Bericht aan Arthur Liem maakt ongewenste foto’s, kerstmoord en niet door letsel en kanker niet in staat normaal aangifte te doen.

POLITIEEENHEIDDISTRICT AMSTEPOAM-ZUIDBASISTEAMTelefoon 0900 8844        Proces—verbaalnummer      PL1300-2017270413-1P R O C E S – V E R B A A L aangifteEezzvoudige mishandeling           Plaats delict                   Rer:Eandtweg 353, 1181 GL Amstelveen          ? Leegdatum/tijd                Op maandag   december 2017 om 01 : 30 uurZk, verbalisant, (AML02916) , hoofdagent van politie Eenheid Z.sterdam, verklaar het volgende :Op donderdag 28 december 2017 te 09:39 uur, verscheen voor mij, in het politiebureau, Bureau Amstelveen Noord, Gerard Doulaan 2, 181 WS Amstelveen, een persoon die mij opgaf te zijn:Achternaam Van AppeldoornVoornamen Marije Caroline ChantalGeboren 29 september 1971Geboorteplaats. Heemskerk in NederlandGeslacht VrouwNa±onaliteit NederlandseAdres Rembrandtweg 353Postcode plaats 1181 GL AmstelveenZij deed aangifte en verklaarde het volgende over het in de aanhef vermelde incident, dat plaatsvond op de locatie genoemd bij plaats delict, op maandag 25 december 2017 te 01:30 uur:‘T lk heb van de tien jaren dat ± k Arthur kez, totaal drie jaar een verhouding met hem. de drie j are:’- is de verhouding meerdere keren aan/ uit geweest. Arthur woont in Amsterdam, de Zeilstraaz 16—111. Ei j is gescheiden.Reden waarom ik nu aangifte doe is omdat hij mij heeft ± shandeLd. Dat is gebeurd in mijn woning, op maandag 25 dece±er 2017, omstreeks 01.30Ik heb de laatste jaren een kwakkelezde gezondheid. lk ben hartpatiënt en ik heb recent nog borstkanker gehad. Ik word er nog voor behandeld.Op 24 december 2017, omstreeks 17 . OO hebben afgesproken ora naar Lichtjesnacht op Zorgvliet te gaan. Ik heb hem opgehaaLd in Amsterdam.Na de Lichtjesnacht zijn wij nog I angs ZE in moeder gegaan en een vriend naar het toekomstig graf van zijn ouders. Het was allemaal leuk. Lk heb genoten.Echter, het is ontaard.Wij zijn naar de samenzang   het Ouder Dorp gegaan en toen nog Abina. Daar ging het al fout. Hij heeft mijn telefoon afgepakt omdat ik met mijn dochter zat te appen. Het was bijna 24.00 uur, eden  ± k dochter een fijne kerst wilden wensen. Omstreeks 24 . OO uur ben ik vertrokken. Ei j kwam toen achter mij aan. Ik heb hem duizend keer gevraagd of ik telefoon terug mocht. Die kreeg ik niet terug. Verder had hij ook nog       huissleutels. Hij had alles, ook mijn geld. Ik had namelijk een jurk aan zczder zakken.Thuis aangekomen  samen naar binnen gegaan. Daar is hij uit het niets begonnen om op mij te gaan zitten. heeft mij neer gedrukt, op de grond gegooid en met zijn knie is hij op L inker borst gaan zitten. Aan de linker borst word ik geholpen. Die borst zit- gehecht ez z ï z er een prothese om. Dat weet hij drommels goed. Hij heeft mij ook tegen de  en de tafel gegooid.         Form.nr•. 17570556 – PVAANG            – Blad 1                            LFN012.3.7Exemplaar bestemd voor de aangeverBeantwoordenDoorsturen

Dat komt door jij jurist met advocaat vs slachtoffer met hersenschade en doodziek van alle breuken en pijn. 

En alle advocaten die ik benader kennen het rechtsgebied of zijn plotsklaps ziek. Wellicht niet toevallig! 

Dan zit je in mijn Gmail al het bewijs te vernietigen omdat je mijn wachtwoord kent net als i cloud! 

Dat is verboden!

Net als naar hockey en komen als mijn advocaat heeft gevraagd om dat niet te doen! 

En ik heb 50 000 euro schade hierdoor en ipv de zaak als vrienden te schikken beloof je gouden bergen en ik betaal fiets etc etc en  i phone. Vakantie voor mij en de kinderen etc. 

Dat is oplichting en ook strafbaar. 

Wat je hebt staan op je computer mag ik niet inzien omdat het een tijd geleden ziek maakte en ik je jaren niet heb willen spreken, dat waren blootfoto s van mij terwijl ik sliep etc en nog veel erger van dames overal zelfs op hockeyclub. 

Als ik met mensen over kerst wil praten dan pers je me af met ik weet alles over je. Dat klopt want je zit in mijn telefoon, zie correspondentie met Apple. 

En Als het te heet onder je voeten wordt bel je de ggz of crisesdienst om zogenaamd je zorgen te uiten . Onlangs was dat nu voor het laatst, 

Dat zijn zorgen voor jezelf . Als je je zorgen maakte over mij zou je delen in de kosten en niet naar hockeyen komen. Zoals je weet stik ik heel vaak vanwege paniekaanvallen door kerst. 

En al 2 ,5 jaar binnen zitten herbeleven. 

Wat ik ook heel vreemd vond is hoe je Florence haar opleiding van 25000 euro p j kan betalen, 2 x per dag uit eten. En van alles de laatste gadget koopt en gigantische troep verzameld op zolder, Daar ligt voor tonnen voorraad. En 8. X per jaar op vakantie! Dat bevreemde zelfs Emilie! 

Als je me zou willen helpen zou je me de e-mails tussen kerst en 20 januari terug willen sturen en me niet failliet laten gaan en me met rust laten met hockeyen 

Ook ontbreekt je het spijt me of dankjewel voor je scriptie das ook oplichting, goude bergen beloven en 3 jaar later 600 euro storten. 

Gezien het bovenstaande en je weigering ergens op in te gaan of je aan je eigen beloftes te houden! 

Daarnaast ben ik wel altijd eerlijk tegen je. Geloof niet dat ik ooit gelogen heb, ben eerder te eerlijk en dat is kwetsend. Je belofte om hulp te zorgen bij psych kom je niet na en volgt ipv een stoppen met roken traject wat niets met kerst en voorkomen van herhaling hiervan te maken.

Ik denk dat je je voordoet Paul om onze relatie te verslechteren of je werkt samen ?

Allemaal vragen die nooit beantwoord worden? 

En alleen maar gebulder over telefoon en monologen van uren zonder dat ik iets kan zeggen is ook scarry as hell voor het slachtoffer . 

Je hebt me oa suïcidaal gemaakt en stresspsychose vanwege de telefoon die zijn eigen leven ging lijden. 

Je hebt überhaupt niet het recht om mijn tel en sleutels te strelen nog bewijs te vernietigen. Zoals eerder opgemerkt. 

En wat je bij mij doet kan je bij andere ook. 

Dat baart me de meeste zorgen! 

En een herhaling van kerst daar vrees ik voor 24 uur per dag !

Omdat niet inziet wat je aangericht met het stelen van mijn telefoon en als ik mijn tel wil terug hebben die je jas over de stoel hangt, me op de gooit en met je knie op mijn prothese 150 kilo boven gaat zitten. 

En aankomt met dat ik ben begonnen wat helemaal niet waar is Zoals je weet en zoals blijkt uit het gesprek van 26 dec 

De tijdlijn verloopt zo

1 marije heeft hartritmestoornissen en voelt zich niet in topvorm. We zijn toch gaan gourmetten en naar lichtjes nacht samen zang, gegaan omdat ik me niet snel laat kennen en hèt ongezellig vind om niets te doen op kerstavond. Jij bent kerngezond en hebt niet in de gaten dat ik me niet goed voel door hartritmestoornissen! Ik had hierdoor aveen fris gedronken itt jij. 

2 ik wilde oa daardoor eerder naar huis. Ik vroeg mijn telefoon en sleutels terug en je weigerde die te geven en gaat met vrouwen hangen

3 ik ga naar huis en je komt me achterna en gaat nanana zeggen en houdt mijn sleutels en tel voor mijn neus 

4 ik smeek ga naar huis art en geef mijn lsleutels terug. Het is kerstavond ik wil mijn kinderen fijne kerst wensen. Je weigert dit en dagen later krijg ik die terug!

5 je gaat mee naar binnen en dan zie bovenstaande! 

En je smijt me tegen verwarming en marmeren tafel. Geeft alles toe in de

Dagen daarna. 

Dat is de tijdslijn en zo is het verlopen. Helaas heeft de rechter er niet naar gekeken want die had onmiddellijk ingezien dat ik slachtoffer een advocaat nodig had to jouw als jurist samen met advocaat !

Zo dit is de laatste x dat ik je zelf app, ik blokkeer je en als je schade wil vergoeden dan graag. En beloven dat je niet gaat hockeyen! 

Fijne dag Arthur

%d bloggers liken dit: