Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>vr 11 nov. 2016 20:23
aan gisela, Ziggo, Henk, aida.pluk

Hi Fred en gisela, Even paar zaken. Ik ben alleen in voortuin geweest om boom te snoeien waarom Gisela gevraagd had. Dit soort kan alleen gesnoeid worden in herfst of voorjaar. Heb je daar zelfs briefje over in bus gedaan. Heel veel planten de laurier staan geparkeerd omdat dat zo was afgesproken. We zouden Een hele heg maken hiervan net als buren hebben. Daarom had ik geparkeerd boom los neergezet na snoeien heg.
Ik ben gezeur over tuinen zat. Het heeft me veel tijd en geld gekost en alleen maar gezeur opgeleverd. Morgen komr rob de voortuin helpen helemaal leeg te maken. Behalve wat er stond en wat tegen inkijk beschermt want dat is heel vervelend. Ik denk niet dat Aida blij is met deze oplossing Nog Sanne nog mijn vader.  Nog gemeente die vraagt om groen tegen wateroverlast. Wat brtreft bomen achter die worden 2 x p j gesnoeid en heb aan gisela gevraagd of weg of 2 x per jaar snoeien. Ze hoefde niet weg dus nu blijven ze en jullie hebben er niets mee te maken wat ik in achtertuin zet op eigen grond. Ook al veranderen jullie regels net als klimplanten dan geldt dat voor nieuwe bewoners, vraag maar na. Fred jou heb ik nog nooit gehoord over bomen dus neem aan dat je er geen last van hebt. 
Ik heb volgende week een onderzoek en mogelijk hele zware operatie. Ontzettend fout dat jullie daar geen rekening mee houden met je 23 e. Zoals jullie weten overleven verplanten planten nachtvorst niet. Zal rekening hiervoor presenteren net als de uren van rob. Heb voor 1200 euro in voortuin gezet en mag dan niet meer snoeien en tuinman maakt zooitje van. Niets is recht, alles groeit door elkaar, bomen groeien in de goot. Hij komt te weinig om goed te kunnen. Dat is niet de schuld van mijn ruim 1200 euro maar van tuinman. Echt geloof me er zijn belangrijkere zaken dan groen om het leven. Het enige waar jullie je druk om maken. Besteed eens net zoveel aandacht aan gebouw als aan mij pesten daar wordt iedereen beter van. GroetenMarije

%d bloggers liken dit: