Appelcom doet onderzoek naar de betrokkenheid van de verdwenen Amsterdamse dame, die onder andere betrokken was bij de handel van Coke. Ze was de nieuwe vriendin van de heer Rijnveld. En betrokken bij gijzelen van een journaliste mogelijk. De heer Rijnveld heeft niet in de gaten wanneer iemand pijn heeft of dood bloedt (zie andere berichten op mijn website). En ook de heer Liem was erbij betrokken. Appelcom ontving de volgende correspondentie,…

“Paul, Ik ga vandaag mijn mondje open doen aan die ex van je, Marije heet ze, En vertel alles wat ik weet. Ik weet heel veel. Ook van haar telefoon en die jochies. En heleboel daarbij. En haar gek maken. 

Van: Jenny Jekkersma <jekkersmajenny@gmail.com>
Date: zo 3 mei 2020 om 03:52
Subject: Re: Jenny
To: Paul Rijnveld <prijnveld@gmail.com>

hoi Jenny,
lang geleden! Alles goed? Je moet me even helpen met mn geheugen, korsakov weet je nog, maar wasr krijg je ook alweer geld voor? Meende dat ik alles al betaald had, maar wellicht voor het happy end wat je hebt gegeven? 

😂
😬

Anyway, last maar horen  enheb je veel klanten de laatste tijd? Hoor graag! xx


Je hebt de verkeerde vrouw niet betaald. Krijg nu 600 vanmorgen nog. 
100 extra voor als straf. 
Jenny

On Sat, 2 May 2020 at 18:43, Jenny Jekkersma <jekkersmajenny@gmail.com> wrote:
Hoi Paul, Hoe is ie? Ik wil je even zeggen dat ik een nieuw adres heb voor emails !Ik heb je best veel keer gebeld , ge apt , maar denk dat je me weigerd of zo. Je had beloofd dat je me zou betalen bij mijn hulp bij bitch, jouw ex vriendin,  gek maken. 
Ik krijg nog geld van je schat, dat weet je wel ook heel goed. En elke zeggen dat het niet zo is schiet niet op. of dat je me niet kent. 
Anders ga ik bij bitch op bezoek en vertel ze alles. 
Heb ook een nieuw telefoon nummer, maar mijn bank nummer is hetzelfde. 
Vond jou lief en dacht dat ik je kon geloven op je woord maar is niet zo. 

Op za 2 mei 2020 om 21:39 schreef Paul Rijnveld


On Sat, 2 May 2020 at 18:43, Jenny Jekkersma <jekkersmajenny@gmail.com> wrote:
Hoi Paul, Hoe is ie? Ik wil je even zeggen dat ik een nieuw adres heb voor emails!Ik heb je best veel keer gebeld , ge apt , maar denk dat je me weigerd of zo. Je had beloofd dat je me zou betalen bij mijn hulp bij bitch, jouw ex vriendin,  gek maken. 
Ik krijg nog geld van je schat, dat weet je wel ook heel goed. En elke zeggen dat het niet zo is schiet niet op. of dat je me niet kent. 
Anders ga ik bij bitch op bezoek en vertel ze alles. 
Heb ook een nieuw telefoon nummer, maar mijn bank nummer is hetzelfde. 
Vond jou lief en dacht dat ik je kon geloven op je woord maar is niet zo. 

Jenny

p zo 3 mei 2020 om 08:15 schreef Jenny Jekkersma <jekkersmajenny@gmail.com>:

Hoi Arthur, Hier Jenny, Jij was er bij. Misschien kan je je vriends geheugen terug brengen? Jenny———- Forwarded message ———

%d bloggers liken dit: