Appelcom doet onderzoek naar haar bovenburen die haar voortdurend bedreigen met de dood of dusdanig handelen dat alle veiligheid verdwenen is. Fred was ook nog een voorzitter van de VVE. Gisteren stond hij onder haar vloer is te doen. Ze betrapte hem onverwacht. Hij stelde dat hij de meters aan het watermeters aan het opnemen was. Dat was echter een week eerder gedaan. Appelcom had de meteropnemers zelf open gedaan en toe gekeken dat er voor drie gebouwen werd opgenomen. Ze durfde de meteropnemers niet alleen te laten dus had ze daar zelf bijgestaan.

Wat de heer van Doorn aan het doen was weet ze niet, het kan niet veel goed zijn. Op die manier is het heel makkelijk om dingen te plaatsen of te verwijderen.

GISELA en Fred DOC

Vorig jaar stond er een man in de voortuin, zie aangifte, hij zei dat hij een afspraak had met dame lichte zeden, heb er toen niet aan gedacht maar zou prima voor Gisela kunnen zijn. Reinier van de recherche gevraagd of hij meer weet over die jongen in de voortuin die me heeft mishandeld en mijn iphone heeft stuk gemaakt. Ik heb daar een filmpje van gemaakt. De beste man was een crimineel uit top500 van Amsterdam. Ik heb aangifte gedaan omdat hij me op de grond had geduwd en mijn telefoon heeft stuk gemaakt en ik was bont en blauw.
Hoe kan ze zo n auto rijden, vakanties, en alles verbouwen.
Gisela weet heel goed dat Sam en ik foto’s maken van alle mannen en wil me daarom wegpesten. Zodat ze lekker door kan gaan met haar bijzondere bijbaan,
Ze klaagt over Poolse buren, ze klaagt over babie’s die huilen. Ik denk dat als je het nakijkt ze als beroepsklager te boek staat.
Wij hebben heel veel overlast van GIsala’s bezoekers en haar gedrag creëert enorme onveiligheid. Ik ben alleenstaand en zij laat de bezoekers binnen het gemeenschappelijke entree. Ik heb dan nauwelijks nog bescherming. Los van het feit dat deze mannen op het balkon Emilie en mij zitten te bestuderen. Als ik probeer met haar hierover te praten zegt ze dat ik jaloers ben. Een keer dat ik zelfmoord moet plegen omdat ik zo jaloers ben. Zie telefoon
En voor Fred geldt eigenlijk hetzelfde. De eerste klaagmail over wietlucht in trappenhuis en vallende bierflesjes s nacht op stenen plavuizen dateert uit 2014. En daarvoor heb ik helaas geen mail van omdat ik andere provider had.

`11-11, weer een man, mail gestuurd,
12-11, weer een andere man (wel bekende volgens mij)

  • Zondag 29 okt, g vertrekt met man die haar komt ophalen, zie foto’s. S avonds veel lawaai.
  • Vrijdag 27 okt s nacht om 12 uur veel gegil en kabaal. Heb gesms of het wel goed ging en geapped, zie telefoon, uiteindelijk geen reactie, ben met honden naar boven gelopen. Ze was aan de telefoon. En gilde tegen degene die aan de telefoon was dat ik de honden op haar afstuur. Zaterdag ochtend om 8 uur wil ik naar hockeytrainen gaan en begint ze vanaf balkon te gillen dat ik zo jaloers ben en niemand kan krijgen. En dat ik zelfmoord moet plegen, keihard geschreeuw terwijl mensen nog liggen te slapen.


Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
3 nov. (13 dagen geleden)

aan gisela

Gisela, je gilt en je stampt zo hard.Heb sms gestuurd om te vragen wat er aan de hand is. De honden gaan zelfs blaffen vanwege je kabaal, kan je wat zachter stampen en gillen?
——— Doorgestuurd bericht ———-
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 5 november 2017 om 09:04
Onderwerp:
Aan: gisela gisela giselagisela00@gmail.com

Gisela en Fred,

Gisela, Eergisteravond heb je zo veel lawaai gemaakt dat ik dacht dat er iets was, zie je app en berichten. daarom ben ik poolshoogte nemen met de honden. Voor de zoveelste keer omdat je in dit geval om 12 uur een telefoongesprek voert en daarbij gaat stampen en schreeuwen. Dit is de zoveelste keer dat ik denk dat jij wordt bedreigd door die onfrisse mannen.Dan vind ik je opmerkingen over jaloezie totaal ongepast en heel erg kwetsend voor iemand die borstkanker heeft gehad. Je wrijft het met in. Totaal onacceptabel en van extreem laag niveau.
Dan het schreeuwen” pleeg zelfmoord” zoals gisterenmorgen weer en via berichten, overschrijden elk niveau van normaal gepast gedrag. Net als je gekrijs als Sanne nog ligt te slapen.
Dan je opmerking over 5 kerels die je naar mij gaat sturen zodat ik ook een verzetje heb is ongelofelijk laag en ordinair. Hieruit blijkt inderdaad wel dat ik het bij het rechte eind hebt. Je bent er nog trots op blijkbaar ook. Prima je mag alles behalve de veiligheid van mij in gevaar brengen. Ook gebeurt het heel vaak dat ik overlast heb omdat ze bij mij aanbellen of fiets tegen mijn slaapkamerraam zetten en heel veel kabaal maken. En dan is er die jongen van de video, die mijn telefoon heeft kapot gemaakt en die hier in de voortuin stond op zoek naar Alec, was dat een date van jou? Het is te toevallig allemaal, deze jongen heeft me mishandeld en ben daar dan niet zo over te spreken. Dat bedoel ik met gevaar.
Ik vind het niveau waarop je communiceert afgrijselijk. Je verwacht van mij van alles en als zelf mag je blijkbaar alles. Je krijst meteen en kan geen enkel normaal gesprek voeren. Zou je dat kunnen veranderen?
Jij maakt het leven in dit huis met je over iedereen altijd maar klagen ( de Polen, de buren) en zelf de meeste overlast veroorzaken onmogelijk. Iedereen word gek van je geklaag. Waarom doe je dat toch?
En ik zal nooit vergeten je reactie toen ik te horen had gekregen dat ik kanker had. De buren hoeven daar geen last van te hebben.
Het is nooit goed in ieder geval, het groen niet, een 1 persoonshuishouden niet.
Je hebt alle grenzen van fatsoen overschreden met je bijbaan en geklaag bij mijn vader, de politie, zonder dat je daar recht toe hebt
Heb al 50 x gezegd dat er een constructiefout in dit huis is die geluidslekken produceert en de bouw überhaupt is niet optimaal. Ik heb heel veel last van jou, zoals op dit moment je gedraaf over de vloer, jij hoort mij lopen. Totdat we aan de constructie wat gedaan hebben is het zo. Ik word elke nacht wakker van de bierflesjes op de plavuizen vloer die vallen van Fred en hoor hem altijd lopen.
Dan vind ik het niet terecht dat je zelf niets doet om overlast te beperken. Je reageert gewoon niet. Duizend keer gevraagd of je niet met je hakken over de trap wil rennen ;s ochtends vroeg en je rolluik wil laten nakijken omdat die heel veel lawaai maakt. Door niet te reageren op een normale manier maak je alles erger.
Dan vind ik nog je gedrag tijdens chemo met planten verplaatsen dag voordat stent wordt geplaatst in kransslagader een onacceptabele vorm van pesterij.
Ik moest terwijl ik zo benauwd was voor 24 november alles leeghalen, dit terwijl het winter is en alles verdwenen plus een dag voor levensgevaarlijke stentoperatie. Als ik dat vertel zeggen jullie doodleuk, moet toch.

Het verplaatsen van mijn auto door de Berkomzaag jongens getuigt ook niet van smaak, de auto is opgetild waar jullie bij stonden te kijken.
En ipv van mij te vertellen dat de Berk van de monumentenlijst is afgehaald doen jullie heel geheimzinnig. De tuin en het huis ziet er niet uit dankzij jullie onvermogen om met groen om te gaan en normaal onderhoud te plegen. Hierdoor ontstaan irritaties zoals geluidslekken, schimmel,.
Ik ga advocaat nemen die alles gaat uitzoeken en doe van Gisela’s gedrag van onterecht klagen en mannen 4 x per dag aangifte bij politie.
Marije

1

Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
11 okt.

aan Henk

Het is pesterij van bovenste plank en weiger dat nog langer te accepteren
Ik ga aangifte doen zowel over die mannen want daar komt het allemaal vandaan. Jullie zouden haar niet de ruimte moeten geven te klagen. Dan stopt dat vanzelf.
Iemand met haar bijbaan word serieus genomen en ik die Nb op bg woon heb een onterechte hakkenklager op de eerste. Dat kan niet eens.
Zij bedoelt lopen, dat hoor ik van iedereen. Dat ligt aan de isolering en aan feit dat er nooit iets technisch word gedaan om geluid te beperken in gebouw.
Ik hoor gisela ook rn die mannen nog veel erger.

Op wo 11 okt. 2017 om 16:53 schreef Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Ik loop op sloffen

Op wo 11 okt. 2017 om 16:51 schreef Henk Van Appeldoorn henkvanappeldoorn@gmail.com

Marije ,
Bijna elke dag word ik gebeld door Gisela,die niet kan slapen door jouw schoenen met harde hakken .Ik heb je dit al vaak gezegd ook mijnheer Vet ,de wijkagent ,wordt constant er mee lastig gevallen . Dit moet worden opgelost ,als jij in huis zachte pantoffels draagt moet het probleem toch over zijn . Ook kun je een paar kleden neerleggen telkens zijn er aanbiedingen in de Telegraaf voor vintage kleden voor heel weinig geld .
Hoe het ook ls ik ben de eeuwige klachten zat en we moeten dit niet verder laten escaleren.
Ik verwacht dus een oplossing , als huisbaas verwacht men dat van mij .

Hartelijke groet ,
Papa
,

Verstuurd vanaf mijn iPad

Fred en Gisela,
De wijkagent heeft me geadviseerd elk overlast te melden. Fred, dat is elke dag, elke avond omdat je s nachts leeft en ik overdag. En die bierflesjes die omvallen op stenen ga ik ook rapporteren om 3 uur.
Hoe kunnen jullie klagen over lopen als je zelf zoveel lawaai maakt. Gisela jij maakt het te bont met je mannen, zo 4 x per week na 23 uur, zie je telefoon en mails. . Elke man, die overlast bezorgt, voortaan politie op je dak.
Dat is drie keer per dag.
We zouden ook gewoon kunnen kijken hoe de constructie aan te pakken zodat we elkaar niet meer horen lopen. Daar is de politie niet voor bedoeld lijkt me om contructiefouten op te lossen. Wel voor dat gevaarlijke werk van Gisela natuurlijk maar zou stuk schelen als ik dat niet hoef aan te horen.
arije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
3 okt.

aan Henk, Sanne, Aida

———- Doorgestuurd bericht ———-
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 3 oktober 2017 om 10:25
Onderwerp: Re:
Aan: gisela gisela giselagisela00@gmail.com

Hi Gisela,
Laten we het eens omdraaien. JIj bent de hele dag aan het klagen over iets simpels als lopen. Zoals gezegd, als ik dat bij Fred zou doen zou hij geen leven hebben. Ik hoor hem de hele nacht omdat hij een ander ritme heeft. En vice versa.
Jij gaat de hele tijd mijn vader lastig vallen voor iets onterechts als lopen. Niet muziek, niet lawaai, lopen op sloffen is hetgeen waar je je aan stoort. Of je laat alles isoleren of ik neem maatregelen of je stopt met onterecht klagen.
Die mannnen vormen een bedreiging voor mij. Ik ben een vrouw en alleen en zoals die zondag waarover ik mailde zijn ze levensgevaarlijk. Het is verboden om 3 x per dag verschillende mannen te hebben, zeker als je daarvoor laat betalen. Heb dat al heel vaak tegen je gezegd.
En dat ik jaloers en zelfmoord moet plegen lijkt me het laatste en totaal onacceptabel zo n goed gemeend advies. Zou het helemaal niet erg vinden dat je als vrijgezel mannen over de vloer hebt, dat is logisch, maar drie per dag is veel te veel. En het lawaai en vaak bellen ze bij mij aan of parkeren fiets in mijn raam midden in de nacht. Dat is pas overlast en bovendien verboden zoals je heel goed weet. Je brengt de veiligheid van je omgeving in gevaar net als vorige week zondag.
,Ik heb overal films en foto s van net als Sam en Emilie. Wij zijn het meer dan spuugzat al die geluiden en mannen. HOUD ER MEE OP en ga al zeker niet klagen over lopen als je zelf dit soort werk thuis doet.
Dan heb ik helemaal niet beschuldigd maar alleen gevraagd of je voortaan wilde aangeven, dat geldt voor iedereen die dat van tevoren weet, dat is niet altijd. Als jij het niet was kan je dat gewoon aangeven.
Wat is er met je aan de hand Gisela? Stop eens met pesten en ga door met leven en ontmoet die mannen ergens anders ipv hier.
Heb ik al duizend keer gevraagd. En je laat mijn vader en mij met rust. Je kan mensen niet verbieden om te lopen in huis na 22 uur. Zeker niet als je zelf elke avond mannen meeneemt voor een feestje thuis.

Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
29 okt.

aan mij
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 25 september 2017 om 09:29
Onderwerp:
Aan: Henk Van Appeldoorn henkvanappeldoorn@gmail.com, Sanne van Rosmalen sanne_van_rosmalen@hotmail.com, gisela gisela giselagisela00@gmail.com

Gisela
Wat er gisteren gebeurt is weet ik niet maar jij bent enige in gebouw die echt overlast bezorgt met elke dag een andere man, dat is verboden en heel gevaarlijk voor je medebewoners. Je hebt tot s nachts heel veel lawaai gemaakt en die gast is totaal gestoord. Ik wil dat je stopt met al die mannen. Heb overal films en foto s van, je kan er ook gewoon mee ophouden.

———- Doorgestuurd bericht ———-
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 17 juni 2017 om 10:13
Onderwerp: Mannen overlast
Aan: Henk Van Appeldoorn henkvanappeldoorn@gmail.com, Ziggo mail fred.van.doorn@ziggo.nl, gisela gisela giselagisela00@gmail.com

Gies
Je hebt afgelopen paar dagen alweer tig mannen over vloer gehad. Vannacht om 3 uur laatste met veel lawaAi op trap en brommer , die er nog steeds is. Je mag helemaal zelf weten wat je doet zolang je anderen daarmee niet lastig valt.
Ik ben voorbij punt van acceptatie van dit walgelijke gedrag. En dan zgn over mij klagen. Je wil me weg hebben omdat ik al je mannen op foto heb staan. Net als sam, een Zeer uitgebreide collectie.
Met je illegale bijbaan creëer je gevaarlijke situaties ook voor rest vve.
Stop ermee ajb of huur kamer zodat ik er geen last van heb . Zo onsmakelijk voor kinderen en verboden.

Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
3 okt.

aan Aida

———- Doorgestuurd bericht ———-

Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
07-12-16

aan gisela, Henk

Hi gisela,
Zou je zo vriendelijk willen zijn mij niet wakker te klikklakken op de trap voor miljoenste keer?
En wil je je rolluik laten smeren of id? Dat is hierbinnen niet om aan te horen?
Alvast bedankt

Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Vve

  • Schimmel, nieuwe keuken moeten kopen, geen opstal nummer.
  • Groeien vermogen ipv o nderhoud
  • Alleen maar rapporten laten maken niets ermee doen 11-11-16

aan gisela, Ziggo, Henk, aida.pluk

Hi Fred en gisela,
Even paar zaken.
Ik ben alleen in voortuin geweest om boom te snoeien waarom gisela gevraagd had. Dit soort kan alleen gesnoeid worden in herfst of voorjaar. Heb je daar zelfs briefje over in bus gedaan. Heel veel planten de laurier staan geparkeerd omdat dat zo was afgesproken. We zouden Een hele heg maken hiervan net als buren hebben. Daarom had ik geparkeerd boom los neergezet na snoeien heg.

Ik ben gezeur over tuinen zat. Het heeft me veel tijd en geld gekost en allleen maar gezeur opgeleverd. Morgen komt rob de voortuin helpen helemaal leeg te maken. Behalve wat er stond en wat tegen inkijk beschermt want dat is heel vervelend.
Ik denk niet dat Aida blij is met deZe oplossing Nog Sanne nog mijn vader. Nog gemeente die vraagt om groen tegen wateroverlast.
Wat brtreft bomen achter die worden 2 x p j gesnoeid en heb aan gisela gevraagd of weg of 2 x per jaar snoeien. Ze hoefde niet weg dus nu blijven ze en jullie hebben er niets mee te maken wat ik in achtertuin zet op eigen grond. Ook al veranderen jullie regels net als klimplanten dan geldt dat voor nieuwe bewoners, vraag maar na. Fred jou heb ik nog nooit gehoord over bomen dus neem aan dat je er geen last van hebt.
Ik heb volgende week een onderzoek en mogelijk hele zware operatie.
Ontzettend fout dat jullie daar geen rekening mee houden met je 23 e.
Zoals jullie weten overleven
verplanten planten nachtvorst niet. Zal rekening hiervoor presenteren net als de uren van rob.
Heb voor 1200 euro in voortuin gezet en mag dan niet meer snoeien en tuinman maakt zooitje van. Niets is recht, alles groeit door elkaar, bomen groeien in de goot.
Hij komt te weinig om goed te kunnen.
Dat is niet de schuld van mijn ruim 1200 euro maar van tuinman.
Echt geloof me er zijn belangrijkere zaken dan groen om het leven. Het enige waar jullie je druk om maken. Besteed eens net zoveel aandacht aan gebouw als aan mij pesten daar wordt iedereen beter van.
Groeten
arije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
29 apr

aan Ziggo, Henk

Hi Fred,

Even een paar zaken. Je hebt 800 euro uitgegeven aan kappen van een Berk zonder iedereen van VVE op de hoogte te stellen en zonder het bericht door te sturen dat de boom van de monumentenlijst was gehaald. Dat had een hoop gedoe gescheeld en ook Gisela houd ik aansprakelijk
Dan de voortuin, die is zo vies omdat er geen planten in groeien en 1000 jaar afval boven komt. Kan je dat oplossen? Alleen maar onkruid en rattenholen , dat heb je mooi gedaan.

Dan hebben we nog steeds geen reactie gehad op onderhoud, het feit dat we niet aansprakelijk meer zijn, de schimmel, en de nieuwe keuken, het schilderen van huis door schimmel,

Dan moest ik planten weghalen, de meeste hebben dat niet overleefd, Het tijdstip was niet handig. Het daarvoor terugsnoeien van grote struiken tot snot is strafbaar, zeker omdat je van tevoren had aangegeven dat het mijn planten waren die ik kon weghalen. Ik wil dat geld terug en de buren hekwerk wat is vernield vind ik ook niet zo netjes.

Dan loop ik altijd op gymschoenen. Die onzin over hakken is zo niet waar. Stop met mijn vader lastig te vallen hierover.

De volgende keer dat ik wiet ruik in trappenhuis bel ik politie, net als wanneer je s nacht tv zit te kijken boven mijn hoofd. En lopen op stenen vloer. er vallen voortdurend glazen, let eens wat meer op je omgeving.

Dan heeft gisela elk weekend een andere man op bezoek, ik vind dat niet goede voorbeeld voor Sam en Eem en nogal onsmakelijk. Net als wiet, zie eerdere correspondentie.
Als er een iemand overlast veroorzaakt is het Gisela met haar luide stem en geschreeuw.
Bovendien loopt bijna altijd zelf altijd op hakken en is dat rolluik verouderd.

Als we overlast willen aanpakken moeten we de geluidlekken van gebouw laten controleren ipv naar elkaar te wijzen.

We gaan voor alles juridische hulp inschakelen.

Henk en Marije

———- Doorgestuurd bericht ———-
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 29 april 2017 om 11:11
Onderwerp: Fwd: Vernieling planten
Aan: Henk Van Appeldoorn henkvanappeldoorn@gmail.com, Ziggo mail fred.van.doorn@ziggo.nl

H
———- Doorgestuurd bericht ———-
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 1 maart 2017 om 09:48
Onderwerp: Re: Vernieling planten
Aan: Ziggo mail fred.van.doorn@ziggo.nl, Henk Van Appeldoorn henkvanappeldoorn@gmail.com

Op maandag 27 februari 2017 heeft Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:
?

Op vrijdag 24 februari 2017 heeft Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:
Fred zou je kunnen reageren ?
Groeten
Henk en marije

Op zondag 19 februari 2017 heeft Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:
Hi Fred,
We hebben nog steeds geen reactie ontvangen. Die nulmeting is gehouden nu nog wat doen met rapport en niet in la laten verdwijnen. Wij zijn samen met Sanne niet verantwoordelijk voor schade. Dan de vernieling van de planten daar doe ik aangifte voor. Wat gebeurt er nu met voortuin? Het is verboden geen onderhoud te plegen en ook om geen voortuin te hebben. Dat staat in bouwbesluit. Ik zal gemeente vragen ons aan te schrijven omdat er levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan.
De goten zijn lek dat is nu tiende x precies dat ik dit meld, sommige boven deur. Anders laat ik zelf repareren en krijgt vve rekening. Ook heb ik contact opgenomen met rechtsbijstand van onze verzekering. Die gaat schimmel, gaten, nieuwe keuken en het weigeren van opstal adres plus vernieling planten bestuderen en dan kun je van hen ook stappen verwachten. Je kan niet alles zomaar doen. Toestemming om in voortuin te werken en planten neer te zetten. Dan toestemming intrekken, dan rare mail voor 23 nov alles eruit. Dan 2 dagen daarvoor alles drukmaken door te snoeien. De heg kapot maken.

Ik ga me er niet meer druk over maken en rechtsbijstand neemt over net als geen onderhoud.

Ook niet reageren op mails . Wij stoppen de vve bijdrage tot we iets van je vernomen hebben
Henk

Op zondag 5 februari 2017 heeft Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:
Fred nog geen reactie. Ook schimmel weer terug. Die nulmeting zoveelste rapport waar NIETS MEE gedaan wordt. Sanne en wij zijn niet aansprakelijk bij ongeluk door achterstallig onderhoud. En als je niet schade betaald nemen we juridische stappen. Of zetten bijdrage stop. En voor planten doe ik aangifte zoals verteld net als buren voor slopen schutting.
Op zaterdag 26 november 2016 heeft Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:
Hi Fred,
Het hele huis schimmelt alweer wanneer ga je je nu eens voncentreren op onderhoud ipv groen.
Ik had tot 29 e de tijd om planten weg te halen. Als ik de 23 e terug kom uit zhuis alles kaal. Ook planten die los stonden.
Nog geen uur later was probleem met inbreker.
Bij planten werkt het zo hoe kleiner hoe goedkoper.
Je hebt 40 struiken kapot gemaakt door tijdens winter ze wederom te amputeren.
Dat heet vernieling en de planten gaan dood op deze manier. Nu is de voortuin alleeen maar aarde en inkijk dus heb ook nog voor 270 lamellen gekocht.
Ook voor Sams kamer
De totale schade is dus nu 1400 tuin plus 600 voor luxaflex.
Heel graag zien we 2000 op onze rekening. Zo niet dan doe ik aangifte van vernieling plus psychische terreur want ik ben je gedrag spuugzat en mijn vader ook. Kom nooit in voortuin een x om zoals gisela gevraagd heeft boom te snoeien die ik zelf heb moeten betalen om af te voeren. De voirtuin is nu dorre woestijn aarde en twee dode struiken. Wat ga je daaraan doen. De laatste planten gaan er ook nog uit. Dan krijg je Aida en Sanne op je dak want dan hebben die zelfde als wij.
Onderhoud Fred ipv pesten zou je sieren.
Fred. Had weer gaten in de tuin en heb gemeente gebeld. De Rattenbestrijding heeft in onze gang onder de grond en buiten lokdozen geplaatst. Die komen ze elke week controleren en eventueel bijvullen. Groeten
MarijeMarije

arije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
08-11-14

aan fred.van.doorn, Henk

Fred,
De voordeur gaat weer niet meer in het slot. Hij gaat nu helemaal niet meer dicht.
Het duurt nu al vijf maanden, ik heb je verteld dat eventueel inbraak etc voor jouw rekening zijn. Dit is verwijtbare nalatigheid.
Zou je zsm willen reageren op mijn mail over die ik je nu 3x heb toegestuurd. Alvast bedankt,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: