POLITIE

EENHEID

DISTRICT AMSTEPOAM-ZUID

BASISTEAM

Telefoon 0900 8844

        Proces—verbaalnummer      PL1300-2017270413-1

P R O C E S – V E R B A A L aangifte

Eezzvoudige mishandeling

           Plaats delict                   Rer:Eandtweg 353, 1181 GL Amstelveen

          ? Leegdatum/tijd                Op maandag   december 2017 om 01 : 30 uur

Zk, verbalisant, John Ricardo Levant (AML02916) , hoofdagent van politie Eenheid Z.sterdam, verklaar het volgende :

Op donderdag 28 december 2017 te 09:39 uur, verscheen voor mij, in het politiebureau, Bureau Amstelveen Noord, Gerard Doulaan 2, 181 WS Amstelveen, een persoon die mij opgaf te zijn:

Achternaam Van Appeldoorn
Voornamen Marije Caroline Chantal
Geboren 29 september 1971
Geboorteplaats. Heemskerk in Nederland
Geslacht Vrouw
Na±onaliteit Nederlandse
Adres Rembrandtweg 353
Postcode plaats 1181 GL Amstelveen

Zij deed aangifte en verklaarde het volgende over het in de aanhef vermelde incident, dat plaatsvond op de locatie genoemd bij plaats delict, op maandag 25 december 2017 te 01:30 uur:

‘T lk heb van de tien jaren dat ± k Arthur kez, totaal drie jaar een verhouding met hem. de drie j are:’- is de verhouding meerdere keren aan/ uit geweest. Arthur woont in Amsterdam, de Zeilstraaz 16—111. Ei j is gescheiden.

Reden waarom ik nu aangifte doe is omdat hij mij heeft ± shandeLd. Dat is gebeurd in mijn woning, op maandag 25 dece±er 2017, omstreeks 01.30

Ik heb de laatste jaren een kwakkelezde gezondheid. lk ben hartpatiënt en ik heb recent nog borstkanker gehad. Ik word er nog voor behandeld.

Op 24 december 2017, omstreeks 17 . OO hebben afgesproken ora naar Lichtjesnacht op Zorgvliet te gaan. Ik heb hem opgehaaLd in Amsterdam.

Na de Lichtjesnacht zijn wij nog I angs ZE in moeder gegaan en een vriend naar het toekomstig graf van zijn ouders. Het was allemaal leuk. Lk heb genoten.

Echter, het is ontaard.

Wij zijn naar de samenzang   het Ouder Dorp gegaan en toen nog Abina. Daar ging het al fout. Hij heeft mijn telefoon afgepakt omdat ik met mijn dochter zat te appen. Het was bijna 24.00 uur, eden  ± k dochter een fijne kerst wilden wensen. Omstreeks 24 . OO uur ben ik vertrokken. Ei j kwam toen achter mij aan. Ik heb hem duizend keer gevraagd of ik telefoon terug mocht. Die kreeg ik niet terug. Verder had hij ook nog       huissleutels. Hij had alles, ook mijn geld. Ik had namelijk een jurk aan zczder zakken.

Thuis aangekomen  samen naar binnen gegaan. Daar is hij uit het niets begonnen om op mij te gaan zitten. heeft mij neer gedrukt, op de grond gegooid en met zijn knie is hij op L inker borst gaan zitten. Aan de linker borst word ik geholpen. Die borst zit- gehecht ez z ï z er een prothese om. Dat weet hij drommels goed. Hij heeft mij ook tegen de  en de tafel gegooid.

         Form.nr•. 17570556 – PVAANG            – Blad 1                            LFN012.3.7

Exemplaar bestemd voor de aangever

%d bloggers liken dit: