Het lijkt bijzaak want je leeft nog, ondanks gebroken ribben, kapotte prothese, verbrijzelde neus, gescheurde meniscus, hersenletsel, bont en blauw overal, maar toch wil je als slachtoffer niet alleen op dragen voor de financiële gevolgen van diefstal, mishandeling, en telecom problemen. Maar de praktijk blijft weerbarstiger. Je kent de dader maar geen advocaat die zich wil inzetten of ze krijgen een ongeluk.

De financiële schade bedroeg meer dan 50 000 en nog steeds maakt ze allerlei kosten. Ook moet ze nog steeds een 6 uur durende reconstructie ondergaan voor haar neus.

De kosten bestaan uit eigen bijdrage van de verzekering, cursussen, opleidingen, bedrijf failliet, medische corsetten, taxi’s, hulp in huis en tuin, telefoons, computers niet betrouwbaar. Door het stelen van sleutels altijd toegang van VVE deuren, ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Geopereerd aan meniscus.

De heer Liem heeft nul euro bijgedragen en hoopt op een stil kerstwonder, ze moet dood, of door verhongeren of anders. Elke hockeytraining komt hij staren, vandaag of morgen herhaalt kerst zich. Wellicht een handje geholpen door andere mensen die ik op mijn www beschrijf.

Daarom plaats ik alles op mijn site met drie bezoekers. Drie jaar te lang geschreven en geprobeerd op te lossen. Honderdduizenden smeekbedes en beloftes om de helft te betalen of dit of dat hebben nul euro bij geschreven gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: