Toen mijn moeder ziek werd in 2001 wilde ze thuis verzorgd worden hetgeen ook geschiedde. Mijn vader ging in die tijd vaak naar te Pieper, tot grote schrik van mijn moeder, met name de vrijdag avond vond ze gay night en ze hadden daar vaak ruzie over. Mijn vader was tijdens mijn moeders sterfbed al op zoek naar de volgende en dat gaf veel stress.

Net als mijn vaders bekering tot het Oud katholieke geloof waar ook heel veel homo’s waren en mijn vader in het bestuur zat.

Een week na mijn moeders dood, in augustus, ontdekte ik dat mijn moeders angst gegrond bleek. mijn vader op mannen viel tijdens opruimen van mijn moeders spullen. In de volgende feb ging mijn vader op vakantie naar Menton, met een vriend, En met Koninginnedag werden we voorgesteld aan deze vriend, ook Henk van der hoek.

Ik schrijf dit omdat het aangeeft dat mijn vader weinig respect had voor mijn moeder nog voojn zusje en mij. Ipv te rouwen om de dood kregen we er een probleem bij. Al mijn vrienden en familie vonden hier iets van en ik raakte heel veel mensen kwijt.

Ik was in shock in eerste instantie omdat ik het niet had zien aankomen, een week na mijn moeders dood was wat vroeg om daar achter te komen in welke leugen we geleefd hebben.

Mijn zusje en ik dachten toen als mijn vader maar gelukkig is, maakt niet uit met wie en met kerst zat Henk erbij. De heer van de Hoek was prima, beter dan mijn moeder dacht ik totdat ik ziek werd. Wel heeft hij last van een agresieve dronk die hem vaker in de problemen heeft gebracht. Totdat ik kanker kreeg kon ik het, prima met hem vinden.

Daarna ging het bergafwaarts. Twee dagen na mijn borstamputatie vertrokken de henken naar Italie. Als er iets was kon ik bellen. Mijn exman besloot toen en niet voor de kinderen te zorgen zoasl afgesproken met het ziekenhuis en de henken. En geen alimentatie te betalen, waar ik van leefde op dat op moment.

Toen de kinderen mijn vader belde om te zeggen dat het niet goed ging hingen ze op en kreeg ik mail met volgende strekking. Hij zit bijgesloten.

Lieve Marije, we zijn nu op vakantie en hoorde dat Sam met tv’s aan het gooien is en jij niet op je bed ligt. Wat jammer nu, even houden we het contact af. Zo geschiede tot 6 weken na mijn operatie

Vermogen

Wat mijn moeders erfenis betrefd, mijn zusje en ik hebben iets moeten ik tekenen heel snel, ik denk een fiscaal rapport heel snel.  Dat de fiod betrokken was hoorde ik onlangs van mijn vader toen ik bijstand formulier moest invullen. En ook kreeg ik het vermogensrapport van Horlings vorige maand.

Als een vriend mij niet had gewezen ook nog eens dat het testament niet door nummerde, er zat een bladzijde te weinig in, dan had ik ook nog de vermogenskwestie aangepakt. Simpelweg omdat er een op zijn minst een nul te weinig aan het einde van het bedrag staat.

Ook was er een levensverzekering gekoppeld,

De notaris waar mijn moeders testament lag heeft me uitgelegd dat er allereli zaken zijn waar aan je je moet houden. Zoals de handtekeningen van mijn zusje en mij op de verkoopakte van Emmastraat.

Ik was zo ontredderd, 2 dagen na chemo tijd en borstamputatie, zonder geld, zonder hulp met tv stuk gooiende kinderen.

De agressiviteit van de heer van de Hoek werd elke keer erstigerer toen kwam hij op me af met een kapot glas, 6 weken nadat mijn borst geamputeerd was. Hij heeft toen zijn excuus aangeboden, ook via mail, die mail is te lezen in de bijlagen. Ook heb ik geluidsopname een stuk of 10. Mijn vaders hebben zelfs aangeboden te

Mijn kinderen waren daarbij en dat vond ik het allerergste. Mijn psycholoog, die ik had opgezocht om te dealen met het leven met kanker raadde aan om het te parkeren en een jaar lang heb ik gezwegen.  Toen ik het oprakelde was leiden in last. Ik verzon alles. Heb onmiddellijk de excuus mail en gesprekken die ik daarna had opgenomen laten luisteren maar aan iedereen die het wilde horen vertelde ze. Het gaat zo slecht met Marije, ze verzint dat ik met een kapot glas op haar ben afgekomen.

Ik werd het huis bijna uit gezet vanwege de waarheid vertellen na een jaar. Niet veel later werd ik hartpatient en depressief. En moest een stent operatie ondergaan terwoj; de henken van mijn moeders geld aan het cruisen waren 1 maand op Hawai met de Holland American lijn.

Ik leefde echter van bijstand en het onderhouden van de heer Henk van der Hoek van mijn moeders geld zeer pijnlijk, zeker gezien bovenstaande.

Op een goede dag zijn mijn vader en ik uit de bijstand gezet omdat hij een bedrag had overgemaakt, meerdere, op mijn rekening zonder dat te verantwoorden dat het voor de keuken was.

Ik had toen helemaal niets meer en was te ziek om de dagen door te komen, laat staan werken. Ik lag voortdurend op de EEH terwijl mijn vader aan het reizen was.

Ik ben toen naar de jachthaven in Kudelstaart om verhaal te halen. Ik had net zoals nu geen geld voor 160 eigen bijdrage. Maar nog steeds geen uitkering van mijn erfenis. Totdat de wijkagent me vertelde dat ik het dat gewoon ook zonder 160 via een spoedprocedure kon ophalen omdat iedereen die omkomt van de honger recht heeft op erfenis.

Vermogen

Uiteindelijk zijn mijn vader en zijn notaris Galman het bedrag toen gaan uitkeren alleen een nul te weinig. Alleen met een bladzijde uit mijn moeders testament te weinig.

Heb toen een gesprek aangevraagd bij de Notaris van mijn moeder. In dit gesprek werd me duidelijk dat behalve vermogen weggepoetst, bladzijde kwijt geraakt,  had mijn vader nooit de Emmastraat mogen verkopen. Geen samenlevingscontract mogen sluiten, Geen arken mogen kopen.

Wat mijn moeders erfenis betrefd, mijn zusje en ik hebben iets moeten ik tekenen heel snel, ik denk een fiscaal rapport heel snel.  Dat de fiod betrokken was hoorde ik onlangs van mijn vader toen ik bijstand formulier moest invullen. En ook kreeg ik het vermogensrapport van Horlings vorige maand.

Als een vriend mij niet had gewezen ook nog eens dat het testament niet door nummerde, er zat een bladzijde te weinig in, dan had ik ook nog de vermogenskwestie aangepakt. Simpelweg omdat er een op zijn minst een nul te weinig aan het einde van het bedrag staat.

Mijn vader heeft toen een advocaat op me af gestuurd vanwege laster en smaad. Dat hij geen bladzijde was kwijt geraakt en met het voorstel om nog een keer 70 000 uit te keren. Als hij dan een bladzijde was kwijt geraakt was het ter goeder trouw. Ik zal u de mails doorsturen.

Ik heb het gewijgerd en wanhopige pogingen gedaan de inhoud van mijn moeders testament schriftelijk te ontvangen, waar ik 13 maanden over heb gedaan uiteindelijk. Daarna heb ik u ingeschakeld.

De notaris waar mijn moeders testament lag had mondeling alles uitgelegd en me een kopie van de akte van de Emmastraat gegeven. En me uitgelegd dat er allerlei zaken zijn waar aan je je moet houden. Zoals de handtekeningen van mijn zusje en mij op de verkoopakte van Emmastraat als begin om hele testament onder te halen.

Ik wist niet dat de Fiod betrokken was geweest anders hadden er eerder alarmbellen gaan rinkelen vanzelfsprekend.

Als mijn vader nu iets overkomt, gaat het werkelijke erfdeel van mijn zusje en van mij min 700 000- 70 00 is 630 000 x 2 is 1,260 000 naar de heer van den Hoek.  Ook staat er in mijn moeders testament dat het kindsdeel moet worden uitgekeerd bij verkoop van de ouderlijke woning.

Toen ik mijn vader daarop aansprak zei hij, vorige week,  dat het een heel oud testament was vol fouten.

Mijn moeder is echter 1,5 jaar ziek geweest en totaal niet achterlijk.  Als ze haar testament wilde veranderen had ze daar alle kansen toe.  

En ik kan me voorstellen dat ze zich omdraait in haar graf als ze hoort dat haar vrees is uitgekomen. Nog veel erger. Dat haar dochters honger lijden, de een wat meer dan de andere maar daar komt het wel op neer terwijl ze heel vermogend was.

Ze zou in ieder geval niet willen dat de heer van der Hoek boten kreeg en een ark terwijl, ik die haar altijd verzorgde mijn hele leven, itt tot mijn zusje die in het buitenland woonde, berooid achter bleef.

%d bloggers liken dit: