  

10 jun. 2020 — Dat meldde het lek in juni 2019 bij Microsoft. In september vorig jaar bevestigde Microsoft de kwetsbaarheid. Microsoft maakte toen aan het …Veiligheid Windows 10: lek Microsoft ontdekt – IP4Sure

ip4sure.nl › veiligheid-windows-10-lek-microsoft-ontd…

  1.  

11 mrt. 2020 — Windows 10 gebruikers opgelet: Microsoft waarschuwt voor een lek in SMBv3. Lees meer over deze kwetsbaarheid en wat er tegen te doen …Microsoft meldt Windows lek die nog geen patch heeft | Dutch …

dutchitchannel.nl › microsoft-meldt-windows-lek-die-n…

  1.  

24 mrt. 2020 — Microsoft meldt dat er beperkte gerichte aanvallen mogelijk zijn die gebruik kunnen maken van niet-gepatchte kwetsbaarheden in de Adobe …Microsoft waarschuwt voor actief aangevallen … – Opgelicht?!

opgelicht.avrotros.nl › Alerts

  1.  

24 mrt. 2020 — … in Windows waarmee kwaadwillenden een computer kunnen overnemen. Er wordt al actief misbruik gemaakt van het lek en Microsoft werkt …NSA brengt groot beveiligingslek in Windows 10 aan het licht …

www.nu.nl › tech › nsa-brengt-groot-beveiligingslek-in…

  1.  

14 jan. 2020 — Microsoft heeft dinsdagavond een beveiligingsupdate uitgebracht die het lek verhelpt. In een blogpost laat het bedrijf weten dat het …‘Microsoft patcht uiterst kritisch lek in Windows’ – AG Connect

www.agconnect.nl › artikel › microsoft-patcht-uiterst-k…

  1.  

14 jan. 2020 — … die Microsoft vandaag zal versturen bevat een patch voor een zeer ernstig lek in de crypt32.dll-module, die cryptografische functies uitvoert.SigRed: het ernstige dns-probleem van Microsoft – Computable

www.computable.nl › artikel › nieuws › security › sigre…

  1.  

15 jul. 2020 — Er is een veiligheidslek ontdekt in Windows DNS. Hackers kunnen deze kwetsbaarheid uitbuiten om rechten als Domain Administrator o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: