Hi , Tot mijn afgrijzen las ik die brief van de officier. Arthur Liem kreeg slechts een jaar voorwaardelijk. Totaal onterecht, schrok echt. Afgelopen weken is hij iedere keer bij hockeyen. De laatste keer heeft hij me via whatsapp gedreigd om alles wat ik slecht heb gedaan in mijn leven tegen mijn nieuwe liefde te vertellen. Ook dreigde hij de belastingdienst en sociale dienst in te lichten, waarover weet ik niet. Kunnen jullie daar wat mee, zekerheidshalve stuur ik het naar jullie toe, achter deze mail. Vriendelijke groeten, MarijeOp 5 juni 2018 om 08:43 schreef H >:
Beste mevrouw Apeldoorn, In verband met een opleiding was ik afgelopen weken niet in de gelegenheid om mijn mail te bekijken, vandaar nu pas mijn reactie. Vervelend om te horen in ieder geval, en ik hoop dat het snel weer beter met u zal gaan. Ik heb een aantal weken voor mijn opleiding de zaak ingestuurd naar het OM en ik krijg hier verder geen terugkoppeling meer van. U zult zelf bericht krijgen van justitie als ze uw zaak gaan behandelen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Van Leijenberghlaan 15Districtsrecherche ZuidProject Unit088-16(9)3795 Van: Marije van Appeldoorn [mailto:marijevanappeldoorn@gmail.com]
Verzonden: maandag 28 mei 2018 12:46
Aan: Haartsen, Jurjen (J.) <jurjen.haartsen@politie.nl>
Onderwerp: update Hi Jurjen,Ik stuur je even een update van laatste dingen, Ik ben helaas depressief. Ik dreig failliet te gaan, zowel persoonlijk als mijn bedrijf Appelcom. Heb sinds een tijdje hartproblemen niet onder controle. Donderdag moet ik in AVL prothese laten controleren want die ziet er gek uit. Heb Arthur mail gestuurd en die belde daarna. Hij beloofde weer gouden bergen  om iets van onkosten te vergoeden maar dat komt nooit van de grond. Ik heb een letsel advocate geregeld en die heeft toevoeging aangevraagd.  Weet je al iets meer van het OM?Vriendelijke groetenMarije van Appeldoorn————————- Disclaimer —————————-
De informatie verzonden met dit e-mailbericht (en bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n) en zij die van de geadresseerde(n) toestemming kregen dit bericht te lezen.
Kennisneming door anderen is niet toegestaan.
De informatie in dit e-mailbericht (en bijlagen) kan vertrouwelijk van aard zijn en binnen het bereik van een geheimhoudingsplicht en/of een verschoningsrecht vallen.
Indien dit e-mailbericht niet voor u bestemd is, wordt u verzocht de afzender daarover onmiddellijk te informeren en het e-mailbericht (en bijlagen) te vernietigen.
———————————————————————

BeantwoordenDoorsturen
%d bloggers liken dit: