ije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>wo 28 sep. 2016 09:12

Gisteren vond ik in speurtocht naar een bepaalde mail mails die per ongeluk naar mij zijn gestuurd. Het betreft mails tussen patty en henk.

Ik vind niet netjes van jullie om achter mijn rug om zo te doen en onvergeeflijk deze in mijn inbox te vinden.

Dick ik borderline zonder dat je ooit met me daarover gesproken hebt. 

Ik zou je liever focussen op je eigen vrouw met extreem alcoholprobleem waar ik voortdurend op hamer of contact verbreek als het weer te erg is. Dat ze in haar kwaaie dronk blijkbaar alles doorverteld wat ik in vertrouwen heb verteld siert haar nog minder. Focus je vooral op het beter maken van haar ipv geroddel te ondersteunen en je ogen te sluiten. 

Ik wil verder nooit meer iets

met jullie te maken hebben,

Marije

Dit zijn de mails die ik oa ontving’

AANGIFTE TEGEN HENK VAN APPELDOORN EN HENDRIK VAN DEN HOEK

Aangifte van aanval met stukgeslagen wijnglas door Henk van den Hoek, het ontkennen, het dreigen mij het huis uit te zetten, het dreigen en doen van aangifte vanwege smaad, auto moest ingeleverd, geldkraan werd stopgezet, dit valt onder intimidatie. Dan zijn er afgrijselijke orgasme mails per ongeluk of expres in mijn mailbox terecht gekomen. Ik heb heel veel last van dat metoo gedoe omdat het me daaraan herinnert. Het ergste is dat ze tegen iedereen verklaren dat ik gek ben, smaad en laster, terwijl ze zowel mondeling als schriftelijk alles hebben toegeven.  Ik heb borstkanker gehad en daarna angina pectoris bij hoge bloeddruk . Ik heb een stent in mijn kransslagader. Het gedrag van de Henken is zo kwalijk dat ik dat ook wil meegeven in deze aangifte. Zelfs een dag voordat stent werd geplaatst, met alle risico’s van dien, wilde ze niet excuus aanbieden.

Dan is er een ander probleem en dat behelst mijn moeders erfenis. Die bedroeg netto 60 000 euro terwijl het ouderlijk huis is verkocht voor 1,7 miljoen. Dat is dus los van de aandelen, het spaargeld, het zwarte geld, inboedel, levensverzekering, de erfenis van opa en oma Wagenaar, opa was directeur bij de Ciindu en de Nederlandse wegtanker maatschappij. Mijn vader heeft die erfenis zo laag mogelijk gehouden voor de fiscus maar mijn zusje en ik schieten hier no gal bij in. Ik heb een nieuwe notaris , dezelfde als die van mijn opa en oma en moeder, hopelijk kan zij me helpen. Het gaat mij niet om het geld maar om gerechtigheid, in alle twee de zaken.

Aangezien ik niet persoonlijk aangifte kan doen omdat ik dan eindig op eerste harthulp doe ik dit op deze manier. Dan hoef ik wellicht alleen nog maar te ondertekenen. Een deel van de mails heeft de politie al maar dat is geen logisch verhaal.

Aanleiding

Na de borstamputatie mocht ik de volgende dag naar huis. De kinderen zouden naar mijn ex-man gaan zodat ik even kon bijkomen. Het enige wat ik ontving van mijn ex-man was een sms bericht dat hij geen ali meer ging betalen en dat is ook nooit meer gebeurt.

Mijn vader en henk waren hiervan op de hoogte. Mijn vader was 1 dag op en neer geweest om kinderen te verzorgen en vertrok weer naar Italië, mijn zusje vertrok naar Duitsland waar ze woont. Ik kon toen me helemaal niet verroeren en mijn ex-man kwam de kinderen niet ophalen. Ik had geen geld voor ons om te eten , iedereen was op zomervakantie. Voor Sam was het niet komen opdagen van zijn vader een mokerslag omdat hij aan jeugdzorg en mijn vader en mijn zusje dat belooft had. Tijdens chemo was dat ook al twee keer mis gegaan, dat ophalen. In ieder geval begon sam met tv;s te gooien. Ik vluchtte het huis uit en probeerde mijn vader te bellen. Ik kreeg toen een mailtje, Marije, we hebben even geen zin in je gezeur, wij moeten bijkomen. Het ging zo goed, even geen contact. Vervolgens zetten ze (ook mijn zusje) allerlei leuke vakantiedingen op Facebook. De uitslag was toen nog niet binnen. Dat kon nog alle kanten op gaan als uitgezaaid was. We zaten zonder hulp zonder geld, ernstig ziek en kinderen helemaal op.

Wij verdrietig gebroken onzeker en ik was te akelig na 6 uur narcose eigenlijk om rond te kijken. Die paar dagen hebben mijn relatie met henken en coco, mijn zusje,  volledig veranderd. Die dagen hebben ons geen goed gedaan,

Dan in oktober, de dag dat ik te horen krijg dat mijn inwendige borst prothese  per ongeluk tien x te klein is hetgeen niet meer gecorrigeerd kan worden,  raak ik door het gooien van een pizzadoos mijn kinderen kwijt. Mijn vaders kennen het woord medeleven blijkbaar niet want die doen er voor mij en de kinderen gewoon een schepje bovenop.

AANGIFTE INCIDENT

Op 15 oktober kwam de vriend van mijn vader kwam met een (expres) gebroken glas op mij af omdat hij heel erg dronken en boos was vanwege spullen van mijn moeder of id. We zijn snel in gang gedoken van Mensinge 34 en toen kwam hij daar op me af. Mijn vader kon hem nog net tegenhouden. De volgende dag bood hij via mail zijn excuses aan. De psycholoog vond het teveel voor ons en vroeg het te parkeren. Dat heb ik behalve minimale woordenwisseling via de mail maar gedaan. In de rugzak. Een jaar later vroeg mijn vader zich af waarom ik het toch niet meer met henk kon vinden. En toen dook het weer op. Op het moment dat ik zei, dan moet je maar niet met kapot glas mij bedreigen en bijna doodslaan. Zo kort na borstkanker in bijzijn kinderen. Die al zoveel meegemaakt hebben.

Het antwoord van de henken was dat ik smaad en laster verspreidde, ik moest mijn huis uit (zie aangetekende brief met huurschuld), ze hebben de auto afgepakt. Geldstroom stopgezet en iedereen opgehitst dat ik gek was en alles verzon. Ook al had ik onderstaande mails teruggevonden en terug gestuurd.

Bij het zoeken naar deze mails kwam ik allerlei mails tegen in mijn reserve mail adres. Henk en een vriendin hadden een roddelclubje met wellicht mij expres in de CC. Heb de belangrijkste meegestuurd maar heb er nog velen. Aan half Amstelveen dat ik borderline heb en helemaal gek ben. Aan zijn nichtje. Het ergste vind ik dat mijn kinderen dat voorval waren vergeten (nu niet meer) maar ook dachten dat ik dat verzon. Mijn exman kreeg mails, en die vriendin is geen vriendin meer, zo achter mijn rug roddelen over glazen die als orgasme werken.

Ik was helemaal radeloos hoe ze dit nu konden doen, kreeg het benauwd, kon nauwelijks lopen, was duizelig en toen bleek dat ik hartproblemen had gekregen. En een onwaarschijnlijk hoge bloeddruk. Dit was vorig jaar oktober, november, december, jEn dit jaar januari, februari, maart, april. Uiteindelijk kwam de cardioloog van de hartrevalidatie erachter dat ik angina pectoris (Stein Metall) heb bij hoge bloeddruk. Deze vorm van AP ontstaat na periode van grote onrust. Nu heb ik meer zaken maar mijn vader en zijn vriend hebben hier een vooraanstaande slechte rol in gespeeld.

Bijgevoegd, geluidsopnames en vermogensexcelsheet

Heb in hoofdlijnen deze aangifte zo goed mogelijk gedaan. Tesamen met de geluidsopnames lijkt het me meer dan voldoende bewijs tegen de Henken. Ik heb duizend keer verzocht of mijn vader iets wilde doen om de beeldvorming bij de politie over mij te verbeteren zodat ik tenminste geloofwaardig overkom. Tot vandaag aan toe is dat niet gebeurt. Maar wel omgekeerd, ik verspreid laster en leugens terwijl de waarheid zwart op wit staat en op tapes.

Zowel mijn vader als ik zijn mensen van de dag. Ik wil niet dat henken ongestraft blijven nog wil ik dat Henk met dit gedrag wegkomt en als bonus mijn moeders erfenis ergens ontvangt. Mijn zusje kan het ook niet gebruiken dat de henken haar moeders erfenis hebben geminimaliseerd. Zij moest verhuizen omdat haar man zijn baan kwijt is. Net als de bijstand perikelen van mij, totaal onnodig.

Het vermogen moet ik eerst met de notaris nagaan maar voeg al vast excelsheet toe zoals ik dat heb gezien. Ben helaas voor mijn vader financieel journalist dus heb wel vaker te maken gehad met dit soort dingen, helaas betreft het dan niet mijzelf.

Van: Hendrik van den Hoek [mailto:hendrikvandenhoek@gmail.com]

Verzonden: vrijdag 9 oktober 2015 21:56

Aan: ‘Hendrik van den Hoek’

Onderwerp: RE.: Hoe verder………….

Marije,

Ik vond het heel naar wat er gebeurd is afgelopen maandagavond, ook voor de kinderen maar de aanleiding was natuurlijk de hoeveelheid lelijke, vreselijke  e-mails en sms- en  aan je vader met een kopie naar mij, die wij  de laatste weken voortdurend hebben gehad . Het laatste telefoontje  met je vader  over de spullen van mij aan Joris  ( niet van Tiny ! Sam gevraagd )  was  de druppel die de emmer  deed overlopen.

Kinderen  hebben het bij ons gelukkig naar de zin en wij vonden het heel gezellig dat ze bij ons waren . Vanavond gaan wij pannenkoeken eten !  Plannen zijn elke maand iets gezelligs te doen met ons!

Ons plan is morgen  iets cultureels te  doen met Sam , jammer dat Eem niet  mee kan gaan , ze moet hockeyen + een laser feestje.

Vanavond wordt besloten wanneer ze naar Joris gaan of naar  de groot – ouders in Limburg , alles moet nog besproken worden en je vader zal dat vanavond allemaal gaan regelen met de kinderen .  De herfstvakantie zijn ze uitgenodigd door CoCo , maar data en tijd moet nog besproken  worden.   De plannen staan  allemaal nog niet vast.

Om te beginnen zouden wij het op prijs stellen  uiteraard met je vader  erbij om  een koffietje te drinken op neutraal terrein om te proberen de financieele en privé zaken op te lossen.   Onze doelstelling zal zijn dat  jij  in alle rust na ons gesprek met een schone lei kan beginnen dan kunnen wij met een gerust hart  a.s. dinsdag vertrekken naar Ventimiglia.  Ik hoor van jou !

Hartelijke groet,   Henk

Van: <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Datum: 10 oktober 2015 11:28

Onderwerp: Re: Henk

Aan: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>, Hendrik van den Hoek <hendrikvandenhoek@gmail.com>

Als papa je niet had tegen gehouden had je me vermoord met dat glas. Begrijp dat je nu misschien aanleiding had maar vorige keren niet behalve drank.

Als je nog een x doet doe ik aangifte dus laten we dat voorkomen door elkaar nooit meer te zien.

Verstuurd vanaf mijn iPhone

> Op 10 okt. 2015 om 11:18 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:

> Henk dit was de 5 e x dat je me bedreigt  of slaat. Ik wens dat niet wie denk je wel dat je bent om zo te doen.  En daarom hoef ik geen contact met je. Wel veel plezier op vakantie.

> Marije

> Verstuurd vanaf mijn

———- Doorgestuurd bericht ———-

Van: <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Datum: 10 oktober 2015 19:47

Onderwerp: Re: RE.: Hoe verder………….

Aan: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>, Hendrik van den Hoek <hendrikvandenhoek@gmail.com>

Je kan geen mensen met kapotte glazen dreigen waar kinderen die het toch al zo moeilijk hebben bij staan. Dat is niet lelijk van mij. Dat is de waarheid en niet voor het eerst. Dat is ook de waarheid. Dat weten jullie zelf en anders maar even aan kinderen vragen over 3 x in Italië.

Als jullie eerlijk waren geweest hadden kinderen nooit bij jullie of tenminste Henk kunnen blijven. Dat lijkt me heel duidelijk.

En dan het raar vinden dat ik niet wil afspreken met hem.

Nee dat lijkt me heel normaal.

Vandaag of morgen vertel ik dat niet na.

Daar heb ik helemaal geen zin in. Voor jullie ook veel beter zo.

Ik weet ook helemaal niet wat er besproken moet worden maar daar hebben ze mail voor uitgevonden.

Sam gaat keukenla en deur en slotenmaker plus tv s zelf betalen heb ik gezegd. Ik ga nog zo rondje maken met wat hij afgelopen jaar nog meer heeft stuk gemaakt .

Wat denk je dat zoiets kost?

Marije

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Op 10 okt. 2015 om 11:57 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:

Ik heb ook gevraagd aan papa of je zelf wilde vertellen aan jeugdZorg. Dan zat je nu in ieder geval niet gezellig met kinderen. Meer in cel of iets. De kinderen zijn in ieder geval niet in goede handen bij jou Henk.

Elke x zijn de kinderen getuigen behalve met Koninginnedag maar dat weet Lucas nog prima.

Waarom ben je zo? Je lijkt Joris wel. Doe je dat bij papa eigenlijk ook?

Nou goed moeten jullie zelf weten.

Bedankt voor verergeren problemen iedere x ipv te verminderen.

Verstuurd vanaf mijn iPhone

BEWIJZEN ONTKENNEN EN FOUTE DRUK UIT OEFENEN OM TE STOPPEN MET DE WAARHEID

1 Een aangetekende brief met huurschuld oftewel dreigen huis uit te zetten

2

Marije,

Inhoudelijk kan ik mij niet vinden in  jouw beschuldigingen en vuilspuiterijen.

Jaren lang , ondanks mijn oprecht goede bedoelingen,   (  administratie – geld overmaken naar sportclubs kinderen – autokosten –  diversen)

ben ik het nú zat en laat mij niet gebruiken als piespaal vooral jouw eigen onvrede en onwaarheden. Jammer , Jammer !

Vindt het ontzettend verdrietig om je mede te delen dat je de auto Opel  Corso  eind van de week moet inleveren en komen deze week de auto ophalen.  Marije je verdient het niet ! Na zulke vuilspuiterij verdien je niet dat ik  de jaarlijkse autok.osten + verzekering betaal. Jammer dat ik deze beslissing moet nemen.   Je hoeft geen contact meer met mij op te nemen en ik hoop dat het je goed gaat.

Met vriendelijke groet,

Henk van den Hoek

3

———- Doorgestuurd bericht ———-

Van: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>

Datum: 19 september 2016 09:47

Onderwerp: Klachten litanie

Aan: marijevanappeldoorn@gmail.com

Marije

Wij hebben een abonnement op het Concertgebouw een van de concerten is toevallig op de 29 september ,ik weet niet wat en wanneer  je je verjaardag a

viert  ik ben 29 hele dag beschikbaar en ook andere dagen dus ik meld dat aan jou terwijl wij over cadeaux praten.ik krijg daarna een emmer bagger over mij heen die eindigt bij discussie over graf.

Je kunt er op rekenen dat ik dit niet met Henk bespreek want die kijkt jou dan

niet meer aan en zal waarschijnlijk de auto terugnemen.

Hoe krijg je het voor elkaar zoveel haat te hebben .

Gelieve geen whats aps meer te sturen ik lees die vuilspuiterij niet meer

ONGEWENSTE MAILS IN INBOX

———- Doorgestuurd bericht ———-

Van: Hendrik van den Hoek <hendrikvandenhoek@gmail.com>

Datum: 7 oktober 2015 11:39

Onderwerp: RE: uitstel vakantie

Aan: patty ottervanger <patteswaab@hotmail.com>

Dag lieve Patty,

Dank je weer voor je lieve mail , met zoveel wijsheden.  Zo goed dit lezen , wordt er vrolijk van. Die zorg  van jou optimaal om  geestlelijke vitamine te geven aan Marije is heel goed en wij zijn er erg blij mee, want niemand doet het, heeft alle vrienden afgestoten  +  die zorg  altijd voor je moeder, man en kinderen , moet een  goed gevoel  geven, dat heb ik ook altijd gehad !  goed voor anderen , dat krijg je de liefde altijd terug .  Behalve voor mij ( ons ) voor Marije, maar ze is  ernstig ziek……… . Tot mijn grote spijt kan ik ( wij ) het niet meer opbrengen voor Marije iets leuks te doen , zal haar nog wel eenmaal zakelijk helpen in overleg met vader en zusje coco voor wij vertrekken a.s., dinsdag 13 oktober . Er zijn te veel aanvallen  geweest op zo’n gemeen, vreselijk gebied vooral voor Henk !  niet voor te stellen en nu  wordt ik er ook bij betrokken.  Ze wil een wig drijven tussen ons en is jaloers op onze hechte vriendschap, wat ook geldt voor het gezin van Coco.

Jammer van het voorval maandag avond laat ! Ik heb er spijt van ! Het leek wel een  “örgasme “ !!!!

Ging door het lint door het vreselijk gedrag van de laatste telefoontjes van Marije om 19.00 uur die avond ! Onvoorstelbaar zo’n haat tegen de vader en onterecht daar de spullen voor Joris van mij waren en niet van Tiny. staan en al een jaar in de garage .  Marije stond  plotseling voor mijn neus !, geen excuses , en ik ontplofte !  achteraf fout  ! maar het zei zo . had van te voren nog een reddingsplan voor haar gemaakt voor noodgevallen moet je voorstellen !

[mailto:patteswaab@hotmail.com]

Verzonden: dinsdag 6 oktober 2015 18:01

Aan: hendrikvandenhoek@gmail.com

Onderwerp: vakantie

Dag lieve Henken,

Vanmorgen kwam ik Marije tegen op het winkelcentrum en ik bood haar koffie aan en vertelde ze mij van die vreselijke avond gisteren met glas.

Had jullie willen mailen, om een goede reis te wensen, maar van Marij begreep ik, dat jullie het een weekje uitstellen. Goed idee hoor!

Die Joris spoort toch ook niet, om, waar de kinderen bij zijn, een coke deal te sluiten!

 Ik heb Marij op het hart gedrukt, haar best te doen voor de kinderen, lekker te koken en niet steeds eten te bestellen, maar het gezellig en huiselijk te maken. Je moet er toch niet aan denken, dat ze, nu hun vader dit allemaal heeft gedaan, ze in een pleeggezin worden geplaatst!

Enfin, dit even, omdat ik aan jullie denk. Probeer het samen goed te houden en drijf het niet op de spits en laat Marije maar even. Ze moet nu extra haar best doen, wil ze de kinderen niet kwijtraken.

Ben er voor jullie, maar dat wisten jullie al.

Ik zal alles doen, wat in mijn vermogen ligt, invloed uit te oefenen op de situatie in het gezinnetje.

Lieve groetjes,

Pat

Van: Hendrik van den Hoek [mailto:hendrikvandenhoek@gmail.com]

Verzonden: vrijdag 9 oktober 2015 21:56

Aan: ‘Hendrik van den Hoek’

Onderwerp: RE.: Hoe verder………….

%d bloggers liken dit: