Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>7 nov. 2017 21:03
aan Aida

Oh ja, vergat nog een ding. Kijk ajb als je tijd hebt nog een keer naar dat filmpje van die top500 crimineel. Hij zegt daarin dat hij een sexafspraak heeft met Alex op de Rembrandtweg in ons gebouw. Misschien wel gewoon met Gisela. Je wil niet weten wat voor een mannen hierboven langskomen en rochelend de deur uit gaan. Zou me niets verbazen en dan heb ik dus bewijs. Kan het zo nog sturen als je dat niet meer hebt. GroetenMarije

Op 7 november 2017 om 20:54 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>:
AidaWil heel even wat kwijt. Ik vond het toen naar dat je naar Iran terug moest voor die begrafenisl. Maar ik kreeg stentoperatie van mijn kransslagader Dat is een levensbedreigende operatie en ik was toen zo ziek. En moest van Fred dat plotseling weghalen met dit in en in trieste resultaat. Ik heb paar duizend uur in die tuin geploeterd en als dank moest ik alles eruit halen. En waarom. omdat ik niet in de voortuin mocht komen en waarom was dat? Juist vanwege borstkanker en het feit dat de tuinman niet was gekomen. In plaats dat iemand iets had gedaan in die tuin of de tuinman gebeld waar die bleef. Kreeg ik de schuld. Ze functioneert niet dus pakken we alles af wat ze erin heeft gestopt in november, wanneer alles onder grond is en je geen planten kan verplaatsen. Omdat Fred de baas is was zogenaamd gaf hem dat uitzonderlijke pestrechten die door blowen versterkt zijn. 
Dit is de oorzaak van het verslechteren van de relatie. Ik vind het niet leuk dat je meedoet aan Gisala miljoenste heksenjacht, eerst gezin met huilbaby, toen Polen weg, nu ik. Alleen om de bijbaan gegarandeerd te houden wellicht. Jij hebt geen flauw idee wat hierboven gebeurt en niemand doet ooit moeite om te kijken of ik wellicht gelijk heb. Mails aan Fred nog aan jou worden beantwoord, al 5 jaar gaat dit zo. 
Echt ik heb gelijk, ben journalist en ga aantonen ook. Heb zo veel materiaal hiervan en vraag maar eens aan wijkagent wie er nu altijd klaagt. Of over polen of over die of over die. Waarschijnlijk is Sanne volgende na mij. En daarna jullie wellicht. Ik ga haar stoppen in ieder geval. Net als Fred die de hele nacht bierflesje over zijn plavuizen omschopt. Is ook echt. maar niemand die ooit luistert. De beste man blowt de hele dag en drinkt een kratje bier. Moet ie helemaal zelf weten maar door nooit te reageren los je geen problemen op.
Dan die Berkactie waarbij mijn auto is opgetild en in andere straat gezet. Het zijn allemaal ordinaire pesterijen en dacht dat jij daar niet aan meedeed maat heb me vergist. Zonde, had van jullie iets meer begrip verwacht omdat jullie dat ook toonde tijdens chemo, wel bedankt daarvoor in ieder geval.
In ieder geval kan geen enkele bewoner zeggen dat hij 12 uur min per week bezig was met onderhoud. En dan ontslagen worden omdat je chemo hebt 

Op 16 november 2016 om 19:05 schreef Aida Montakab <aida.pluk@gmail.com>:
Dag Marije, Ondanks herhaaldelijk verzoek om een dag te wachten, tot ik terug was uit buitenland, met weg halen planten voor 341, heb ik gezien dat je toch alles weg gehaald hebt, inclusief mijn hortensia’s. Deze waren ruim voordat jij aan de slag ging in de voortuinen door mezelf geplant met toestemming van VVE. (Ik had de tegelijk aangeschaft met de hortensia’s in achtertuin).Ik zal met VVE overleggen en de kosten hiervan ( €20 per stuk/ totaal €60) voor je in rekening brengen.
Met vriendelijke groet, Aida Montakab
Op 12 nov. 2016 om 17:32 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

Ik heb dit niet verzonnen moet van Fred Ga bij hem klagen wil niets meer over horen zo zonde van planten tijd en geld. Er is nachtvorst dus alles gaat dood door dit heen en weer geplant. 

Op zaterdag 12 november 2016 heeft Aida Montakab <aida.pluk@gmail.com> het volgende geschreven:
Dag Marije, Ik kan me geen geen enkele verzoek of afspraak betreffende hortencia’s , lavendel en /of andere planten herinneren! Ik heb jou nooit iets dergelijks gevraagd! Laat ik daar maar meteen heel duidelijk in zijn. Naar mijn weten zijn er ook geen druiven of lavendels in de voortuin.De hortencia’s voor 341 zijn jaren geleden met goedkeuring van Vve door me zelf ingezet, nogmaals ik ben in buitenland en er is onduidelijkheid  over wat van jou is en wat van de Vve! Mocht je iets van mij of Vve verwijderd hebben zal ik je wel de rekening sturen! 
Wel Vind ik het erg rot voor je dat je naar ziekenhuis moet en wellicht ziek bent, Graag wil ik je ook vragen om je correspondentie voortaan via je vader te doen, daar hij de partij is met wie Vve zaken doet en niet jij! 

Met vriendelijke groet, Aida Montakab
Op 12nov. 2016 om 09:07 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

Nog r. Je hebt Nb gevraagd of ik hortensia’s wilde kopen druif en lavendel en daar nooit iets voor betaald. Dat vind ik vreemd sowieso. Behalve grote struiken en paar rozen is niets van vve. Ga bij Fred klagen. Die heeft dit verzonnen. Heb mail gekregen alle planten in de gehele voortuin die van mij zijn voor 23 nov eruit anders worden ze vernietigd. Ik heb er al extreem veel uitgehaald en zo komt rob om laatste supergrote dingen te doen . Ik had het liever anders gezien naar dit is besloten op vergadering . Daar was je bij.Ik ben het gezeur over die tuin ook spuugzat.  Heb andere dingen om me druk over te maken en hele huis staat op zijn kop om schimmel te bestrijden plus gaten Door Poolse buren. Ik ben uitgepraat over pesttuin. Marije

Op zaterdag 12 november 2016 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

Aida er is niets van de vereniging. Ik heb alles betaald en gestekt. Grotendeels al weg omdat ik naar Zhuis moet en misschien geopereerd, ben wellicht ernstig ziek dus voorlopig uit running misschien. en vandaag komt rob.  Ik heb tot 23 tijd gekregen en kan niet anders. Ik vond dit ook helemaal geen goed plan maar beter zo dan groen in handen van Fred en gisela die nog geen klimop van blauwe regen kunnen onderscheiden. Marije

———- Doorgestuurde bericht ———-
Van: Aida Montakab <aida.pluk@gmail.com>
Datum: vrijdag 11 november 2016
Onderwerp:
Aan: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Cc: gisela gisela <giselagisela00@gmail.com>, Ziggo mail <fred.van.doorn@ziggo.nl>, Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>

Dag Marije,
Ik wil niet inhoudelijk op je mail reageren maar bijdeze nogmaals schriftelijk het verzoek om van de voortuinen voor het huis van sanne en mijn huis af te blijven daar ik niet in het land ben en er onduidelijkheid bestaat tussen wat van jou en wat van de vereniging.

Met vriendelijke groet,
Aida Montakab

> Op 11 nov. 2016 om 22:53 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:
>
> Hi Fred en gisela,
> Even paar zaken.
> Ik ben alleen in voortuin geweest om boom te snoeien waarom gisela gevraagd had. Dit soort kan alleen gesnoeid worden in herfst of voorjaar. Heb je daar zelfs briefje over in bus gedaan. Heel veel planten de laurier staan geparkeerd omdat dat zo was afgesproken. We zouden Een hele heg maken hiervan net als buren hebben. Daarom had ik geparkeerd boom los neergezet na snoeien heg.
>
> Ik ben gezeur over tuinen zat. Het heeft me veel tijd en geld gekost en allleen maar gezeur opgeleverd. Morgen komr rob de voortuin helpen helemaal leeg te maken. Behalve wat er stond en wat tegen inkijk beschermt want dat is heel vervelend.
> Ik denk niet dat Aida blij is met deZe oplossing Nog Sanne nog mijn vader.  Nog gemeente die vraagt om groen tegen wateroverlast.
> Wat brtreft bomen achter die worden 2 x p j gesnoeid en heb aan gisela gevraagd of weg of 2 x per jaar snoeien. Ze hoefde niet weg dus nu blijven ze en jullie hebben er niets mee te maken wat ik in achtertuin zet op eigen grond. Ook al veranderen jullie regels net als klimplanten dan geldt dat voor nieuwe bewoners, vraag maar na. Fred jou heb ik nog nooit gehoord over bomen dus neem aan dat je er geen last van hebt.
> Ik heb volgende week een onderzoek en mogelijk hele zware operatie.
> Ontzettend fout dat jullie daar geen rekening mee houden met je 23 e.
> Zoals jullie weten overleven
> verplanten planten nachtvorst niet. Zal rekening hiervoor presenteren net als de uren van rob.
> Heb voor 1200 euro in voortuin gezet en mag dan niet meer snoeien en tuinman maakt zooitje van. Niets is recht, alles groeit door elkaar, bomen groeien in de goot.
> Hij komt te weinig om goed te kunnen.
> Dat is niet de schuld van mijn ruim 1200 euro maar van tuinman.
> Echt geloof me er zijn belangrijkere zaken dan groen om het leven. Het enige waar jullie je druk om maken. Besteed eens net zoveel aandacht aan gebouw als aan mij pesten daar wordt iedereen beter van.
> Groeten
> Marije

%d bloggers liken dit: