Appelcom doet onderzoek naar haar angst voor mannen. En waarom ze altijd op valt op mannen die haar mishandelen en daar dan ook nog jaren aan blijft vast plakken.

Jeugd

Voor haar relatie met ex had ze met 8 mannen het bed gedeeld. Door haar ex man s extreme jaloezie kon ze niet praten met andere mannen de bewuste man kreeg een kopstoot. Tien jaar lang had ze monogame relatie wat haar betreft. Na haar scheiding zijn er 20 bedpartners bijgekomen. En ze durfde eigenlijk geen relatie aan te gaan.

De eerste tien jaar met en als ze probeerde weg te lopen bezwoer hij haar dat hij haar altijd zou vinden. En haar en de kinderen wat zou aandoen.

Echt heel gelukkig dat hij een andere vrouw tegenkwam. Hopelijk heeft hij bij haar niet hetzelfde gedaan. Dan was er Artur die ze altijd vertelde dat ze hem nooit meer wilde zien of spreken als hij Joris achterna ging. Dat ging 8 jaar goed, tenminste wat betreft lichamelijk geweld. En toen barstte de bom en werd ze overhoop geduwd, niet veel later vond kerst plaats. En Luap was vele malen erger dan Arthur en Joris bij elkaar. Alleen op de laatste was ze echt dol (afrodisiaca) wellicht of echt. En omgekeerd was er geen sprake van, elk probleem werd vertienvoudigd door hem. En hij bleek opeens ipv 10 jaar geen seks allerlei relaties te hebben gehad. En ging met alle vriendinnen en vrienden leuke dingen doen behalve met mij. En na de diagnose kanker werd hij extreem gewelddadig ook nog. Kijk voor andere dingen op mijn site. Hij veroorzaakt smaad en laster bij Pinoke door te beweren dat ik hem er heb uitgetrapt omdat ik met heel veel mannen wilde sexen. Heel logisch als je net bent geopereerd en bestraling nog moet ondergaan. Dat was de 88 e keer dat hij het uitmaakte overigens. Elke chemo weer of ging vreemd. En als ik boos werd hierom, ben nogal jaloers, dan kwam hij met documenten “overzicht vreemdgaan van Paul Rijnveld’, een daarvan was de vrouw van een goede vriend, en weet niet van welke.

Heb nooit meer seks gehad met Luap en behalve een paar keer omdat ik gek werd van 24 uur per dag bewijzen sturen en geen leven had op een gegeven moment 3 weken met hem om. En zolang het over koetjes en kalfjes gaat gaat het prima. Maar verkrachten, doodlaten bloeden x5, achterlaten bij Artur zijn niet bespreekbaar en dan belt hij de politie of ggz. En al twee jaar duikt hij overal op waar ik boodschappen doe, wandel, fiets.

En begrijp niet waarom. Hij maakt het NB zelf uit. Wat dat betreft lijkt hij precies op Joris. Die kwam nadat hij het had uitgemaakt ook altijd voorbij rijden.

Van de 28 bedpartners waren er precies dertien die haar niets aandeden. Volgens de psych kwam dit omdat ze viel op mannen zoals haar vader. En hoe ze zich moet weren hiertegen weet ze niet dus blijft weg bij mannen als het er op aankomt Op dit moment is ze non al 1,4 maanden omdat ze geen man vertrouwt en diep schaamt voor haar lichaam, kromme freak met ongelijke borsten, stukke meniscus, scheve voeten, alles doorrookt, gestichtshaar na chemo, scheve neus na kerst, zwarte ogen na kerst,

En ze denkt dat dat precies de bedoeling was van Arthur Liem en Paul Rijnveld, de teamgenootjes. Ze kan ze dan ook niet voorstellen dat een man ooit wat in haar zou zien.  

Dat was het geval ook na haar scheiding met ex je bent lelijk, je bent vet. Etc kreeg ze elke uur te horen hetgeen niet heel goed is voor je zelfvertrouwen. Maarten heeft toen met eindeloos iets van het beschadigde vertrouwen hersteld maar tot de dag van vandaag galmt het na.

Haar eerste echte relatie van 6 jaar  vriend was J en daar wilde ze het licht uit als ze gingen sexen. En dat is heel lang zo gebleven. Daarom klopt er niets van dat ze zich tijdens die relatie met Luap zo gedroeg en vermoed dat dat in of haar Baxter werd toegevoegd of als afrodisie werd gevoerd.

Het is voor iemand die een keer seks per half jaar heeft, dan in elkaar wordt gebeukt met drie kapotte ribben, een verbrijzelde neus heeft, een meniscus, hersenschade, nul libido na kanker, angst voor mannen waar ze bij een therapeut bij liep, onmogelijk om überhaupt sex te hebben.

Dat schamen begon al toen ze werd geopereerd toen ze 21 was aan haar rechterborst en daarna scheve borsten overhield. Altijd van plan dat nog eens recht te trekken. Maar daar is nooit wat mee gebeurt.

Vanaf jongs af aan is ze gepest met haar uiiterlijk en kleding. Zo extreem dat ze van school moest. Haar altijd dronken moeder trok haar de meest bizarre kleding aan. En breidde zelf haar mutsen, scheef, dat is maar een voorbeeld.

Ook word ze de hele dag ge me too ed, en elke relatie eindigt in boze man in de heg die staat te gluren, voorbij komen rijden.

Tot slot is ze in de overgang na kanker operatie en onvruchtbaar. Dat verandert haar libido. En heeft met drie manne na Luap sex gehad, de laatste 1,5 jaar geleden. En dat was zo niets voor haar want ze is normaal heel trouw dus ook aan Paul en zat helemaal stuk van verdriet dat ie het weer uitmaakte met een briefje en de rest wat er was gebeurt. Een jaar huilen was het resultaat. Nu is het bijna twee jaar uit, en ze heeft hem niet aangeraakt meer nooit. Alleen een paar keer afgesproken. ITT wat iedereen denkt. En dacht toen beter contact met uw vijand dan weet u waar hij mee bezig is. Ook al is hij met vriendin 20 in de weer tijdens. Hij ging voortdurend vreemd tijdens onze relatie. Echte Kluun noem ik dat dan maar.

Nog een keer chemo en totale schaamte gecombineerd met een stalkende ex vriend Luap die overal waar ze gaat komt opduiken en haar volgt via telefoon. Net als A die alles mee kan lezen en weten. En de samenwerking maakt het leven sexloos.

Dus nummer 31 zit er niet in. En ben sowieso een freak die niemand wil en ben zelf veel te bang , Daarom begrijp ik niet waarom mensen denken dat ik met iedereen het bed in duik. En kan heel goed vrienden zijn maar eindig altijd alleen in bed.

%d bloggers liken dit: