gisela gisela <giselagisela00@gmail.com>di 3 okt. 2017 07:54
aan mij

Hihi. Jaloezie is een enorme ziekte. Velen hebben al zelfmoord gepleegd.
Op 25 sep. 2017 9:29 a.m. schreef “Marije van appeldoorn” <marijevanappeldoorn@gmail.com>:
Gisela Wat er gisteren gebeurt is weet ik niet maar jij bent enige in gebouw die echt overlast bezorgt met elke dag een andere man, dat is verboden en heel gevaarlijk voor je medebewoners.  Je hebt tot s nachts heel veel lawaai gemaakt en die gast is totaal gestoord. Ik wil dat je stopt met al die mannen. Heb overal films en foto s van, je kan er ook gewoon mee ophouden.Marije

r info, 
———- Doorgestuurd bericht ———-
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: 5 november 2017 om 09:04
Onderwerp:
Aan: gisela gisela <giselagisela00@gmail.com>


Gisela en Fred, 
Gisela, Eergisteravond heb je zo veel lawaai gemaakt dat ik dacht dat er iets was, zie je app en berichten. daarom ben ik poolshoogte nemen met de honden. Voor de zoveelste keer omdat je in dit geval om 12 uur een telefoongesprek voert en daarbij gaat stampen en schreeuwen. Dit is de zoveelste keer dat ik denk dat jij wordt bedreigd door die onfrisse mannen.
Dan vind ik je opmerkingen over jaloezie totaal ongepast en heel erg kwetsend voor iemand die borstkanker heeft gehad.  Je wrijft het met in. Totaal onacceptabel en van extreem laag niveau. 
Dan het schreeuwen” pleeg zelfmoord” zoals gisterenmorgen weer en via berichten, overschrijden elk niveau van normaal gepast gedrag. Net als je gekrijs als Sanne nog ligt te slapen. 
Dan je opmerking over 5 kerels die je naar mij gaat sturen zodat ik ook een verzetje heb is ongelofelijk laag en ordinair. Hieruit blijkt inderdaad wel dat ik het bij het rechte eind hebt. Je bent er nog trots op blijkbaar ook. Prima je mag alles behalve de veiligheid van mij in gevaar brengen. Ook gebeurt het heel vaak dat ik overlast heb omdat ze bij mij aanbellen of fiets tegen mijn slaapkamerraam zetten en heel veel kabaal maken. En dan is er die jongen van de video, die mijn telefoon heeft kapot gemaakt en die hier in de voortuin stond op zoek naar Alec, was dat een date van jou? Het is te toevallig allemaal, deze jongen heeft me mishandeld en ben daar dan niet zo over te spreken. Dat bedoel ik met gevaar. 
Ik vind het niveau waarop je communiceert afgrijselijk. Je verwacht van mij van alles en als zelf mag je blijkbaar alles. Je krijst meteen en kan geen enkel normaal gesprek voeren. Zou je dat kunnen veranderen?
Jij maakt het leven in dit huis met je over iedereen altijd maar klagen ( de Polen, de buren) en zelf de meeste overlast veroorzaken onmogelijk. Iedereen word gek van je geklaag. Waarom doe je dat toch?
En ik zal nooit vergeten je reactie toen ik te horen had gekregen dat ik kanker had. De buren hoeven daar geen last van te hebben. 
Het is nooit goed in ieder geval, het groen niet, een 1 persoonshuishouden niet.
Je hebt alle grenzen van fatsoen overschreden met je bijbaan en geklaag bij mijn vader, de politie, zonder dat je daar recht toe hebt/
Heb al 50 x gezegd dat er een constructiefout in dit huis is die geluidslekken produceert en de bouw uberhaupt is niet optimaal. Ik heb heel veel last van jou, zoals op dit moment je gedraaf over de vloer, jij hoort mij lopen. Totdat we aan de constuctie wat gedaan hebben is het zo. Ik word elke nacht wakker van de bierflesjes op de plavuizen vloer die vallen van Fred en hoor hem altijd lopen. 
Dan vind ik het niet terecht dat je zelf niets doet om overlast te beperken. Je reageert gewoon niet. Duizend keer gevraagd of je niet met je hakken over de trap wil rennen ;s ochtends vroeg en je rolluik wil laten nakijken omdat die heel veel lawaai maakt. Door niet te reageren op een normale manier maak je alles erger. 
Dan vind ik nog je gedrag tijdens chemo met planten verplaatsen dag voordat stent wordt geplaatst in kransslagader een onacceptabele vorm van pesterij.
Ik moest terwijl ik zo benauwd was voor 24 november alles leeghalen, dit terwijl het winter is en alles verdwenen plus een dag voor levensgevaarlijke stentoperatie. Als ik dat vertel zeggen jullie doodleuk, moet toch.

Het verplaatsen van mijn auto door de Berkomzaag jongens getuigt ook niet van smaak, de auto is opgetild waar jullie bij stonden te kijken. En ipv van mij te vertellen dat de Berk van de monumentenlijst is afgehaald doen jullie heel geheimzinnig. 
De tuin en het huis ziet er niet uit dankzij jullie onvermogen om met groen om te gaan en normaal onderhoud te plegen. Hierdoor ontstaan irritaties zoals geluidslekken, schimmel,. 
Ik ga advocaat nemen die alles gaat uitzoeken en doe van Gisela’s gedrag van onterecht klagen en mannen 4 x per dag  aangifte bij politie. 

Marije  
BeantwoordenAllen beantwoordenDoorsturen

%d bloggers liken dit: