Verstuurd vanaf mijn iPad
Op 23 mei 2016 om 13:18 heeft Ziggo mail > het volgende geschreven:

Beste Henk, Graag wil ik je hulp inroepen voor een paar zaken.1. Op de laatste vergadering van de VvE is besloten op 12 september 2016 nog een vergadering te houden. Marije stelde toen voor die bij “jullie” te houden.     Omdat de VvE natuurlijk niet bij een huurder kan vergaderen neem ik aan dat ze bedoelde het bij jou thuis te houden. Wil je dit even bevestigen zodat ik dat in het verslag kan opnemen.     Als het je niet uitkomt is er een alternatieve locatie bekend, maar ik vind het wel een leuk plan.2. Op de laatste vergadering heb ik verteld dat er geen discussie gevoerd hoeft te worden over een mogelijke rol van Marije in het onderhoud van de tuin vóór het appartementsgebouw.    In het splitsingsreglement (artikel 52 lid 2) staat expliciet dat “… de beslissing over het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten en de gemeenschappelijke zaken berust bij het bestuur …”     Om het tuinonderhoud weer vorm te geven wil ik als eerste de toegankelijkheid van de tuin (voor postbodes, glazenwasser of tuinmannen) met onze tuinman gaan afspreken. In dat verband     wil ik je vragen ervoor te zorgen dat Marije haar spullen uit de voortuin weg haalt: tuinmeubilair en planten in potten. Die staan nu in de weg.3. Op de vergadering van vorig jaar is besloten dat de bestuurder (ik dus) geen contact met huurders heeft over zaken van de VvE. Daarom heb ik toen de emailadressen van alle huurders in     een ‘spam-filter’ gezet zodat ik hun berichten niet meer zie. Maar bij het opschonen van die pagina zie ik toch nog wel eens berichten van Marije (die ik ongelezen weggooi). Wil je Marije nogmaals     inlichten over dat besluit, dat ze zich voor die zaken tot jou moet wenden en dat jij – indien jij dat nodig vindt – daarover met mij contact hebt. Trouwens, hoe gaat het verder met je nieuwe knie? Ik hoop dat je je niet meer vol hoeft te stoppen met allerlei ‘verdovende’ middelen en dat het lopen beter gaat! Met de beste groeten, Fred van Doorn, bestuurder VvE Rembrandtweg 337-353 Amstelveen


Van: Henk Van Appeldoorn
Datum: 24 mei 2016 20:51:03 CEST
Aan: Ziggo mail <fred.van.doorn
Onderwerp: Antw.: Kan je me helpen?

Best Fred,Bedankt voor je email,en ik zal proberen al je vragen te beantwoorden.Marije heeft zeker bedoeld de vergadering bij haar te houden en niet hier in Amsterdam .Ik vind het zeker niet gek om bij een huurder te vergaderen in mijn huis.ik vind het wat anders als dit een wildvreemde huurder zou zijn.Ik heb het 2e punt aan haar doorgegeven en gevraagd voldoende ruimte te maken. Ten aanzien van punt 3  is het zo dat Marije namens mij zaken aan jou doorgeeft Het hele schimmelgebeuren is toch veel beter te regelen in een rechtstreeks contact .zo wil ik graag weten bij welke verzekering wij kosten kunnen claimen voor de schade in de keuken.Ik vind de omweg via mij niet altijd praktisch.Ik ben er veel niet.
Met mij gaat het wel beter ,het duurt lang voor  je weer de oude bent met een toch vrij zware operatie .Ik loop al zonder stokken in huis pijn heb ik nog wel maar is acceptabel.
Groeten  van Henk van Appeldoorn
Verstuurd vanaf mijn iPad
Op 23 mei 2016 om 13:18 heeft Ziggo mail <fred.van.doorn@ziggo.nl> het volgende geschreven:

Beste Henk, Graag wil ik je hulp inroepen voor een paar zaken.1. Op de laatste vergadering van de VvE is besloten op 12 september 2016 nog een vergadering te houden. Marije stelde toen voor die bij “jullie” te houden.     Omdat de VvE natuurlijk niet bij een huurder kan vergaderen neem ik aan dat ze bedoelde het bij jou thuis te houden. Wil je dit even bevestigen zodat ik dat in het verslag kan opnemen.     Als het je niet uitkomt is er een alternatieve locatie bekend, maar ik vind het wel een leuk plan.2. Op de laatste vergadering heb ik verteld dat er geen discussie gevoerd hoeft te worden over een mogelijke rol van Marije in het onderhoud van de tuin vóór het appartementsgebouw.    In het splitsingsreglement (artikel 52 lid 2) staat expliciet dat “… de beslissing over het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten en de gemeenschappelijke zaken berust bij het bestuur …”     Om het tuinonderhoud weer vorm te geven wil ik als eerste de toegankelijkheid van de tuin (voor postbodes, glazenwasser of tuinmannen) met onze tuinman gaan afspreken. In dat verband     wil ik je vragen ervoor te zorgen dat Marije haar spullen uit de voortuin weg haalt: tuinmeubilair en planten in potten. Die staan nu in de weg.3. Op de vergadering van vorig jaar is besloten dat de bestuurder (ik dus) geen contact met huurders heeft over zaken van de VvE. Daarom heb ik toen de emailadressen van alle huurders in     een ‘spam-filter’ gezet zodat ik hun berichten niet meer zie. Maar bij het opschonen van die pagina zie ik toch nog wel eens berichten van Marije (die ik ongelezen weggooi). Wil je Marije nogmaals     inlichten over dat besluit, dat ze zich voor die zaken tot jou moet wenden en dat jij – indien jij dat nodig vindt – daarover met mij contact hebt. Trouwens, hoe gaat het verder met je nieuwe knie? Ik hoop dat je je niet meer vol hoeft te stoppen met allerlei ‘verdovende’ middelen en dat het lopen beter gaat! Met de beste groeten, Fred van Doorn, bestuurder VvE Rembrandtweg 337-353 Amstelveen
%d bloggers liken dit: