63 x uit in65 weken een relatie heb gehad,

feb begin relatie

1

zie artikel gymjuf, bewijzen vreemdgaan met francien

de eerste keer, vlak na kerstmoord mvan Arthur Liem maakte ik het uit omdat hij een vriendin bleek te hebben, gymjuf en allleelei vervelende onderzoeken moest doen terwijl ik gescheurde meniscus had, net als verbrijzelde neus, gebroken ribben, stukje proberen, zware hersenschudding en ik extra beoekjes aan de dokter niet kon gebruiken. Dit terwijl Paul had gezworen dat hij tien jaar geensex had gehad. En na een week biechten hij op dat hij een andere vriendin had.
en maakte getuit hierom , omdat hij zo had gelogen. Ook had hij 21 afspreken per dag en zonder vertrouwen ging dat moeilijk ,

Omdatze heel veel van hem hield kwam het na een Psra6k dagen weer goed

2( maart)

Paul kon zich niet aan afspraken houden ging wandelen met spannende vriendinen vakantie drie stond op het programma, zonder mij op wintersport, terwijl we hadden afgesproken te gaan zeilen

3 maartp

moest geopereerd worden aan meniscus en hij liet niets van zich horen

4 april, betrappen op kussen van de vriendin van een teamgenoot

brak mijn voet toen nadat we voor het eerst samen waren op een feestje. En betrapte hem in de gang waar hij aan het kussen en voozen was. Ik was verbijsterd en wilde naar huis.Paul bracht me naar huis achterop de fiets Viel toen van mijn fiets op de terug weg.
De volgende dag gingen we naar het strand. Had extreem veel pijn. Paul nam me achterop de motor mee., de volgende dag bleek het gebroken


5 Paul dwong me om Bommel uit te laten terwijl ik met voet omhoog moest liggen

6

Paul maakt het uit omdat hij zich gevangen voelt op 26 mei, Sams verjaardag, en wil geen nieuwe Carolina

7 gaslek bij Paul waar markje hem gewaarschuwd had bleek echt te bestaan en half Amstelveen had kunnen afbranden marije trekt het niet langer, gaat als verassing de gang verbouwen. Vieze Gore kankerbordeliner. Paul maakt het uit

8

paul gaat op vakantie naar gersonissas terwijl terwijl ik hele hoge bloeddruk had , zie artikel chlorofine gevonden in tuin journalist

9

Na de dood van een goede vriendin, gaat Paul doodleuk borrelen terwijl ik m zo nodig had. Ik maaakte het uit.

10 juni

paul maakt het uit omdat ik het gangetje had geschilderd, hij hoefde me nooit meer te zien. Een paar dagen later was het weer goed

we gaan naar het strand in wijk aan zee. Paul wordt woest omdat hij denkt dat ik iets met Frans. Ik zit in het gips Paul gooit me van een houten stoel. Het personeel schrik zich rot.
Door deze actie vergeet ik mijn porto en gingen die ophalen de volgende dag en maakte ik het uit.

Juni was de enige maand die erg leuk was, . De eerste vakantie van miss bijstand in jaren. We zaten in een Oostblok appartement. Paul had beloofd alles te betalen. Het grapje kostte 800 euro. Mijn kosten,. Had voor deze vakantie drie ringen van mijn moeder moeten verkopen rug uit Berlijn sloeg de stemming om en Paul was weer verdwenen , .100 x uit en op vakantie

11 juli

Paul beschuldigd me wederom totaal. Onterecht , dat ik sex had met Jeroen, Frans, Chris, Jan , Cees en Roderick in een restaurant aan de pier. Hij laat me met gipsen voet, zonder krukken achter. Ik moet taxi nemen. Paul werd woest dat ik een taxi had genomen. Ik had die dag nieuw gips gekregen, loop gips. En andere krukken die door hen waren meegenomen. Hij was heel dronken en aan het overgeven. En schreeuwde dat ik hem belachelijk maakte bij zijn vrienden met zijn hoerengefrag. Totaal niet waar. Hij was de enige die voortdurend vreemd ging.
hij pakte toen de krukken en duwde me de trap af. Ik raakte bewusteloos. Toen ik bijkwam hoorde ik hem met de politie praten. Was met mijn dronken hoofd van de trap gevallen. De politie kwam niet, daarna gooide hij me in mijn blootje op straat. Gelukkig hing er een reserve sleutel erft destijds.verwondingen, grote bult op mijn hoofd, zonder krukken, met scheve borsten huilend naar huis.

De volgende dag moest ik weer nieuw gips omdat ik erop gelopen had. En was weer uit.

Werd zo depressief van deze relatie, weer niet de prins.op het witte paard. Weer een man die vreemd gaat, weer een man die niet verder komt dan borderliner als ie zelf fouten maakt. at mede hierom zelfmoord wilde plegen.
paul maakte het uit, bleef een maand uit.
jn de tussen tijd heeft Paul een relatie en gekregen met de vrouw van zijn beste vriend .
Artsen vertelden me dat het niet goed was nog langer contact te hebben met Paul en hebben me aangeraden totdat hij normaal gaat doen en je niet bedriegt en overspannen maakt is het beter geen contact te hebben. Ook was geen enkel gesprek mogelijk , zijn bijdrage aan suïcidaal worden kon niet worden besproken en de enige tekst die eruit kwam, je neujt met Frans, Cees, Jeroen en de rest van het hockeyteam. Je bent een zieke borderliner. Je moet je pillen slikken.

Je moet je laten opnemen, deze tekst heb ik zo n 15 00 x gehoord.


12

In oktober kwam het weer goed, de enige keer dat paul tegen me heeft gezegd dat ie me mistte of van me hield en dat hij het initiatief nam om het goed te maken , alle andere keren nam ik het iniatief omdat ik me zorgen maakte over hem en gewend ben aan gewelddadige relaties.

13

Paul kwam zonder werk te zitten en ging nog heftiger feest vieren en op vakantie gaan, er werd bij mij kanker geconstateerd, hij toonde geen enkele emotie Noor enig inlevingsvermogen op de dag dat de uitslag kwam was hij in Noorwegen , schaatsen

14

Paul maakt het uit, hij is geen verpleger en had al genoeg te stellen met zijn moeder.

15

Paul gaat naar Barcelona ipv met mij op vakantie te gaan. Zoals we hadden afgesproken

16

Half dec gaat het uit omdat Paul weigert mee te werken aan de henken die haar onder curatele willen stellen vanwege het opvragen van mijn moeders erfenis. En ook vanwege het gebrek aan hulp inzake Arthur Liem.
-7 kerstavond is bedotom om het weer goed te maken en we gingen gourmetten. Paul was bij zijn moeder en zijn broer geweest, had veel te veel gedronken. Ik had chemovakantie en geholpen Paul zijn huis schoon te maken. De stukadoors waren net klaar. We kregen ruzie over het feit dat ik hem altijd hielp en hij mij nooit.we zouden op vakantie gaan

alleen maar stress vanwege de aannnemer.
paul biechtte vervolgens op dat hij was vreemd gegaan, de vijfde keer. Elke feestdag een nieuw drama!
mij begin te huilen en schreeuwde gememe chemopesten. verder privé

teweede kerstdag

Wordt vervolgd

%d bloggers liken dit: