bewijzen dat ik deze zaak moet laten vallen

Datum: 14 juni 2017 om 13:06
Onderwerp:
Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>

Hi joris, Hopelijk voel je je wat beter?
Weet je wat ik me afvroeg, je weet vast nog wel, zo n 1 x per jaar terugkerend gebeuren dat de kinderen je betrappen op coke kopen of snuiven. Als je dan 150 rijdt daar waar je 50 mag denk ik meteen aan nieuw snuifincident. Het wonen bij vroeger beste vriend van Holleeder doet afbreuk aan je CV. 
 Heb zelf goed nieuws.Heb die verslagen terug uit de VU die iemand zo zorgvuldig heeft opgeborgen. Wat ik me afvraag is hoe kom jij aan verklaring van goed gedrag, die is fake, net als je moterrijbewijs misschien gekocht. En dan heel boos worden op Sam met die valse id. Dat is meten met twee maten. 

En je bent daarvoor nauwelijks gestraft door deze brief die ik in ieder geval niet geschreven heb.

Email, verstuurd op 31-3

Hoi Marije,

Als bijlage de brief waarmee je mij kan redden. Het zal best een beetje slikken zijn maar ik hoop dat je dit wilt doen. Morgen is de rechtzaak om 11 uur. 

Groeten joris

Inhoud attachment: brief

M.C.C. van Appeldoorn

Dorpstraat 24a

Amstelveen

      Amstelveen, 30-3-2010

Edelachtbare,

Naar aanleiding van een verzoek van mijn ex-man, Joris Scheepers schrijf ik deze brief waarin ik u vraag af te zien van vervolging.

Bij nader inzien zijn de feiten zoals vermeld in de aangifte gekleurd door emoties.

Ik verklaar hierbij dat er geen sprake is geweest van mishandeling, dan wel lichamelijk letsel.

De ondelinge verhoudingen zijn inmiddels verbeterd en ook de omgangsregeling verloopt naar wens.

Met vriendelijke groet,

Marije van Appeldoorn

Email Joris 31-3, iets later

>> Hoi marije, > Voordat je denkt dat ik er hiermee wel makkelijk vanaf kom nog even   dit. Het om klaagt mij aan, jij kan je verklaring niet meer intrekken   dus de vervolging gaat gewoon door. Jouw brief zal slechts enige   verzachting kunnen geven. Ik hoop dus dat je hiertoe bereid bent. Groeten joris

Reactie van Joris op 

Doe je best! Verstuurd vanaf mijn iPhone Op 22-apr-2010 om 11:25 heeft mcc appeldoorn <mvappeldoorn@tele2.nl>   het volgende geschreven:\ > Joris, > Zoals ik heb aangegeven het ik geen internet gehad, deze brief, die   > niet geattached is kan ik niet lezen nog heb ik daar ooit mijn   > toestemming voor gegeven. Ik denk dat je mijn handtekening voor het   > gemak eronder hebt gezet en zal dit met mr Laus opnemen.

Reactie Joris op 22-4

Reactie van Joris op 

Doe je best! Verstuurd vanaf mijn iPhone 
Dan deze mailtjes ook niet zo vriendelijk:

spring van dak, dansen op je graf, je moet dood, hoop dat je sterft aan borstkanker

an: marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 24 december 2015 13:27:07 CET
Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
Onderwerp: Antw.: Kerstvreugde

Ik hoop echt dat je snel overlijdt aan je borstkanker. 

Ziek ziek wijf. 

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Op 24 dec. 2015 om 13:24 heeft Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com> het volgende geschreven:

Marije, 

Waarom ben je niet bereid hulp te accepteren. 

Het zou je zoveel rust kunnen brengen als je een tijdje psychische hulp accepteert. Een opname is vrijwillig en je kan er weg wanneer je het wilt. Het zal jou en het contact met Sam en Emilie ten goede komen. 

Het kan alleen maar beter worden want op deze manier is het voor jou helemaal niet goed. 

Het kan echt alleen maar meer rust geven. 

JorisWeet je wat ook niet zo leuk zijn champagne flessen fotos vlak voor moment dat ik onder mammografie ga. Zogenaamd van WIllem Elsinga, je kent hem wel, maar Willem’s identiteit is gestolen. Deze Willem II heeft het alleen maar over jou, sebas en esther en kinderen. Grappig niemand kan dat weten behalve 1 niet willem maar Joris. En het stopzetten van alimentatie sms je precies op seconde dat ik thuis kom uit zhuis toont aan dat je me in de gaten houd thuis, mail, ziekenhuis, zo n beetje overal dus. 
Drie jaar geleden klap tegen mijn hoofd gehad en toen 4 x flauw gevallen. Heb alles laten onderzoeken maar niet gedacht aan grote boze ex. Dat geheugen had je eruit geslagen wellicht. 

En weet je wat raar is jongen, jij belde naar apotheek en dat heeft mijn ogen geopend, daarna 3x dosis venlaflaxine en allergien eruit. Daar kan jij natuurlijk niets aan doen maar is wel stom toevallig. En het is jouw woord tegen dat van mij en de apotheek

 allergieën uit systeem

—- Doorgestuurd bericht ———-
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: 5 oktober 2016 om 10:55
Onderwerp: Re:
Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>

Joris

Om je geheugen op te frissen, 27 september om 16.15 belde ze mij en moesten jou spreken, waarom?

Op 4 oktober 2016 18:35 schreef Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>:

Heb niemand gebeld. Ik bemoei me namelijk niet meer met jou


Op 4 okt. 2016 om 08:44 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

Joris de vraag is heel simpel.

waarom had je mijn apotheek aan de telefoon? Wil je zsm antwoorden

Op 3 oktober 2016 18:33 schreef Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>:

Het zal nog slechter met je aflopen dan nu


Op 3 okt. 2016 om 16:23 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

Heb je toevallig medische gegevens opgevraagd bij apotheek? Dat is niet zoals het hoort. 
Daardoor ben ik gaan nadenken, in mijn medisch dossier stond plotseling medicijn misbruik, iets wat ganz niet gebeurt is. Ook staan bij de VU zoals nu aangetoond een heel aantal wenszaken bovenaan en heb je eigen handelingen verstopt.
Bij cardio vitaal, waar jouw ziekenhuis mee samenwerkt gaat alles mis, daar weet je zeker niets van? bloeddrukpillen uit de Baxter? Spray ipv tablet? 
Ik ga ervoor zorgen dat je nergens meer bij kan. Deze mail gaat naar politie, daar ligt al heel veel overigens. En zodra mij iets overkomt een medicijn foutje of een gast uit de top 500 criminelen van Amsterdam in de tuin, weet iedereen je te vinden. En ook de kinderen krijgen dan deze mail.
Die vertel je de hele dag dat ik gek ben net als in soc omgeving en medisch dossier. Dat moet afgelopen zijn. Ook houd je ze bij me weg door een verzinsel van Sam wat je heel goed uitkwam. Ik zou maar eens gaan vragen wat de echte reden is waarom ze zo hunkerde naar je dat ze dit soort dingen vertellen.Tsja en wat je jeugdzorg hebt laten zien kom ik ook nog achter, die krijgen ook deze mail. 
Hoop wel dat je snel opknapt, BeterschapGroetenMarije

4 bijlagen

%d bloggers liken dit: