Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>vr 10 nov. 2017 00:02
aan Ziggo

FredBegreep dat jij begint over veiligheid. Zie mailMeer dan jaar gevraagd of je voordeur wil repareren!  Net als elke nacht biedflesjes omgooien op stenen vloer. Net als blowen Net als enorm veel naar gedrag waar je  nog  nooit op hebt gereageerdDag Fred 
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: do 9 nov. 2017 om 23:53
Onderwerp: Fwd: voordeur ea
Aan: Sanne van Rosmalen <sanne_van_rosmalen@hotmail.com>

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: za 8 nov. 2014 om 20:39
Onderwerp: voordeur ea
Aan: <fred.van.doorn@ziggo.nl>, Henk van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>

Fred,De voordeur gaat weer niet meer in het slot. Hij gaat nu helemaal niet meer dicht.Het duurt nu al vijf maanden, ik heb je verteld dat eventueel inbraak etc voor jouw rekening zijn. Dit is verwijtbare nalatigheid.Zou je zsm willen reageren op mijn mail die ik je nu 3x heb toegestuurd. Alvast bedankt,

Groeten

%d bloggers liken dit: