Lieve buren van de Rembrandtweg, vrienden en fam. , IK ben geen hoer, zit in de bijstand al sinds mijn scheiding, heb geen waanzinnige partner alimentatie of althans wel op papier maar nog nooit een iets ontvangen. Ben arbeidsongeschikt en uit de bijstand gezet. mede door Joris scheepers, henk van den Hoek, Arthur Liem,Paul Rijnveld. Mijn moeders erfenis was een schijntje. Ik huur deze koolmonoxide alarm niet prof sociale huurwoning waar het regent binnen, we wonen hier met zijn drieën, met 9 mensen in dit gebouw, heb waanzinnige huurschuld opgebouwd. En ben bang voor mannen na mijn leven met Joris Scheepers, die ervan door ging met mogelijk cokeverslaafde suzanne Gisbertz en me dwong tot abortus, Karel Vettorato, stalker, Arthur Liem moordenaar, Paul Rijnveld(erger dan alle drie bij elkaar nog nooit een moter gehad, nog een brommer(van Sanne van Rosmalen), drink geen twee kratjes bier(Fred van Doorn de voorzitter van de vve) ), nog nooit ubereats besteld. De reden dat ik thuisbezorgd moest bestellen doordat ik geen keuken had, 6 x. Heb geen grijze container. Zet geen afval buiten want heb een Amstelveen pas en wordt gratis opgehaal( Aida Montauk en zeger stennis) De taxi s had ik nog nodig vanwege ziekte na aanslagen. Huur dit huis , we wonen hier met zijn 3x 3 is negen, heb 5 keer verbouwd ( op eigen kosten) De gastjes zijn klanten van de bovenbuurvrouw, lokale prostitué, Gisela Chandi. Paul Rijnveld maakte het zelf uit elke keer tijdens chemo met een briefje, heb wel een hart, wilde zelfmoord plegen na de scheiding met Joris scheepers, en gedwongen abortus, hetzelfde gold voor breuk met Paul rijnveld, die ging vreemd na 1 week. zie voor de bewijzen andere artikelen op mijn site. Geen geld voor vakanties, fietsen, cursussen, kapper, laat staan de Albert Heyn van de heer Johan van der Zanden. Kringlopen en rommelmarkten brachten de uitkomst. Had geen hakken en je kan me uittekenen in sloffen. Gebruik geen geweld alleen in noodgevallen om me te verdedigen tegen verkrachters, moordenaars. Zei iemand ooit tegen mij, zoals vaker gebeurt zijn de aangevers de daders.

DoorMarije van Appeldoorn

okt 11, 2021

ge

Lieve buren vrienden en familie.

Allereerst zo lang jullie me kennen lijkt het wellicht of ik het financieel goed voor elkaar heet, schijn bedriegt. Mijn vader betaald niets, ik bouw een enorme huurschuld op, mijn ex man heeft bijna nooit ali betaald etc Mijn moeders erfenis was ineens heel weinig. En heb extreme schulden

Zit zonder werk sinds 2011 en heb, behalve een half jaar Brantano, geen werk meer gehad. En ben was volledig afhankelijk van de gemeente. En leef al heel lang zonder kapper, verf mijn haar zelf, kan niet op vakantie etc.

Dat is een luxe die ik niet kan permitteren. Ik dicht het ene financiële gat na het andere.

Heb geen huis, aandelen nog bezittingen. En doordat ik een gekke manier heb van rondjes geven en teveel boodschappen doen etc raak ik nog dieper in de schulden. Een vriendin zei dat ik wellicht vrienden probeer te kopen.

De reden waarom ik dit schrijf is omdat ik denk dat jullie me willen laten zien wat ik allemaal heb gemist. Dat ik goed voor mezelf moet zorgen en naar AH, groente vlees en fruit kopen, op vakantie moet. Heel lief bedacht maar ik leef zo met een reden en die is dat ik het me niet kan permitteren ook al lijkt het niet zo.

GEBOUW

Heel veel buren spreken me aan op het slechte onderhoud van het gebouw, de voortuin en achtertuin. Ze denken dat ik de eigenaar van het gebouw ben of id. Ze spreken me aan over de brandveiligheid etc. En dat ik in de voortuin zou mogen werken en verantwoordelijk ben voor de kaalslag. Dat is fred, die met een speciale vergadering mij verboden heeft in de voortuin te komen. Zoals jullie weten maar de buurt niet. En als ik wel in de voortuin kom wordt de huur opgezegd. Dat was vlak voor een operatie aan mijn hart dat ik alles eruit moest halen anders werd het vernietigd. Dan sta ik op de wachtlijst voor een ander huis maar de wachttijd bedraagt 25 jaar en sta sinds ik hier woon op de wachtlijst, 14 jaar. En heb geen geld om me inschrijven etc nog om een verhuizing te financieren. 

Valse beschuldigingen

Dat ik een prostituee ben. 

Ben geopereerd aan mijn borst 6 jaar geleden. Toen is daar een prothese ingezet zonder een laagje vet erom heen. Dit heeft tot gevolg dat ik elke keer in ambulance lag. Omdat ik stroomschokken krijg als iets of iemand het aanraakt.  Ook ben ik in overgang etc.

En kwam daar later pas achter dat het geen hartproblemen waren maar lag aan extreme pijn aan de reconstructie. Alleen dat maakt me tamelijk arbeidsongeschikt, nog steeds. En daarom draag ik idiote bh’s 24 uur per dag die dat moeten tegen gaan.  Tot dat het ooit wordt opgelost met vetlaagje etc.

En schaam me heel erg voor mijn lichaam. En het is het allerlaatste op aarde wat ik zou doen, mijn lichaam verkopen. Dan maar van de honger om komen. En ben heel erg bang voor mannen. Dankzij mijn ex man, Arhur Liem, Henk van den Hoek (wie de bewijzen wil toegestuurd krijgen moet het vooral aangeven). In ieder geval wordt het duidelijk mocht ik ooit begraven worden dan wordt het afgespeeld. Ook Paul was erger dan bovenstaande bij elkaar,  ging alleen maar vreemd, schepte daar over op en liet me zo n 10 x dood bloeden. Wellicht expres.

Ook ben ik vaak getuigen van het feit dat Gisela niet al te best wordt behandeld door deze mensen en vloog vroeger nog wel eens naar boven met de honden omdat ik het naar vond voor haar. Omgekeerd is het niet zo n feest, een van haar klanten heeft me in elkaar geslagen en mijn telefoon stuk gemaakt. En heb heel vaak het idee dat

Allereerst komen de gastjes voor de bovenbuurvrouw Gisela. Ze bedreigt me voortdurend. En heb heel veel foto’s en filmpjes gemaakt van deze heren en de overlast die ze veroorzaken. En aida heeft onlangs een mail van mijn vader gekregen vanwege bedreigingen . Ik kan je alle mails en foto’s sturen maar veel sneller is het als jullie het vragen aan de kinderen. Dan loop ik niet op hakken binnen. Had geen eens hakken omdat ik 1 85 ben op dat moment en alleen vanwege krimp een paar heb aangeschaft die ik niet binnen draag.

KRATJES BIER 

Kratjes bier en blowen is van Fred. Blowen doet hij niet meer overigens nadat hij depressie heeft gehad. Maar de kratjes bier gaan wel naar boven. 

Ook hier kunnen jullie info inwinnen bij Sam en Emilie. Hoe vaak ik niet naar boven ben gegaan om te klagen over blowen en vallende bierflesjes. En extreem veel overlast van stank. Ook een heel slecht voorbeeld voor de kinderen. Deze durfde geen vriendjes en vriendinnetjes bijna mee te nemen hierom.. Hij is wakker als ik slaap en de hele nacht rinkelen flesjes omver.  

Net als armoede waar ze zich door voor schaamde. Net als ik.  En altijd tweedehands kleren. En een sociale huurwoning, En heb toen ik hier ging wonen alles gestript en verbouwd en ben aan keuken vier bezig, Mede dankzij de schimmel expert . En na het plaatsen van de keuken zijn stukadoors en schilders langs geweest. Alleen door binnen regen en overlopen riool van Gisela en Fred ziet het er niet uit. En zolang de problemen met dak en bovenburen niet wordt aangepakt blijft het aanmodderen, aldus Brommer. Ook ging onlangs het koolmonoxide alarm af. Heel gezellig not.. En heb een nieuwe ketel (de vijfde sinds ik hier woon omdat het een maandagsketel is of iets dergelijks) ook iets dat niemand gelooft. En heb geen geld voor een nieuw ketel nog om een loodgieter te laten komen om uit te zoeken hoe het zit en waardoor alarm afging, zie hieronder. 

Veel erger zijn de gastjes van Gisela die de hele buurt op stelten zetten. Vraag het Sam en Emilie, telefoonnummer 

Ook Sanne weet alles van Gisela. Die heeft jarenlang gastjes fotograferen als hobby gehad. en dat het ik van hem overgenomen nu.

Dan heb ik Aida de audio laten horen van Henk van de hoek. de partner van mijn vader. Degene die verantwoordelijk is voor de grootste smaad en  laster campagne. Hij bedreigde me met een stuk glas vlak nadat ik een extreem zware operatie had ondergaan. Toen ik dit oprakelde en hen de audio plus mails stuurde was ik gek en moest onder curatele geplaatst. De auto moest ik inleveren. En er kwam een deurwaarder om de huurachterstand te incasseren. 

En vanaf toen is het bergafwaarts gegaan. En nul geld en kinderen het huis uitgeplaatst naar deze henken oa. En leven met de wetenschap dat je je gezicht nergens kan vertonen omdat je zogenaamd ze ziet vliegen en dingen zoals die aanval met het glas verzint. Nog erger was dat ik ook nog allerlei hele erge mails hierover aantrof in mijn mailbox. Daaruit leek de spijt die hij in eerste instantie had in het tegenovergestelde. Mijn vader doet zich voor als mijn weldoener en hendriks incasso maar hij laat zijn kinderen en kleinkinderen van de honger omkomen. Sluit het gas water en licht af als ik doe dat hem niet bevalt. Google henk van Appeldoorn en henk van den Hoek voor meer waanzinnige verhalen. 

Financiën

Dan lijkt het alsof ik bulk van het geld. Niets is minder waar. Zit al zolang ik gescheiden ben met schulden, niet te overzien. Woekerrentes van de schulden. En zat in de bijstand. Totdat mijn vader per ongeluk, door de schimmel in de keuken expert, die geen gelijk bleek te hebben, 1000 euro overgemaakt voor een nieuwe keuken, en werd toen uit de bijstand gezet en de bijstand die ik had ontvangen. Daarom ga ik nooit op vakantie, heb hele oude auto’s/ 

Ik huur dit koolmonixide huis van mijn vader 

Ex man Joris

De alimentatie van mijn ex heb ik zelden ontvangen helaas. Die stopte toen ik thuis kwam na de amputatie van mijn borst volledig met een sms je, ik stop met ali betalen kankerteef. En zo geschiedde ook.  En als de deurwaarder probeert deze te innen zo af en toe dan is er altijd een meta belastingschuld, die voor gaat op alimentatie. Vandaar de bijstand. 

En bij het uitkeren van mijn moeders erfenis bleek het vermogen van mijn moeder gereduceerd tot een bedrag waar ik nog steeds tegen aan het vechten ben met advocaten etc. De erfenis bedroeg namelijk 60 000. En dat is erg snel op

de inkomsten uit Appelcom zijn nul. En leefde van de verkoop van sieraden maar die zijn ook op.  En ben arbeidsongeschikt al jaren, officieel, maar ben zzp er zonder verzekering. 

Ik heb echt tijden gehad dat ik niets kon eten en honger heb. Dat gelooft niemand. Ook met kinderen. En je gaat dat niet meteen vertellen en tegenovergesteld gedrag vertonen  zodra je iets hebt verkocht of binnen gekregen. En al mijn rekeningen zijn vaak bevroren door deurwaarders. Daarom moet ik geld van de ene rekening overmaken naar de andere om te voorkomen dat er te veel geld op mijn rekening staat zodat ik of vast lasten kan betalen. 

Ik deed al mijn boodschappen bij de Kringloop en Emergohal. Vandaar tassen vol spullen en geen geld om te kopen in het stadshart. En heb helemaal geen handige levensstijl voor iemand met bijstand etc. 

Jumbo ook iets waar de buurt me terecht van beschuldigd, ik heb tendency veel te veel boodschappen te doen waarvan ik de helft dan weer weg gooi ook al heb ik geen geld.

Daarom is het voor mij vele malen wijzer dat thuisbezorgd bestelde. Ook vaak omdat ik ziek ben of een of ander onderdeel gebroken heb.

Aangezien ik niet naar buiten durf dankzij Henk en incidenten met ex en doe ik daar al mijn boodschappen en ook omdat dat goedkoper is. 

Uber Eats

Nog nooit besteld, een keer omdat ik dacht dat het meost

Brommer en motor, geen motor, geen rijbewijs voor hiervoor, zie foto . Geen geld ook hiervoor . De garage van de buren wordt gehuurd door de buren aan Buitenzorg . Deze hebben wel een motor.
mijn auto rijbewijs is verlopen en heb geen geld voor een nieuw rijbewijs plus medische keuring. En de verzekering was gigantisch, niet in de laatste plaats door de Hollandse maffia. Die slopen alles en gaan me dan verwijten dat ik teveel de Anwb nodig heb.

Nog nooit gehad, behalve een brommer 3 maanden afgelopen zomer, die heeft twee maanden bij de scooter reparatie gestaan. En kreeg een ongeluk ermee. Na de dreigingen van Gisela, je krijgt een ongeluk. Wellicht niet toevallig. Aida heeft dat bericht van mijn vader die hiervan getuige was.

Planten in de voortuin

Nog steeds heb ik de planten in de voortuin niet vergoed gekregen. Nog de kosten voor vuil ophalen. En iedereen profiteerd van me in de wetenschap dat ik een soort millionaire ben dus dat maakt me nog armer. Ik krijg nooit iets terug waar ik recht op heb. 

En nu ben ik net weer afgewezen voor de leenbijstand. En dreigt weer hongersnood. Naast faillissement en schuldhulpverlening.  En HONGER alweer. En gok dat ik 250 000 euro schuld heb aan belastingdienst, huurschuld, bijstand terugbetalen etc etc.

En de buurt en buren geloven me niet. Vandaar dat ik alle bewijzen aan het sturen ben. Ik ken honger, bijstand, nergens naar toe kunnen, geen geld voor sportclubs, de gemeente die contributies betaald  en een Amtelveenpas voor minima waarmee je korting krijgt op de Kringloop., Gratis naar de Efteling. Daar leefde we van.

Nou goed, hopelijk is het duidelijk, ik ben al jarenlang op van de zenuwen door schulden  en niet weten hoe ik het ene financiële gat na het andere kan dichten. 

De gastjes komen voor gisela. Ik haat mannen , zit in de overgang, en ben totaal misvormd. Schaam me diep voor mijn huis en armoede. En heb hele therapieën moeten ondergaan om eroverheen te komen dat ik bang was voor mannen en mezelf.

En nog steeds behalve 2 jaar geleden, toen ik dacht dat iedereen Paul was. Ook toen was ik doodsbenauwd. En heb precies 6 bedpartners gehad de afgelopen jaar met die twee uit de film erbij. Aan mijn lijf geen polonaise. En ben dan 1,5 jaar non en dat houd ik zo. Bovendien wie zit er te wachten op een starende rokende freak die zo extreem lelijk is en scheef.  Let toch eens op bij wie die gastjes naar binnen gaan, niet bij mij in ieder geval.

Heb heel weinig geluk gekend en de mannen die ik ken gaan vreemd zoals Joris en zijn vermist, gewelddadig, Zijn lief maar gaan dood zoals Maarten, die kennen jullie niet. Vermoorden me met kerst zoals Arthur Liem , waarna mijn ribben gebroken zijn, prothese stuk, meniscus geopereerd, neus verbrijzeld en meta hersenletsel waardoor mijn gedrag exteem veranderde. En niet meer heb kunnen werken en afgekeurd ben mede hierdoor

En waar ik ook bezig ben met een advocaat al jaren om de kosten vergoed te krijgen. 

En had me nooit ingelaten met Paul als ik normaal functioneerde want de situatie met Arthur had mijn angst voor mannen normaal gesproken moeten vergroten. 

Nou goed honger, armoede, spring dan sping dan ex man, leugens van henken, en kerst hebben de afgelopen 20 jaar gekenmerkt bij vlagen.

En daarom ben ik depressief geworden en suïcidaal. Nooit vakantie Geen geld voor ontspanning etc. En bovenburen waardoor je nooit slaapt etc. 

En Gisela die elke keer oproept dat ik zelfmoord moet plegen zie gisela document. Zodat ze rustig door kan gaan met ontvangen van klantjes. En niet elke keer door mij gefotografeerd wordt. 

Nou goed ik heb een miljoen keer tegen mijn vader gezegd , ik wil niet onder een prostituee wonen waarvan iedereen denkt dat de klantjes voor mij komen. Bovendien beheerst het mijn leven omdat ik het zo ranzig vond,. Die gastjes elke keer op balkon en voor de deur. Spugend , handenwrijvend,  jonge gastjes waren er ook bij. 8 x per dag in hoogtij dagen. En die loodgieter van Brommer

Nou goed voor iemand die non is en bang voor mannen is het een hel. En de hele dag valse beschuldigingen dat ik lawaai maak. Er loopt er maar een op hakken de trap af en dat is Gisela. Die gast nu weer in die Bentley komen voor haar niet voor miss alles scheef, 

En wil niet onder fred wonen etc

En wil niet in een huis wonen waar ik alles ben kwijt geraakt en alleen maar droevige herinneringen heb van schulden, deurwaarders, kerstmoord, hartproblemen na henken,  zelfmoord, kanker x 2, , boze kinderen die bij hun vader zijn gaan wonen hierom. 

Maar kan niet verhuizen omdat ik geen geld heb. En zodra ik deze dingen overleg met mijn vader belt GGZ. 

Dat doet ie ook als ik iets vertel aan iemand over hoe het werkelijk staat met glas en de politie. Een habit die paul, joirs en nog vele andere hebben overgenomen. Ze draaien de zaak om en bellen dan de politie.

Marokko

Dan heb ik niets met Geert en Thierry omdat ze de democratie ondermijnen. Maar ben hel wel  en  Moslims ook .  En nadat een bevriende jounalist was doodgeschoten in Syrue wilde ik mezelf als zelfmoordtoerist inzetten . Het enige dat me toen heeft weerhouden  is op zoek te gaan naar wel een voorbeeld van een vrije moslim, dat was Gadisa met haar kookkunsten, zoon op het VWO en Amsterdamse gedrag maakte ze de boel een heel klein beetje weer goed.

Voor de rest ken ik geen Morokkanen en heb nog nooit met ze afgesproken.

Nou goed als ik verhuis of sterf veranderd er niets. Dan blijven de kratjes en de gastjes, het slechte onderhoud. En dan komt vandaag of morgen alles boven water, ook de mails dat we ond best hebben gedaan voor het gebouw en tuin.

Dan komen jullie er vanzelf achter. En het is me echt extreem onduidelijk waarom mensen zo denken over mij zonder naar de bewijzen te kijken. Ik kan ook niet leven met de gedachte dat dit niet wordt rechtgezet.

Het is GISELA GHANDI, WAAR IK AL TIEN JAAR  VAN ALLE GASTJES FOTO S MAAK EN ME OVER LOOP OP TE WINDEN. VRAAG HET SAM EN EMILIE DIE ZIJN JAREN GETUIGEN GEWEEST. VRAAG HET SANNE.

Nou goed ik stuur jullie de bijlagen bewijzen van de bijstand, computers van de gemeente, mijn amstelveenpas van onlangs.

%d bloggers liken dit: