—– Original Message —–From:M v AppeldoornTo:M v Appeldoorn ; Fred van Doorn ; ‘Henk Van Appeldoorn’ ; giselagisela00@gmail.c  —– Original Message —–From:M v ApAppeldoorn ; Fred van Doorn ; ‘Henk Van Appeldoorn’ ; giselagisela00@gmail.com ; r.sikorski@wxs.nl ; raviv@artofceilings.nl ; ‘”‘Sanne van Rosmalen'”‘ ; ‘”‘Zeger Stinis’

Marije schreef
Hi allemaal,Ik heb 3 ja’s ontvangen, een nee van Robert, een misschien van Gisela. Neem aan dat Stienstra niet meedoet aan 20 euro kwestie en ook Raviv niet echt behoefte heeft deel te nemen aan deze discussie maar kan me natuurlijk vergissen. . Fred zou jij nog even kunnen laten weten hoe je visie luidt. Dan kan Gisela ook haar mening geven. Ik heb nog niets vernomen over stoom loodgieter en hoe staat het met het dak onderzoek? En waternet zou ingeschakeld worden. Is dat gebeurt?
Ik heb de gemeente gevraagd de bomen te snoeien die over de voortuinen heen hangen. Ze komen vandaag, gratis.Ok,fijne dag, groetenMarije  —– Original Message —–From:M v AppeldoornTo:Fred van Doorn ; ‘Henk Van Appeldoorn’ ; giselagisela00@gmail.com ; r.sikorski@wxs.nl ; raviv@artofceilings.nl ; ‘”‘Sanne van Rosmalen'”‘ ; ‘”‘Zeger Stinis'”‘ ; yvonne.dohmen@stienstra.nlSent: Thursday, June 06, 2013 6:19 PMSubject: Re: dak buren
Hi,Dat is precies wat ik bedoelde met dak vervangen maar ik zal het wel mis hebben.  Het ziet er inderdaad goed uit wat ze daar doen. Dan wil ik benadrukken dat deze situatie niet nog een jaar kan wachten. Bij mij zit het helemaal los en bij de eerst de beste storm kan het naar beneden zetten.Als dat gebeurt is de vereniging aansprakelijk en kan nergens claimen omdat het achterstallig onderhoud is. We, ik, zijn hier nu 2 jaar mee bezig, ik vind dat het niet opschiet. Wanneer komt dat rapport van de bouwkundige en waarom duurt het zo lang? Ik kan ervoor thuisblijven dat heb ik er graag voor Er is ietst bij Aida en Zeger in de kruipruimte. Er groeien rattengif bloemetjes. Het is daar in de kruipruimte veel vochtiger dan bij ons of bij Sanne. Zijn geadviseerd door de ratten man om een rioolinspectie te laten uitvoeren  ivm  ratten en voortdurende verstopte gootsteen van mij en bij Aida en Zeger, is dat akkoord? Zal ik offertes vragen, het kan met stoom zo’n onderzoek.Ok, fijne avond allemaal, Ps niet schrikken van het groenafval, morgen komt de tuinman met aanhanger en scherpe zaag.-

—- Original Message —–From:Fred van DoornTo:‘M v Appeldoorn’ ; ‘Henk Van Appeldoorn’ ; giselagisela00@gmail.com ; r.sikorski@wxs.nl ; raviv@artofceilings.nl ; ‘”‘Sanne van Rosmalen'”‘ ; ‘”‘Zeger Stinis'”‘ ; yvonne.dohmen@stienstra.nlSent: Thursday, June 06, 2013 2:17 PMSubject: RE: dak buren

Eigenaars en Marije,

Het is niet zo dat de dakdekkers bezig zijn het dak van de buren te vervangen: ze verwijderen de oude panlatten, plaatsen dan dakfolie, monteren nieuwe panlatten en leggen de oude pannen weer terug.

Op dit moment zijn we niet geinteresseerd in een offerte van hen, want eerst wachten we de bouwkundige inspectie af.

Ik heb wel hun gegevens genoteerd omdat ze wel een professionele indruk maken…

Groeten, Fred


Van: M v Appeldoorn [mailto:mvappeldoorn@tele2.nl]
Verzonden: dinsdag 4 juni 2013 8:28
Aan: M v Appeldoorn; Henk Van Appeldoorn; giselagisela00@gmail.comr.sikorski@wxs.nlraviv@artofceilings.nl; “‘Sanne van Rosmalen'”; “‘Zeger Stinis'”; fred van Doorn
Onderwerp: dak buren

Dag allemaal.

Bij de buren zijn ze het dak aan het vervangen. Bij hen was dit echt de enige oplossing. Onze daken zijn precies hetzelfde, net zo oud, in zelfde staat, etc. Ik heb gevraagd of ze (de dakdekkers) offerte konden kopieren voor ons. Fred, ik heb gezegd dat jij anders even langs komt, ik wil het ook doen?

Groeten

Marije

%d bloggers liken dit: