Joris Scheepers, 25-3-1971

Mijn ex-man is gewelddadig, zo lang ik hem ken, vooral toen ik zwanger was, trapte en schopte de kinderen zo n beetje naar buiten, dat zit me nogal dwars.

De eerste keer dat hij heeft geprobeerd me echt te vermoorden en dat politie bij betrokken was, was vlak na de scheiding, door het deurluikje van het raam. Toen probeerde hij me te wurgen wat aardig lukt. De buurvrouw heeft toen 112 gebeld. Joris kwam er af met scheidingsperikelen, zie mutaties op de Rentmeesterslaan. Daarna heeft hij geprobeerd in te breken, ook betrapt door oplettende buurvrouw, daarvan ook mutatie opgemaakt. Heb zo vaak de politie nodig gehad na scheiding dat ik dat niet meer precies weet.

Heb onderstaand relaas verdeeld in aangetoond en mogelijk.

22-3- 2009,

De belangrijkste keer was  toen een keer dat ik alweer enorm in getrapt werd en Joris zelf 112 belde blijkbaar met de tekst “help ik ga mijn vrouw vermoorden”.  Daarvoor is hij toen aangehouden. Ik ben toen naar de VU gestuurd door politie om alle verwondingen in kaart te brengen.  Hij moest voorkomen en heeft toen een brief uit mijn naam vervalst.

 En hij weet precies hoe bang ik voor hem ben dus die brief durfde ik eigenlijk niet te laten zien. Dit dossier is misschien uit de VU verdwenen, ik hoop dat jullie dit nog hebben, vast.  Joris heeft toen geloof ik geen straf gekregen volgens mij maar moest reclassering.  Mijn vinger staat nog steeds scheef hierdoor. Dus word elke dag geconfronteerd hiermee. En hoe de man een verklaring van goed gedrag kan hebben is onmogelijk lijkt me. Die verklaring heeft hij nodig om te werken als arts denk ik.

Aangezien hij van alles vervalst blijkbaar, mijn kinderen vertelde me dat hij een nieuw rijbewijs had gekocht nadat zijn oude samen met auto was afgepakt wegens te hard rijden of iets.  Maar weet dat natuurlijk niet zeker. Weet wel zeker dat hij mijn handtekening heeft vervalst bij uitkeren van levensverzekering.

Aangetoond

Arondissementsparket  Amsterdam

T.a.v. Mevrouw Mr. Stahlie

Postbus 84500

1080 BN

Amsterdam

Marije C.C. van Appeldoorn

Rembrandtweg 353

1181 GL Amstelveen

Betreft; mogelijk valsheid in geschrifte

Parket nr 852850-09

Proces vb 20090784781

     Amstelveen, 6 mei

Weledergestrenge Meester Stahlie,

In bovenstaande zaak bent u tot een uitspraak tot ontslag van rechstvervolging gekomen, mogelijk op basis van een brief die zogenaamd uit mijn naam is verstuurd. 

Het betreft de brief in de bijlage hieronder. Tot mijn grote onsteltenis las ik deze brief die mijn exman mogelijk heeft opgevoerd waarbij ik de aangifte ontken en mij beroep op emotionele instabiliteit. Ik heb nooit zo’n dergelijke brief geschreven. Sterker nog, alles wat is de aangifte staat is waar. Ik heb blijvend letsel aan mijn destijds door mijn exman gebroken rechterhand overgehouden. 

Het zou niet voor het eerst zijn dat mijn exman mijn handtekening vervalst. Vandaar dat ik nu ook de mogelijkheid niet uitsluit. 

Aangezien ik onlangs verhuisd ben was ik enige tijd niet op internet aangesloten. De bewuste brief is precies op de verhuisdatum vestuurd, nadat ik had aangekondigd voorlopig niet online te zijn en alleen te bereiken was via mijn mobiele telefoon. Op 22 april heb ik een mail verstuurd naar mijn exman met “Doe je best” als reactie.

 Ik heb het met mijn advocaat opgenomen en hij zei dat ik contact op moest nemen met justitie. Ik heb nooit toestemming gegeven voor deze bewuste brief, laat staan mijn handtekening onder deze leugens gezet. 

Ik benadruk dat ik niet zeker weet of hij de brief heeft opgevoerd als bewijs. Zou u mij daarover kunnen informeren? Indien dit wel het geval is zal ik aangifte doen van valsheid in geschrifte. 

Email, verstuurd op 31-3

Hoi Marije,

Als bijlage de brief waarmee je mij kan redden. Het zal best een beetje slikken zijn maar ik hoop dat je dit wilt doen. Morgen is de rechtzaak om 11 uur. 

Groeten joris

Inhoud attachment: brief

M.C.C. van Appeldoorn

Dorpstraat 24a

Amstelveen

      Amstelveen, 30-3-2010

Edelachtbare,

Naar aanleiding van een verzoek van mijn ex-man, Joris Scheepers schrijf ik deze brief waarin ik u vraag af te zien van vervolging.

Bij nader inzien zijn de feiten zoals vermeld in de aangifte gekleurd door emoties.

Ik verklaar hierbij dat er geen sprake is geweest van mishandeling, dan wel lichamelijk letsel.

De ondelinge verhoudingen zijn inmiddels verbeterd en ook de omgangsregeling verloopt naar wens.

Met vriendelijke groet,

Marije van Appeldoorn

Email Joris 31-3, iets later

>> Hoi marije, > Voordat je denkt dat ik er hiermee wel makkelijk vanaf kom nog even   dit. Het om klaagt mij aan, jij kan je verklaring niet meer intrekken   dus de vervolging gaat gewoon door. Jouw brief zal slechts enige   verzachting kunnen geven. Ik hoop dus dat je hiertoe bereid bent. Groeten joris

Reactie van Joris op 

Doe je best! Verstuurd vanaf mijn iPhone Op 22-apr-2010 om 11:25 heeft mcc appeldoorn <mvappeldoorn@tele2.nl>   het volgende geschreven:\ > Joris, > Zoals ik heb aangegeven het ik geen internet gehad, deze brief, die   > niet geattached is kan ik niet lezen nog heb ik daar ooit mijn   > toestemming voor gegeven. Ik denk dat je mijn handtekening voor het   > gemak eronder hebt gezet en zal dit met mr Laus opnemen.

Reactie Joris op 22-4

Reactie van Joris op 

Doe je best! Verstuurd vanaf mijn iPhone

Einde mail

Hartproblemen

Na kanker heb ik veel te hoge bloeddruk en hartproblemen gekregen zie mijn dossier bij huisarts, VU of CardioVitaal. De allerbelangrijkste redenen voor die hoge bloeddruk is Joris en volgens mij doet ie expres een schepje erboven op. Hij doet alles om mijn bloeddruk zo hoog mogelijk te krijgen, die mails met dansen op je graf, de champagne rijkelijk als je dood bent, hoop dat je sterft aan borstkanker, spring dan, wanneer spring je nu, dood moet je, het zal nog slechter met je aflopen , en dan dat Willem getreiter in dezelfde trant, champagne voordat ik onder mammografie ga liggen.

Mijn gezondheid gaat eraan onder door en dat is precies wat hij wil bereiken met dit gedrag en hij komt daar niet meer mee weg hoop ik dan. Daarom alle schroom en angst opzij gezet en opnieuw naar politie gegaan, in de hoop dat jullie me helpen.

DORPSTRAAT 24a, mannetjes in de tuin, 3 x

In de dorpsstraat 24 a heb ik  2 x aangifte gedaan vanwege de man met vraagteken. Dat is ook wat veel van goede, een draaideur crimineel.  Was ook 1 uur voordat ik date had met Jeroen Wassink  op Valentijnsdag.

Een jaar ongeveer eerder zelfde man in de tuin, toen heb ook politie gewaarschuwd. toen had ik ook een date. met Lukas van den Heuvel.

Dat is ook wel heel veel toeval. En nu  onlangs de gast van 500 in de voortuin. Die zaak is overgenomen door Reinier van Recherche

Honkbalknuppel, daarna 4x collapse

Als Joris mijn mails leest dan  weet hij ook dat ik drie jaar geleden een date had met collega. S nachts voor date ben ik toen 4x knock out gegaan, en had gevoel dat ik met honkbalknuppel werd neergeslagen.  Dat heb ik ook tegen artsen gezegd. Ben toen binnenste buiten gekeerd omdat ik niemand had gezien dacht hartproblemen of iets. Kan ook heel goed, dat hoop ik maar.  Geloof dit echter ondertussen niet meer.  Ik was bewusteloos dus kon ook  niet echt iemand zien. Mijn kinderen lagen toen te slapen dus die hebben dat niet meegemaakt gelukkig maar ook niet opgelet. Door deze val was ik niet meer mezelf. En was taalgevoel , geheugen plus interesses kwijt.  Hetgeen het maken van een logisch verhaal nog steeds bemoeilijkt. En dus aangifte doen ook.

u kunt navragen bij Amstelland huisartsenpost en Amstelland waar ik de volgende dag naar toe ben gegaan. Dat was in de herfstvakantie in 2015.

April

Mutatie bij de Politie wegens geweld van Joris ivm toestemming van de paspoorten. Nadat hij mij in elkaar geslagen heeft (in het bijzijn van de kinderen)  belt hij de volgende dag naar school (en jeugdzorg) om te vertellen dat ik zo in de war ben.

Brief aan Joris

Apotheek

Joris de apotheek belde enige tijd terug voor jou en je weigert te melden wat je hebt besproken. Wel zijn stomtoevallig mijn allergieën eruit en baxter verandert. Vind dat niet zo netjes Joris, een beetje jokken over apotheek, niet in laatste plaats omdat je zegt dat je niet hebt gepraat en de apotheek, best heel betrouwbaar, en ik daar heel anders over denken.

Het lijkt enigszins op misbruik en omdat je zo zwijgt en ontkend denk ik al snel aan iets wat niet mag,

Stomme toeval was dat allergieën etc eruit waren en ik verkeerde baxter kreeg, Als ik je vraag wat er mee is antwoord je “het zal nog slechter met je aflopen dan nu”.

Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>28 apr. (2 dagen geleden)
aan marijesva

———- Doorgestuurd bericht ———-
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: 3 oktober 2016 om 19:11
Onderwerp: Re:
Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>


Ga je weer dreigen? Apotheek belde mij maar moesten jouw hebben vorige week. Van een kwam ander. Het staat  bovendien in computer. Op maandag 3 oktober 2016 heeft Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com> het volgende geschreven:

Het zal nog slechter met je aflopen dan nu


Op 3 okt. 2016 om 16:23 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

Heb je toevallig medische gegevens opgevraagd bij apotheek? Dat is niet zoals het hoort. 

apotheek.jpg

Heb erg vaak aan apotheek gevraagd wat er is besproken meteen de volgende dag maar omdat ik aan het hart revalideren ben en stent heb gekregen niet zo fit voor actie. De onderste steen moet boven komen heb ik gevraagd aan apotheker.

AVL

Dan AVL, je hebt me daarnaar toe gestuurd dus je kon lekker rommelen in mijn dossier, stom toeval maar verkeerde maat prothese besteld, dat soort dingen ga ik denken omdat je totaal onbetrouwbaar bent door apotheek verhaal. 

VU

Dan kwam ik vorige week achter dat er misschien uit vu dossier al mijn nogal beeldige röntgen foto’s van breuken verdwenen, daar zal je wel niets mee te maken hebben maar door bovenstaande toch best vreemd, er is maar een iemand die zijn eigen gemaakte breuken permanent wil weg archiveren. Heb dossier maar opgevraagd en dan zal blijken……

Vreemde snuiters

Dan ook zo verbazing wekkend joh, heb afgelopen jaren 3 x kleine gastjes op bezoek gehad van zelfde mini  kaliber die zo geen indruk op me maken, elke keer met zelfde verhaal. Begin echt te twijfelen aan toeval, weet jij misschien hier iets van af heel per ongeluk? Of je vriendje Erik heel per ongeluk? Stomtoevallig heb ik foto’s gemaakt die werden herkend en een gastje uit 500 top crimineeltjes. Dat zijn jullie vriendjes, dealers of iets?

 – top 500 crimineel in de tuin, plus berichten uit buurt dat iemand langs rijdt snacht spottend, zie aangifte .Zie correspondentie met recherche

En weet je wat ook heel vreemd is? Had een date elke keer voordat ze op bezoek kwamen. Dat is  veel toeval, Nou jok ik, een keer op vroege ochtend voor date had ik gevoel of ik neergeslagen was met honkbalknuppel waardoor ik 4 x flauw viel, en door hersenschudding nooit gedacht dat misschien honkbal knuppel echt was. Alle ziekenhuis disciplines afgelopen, niets gevonden, wel groot gat en bult in mijn hoofd, kan prima iemand gedaan hebben. assistent, jij of duo?

Het sturen van sms s op het moment op de minuut af, dat ik uit ziekenhuis, na borstamputatie, kom met “ik betaal alimentatie niet”, maakt dat ik weet dat jij mijn berichten of leest of camera’s hebt opgehangen of je zwaar verdiept in ziekenhuis dossier of allemaal. Je kan dat niet weten. Onmogelijk. Je kan niet precies weten wanneer ik thuis ben, griezelug. Het daadwerkelijk uitvoeren van deze sms maakte de tijd met kanker zo ingewikkeld veel moeilijker. Zonder geld op zo n moment, zonder reden, gewoon uit pesterij om mij te terroriseren, Ook je alischuld is gigantisch. De deurwaarders die je op mijn dak stuurt door niets voor de kinderen te betalen, geen contributies etc maakt dat er waarschijnlijk meer geld uit gaat dan er binnen komt. 

En het expres laten staan van de kinderen op zulke momenten zie ik als extreme terreur. Je hebt van jeugdzorg waarschuwing na waarschuwing hiervoor gekregen. En toch doen om kinderen en mij te pesten.

Willem

Dan ken je Willem nog wel van Heineken. Deze Willem weet precies wanneer ik in ziekenhuis ben en stuurt dan de meest bizarre berichten, moet Chandon voordat ik onder mammografie ga liggen. Een huwelijksaanzoek een dag later of iets. Hij heeft een retoriek die ik ergens van ken, je bent gek, je moet hulp. Deze manier van communiceren met heaven teksten komen me zo bekend voor, dansen op graf retoriek en spring.  Gelukkig voor deze Willem weet ik precies hoe zijn fam situatie in elkaar zit. Willem heeft geen zussen en geen broers, wel praat hij over Sebas en Esther en heel veel over jou, best vreemd. Op facebook staat dat zijn identiteit gestolen is. Of willem is gek, of jij of beide, dat kan ook nog.

Berichten

Dit alles gecombineerd met je gezellig dansen op je graf berichten, champagne vloeit rijkelijk wanneer je dood bent, hoop dat je sterft aan de borstkanker, dood moet je, wanneer springen, sterf teef, en je reputatie bij 112 dat je mij wil vermoorden plus hele voorgeschiedenis van schoppen en slaan, lekker hard wanneer ik zwanger ben, maken mij enigszins verontrust.

Dan zijn mijn telefoons en computers elke stuk, heel bijzonder, sms berichten zijn daardoor kwijt, heb geen bereik in huis, allemaal bijzonder. Net zo als hele mailgeschiedenis van Tele2 verdwenen.

Omgeving

De ” ziet ze vliegen”omgeving waarin je leeft met Erik en Alda ook niet meteen de beste omgeving. Het feit dat je je zakken niet wil leeg halen als kinderen je betrappen met coke kopen zie ik maar als teken van slechte wil. Heb je miljoen x aangeboden om je te helpen. Zelfs dat je alischuld daarvoor mag gebruiken als je er maar af blijft. 

Stop ermee het haalt de duivel in je boven. En deurwaarder vond je belastingschuld die voor gaat op ali schuld imposant, 400 000 euro, wats gebeurt man?

Hopelijk is het een slimme advocatentruc maar geloof niet.

Psychisch dreigen en altijd liegen

Bijna wekelijks berichtje dat ik me moet laten opnemen, ook psychiater verkeerde info vertellen. Jij bent arts en zegt tegen iedereen dat ik gek ben. Zelfs tegen school nadat je mijn hand gebroken hebt. Dat is verboden. Je mag als arts niet dit soort uitspraken doen, zeker niet wanneer je niet weet wat ik heb, tenminste dat weet je natuurlijk wel door meegluren waarschijnlijk. 

München by Proxy, Laat je opnemen, je bent gek. Dit soort mails gaan naar jeugdzorg met alle gevolgen van dien.

Heb jeugdzorg gebid en gesmeekt om toezicht te blijven houden, zeker vanwege ziekte,  maar niets van dat alles. Elke mail die ik aan hen stuur met de waarheid doen ze waarschijnlijk af als die gekke mevrouw. Jij hebt mijn functioneren hierdoor ernstig geschaad. En ook de kinderen heb je gevoed met deze gedachtes. 

Jeugdzorg heeft alle berichten met zorgmeldingen blijkbaar afgedaan als gekte. Je laat de kinderen altijd alleen en ze betrappen je met coke en je weigert zakken leeg te halen.  

Heb 12 jaar gevochten dat de kinderen je überhaupt zagen. En door mijn beperktere vooruitzichten en veel ziek zijn, was ik dolblij dat dat eindelijk was gelukt hoe fout ook, zonder onderzoek weg halen, jouw op je woord geloven, zonder onderzoek weer opheffen. 

Jouw Holleeder omgeving zonder enig toezich, net als afgelopen weekend, weer alleen, lijkt me niet optimaal.

Susan en Mark

Als je het al zo voorzien hebt op mij terwijl ik niet vreemd ben gegaan hoe zit dat dan met Suus en Mark?

Patienten

Denk je er wel eens over na hoe veel gevaar je patiënten lopen door je coke verslaving?

Vervalsen

ervalsen van van alles, rijbewijs, brieven uit mijn naam naar rechtbank, levensverzekeringpolis, 

mogelijk psychiatrisch rapport jeugdzorg. 

Vervalsen uitslagen wellicht? uit Amstelland?, VU, Avl?

Niet doodknuppelen

En je kan nu wel denken stomme kutteef ik, of de holleeder assistent, kom je nog eens een keer lekker doodknuppelen, dan weet echt iedereen in mijn omgeving dat, inclusief de politie. En reuze lullig voor Sam en Eem ook. Heb je altijd hand boven hoofd gehouden omdat je vader bent van Sam en Eem. Je bent zo extreem veel alle grenzen te boven gegaan door bovenstaande dat ik me handen terug trek. Je laat de kinderen voortdurend alleen nachtenlang en ik heb een discussie met ze gehad. Ze zitten op het gymnasium en ze hebben niet eens meer in de gaten dat Erik, vroeger beste vriend van Holleeder, nu beste vriend van Joris, geen goede kameraad is voor je. 

In alle voorzienigheid gaat deze mail ook naar mijn vader, mevrouw Aalmoes en de politie. Mocht er iets vreemds gebeuren in mijn of suus haar omgeving dan weet iedereen waar ze het zoeken moet. 

Kanker

nadat 2 jaar borstkanker werd geconstateerd kwam hij wel opeens meteen langs. Dat ging een week goed waarna opeens de helft alimentatie werd betaald. Hij heeft de kinderen 2 dagen meegenomen naar Parijs (de eerste vakantie in 6 jaar, terwijl hij elke vakantie beloofde iets te doen) dus het leek fantastisch. 

Hij was mijn verwijzende arts en had AVL geregeld. Dat leek heel mooi maar nadat verkeerde maat prothese was besteld, 4 maten kleiner vanwege een bestelfout uit het ziekenhuis dacht ik daar anders over. Dit kan een gewone fout zijn van de plastisch chirurgen maar kan ook anders zijn.

een sms toen ik 1 sec thuis was uit zhuis

Naast de zorg om kanker moest ik wel opeens ook met de helft minder leven. De alimentatieschuld bedraagt ondertussen ruim 15000 euro.  Sinds ik ontslagen ben uit ziekenhuis betaalde hij niets meer. Ondertussen heb ik bijstand aangevraagd. de alimentatie achterstand is enorm, de deurwaarder kon niets vanwege gigantische belastingschuld, of slimme truc of echt

Joris beloofde, toen bleek dat ik niet tegen de chemo kon en werkelijk doodziek was, dat hij voor de kinderen tijdens chemo ging zorgen. De eerste keer dat hij ze niet kwam ophalen was ik zo doodziek. Toen is er vanuit jeugdzorg een juridisch document opgesteld waarbij hij gewaarschuwd werd om dat niet nog een keer te doen. Tot mijn grote frustratie en die van de kinderen was het de volgende weer precies hetzelfde. 

De allerergste keer was toen ik net geopereerd was en een dag thuis. Ik ontving toen een mailtje ik betaal helemaal geen alimentatie meer. En ook was hij onvindbaar terwijl er was afgesproken met mijn vader en zusje dat Joris voor de kinderen zou zorgen, ze hebben dat diverse keren gevraagd. En hij had het ook de kinderen beloofd. Hij bleek spoorloos. De kinderen waren er ziek van net als ik. Het was hier een grote heksenketel, sam smeet met tv’s, ik was doodziek en eem radeloos. 

We zaten zonder hulp, zonder geld, helemaal gek van verdriet en ellende.

,psychische terreur

spring van dak, dansen op je graf, je moet dood, hoop dat je sterft aan borstkanker

an: marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 24 december 2015 13:27:07 CET
Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
Onderwerp: Antw.: Kerstvreugde

Ik hoop echt dat je snel overlijdt aan je borstkanker. 

Ziek ziek wijf. 

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Op 24 dec. 2015 om 13:24 heeft Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com> het volgende geschreven:

Marije, 

Waarom ben je niet bereid hulp te accepteren. 

Het zou je zoveel rust kunnen brengen als je een tijdje psychische hulp accepteert. Een opname is vrijwillig en je kan er weg wanneer je het wilt. Het zal jou en het contact met Sam en Emilie ten goede komen. 

Het kan alleen maar beter worden want op deze manier is het voor jou helemaal niet goed. 

Het kan echt alleen maar meer rust geven. 

Joris

Zulke mails krijg ik elke week ongeveer en hij zegt dit ook tegen kinderen

an: marijevanappeldoorn@gmail.com <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Verzonden: maandag 11 juli 2016 18:59
Aan: Marije Van appeldoorn; marijesva@hotmail.com
Onderwerp: Fwd: KerstvreugdeVerstuurd vanaf mijn iPhone


Begin doorgestuurd bericht:

Van: marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 24 december 2015 13:26:34 CET
Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
Onderwerp: Antw.: Kerstvreugde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: