Appelcom doet onderzoek naar de actie van de buren, vrienden en familie. Totaal gebaseerd op het verhaal van de daders.
Allereerst heeft mij ex-man mij verlaten toen ik zwanger was van ons derde kind. Hij weigerde toen ervoor te gaan zorgen of betalen. Hij trok onmiddellijk in bij zijn nieuwe vriendin. Vanaf dat moment zijn de schulden instaan. Deze vriendin introduceerde hem in de coke wereld

ik wilde toen zelfmoord plegen omdat ik abortus moest plegen. Jan en Maria Scheepers vertelde toen dat ik lid was geworden van een sekte. Dat kwam ze vast beter uit. Joris Ali schuld bedraagt ruim 2,5 ton


heb voor Joris en zijn gestalk een spoedmelding bij 112 gehad. En voor de rest van de bewijzen van mishandeling zie aangifte Joris scheepers

Ik ben volledig bang geworden om nieuwe relaties aan te gaan hierdoor.
mop een dag was hij vermist en kwam na een hekweek opeens weer tot leven. De politie was hem op het spoor gekomen . En werd gedwongen door hem om abortus te plegen waar ik nog steeds niet mee kan dealen, Ties/Anna , elke kerst weer. Ben dus niet koud en had destijds geen keuze.


Wordt vervolgd

%d bloggers liken dit: