Appelcom onderzoekt een extreem rechtse groepering die mogelijk Corona heeft ontwikkeld om sterke en zwakkere te selecteren. Of van de onrust profiteert. Wat ze nodig hebben om te floreren is een economische malaise en chaos. Om zo voedingsbodem te verkrijgen voor hun bizarre denkbeelden. En het thuiswerken maakt het dood eenvoudig “ heel Holland hackt” te faciliteren.
ze financieren dit middels o a voorkennis op de beurzen door met iedereen mee te gluren.
Verder door de handel in crystal meth

journalisten die erachter komen krijgen een ( nep) psychose uit de stal van een bekende tv magnaar?

tegenstanders krijgen een lawine of worden gecorrumpeerd

Het heeft alles te maken met de heer de vlieger, zijn banden met Thierry BAudet. En deze banden smelten samen bijv in het feit dat de bond tegen overheid , waar ik de heer de vlieger van verdenk erachter te zitten net als de “de andere krant.

Ze beginnen met onlusten door te rellen tegen alles wat ze kunnen rellen en hopen zo de bevolking op te hitsen met propaganda.
dan totale hack van Nederland en laten verdwijnen van de monarchie. Dat zal niet heel zachtjes gaan zoals de vorige monarch die verdween in een lawine. En het is een theorie maar omdat de bewijzen hiervoor uit mijn telefoon vallen weet ik dat ik helaas op goede spoor zit.
Hoop zo dat het voorkomen kan worden.

%d bloggers liken dit: