Appelcom doet onderzoek waarom ze deze maand alleen al 500 euro betaald heeft aan Tele 2 en nog elke keer wordt afgesloten. De mails hierover aan Tele 2 bereiken geen doel nog oplossing. Aangezien de heer Liem haar telefoon heeft gestolen en ze de heer Rijnveld betrapte op het inloggen van haar website en Gmail weet ze zeker dat deze teamgenoten moordenaars en verkrachters hopen haar failliet te maken, voortdurend te frustreren, depressief te maken en gek te laten verklaren. En erg makkelijk om bewijzen te vernietigen!

De heer de Vlieger heeft allerlei telecom winkels, zie mijn berichten over KvK inschrijvingen van moordenaars en de KVK en laat Justitie schaduwen en volgt ze via Internet. Daarom kunnen ze alle bewijzen vernietigen zoals Appelcom merkt toen ze hiervan melding wilde maken bij de Politie, alle mutaties van gestalk en geweld waren verdwenen.

Hetzelfde gold overigens voor haar Medische dossier in de VU zie andere artikelen hierover. Alles was weg. Hier werkte de heer Scheepers. Net als in het Icacia Ziekenhuis in Rotterdam. Dit ziekenhuis werkte samen met de revalidatie kliniek waar Appelcom revalideerde. Daar waren de hele dag een computer storing, net als bij het AVL (zie dokter Mengele artikel).

Ook deed Joris Scheepers zich voor als mijn Cardioloog en belde dan met de apotheek om andere medicijnen voor te schrijven.

En ieder geval is het hacken van mijn telefoons en Internet kinderspel voor deze heren en ze worden rijk van deze constructie. Ze doen dat natuurlijk niet alleen bij mij maar ook alle andere tegenstanders.

En ook alle andere mensen waarover ik iets onaangenaams te melden op mijn website verdenkt Appelcom hiervan. Zoals de MvA, de notarissen, de KNB, Nazi’s, de heer R. Schurink en de betrokkenen in den Haag, de dierenbescherming, de ex en van de heer Rijnveld. Iedereen waarvan het artikel verdwijnt en dat zijn ze allemaal behalve het positieve verhaaltje van Microsoft en de heer van der Riet,…


zie oveer berichten

%d bloggers liken dit: