Geachte heer of mevrouw,

Nimmer heb ik een reactie ontvangen over de meldingen waaronder staande mailing het bewijs is. Het gaat hier over een uitzending bij Opsporing verzocht over Naima Lilal. Het is heel belangrijk dat u deze informatie krijgt. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat ik de enige ben ongeveer die weet wie de daders zijn en mij overkomt morgen iets soortgelijks.

En ik weet dat de recherche aan het onderzoeken is in deze zaak maar toch wil ik u wijzen en waarschuwen voor degene die deze vrouw inhuren. Ik heb u de auto’s toegestuurd die mij achtervolgde en het kenteken van de heer P Rijnveld, woonachtig te Amstelveen. In een mail geeft hij toe betaalde seks met haar gehad te hebben en haar betaald te hebben voor het gek maken van mij.

Al deze berichten en nog veel meer kunt u lezen op mijn www.appelcom.nl. De heer Rijnveld werkt samen met de heer Liem. Mijn (ex) familie, de heer JJG Scheepers, de beste vriend van Erik de Vlieger, beide woonachtig in Portugal op dit moment. Deze vrouw was betrokken bij cokedeals etc begreep ik. Dat is meer iets voor de heer de Vlieger en mijn coke verslaafde exman. Daarom vermoed ik dat ze samenwerkte met de heer Rijnveld en Liem. Die kregen waarschijnlijk betaald om mij bloeddruk verhogende pillen en andere pillen toe te dienen. En me te vermoorden en te spioneren. Mogelijk zijn alle mensen die ik beschrijf op mijn www.appelcom.nl hierbij betrokken om mij monddood te maken zodat ik het vak van journalist niet kan beoefenen. Ik word voortdurend bedreigd, geïntimideerd, gestalkt of door auto’s of door gastjes. Mijn telefoons zijn gehackt, ondanks dat ik vier keer betaal bijvoorbeeld voor mijn thuis abonnement in januari voor mijn thuistelefonie abonnement word ik afgesloten. En met mijn mobiele telefoons is het hetzelfde gesteld.

De gastjes meen ik te herkennen als vrienden van de zoon van de heer Rijnveld.

Mijn dochter Emilie Scheepers was vorig jaar getuige van het aftuigen van haar vriend door 10 jongetjes van het AL. Een van de daders was een zekere Gilles, de kleinzoon van een malafide notaris die ik zelf onderzoek en als journalist al jaren bij betrokken ben.

De zoon van de heer Rijnveld kwam zelf ook voortduren voorbij maar dat viel te veel op. En nu laat hij zijn vrienden voorbij komen. Als ik de ex vrouw waarschuw, toezichthouder van de Nederlandse bank wil waarschuwen dat haar ex kan inloggen via gmail , wachtwoorden veranderd, mijn telefoon kan overnemen, camera’s plaatst doet ze niets hieraan behalve zelf ook langs komen. En als ik probeer de bank NL te waarschuwen komen mijn berichten niet aan waarschijnlijk. Net als bij u. Het krijgt een nummer maar de inhoud verdwjnt.

Daarom probeer ik zoveel mogelijk op mijn website te zetten. Die inhoud is eigenlijk prive en bedoeld als onderzoek maar voor de politie heel handig.

Alle bewijzen verdwijnen ook vaak uit mijn telefoon. En als ik foto’s neem of berichten opneem verdwijnt het net zo hard uit mijn computer als telefoon.

De organisatie heeft mogelijk ook mijn bovenburen ingezet om mij in de gaten te houden, net als mogelijk een paar overburen en een Italiaanse taxichauffeur die overal is waar ik ook ben. En als ik om 6 uur de trein neem naar een cursus journalistiek is ie daar opeens ook heel vroeg wakker en houdt me in de gaten.

Dezelfde mensen die mogelijk betrokken zijn bij het verdwijnen van mevrouw Lilal heb ik mee te maken. En las bijvoorbeeld dat ik de heer de Vlieger opschept over het laten volgen van Justitie en IT gangen nagaan. Dat doet hij samen met zijn beste vriend Joris Scheepers ook bij mij en wellicht bij iedereen. Dat alleen al is toch strafbaar en begrijp niet hoe hij ze overal mee wegkomen. En vrees dat ze heel Nl willen hacken mogelijk op die manier.

Zie de racistische tweets van deze heren, gecombineerd met aanhang van de Republikeinse partij maken hen levensgevaarlijk.

En vrees dat ze samenwerken met niet gestrafte Nazi ‘s. Waaronder Notarissen en Makelaars . Maar die groep zal wel wat uitgebreider zijn. Nou goed, ik heb alles op mijn www.appelcom.nl staan. Een dagboek waar iedereen heel pissig over is en me voor gek wil laten verklaren en aangifte doen. Maar is allemaal waar helaas.  Net als mijn artikelen over de heer Schurink en zijn betrokkenheid met Oostblok Maffia en de reactie uit Den Haag.

Er bestaat een Nederlandse maffia die uit het zicht van justitie opereert. Zodra iemand er achter komt en actie ertegen wil ondernemen wordt ie of bedreigd, hij krijgt belastend materiaal mogelijk op zijn computer gezet. Bewijzen verdwijnen.

Daar was deze mevrouw een piepklein radartje in. Maar wist te veel ook wellicht. Ik denk haar gezien te hebben op een scooter, intens vaak. Dus ook in de Jumbo bijvoorbeeld in Amstelveen. Daar moeten beelden bij zijn te vinden. En mensen zullen haar herkennen want ze reed keihard met haar scooter over de stoep bijvoorbeeld.

Nou goed, ik gun haar en haar familie voor zover het nog niet opgelost is ‘de waarheid”. En hoop dat ze mij nog even met rust laten. Volgens mij ligt de oplossing in Amstelveen en niet in Amsterdam (al woonde de heer Scheepers in de Kerkstraat 100 in Amsterdam) . Die heeft ook zulke losse handjes en is verslaafd en dat doet rare dingen met de mens.

De heer Rijnveld heeft het in ieder geval toegegeven in zijn mail dat ze betrokken was bij het gek maken van mij. Daar kunt u vast wat mee hoop ik.

Vriendelijke groeten,

Marije van Appeldoorn

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. De politie bevestigt hierbij de ontvangst van uw bericht.

Uw referentienummer is: 200811-PS209720619

LET OP: U kunt niet antwoorden op deze e-mail.
Voor vragen of aanvullingen kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website of de app van de politie. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de politie: 0900-8844.

Met vriendelijke groet,

Politie

En nog een keer via nummer

200811-PS282917623

%d bloggers liken dit: