Hi

Er zijn een aantal zaken die ik met je wil bespreken. Allereerst de vergadering, mijn vader wil daar graag bij aanwezig zijn. Zou je daar rekening mee kunnen houden. Wanneer vindt deze plaats?
Dan heb ik schimmel in de badkamer, eindeloos bestreden maar niets helpt, ik denk dat de ventilator bovenin niet goed werkt. Ik heb je dit al vaker gezegd maar wil graag een oplossing.
Dan het asbest dak in de schuur, deze is eigenlijk onbruikbaar omdat we er nauwelijks in durven, voortdurend stoot ik tegen het plafond met de hark etc. Zou je hier naar willen kijken?
Dan is de buitenboel aan schilderwerk toe, wanneer kan ik dat verwachten?
Dan Wat betreft het dak; Sanne en ik hebben geprotesteerd tegen oplappogingen die nergens toe leiden maar we krijgen totaal geen reactie van je. Ik begreep van Brommer dat ze niet kunnen garanderen dat deze reparatie nu wel gaat lukken, volgens mijn zit Gisela al heel lang in de rommel, zal ik nw offertes vragen zeker gezien het feit dat de 6%btw actie doorgaat tot juni volgend jaar, dat scheelt 15 %.
Dan kwam vorige week Brommer het dak repareren, waarom is er niemand op de hoogte en dus thuis? Ze hadden stroom nodig.  Bovendien hebben ze met de ladder alle planten verwoest. Als ik dat had geweten had ik die er even uit kunnen halen.
Dan verwacht ik nog steeds 50 euro van Rob de snoeier van je op rek 10 73 94669.
Wat mij zeer bevreemd over de voortuinen is het feit dat ze niet op d hoogte zijn dat er klachten zijn, ik heb ze gebeld voor de zomer. we hebben heel duidelijk gestemd in de vergadering dat ze nog een kans kregen en die hadden ze verpest. Jij negeert hiermee de wens van de vergadering. Je hebt geen klachten aan ze doorgegeven hebben ze tegen mij verteld, dus hoe kunnen ze dan überhaupt verbeteren, Het zijn geen professionele tuinmensen en ze doen maar wat. We hebben tegen ze gestemd, waarom zijn ze er nog.
Wanneer wordt de voordeur nu eindelijk gerepareerd, die is nu al 4 maaanden stuk?GroetenMarije

%d bloggers liken dit: