COLUMN

Er bestaat, ondanks veel uiterlijk vertoon jegens landen zoals Hongarije, geen persvrijheid in Nederland. Volgens Appelcom heeft dat meerdere redenen.

Allereerst worden journalisten bedreigd, Ten tweede is bijna alle media in NL en België verdeeld in drie grote uitgeverijen. Als laatste probleem is het lek op Intel en Microsoft waardoor iedereen mogelijk kan worden bestudeerd. En zogenaamde vrienden die je voortdurende proberen te vermoorden, telefoon stelen en sindsdien voortdurend weten waar je bent! En dan beweren dat ze het zo goed met me voor hebben….

Bedreiging door notarissen en MvA, makelaars vereniging Amsterdam

We werden extreem bedreigd in ons onderzoek naar de MvA (makelaars vereniging) en Notarissen. Die dreigde toen alle medewerkers van CASH en hun familie iets aan te doen. Als ik dat doorvertel aan de toezichthouder gebeurt er niets mee. En dat ik als journalist nooit meer aan de bak kom, hetgeen aardig gelukt is. En denk dat er een heleboel mensen in mijn omgeving bij betrokken zijn om dat zo te houden.

Dan rijden er in mijn straat veel te mooie auto’s voor Amstelveen bij tijd en wijle. Die rijden met me mee naar de vuilcontainer om te laten zien dat ze er zijn. Ik gok dat ze afkomstig zijn van de makelaars MvA, Notarissen en de organisatie rond de heer Schurink en van Zanen.

Ook heb ik veel te veel ongelukken , auto onklaar, Scooter hetzelfde, en wordt ik bedreigd in mijn directe omgeving door G. Ghandi (prostitue) die dreigt me te vermoorden en gastjes op haar balkon om het nog eens even te herhalen. Dan verdienen A. Liem en Paul Rijnveld veel te weinig om zo n luxe leven te leiden dus ik denk dat ze overige inkomsten hebben. En als ik een bericht plaats verdwijnt het net zo hard. Of het bewijs is weg. Dat is allemaal niet zo democratisch helaas.

En als ik aan mijn site wil werken of iets wil opzoeken verdwijnt de verbinding. Allemaal om mij te frustreren of het werk onmogelijk te maken. Net als armoede, honger tijdens chemo.

Uitgeverers

De kleinste uitgever is het FD, als Appelcom haar de stukken over de KNB, de excuses van de heer Geselschaf, het verhaal over de gemeentesecretaris en de reactie van Den Haag toestuur. Verneem ik niets. Het zelfde geldt voor de Volkskrant. De enige die ingaat op KNB met nazi verleden is de NOS. Die durft wel gelukkig

Het enige waaruit blijkt dat de stukken met bewijzen goed zijn aangekomen is de reactie van de gemeente den Haag
Dit komt overal binnen, ……. van mevrouw Bolier, zie andere artikel op mijn site.

Nou, ook niet zo democratisch en inhoudelijk gereageerd van den Haag. En als ik NVJ benader zeggen ze doodleuk, hoe kunnen wij je helpen hierbij?

Niemand durft het op te nemen tegen nazi’s of criminelen. En ik denk als ze het wel doen worden ze erin geluisd of bewijzen worden veranderd.

Wordt vervolgd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: