Nou goed zoals je kan nagaan vab de 15 maanden na s day, misschien 11 maanden uit geweest. Heel veel door mij nadat je vreemd ging . Het enige wat ik deze keer heb gedaan is je achterlaten bij je moeder zodat ik extreem zware bestralingen aan kon zonder dood te bloeden.
En zonder vieze Gore borderliner teksten.
Je weet alles, van Sam springdan en afpersen wat je zo heerlijk kopieerd , je kent de verhalen over mijn schoonouders etc . Niemand van deze mensen heeft het goed voor met mij.
En moet ik stoppen met roken , motels onderhouden terwijl ik geen moter heb. Geen uber arts bestellen terwijl ik nog nooit uber wars heb besteld.

Nog veel erger is de beschuldigingen van hoer etc gisela en Sanne zijn dat en niet ik. Heb een loos leven vanwege het feit dat ik hele erge dingen heb mee gemaakt, arbeidsongeschikt ben, jouw kwijt ben, al in maart 2017 Voor de eerste keer. Heb geen geld voor de kapper nooi gehad. Leef zoals je weet ook nog in de Dorpsstraat met kinderen die betaald worden door gemeente.
Mijn moeders erfenis was. 120 000 en dat geld heb ik besteed aan kadootje voor jou en taas, en eem tweede auto als investering.
Je weet dat heel goed , leefde van huursubsidie mijn hele leven.
En jij hebt nog geen vent uitgegeven. Arthur betaalde marrakesh, een reis ook nadat het uit was, wintersport heb jij het huisje betaald en ik verder alles.
Van mijn moeders sieraden!
De laatste.

En geen hier zoals je dondersgoed weer. Ben veel te ongelukkig met mijn lichaam en alles krom. En scheve borsten en deed die laarzen etc voor jou in de hoop dat je je aan een afspraak hing houden etc en niet vreemd meer zou gaan en tijd zou besteden aan Hasa .
De reden dat ik je gek heb geapped , soa s bezorgd en mishandeld en je altijd weg was zonder vertrouwen.

En je mag wel achter de computer van de ah groentepolitie plaats nemen .
En begrijp het niet , samen met collega’s moordenaars, zoals henken, verkrachting en wier rokende verkrachter en industrie werknemer verkrachter of met schulden etc etc
Ook zijn de kratjes bier Voor Fred Fred, de blowende altijd drinken voorzitter
Ook zet ik geen vuil buiten de container. En heb een bijstand pas van de gemeente waar ik het gratis mee op kan halen.
Ik heb de politie vanwege Joris , daar had ik een noodnummer Voor, vanwege henken en jij belt politie als je me verkracht . Keurig afgekeken van de rest. Net als het bellen van de ggz.
En eerst brak Joris elk botje in mijn lichaam, kwam stalken en spring dan spring dan , sterf en ga dansen op je graf
Toen kwam kanker, werd mijn borst geamputeerd waardoor ik mijn linkerarm niet kon gebruiken en had ik extreme pijn tot de dag van vandaag
,
Daarna kwam hartshit blijkt nu door de constructie waardoor
Daarna henken met allerlei kutacties
Daarna kwam art met 2 gescheurde meniscussen, 2 gebroken ribben, zwaar hersenletsel, verbrijzelde neus, Stukje prothese

En de ergste was jij Paul, eerst zadel je na Arthur en kerst op met Honselersdijk en soa testen terwijl ik totaal in puin lig, dan wil je me dood rijden, verkracht me voortdurend, en het ergste was dat ik een hele zware tijd had gehad .
Jullie zeuren en klagen bij niets en zijn nog nooit in je leven een dag ziek geweest.
En al deze moordenaars en verkrachters plus doodbloeders gaan klagen dat ik niet werk, veel ziekenhuis nodig heb, taxi neem
Thuis bezorgd bestel omdat ik niet kan lopen of ademen
Dat ik rare vh s draag tegen de pijn die ze het avl veroorzaakt heeft.
Alleen al van het leven met mijn moeder, altijd dronken Greetje kip en idem vader zijn de meeste mensen arbeidsongeschikt. En überhaupt een heel groot wonder dat ik niet aan de drugs ben, geen kratjes bier verslind en mijn enige manco cigaretten, koffie en af en toe bier en als ik medelijden heb een fles wijn dat had veel erger gekund.
En de rest van de ah groente politie die me laat verhongeren, uit mijn huis zet , het binnen riool laat regenen
Ook vooral aan gaan .
Je zoent met de vriendin van eenteamgenootje waarna ik mijn voet breek. Vervolgens vraag je of ik Bommel uitlaat

%d bloggers liken dit: