Zo zag NAZI THERAPIE ERUIT, de hele dag beschuldigen ze je van dingen die je niet hebt gedaan. En doen je na voor dingen die ze zelf veroorzaakten. En dat je leugenaar bent terwijl je niets hebt gelogen. Dat je een draak bent die extreem lelijk etc. etc.

Zo zag de  GVD Nazi therapie eruit,  ze beschuldigen de verkeerde van het zetten van vuil buiten, je bent een draak, je hebt een lelijke voortuin, het gebouw is slecht, terwijl je er niets aan kan doen (zie andere berichten) je hebt seks en krijgt kinderen terwijl je als een non leeft, ze laten de hele dag de auto van de heer Rijnveld langs komen, politiehelicopters, handhaving en willen zo dat je zelfmoord pleegt. Wel bizar is dat je boodschappen moet doen bij de AH en veel sla moet eten, zodat hun sadistische vieze gore nazi spelletjes nog lang kunnen doorgaan. Ze beweren dat je taxi’s neemt terwijl je het hele jaar geen taxi hebt genomen. Dat zijn nazi strategieën gebaseerd op leugens zodat je de hele dag wil roken. Ze sluiten de sportverenigingen en tegelijkertijd moet je sporten.

DUS NOG EEN KEER, WIJS DE SCHULDIGE AAN VOOR HET ZETTEN VAN VUIL BUITEN (ik ben dat niet GVD) , IK KAN NIETS DOEN AAN DE SLECHTE STAAT VAN HET GEBOUW EN DE VOORTUIN, IK BEN EEN NON, NEEM GEEN TAXI’S EN BEN ONTERECHTE BESCHULDIGINGEN MEER DAN SPUUGZAT. En heb geen auto helaas moeten verkopen en heb 20 km gereden in het jaar 2020.

De hele dag deed iedereen me na.. Met roken En hoe ik mijn voeten neerzet in een v vorm door alle ongelukken en breuken plus slappe enkels. Dat is extreem belangrijk als de wereld zo meteen vergaat en wordt gehackt. En het leek alsof ik terecht was gekomen in een foute versie van de computer simulatie spel van Sam Scheepers. Dat kan door de nieuwe technologie van Microsoft waarbij gebruik word gemaakt van HoloLens mogelijk. En bedoeld om je aan de medicijnen te krijgen,

En het was ook heel leerzaam. Gek genoeg, omdat mijn gedrag wel wat verbetering kan gebruiken. Ik moest naar de Albert Hein en niet naar de Jumbo. En gedroeg me als een koning. Het had ook een enorm opmerkelijk pluspunt. De abortus die ik had laten uitvoeren na de scheiding met Joris Scheepers was mislukt en de vrucht was als draagmoeder geplaatst in Joris zijn nieuwe vriendin, S. Giszbertz en was vervolgens volgroeid tot Ties. En elke man in mijn leven waren dezelfde geweest met als laatste Paul Rijnveld.

Er waren vrachtwagens met teksten ‘Werkendam’ en ik was een openbaar riool. En teveel om op te noemen. In ieder geval leek het net een film. En ik was een papegaai die iedereen nadoet, onherkenbaar voor mij, een Pinokkio, die alles bij elkaar liegt. Terwijl ik nog een leugen heb verteld omdat ik altijd heel hard ga lachen. Behalve bij Paul die alles bij elkaar verzint lieg ik.  Dankzij de leugens van de heer van den hoek en mijn vader sta ik zo bekend.

En  Ik was een hoer, dankzij de bovenbuurvrouw. En de hele dag kwamen verhuisauto’s voorbij. En FED EX auto’s, dat waren mijn gezamenlijke exen of de buurt die het had gehad met mijn ex.en.

En ik dacht dat ik was gegijzeld, dat was ik ook en om mijn kinderen te redden moest ik ervoor zorgen dat ik erachter kwam welke man Paul was, de echte, dan konden we trouwen. Gelukkig bleef dit bespaard tot 2 mannen waarvan ik dacht dat ze Paul waren maar had veel erger gekund.

Die twee mannen was een iemand donker. En die wist precies alles wat ik Paul had verteld. “Rechterborst” , eenmalig en die troggelde 500 euro van mij af om mee te gaan naar het Casino (dat wilde hij weer terug geven overigens)  en die en een was Sef, die deed alsof hij een koning was en dat hij eindelijk mocht vertellen dat hij elke man in mijn leven was geweest. In zijn huis hingen ook alle overhemden of t shirts van Joost Blom tot Paul. En van paul moest ik afscheid nemen omdat hij zich had laten ombouwen tot Sef.

Ook vertelde hij me dat ik door iemand was ontvoerd tijdens de Wintersport en iemand die zich voordeed als Paul me had meegenomen. Ook vertelde hij dat alle  kinderen van de mannen waarmee ik een relatie had gehad van mij waren. En ik was dat allemaal vergeten doordat ik was ontvoerd op Wintersport etc.

Mijn moeder leefde nog en was terug gekeerd als Patty Swaab net als Maarten maar mijn zusje en schoonvader waren overleden. Mijn zusje omdat ze teveel had gelachen en te veel was opgevallen en die was neergeschoten. Net als ik toen deed. En heb daar heel erg stuk van gezeten.

En woest geworden op deze man voor het vertellen van zoveel onzin, mijn ex schoonvader heeft corona overleefd net en mijn zusje is alive and kicking.

Degene die achter de film zaten waren de Jong, Hijmans, van Wijk, van Leeuwen (mijn schoonmoeder) gebaseerd op de leugens die erover mij rondgestrooid werden. O.A. door Paul Rijnveld en de henken. Paul beweerde dat ik het had uit gemaakt en met zoveel mogelijk andere mannen het bed wilde delen. Niet heel logisch als je midden in de behandeling van kanker zit. En zie daarvoor de rest van mijn site. Een andere variant was dat Robert en Aida erachter zaten.

ZE HEBBEN ME GVD HIERMEE GEK GEMAAKT MET HUN ONTERECHTE BESCHULDINGEN EN BEREIKEN PRECIES HET TEGENOVERGESTELDE DAT JE DOOD WIL GAAN EN KOFFIE WIL DRINKEN, zo extreem gemeen is dit.

STOP MET JULLIE ONTERECHTE BESCHULDIIGEN,

%d bloggers liken dit: