Appelcom doet onderzoek naar mogelijke extreem rechtse partijen gecombineerd met criminelen die bezig zijn met een revolutionaire coupe. En daarbij het hacken van Nederland, heel Holland hackt, voor ogen hebben. Nu blijken ook de UVA en de Hogeschool Holland slachtoffer te zijn van een digitale gijzeling.

https://www.parool.nl/amsterdam/hva-en-uva-getroffen-door-cyberaanval~bb1a2a4a/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com


Cyberaanval op UvA en HvA: ‘Toegang derden tot ict-systemen’ | NOS

uur geleden — De UvA en HvA zeggen te begrijpen dat dat voor overlast zal zorgen. … voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) ook al gehackt.www.rtlnieuws.nl › tech › artikel › c…Cyberaanval op UvA en Hogeschool van Amsterdam | RTL Nieuws

Een paar dagen geleden werd bekend dat de servers van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) zijn gehackt.

 …extranet.uva.nl › content › cert-uvaCERT-UvA – Extranet – Universiteit van Amsterdam

RT-UvA (Computer Emergency Response Team) bestaat uit … Voorbeelden van een beveiligingsincident zijn een gehackte computer of e- mailbox, het …beveiligingnieuws.nl › nieuws › ict-…ICT Hogeschool en Universiteit Amsterdam gehackt – BeveiligingNieuws18 uur geledenOnbekende derden hebben zich toegang verschaft tot de ICT-omgevingen van de HvA en UvA. Dat heeft het Security and Operations Centre …www.rd.nl › artikel › 914636-cyber…Cyberaanval op UvA en Hogeschool van Amsterdam – Reformatorisch DagbladDe Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) zijn getroffen … Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) zijn gehackt.www.erasmusmagazine.nl › na-nwo…Na NWO ook cyberaanval op Universiteit en Hogeschool van Amsterdam …17 uur geleden — 

Zondag bleek al dat IT-diensten van wetenschapsfinancier NWO gehackt waren. Woensdag zijn de UvA en de HvA aan de beurt.www.folia.nl › actueel › update-uva…Update: ‘UvA werd in 2005 gehackt door NSA’ – Folia31 okt. 2016 — … augustus 2005 is gehackt door de National Security Agency (NSA). De UvA is de enige Nederlandse universiteit die voorkomt in de bestanden .www.vpngids.nl › NieuwsHvA en UvA getroffen door cyberaanval | VPNGids.nlGa naar Servers van de NWO gehackt — … week werden de servers van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) gehackt.www.advalvas.vu.nl › nieuws › cyb…Cyberaanval op UvA en HvA | Advalvas16 uur geleden — Een jaar geleden werden de ict- systemen van de Universiteit Maastricht gehackt. De universiteit zag zich gedwongen om bijna twee ton aan  …

%d bloggers liken dit: