Case Number: 100821064463Beste Marije,
Ik heb dit kunnen onderzoeken en blijkbaar is het zo dat je wanneer je niet meer bent ingelogd op andere apparaten dan krijg je niet de melding om andere apparaten uit te loggen. Ik had al dit vermoeden, maar heb het nu pas kunnen bevestigen.
Wat Facebook betreft, daar kan ik je helaas niet in adviseren.
Met vriendelijke groet,
DannyApple Distribution International

On Jun 3, 2019, at 07:41 Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> wrote:
Hi Danny
Dankjewel Heb het ingevuldGisteren is er ingelogd op Facebook ook uit den haag op het moment dat ik iemand probeerde te waarschuwen dat misschien hetzelfde zou gebeuren en kan nu ook daar mijn wachtwoord niet veranderenEn net als i cloud.
Heel erg bedankt dat ik een vast contactpersoon heb. Hopelijk is het snel opgelost.
Ik kan ook geen oude apperaten verwijderen omdat er niets oppopt na wijzigen wachtwoord. 
Kan dat heel toevallig ook op andere manier?
Bedankt voor jullie goede hulp. Vriendelijke groetenMarije Marije van appeldoornRembrandtweg 3531181 glAmstelveen
Hopelijk
Op zo 2 jun. 2019 om 15:52 schreef <acsupportcase@apple.com>
Case Number: 100821064463Beste Marije,
Via de onderstaande link kun je de notities en opnames opvragen:
https://www.apple.com/privacy/contact/


Met vriendelijke groet,
DannyApple Distribution International
%d bloggers liken dit: