Geachte heren, Hoe gaat met u?  Alweer gejokt!   Wanneer gaat u iets doen aan de oplossing?  U kende geen Gilles van het Amsterdams lyceum.  Dan zal de rest ook wel gelogen zijn zoals Arthur liem, ambtenaar bij de gemeente Amsterdam. Hij werkt bij vastgoed  En doet zaken bij u. Hij heeft een strafblad wegens aanslag op iemands leven. Vast niet toevallig. Dan Paul rijnveld, die maakt het nog bonter dan 10 arthurren bij elkaar! Erik de Vlieger, r Schurink.  U kent ze vast en ipv me te intimideren of geen reactie te geven kunt u wellicht tot oplossing komen voor mijn zus en mijzelf.  Fijn weekend. Vriendelijke groeten  Marije van Appeldoorn  06 36270067 Zie mijn www ook.      Op za 2 mei 2020 om 07:25 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>:     ——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Guido Tjadens <g.tjadens@lubbers.nl>
Datum: vr 1 mei 2020 om 12:49
Onderwerp: RE: Tijd dringt dat het word opgelost !
Aan: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>, Peter de Meijer <p.demeijer@lubbers.nl>   Geachte mevrouw Van Appeldoorn,   Zoals eerder aangegeven breng ik uw berichten onder de aandacht van notaris De Meijer als hij weer op kantoor is.   Ik verzoek u ons niet meerdere malen per week een email te sturen en geduld te betrachten.   Met vriendelijke groet / Kind regards,  Guido Tjadens Notaris / Civil‑law notary   Koningslaan 4 1075 AC Amsterdam 020 573 62 34 www.lubbers.nl

De algemene voorwaarden van Lubbers en Dijk notarissen zijn van toepassing en bevatten een clausule met betrekking tot de beperking van de aansprakelijkheid.
De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam en op aanvraag gratis verkrijgbaar.
De algemene voorwaarden en onze disclaimer vindt u ook op https://lubbers.nl/algemene-voorwaarden/
   
The general conditions of Lubbers en Dijk notarissen are applicable and include a clause on limitation of liability.
The general conditions have been deposited with the Amsterdam District Court and are available on request, free of charge.
The general conditions and our disclaimer can also be found at https://lubbers.nl/en/general-terms-and-conditions-of-lubbers-dijk-civil-law-notaries/   Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Verzonden: vrijdag 1 mei 2020 12:38
Aan: Guido Tjadens <g.tjadens@lubbers.nl>; Peter de Meijer <p.demeijer@lubbers.nl>
Onderwerp: Re: Tijd dringt dat het word opgelost !   Geachte heer de Meyer en Tjadens ,  Excuses dat ik deze foto’s stuurde zonder tekst.  Wanneer gaat u het oplossen?  De heer Galman verkondigde onzin.  Hij had mijn zusje en mij moeten informeren en toestemming moeten vragen. Ook ontbreken onze handtekeningen.    Een hobby die notaris Brummelhuis heeft gekopieerd overigens! Bij de verkoop van Mensinge 34 in Amsterdam.    Slecht voorbeeld doet slecht volgen.  En jullie waren betrokken als notaris bij de verkoop in adviserende rol. En de naam van jullie kantoor staat prijkt onder akte van woonark in Kudelstaart en de sloep van de vriend van mijn vader.    Wat ik me ook afvraag is waarom mijn advocate, van van Bearle 83, mevrouw de Vries, met zo n overweldigend bewijs, adviseert 60 000 euro te innen, terwijl het geweldige kindsdeel 1/3 is van 375.000 zoals in het totaal idiote Rapport van horlings en horlings is vastgesteld.  En als ik haar vraag om aktes, daar wel voor moet betalen maar niet geleverd krijg.  En als ik naar de correspondentie doorstuur die ik had met uw kantoor en het artikel over iedereen die hier bij betrokken is, niet reageert.  Gisteren als ik haar bel heeft ze las van archiefstress en gooit ze hoorn op de haak.    Nou goed en ipv het op te lossen stuurt u mooie auto’s langs?    Dat viel op vast ook andere mensen.    Vriendelijke groet  Marije    Op vr 1 mei 2020 om 12:16 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>       3 bijlagen     BeantwoordenDoorsturen
%d bloggers liken dit: