uido Tjadens <g.tjadens@lubbers.nl>1 mei 2020 12:49aan mij, PeterGeachte mevrouw Van Appeldoorn, Zoals eerder aangegeven breng ik uw berichten onder de aandacht van notaris De Meijer als hij weer op kantoor is. Ik verzoek u ons niet meerdere malen per week een email te sturen en geduld te betrachten. Met vriendelijke groet / Kind regards, ​Guido TjadensNotaris / Civil‑law notary ng en bevatten
  an: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Verzonden: vrijdag 1 mei 2020 12:38
Aan: Guido Tjadens <g.tjadens@lubbers.nl>; Peter de Meijer <p.demeijer@lubbers.nl>
Onderwerp: Re: Tijd dringt dat het word opgelost ! Geachte heer de Meyer en Tjadens , Excuses dat ik deze foto’s stuurde zonder tekst. Wanneer gaat u het oplossen? De heer Galman verkondigde onzin. Hij had mijn zusje en mij moeten informeren en toestemming moeten vragen. Ook ontbreken onze handtekeningen.  Een hobby die notaris Brummelhuis heeft gekopieerd overigens! Bij de verkoop van Mensinge 34 in Amsterdam.  Slecht voorbeeld doet slecht volgen. En jullie waren betrokken als notaris bij de verkoop in adviserende rol. En de naam van jullie kantoor staat prijkt onder akte van woonark in Kudelstaart en de sloep van de vriend van mijn vader.  Wat ik me ook afvraag is waarom mijn advocate, van van Bearle 83, mevrouw de Vries, met zo n overweldigend bewijs, adviseert 60 000 euro te innen, terwijl het geweldige kindsdeel 1/3 is van 375.000 zoals in het totaal idiote Rapport van horlings en horlings is vastgesteld. En als ik haar vraag om aktes, daar wel voor moet betalen maar niet geleverd krijg. En als ik naar de correspondentie doorstuur die ik had met uw kantoor en het artikel over iedereen die hier bij betrokken is, niet reageert. Gisteren als ik haar bel heeft ze las van archiefstress en gooit ze hoorn op de haak.  Nou goed en ipv het op te lossen stuurt u mooie auto’s langs?  Dat viel op vast ook andere mensen.  Vriendelijke groet Marije  Op vr 1 mei 2020 om 12:16 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>BeantwoordenAllen beantwoordenDoorsturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: