Appelcom deed onderzoek naar een Amstelveense vrouw die tijdens kankerbehandeling gek gestakeld werd door P. Rijnveld en zijn nieuwe vriendin. Ze is ook bevriend met A. Liem mogelijk, zie andere berichten hierover op mijn site.

Gastjes achtervolgde voortdurend zelfs in het AVL haar net als Paul Rijnveld . Vrienden en getuigen ondersteunen dit onwaarschijnlijke verhaal. En bevestigen dit aan Appelcom, “Ik was zo bang dat ik geen boodschappen durfde te doen en nog sterker vermagerde. Ook mijn auto werd voortdurend onklaar gemaakt, eerst doorgesneden banden, daarna koelvloeistof en nog veel meer.

Ook haar telefoon die gehacked was (door A. Liem) en voortdurend of rinkelde en een heel eigen leven had werkte niet

En het enge is, als ik ze het verwijt bellen ze met GGZ, . Net als de andere mensen die ze onderzoekt voor haar werk

Ze had geen puf en is bang om naar de politie te gaan omdat de gastjes, Paul voortdurend weten waar ze is. Dat geldt ook voor A. Liem. Die weet zonder dat ik contact heb met hem eerder dan ik wat ik doe en met wie

%d bloggers liken dit: