appelcom doet onderzoek naar haar vaders en vraagt zich af waarom iedereen denkt en gelooft dat hij alles betaald terwijl ze 8 jaar in de bijstand zit en extreme schulden heeft.
ook de samenwerking met nazi notarissen baart haar zorgen net als de samwerking met moordenaars, verkrachters en Joris Scheepers met 250 000 euro schuld, de henken hebben nauw contact met ze en komen voor ze op ipv voor hun dochter. Wat heb ik dan toch verkeerd gedaan? Ben zoveel kwijt geraakt toen ik hen verdededigde na uit de kast komen van mijn vader. En als dankjewel honger, geweld, bedreiging smaad en laster plus alle vrienden kwijt door de waarheid over aanval glas te vertellen. Zie audio henk van den Hoek op mij. Site. Ook nemen ze het op voor verkrachters en moordenaars ipv omgekeerd, bizarre vaders die geld stelen van dochter in de bijstand. En nooit belofte nakomen om de schulden, toen 68 000 euro te betalen

%d bloggers liken dit: