Appelcom doet onderzoek waarom een journaliste die onderzoek doet naar oa de heer Schurink en de heer van Zanen van het ene drama na het andere terecht komt.

Allereerst wordt ze ontslagen bij RTV vanwege een me too affaire. Dan staat ze op vuilniswagens levensgroot afgebeeld. Dan ellende met jeugdzorg, belastingen, en tijdens chemo wordt ze leenbijstand uitgezet. De eerste keer was het een lening, de tweede keer had de eigenaar van mijn huis 1000 euro gestort omdat de keuken was ingestort.

Allemaal niet toevallig vrees ik. Ze zijn erop uit mijn leven zo ongelukkig mogelijk te maken. Zie andere artikelen op mijn site. En onlangs betichten ze haar van werkweigering zonder dat ze een uitkering kreeg.

Word vervolgd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: