l

Taas Rijnveld en zijn vrienden besluiten gezellig nachtje uit goed af te sluiten, helemaal gevoed door de verkeerde veronderstellingen dat ik het heb uit gemaakt.
dat het een straft relatie was ipv een knipperlicht. Dat elke chemo de heer Rijnveld het uitmaakte en ik hetzelfde deed wanneer hij vreemd ging of me verkrachtte, liet doodbloeden.

andere reden om het uit te maken waren het gaslek in zijn huis, het plunderen van miss bijstand, niet naar de dokter gaan om tien minuten te laten kijken waarom de hij niet in de gaten heeft auw is ho,

Korsakoff , gas lightinging, en 50 vakanties in een jaar, opscheppen over vreemd gaan

de ggz en politie bellen wanneer hij me zelf verkrachter of liet doodbloeden,

en wilde zelfmoord plegen na de eerste keer vreemd gaan met de gymjuf,

en nog nooit zich aan een afspraak gehouden met Pasen twee jaar geleden voor het laatst de zoveelste feestdag verpest .

dit gecombineerd met nooit succes wensen em de hele dag borderliner je hebt hulp nodig. Je moet je pillen slikken als enige tekst .
met Pasen heb ik toen pauls moeder gebeld en uitgelegd dat Paul het had uitgemaakt voor de zoveelste x, dat ik extreem veel van hem hield maar niet meer naar de overkant ging om het goed te maken,.
Bij Paul blijven werd mijn dood. Hij liet me doodleuk bij Arthur liem achter,

daarna begon het stalken. En laster en smaad verspreiden bij iedereen die hij kende , ik had hem eruit getrapt omdat. Ik sex met ghanezen wilde hebben etc ipv omgekeerd.


%d bloggers liken dit: