Appelcom doet onderzoek waarom haar buren denken dat ze alles bij elkaar liegt en niet arbeidsongeschikt is. Vandaar hieronder verklaring Wajong,

inventarisatie ziektes

glaucoom, flauw vallen , verbrijzelde de waarvoor ik zes uur geopeerd moet worden. Dat zou veel te zwaar zijn en doorkom een lek neus , verkeerde ademen, chemo Brains, geen gevoel in handen of voeten, verkeerde prothese altijd pijn . Syndroom van Titia, 2x tennis arm, skiduim, scheve vingers (door Joris scheepers. Die bovendien me alleen maar trapte en ben daar nooit voor naar de dokter gegaan, hij was de dokter en moest me niet aanstellen. er was niets aan de hand.)

hartritmestoornissen, stent in aorta, hartinfarct (dreigende) na te hoge bloeddruk mede veroorzaakt door de henken en het glas. Angina pectoris.

kanker

twee x borstkanker en een keer dreigde kanker toen ik 21 was. Ben toen geopereerd.
baarmoederhalskanker, ook geopereerd, lisexcisie

Dan een keizersnede bij Emilie.

onvruchtbaar door gedwongen abortus, chemo heeft het laatste beetje vruchtbaarheid afgepakt.

2 x meniscus dankzei Arthur Liem, nog steeds., ontstoken achillespezen, ook dankzij Arthur net als gebroken ribben, hersenletsel (bloeding) ook door de heer Liem.

dan had je dankzei de heer Rijnveld hele erge bloedingen waardoor de een bloedtransfusie moest.

Na wintersport ben ik naar de dokter gegaan hiervoor en die adviseerde mij om afscheid te nemen van deze man . Dat heb ik toen gedaan.
zijn huisarts adviseerde dat als ik van hem hield ik beter een oogje in het zeil kon houden.
dat deed ik ook om zijn zoon en heb het na een maand weer aangemaakt.
hij belt de hele dag de politie , ggz als hij zelf iets verkeerd gedaan. Dan heb ik mijn voet gebroken dankzij hem . Ik betrapte hem op het kussen met de vriendin van een teamgenoot, we zijn toen samen toch terug gefietst en brak mijn voet tussen de spaken en ipv te helpen moest ik op Bommel passen. Omdat hij op vakantie 25 ging. Z

Gelukkig kan ik door mijn ex-man goed dealen met pijn , geweld, kankerteef pleur op, etcHieronder correspondentie tussen de ambtenaar die haar helpt bij het zoeken naar een nieuwe gepaste baan. Ze heeft geen recht op een uitkering want ze is zzp er zonder verzekering. En ook op de heer Liem valt niets te verhalen tot nu toe.

Date: ma 27 jul. 2020 om 16:44
Subject: RE: afspraak
To: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Hallo Marije,

Ja daar heb je natuurlijk ook de doelgroep-indicatie ( oa ) voor.

Bij de doelgroep banen kan er rekening gehouden worden met wat je wel een niet kan.

Ik zie je dan graag donderdag

Gr José

Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Verzonden: maandag 27 juli 2020 16:33

Onderwerp: Re: afspraak

Hi José, 

Dankjewel voor je berichtje! 

Heel lief dat je me helpt zoeken naar participatie baan! 

Heb alleen door 2 x kanker aan linkerborst  een wat minder goede linkerarm en doe alles met rechts. Bij tijd en wijle heb ik zelf hulp nodig bij schoonmaken.

Wil het best proberen maar dat je dat weet. 

Ik kan donderdag ! Vriendelijke groeten, 

Marije van Appeldoorn 

Hieronder een update van mijn cv. 

%d bloggers liken dit: