dit is de reactie die appelcom gaf op , ….

bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: ma 2 nov. 2020 om 16:13
Onderwerp: Re: Gemeentesecretaris ea deel 2
Aan: Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl>, burgemeester@denhaag.nl <burgemeester@denhaag.nl>

Op wo 28 okt. 2020 om 12:00 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Geachte heer van Zanen,We leven in Nederland. Daar waar persvrijheid toch boven het gemiddelde gewaardeerd wordt.Wanneer schikt het u om mijn vragen te beantwoorden? Wanneer kan ik langskomen voor een afspraak? Of telefonisch of via Zoom?Vriendelijke groeten,Marije van Appeldoorn Appelcom 06 36270067 
Zie ook onderstaande link. Dat gebeurt allemaal in uw veiligheidsregio . En als u niet in staat bent om 1 piepkleine ambtenaar in toom te houden, hoe kan u dan de rest van uw veiligheidsregio in bedwang houden? 

https://nos.nl/artikel/2145124-meeste-notarissen-deden-mee-aan-verkoop-joodse-huizen.html?fbclid=IwAR1jz3-RTHMChQcOmc0HU5VJtIa47hdBYdaD0za8IejIQxlSSIMyNRBBdRk
En het erin luizen van burgemeesters , dat denk ík tenminste. Dat gebeurt allemaal in uw regio. 

Op wo 9 sep. 2020 om 20:31 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
In een onderzoek naar oa Notarissen stuitte Appelcom op de KNB, notarissen  en (makelaars) en fout of NAZI Verleden met speciale aandacht voor Notaris Lubbers en Akkerman en Meulemans. Voor de eenvoud het ik het naziverleden losgetrokken van de criminele acties rond de kunst alhoewel die niet los van elkaar kunnen worden gezien.

https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2010-02-2020.htm

https://repository.ubn.ru.nl/bitstream/handle/2066/173094/173094.pdf?sequence=1

https://research.vu.nl/ws/portalfiles/portal/21117869/table+of+contents.pdf

https://www.researchgate.net/publication/251304067_Achter_Gesloten_Deuren_Het_Nederlandse_Notariaat_De_Jodenvervolging_En_De_Naoorlogsze_Zuivering

https://research.vu.nl/ws/portalfiles/portal/21117869/table+of+contents.pdf

https://labs.kadaster.nl/stories/verkaufsbucher/

https://www.academia.edu/6784053/Het_notariaat_en_de_ambtseed_in_crisis_en_oorlogstijd

https://www.researchgate.net/publication/251304067_Achter_Gesloten_Deuren_Het_Nederlandse_Notariaat_De_Jodenvervolging_En_De_Naoorlogsze_Zuivering

https://www.historischnieuwsblad.nl/crimineel-vastgoedcircuit-verdiende-grof-geld-aan-jodenvervolging/
Fragment
“De zoon van de in Auschwitz omgekomen eigenaresse van Weesperstraat 123, Gerson Casseres, weigerde zich hierbij neer te leggen. Hij wilde koste wat kost het huis van zijn moeder terughebben en bood aan Endstra geheel te vergoeden, wat deze weigerde. Casseres stapte daarom naar de Raad voor het Rechtsherstel.
In april 1949 schreef notaris mr. A.G. Lubbers als gedelegeerde van de Raad een advies. Hij vond dat de Arnhemse Hypotheekbank het pand terecht aan Endstra had verkocht: na de deportatie van de Joodse eigenaresse stond het leeg en er was geen zicht op nieuwe huurders. Verkoop zou niet alleen in belang van de bank zijn geweest, maar ook in het belang van mevrouw Casseres zelf. Want áls het pand – net als andere panden in de Jodenbuurt die door hun Joodse bewoners waren verlaten – zou worden gesloopt, dan was zij het onderpand kwijt, terwijl de hypotheekverplichtingen doorliepen. De Raad nam dit argument klakkeloos over.

Na deportatie ‘notoire wanbetaler’
Maar Casseres ging tegen het oordeel van de Raad in beroep. Hij wees op het feit dat sloop van panden in de Jodenbuurt pas in de winter van 1944 een ernstig probleem werd. Bovendien was het pand van zijn moeder volgens hem en de buren wel degelijk verhuurd. De Arnhemse kwam toen met een nieuw argument: mevrouw Cassares was al vóór 1940 een notoire wanbetaler geweest en ze had sinds 1 april 1943 niets meer afgelost. Dat ze die achterstand had opgelopen doordat ze was gedeporteerd naar Auschwitz, deed er kennelijk niet toe. Bovendien was het nog maar de vraag of ze wanbetaler was: ze was immers in december 1942 overleden en had dus in feite drie maanden vooruitbetaald.
De Raad voor het Rechtsherstel gaf echter opnieuw de Hypotheekbank gelijk. Zelfs toen bleek dat de Arnhemse niet de waarheid had gesproken. Mevrouw had in werkelijkheid namelijk een halfjaar langer vooruitbetaald, tot 1 oktober 1943. Al op 7 oktober 1943, pas een week nadat er betalingsachterstand was ontstaan, had de bank besloten tot verkoop. De Raad zag er niets onrechtmatigs in. Achterstand was achterstand. Gerson Casseres werd veroordeeld tot het betalen van de proceskosten.”
Einde Fragment

https://www.ftm.nl/tag/broederschap-der-notarissen

http://www.vrouwejustitiainverval.nl/index.php/notarissen2?gclid=Cj0KCQjw-af6BRC5ARIsAALPIlXAIBWQ0r7rMfYOigHNi9IaG1Glmg4HY82K0k_Nj1iWSmMLK2yFzfoaAqh5EALw_wcB

https://www.trouw.nl/nieuws/joods-maatschappelijk-werk-moet-eerst-aantonen-rechthebbende-te-zijn~bab4e291/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

Notariskantoor Lubbers
Leo galman
https://archief.amsterdam/archives/xml/902.ead.xml
https://verbum.nl/boekhouders-van-de-holocaust/

Was lid van de kamer van het Notariaat
https://www.rechtspraak.nl/SiteCollectionDocuments/jaarverslag-notariaat-2016.pdf

5 Kamerleden 5.1 Leden kamer voor het notariaat in het ressort Amsterdam mr. H.C. Naves (voorzitter) mr. O.J. van Leeuwen (fungerend voorzitter) mr. N.C.H. Blankevoort (plaatsvervangend voorzitter) mr. C.E. van Oosten-van Smaalen (plaatsvervangend voorzitter) mr. S.P. Pompe (plaatsvervangend voorzitter) mr. W.S.J. Thijs (plaatsvervangend voorzitter) mr. E.R.S.M. Marres (rechterlijk lid tot 11 februari 2016) mr. J.J. Dijk (rechterlijk lid m.i.v. 11 februari 2016, tot dan plaatsvervangend rechterlijk lid) mr. C.J. Baas (plaatsvervangend rechterlijk lid) mr. A.H. Schotman (plaatsvervangend rechterlijk lid) mr. M.V. Ulrici (plaatsvervangend rechterlijk lid) mr. T.H. van Voorst Vader (plaatsvervangend rechterlijk lid m.i.v. 1 maart 2016) mr. A.J.H.M. Janssen (belastinglid) mr. W.R. Bruinink (plaatsvervangend belastinglid) mr. P.J. van Veen (plaatsvervangend belastinglid) mr. N.T. Vink (plaatsvervangend belastinglid) mr. L.G. Vollebregt (plaatsvervangend belastinglid) mr. R.H. Meppelink (notarislid) mr. Th.W. van Grafhorst (notarislid) mr. J.H.M. Erkamp (plaatsvervangend notarislid) mr. L.A. Galman (plaatsvervangend notarislid) mr. J.P. van Harseler (plaatsvervangend notarislid) mr. E.H. Huisman (plaatsvervangend notarislid) mr. C.E. Jonker (plaatsvervangend notarislid) mr. A.M.J.M. Ploumen (plaatsvervangend notarislid) mr. J.D.M. Schoonbrood (plaatsvervangend notarislid) mr. Ch.F. Tasseron (plaatsvervangend notarisl

1994 (mcmlxxxxiv) jaarboek 86 – Amstelodamum
amstelodamum-archief.nl › resources
5 apr. 1986 – Amsterdam, centrum van muziek, muzikanten en schilders … Galman, H.F., Amsterdam … Loeff ClaeysVerbeke Notaris Praktijk … ‘Vondst r7de eeuwse inventaris belicht onbekend verleden, Amsterdams muziekleven na de dood van Sweelinck … supporters opgepakt wegens het brengen van de Hitler-

https://www.parool.nl/nieuws/notarissen-hielpen-bij-roof-joodse-goederen~b1241cf7/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2Fhttps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/job-de-ruiter-wordt-bedankt~bb10584c7/
https://www.nrc.nl/nieuws/1993/10/13/de-leugen-van-lubbers-7199244-a749574https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/25/per-ongeluk-lieten-ze-een-naam-weg-op-de-akte-a1533711

Deze notarissen worden als verdacht aangemerkt door het Verzet
http://www.theelen.info/%5B20180209%5D%20Ondergrondse%20communicatie.pdf

Bergh, A. v. d. Notaris, kant., Centr., Sarphatistr. 43 53761, 53666 [1018 EW] – Part., Zuid, O. Nassaul. 60 23097. – Massee, Mr. C. E. Cand. notaris, Zuid, Amstelk. 183 20098 [1078 BB] Telefoonboek 1940 Bergh & E. Spier, A. v. d. Notarissen, Centr., Westeinde 24 33925, 34198 [1017 ZP] – A. v. d. Bergh, privé, Zuid, Or. Nassaul. 60 23097. – [1075 AS] E. Spier, privé, Zuid, Okeghemstr. 25 29552. – Telefoonboek 1941 6790 Massee, Mr. C. E. Händell. 28., Naarden Telefoonboek 1942 (zoeken met “Bergh[,] Arn. v. d.”) 33825 Bergh, Arn. v. d. Mr C. E. Massee waarn. vac. notariskant. Arn. v. d. Bergh, Westeinde 24, C. 34198 Idem 34658 Idem 23097 Bergh, Arn. v. d. Or. Nassaul. 60, Z. 33825 Massee, Mr. C. E. Waarn. vac. notariskant. Arn. v. d. Bergh & E. Spier, Westeinde 24, C. 33825 Spier, Mr. C. E. Massee […] 29552 Spier, E., Not., privé, Wald. Pyrmontl. 12, Z. [1075 BW] Telefoonboek 1943 In 1941 wordt Massee nog niet vermeld als waarnemende notaris in Amsterdam. In 1943 wel, onder 33825 Bergh, […] en onder 33825 Massee […] Telefoonboek 1946 In 1946 wordt Massee weer genoemd in Naarden, zonder beroepsvermelding.

KUNST EN LUBBERS

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/vermaarde-notaris-betrokken-bij-wanbeheer-kunstcollectie~b7b3f785/https://www.nrc.nl/nieuws/2013/10/18/de-treurige-geschiedenis-van-een-collectie-1307535-a140962http://worldcat.org/identities/lccn-no00073213/

https://www.groene.nl/artikel/ter-eeuwige-bewaring
Fragment overgenomen uit de Groene

Intussen waren aan het Olympiaplein nieuwe aasgieren neergestreken: de Russische emigrant Boris Abarov, een pensioenadviseur genaamd Jan Buse en de twee notarissen John Walter Groen en Michaël Privé van het deftige kantoor Lubbers en Dijk. In november 1995 overleed Lydia Chaga. In juni 1996 stierf ook Khardzhiev, 93 jaar oud. Zijn nalatenschap werd verder geplunderd. Abarov ontving acht miljoen gulden, pensioenadviseur Buse 1,8 miljoen. Notaris Privé verkocht voor dertig miljoen gulden werken uit de collectie aan Gmurzynska. Ook zocht hij in Keulen een leuke Picasso voor zichzelf uit, in ruil voor litho’s van El Lissitzky. Als executeur-testamentair van Khardzhiev handelde de notaris daarmee in flagrante strijd met diens laatste wil om de verzameling bijeen te houden.
Ook Privé viel door de mand toen hij met het restant een tentoonstelling in het Stedelijk wilde organiseren. Eén dag voor de opening kon Hella Rottenberg voor het eerst in de Volkskrant aantonen dat er waardevolle werken uit de collectie waren verkocht: Een vertelling over twee vierkanten, een serie gouaches van El Lissitzky. Door Gmurzynska, op een kunstbeurs in Keulen. Toen greep de Nederlandse regering eindelijk in, maar vooral omdat hoge kunstambtenaren in de collectie-Khardzhiev een wapen zagen voor eigen gebruik. Zij wilden die ruilen tegen de collectie-Koenigs waar Nederland al jaren op aasde. Deze verzameling tekeningen van oude meesters, aangelegd door de Duits-Nederlandse koopman Franz Koenigs, was tijdens de Tweede Wereldoorlog in Rusland beland. Dat plan liep stuk op een regimewissel in Moskou. Wel wist de staat Privé en een handlanger vervangen te krijgen door nieuwe beheerders.

Deze notaris is vermoedelijk niet bestraft en een nieuw notaris kantoor begonnen??
https://notaris.in/amsterdam/notarispraktijk-mr-w-a-groen-b-v/

Deel artikel TROUW EN oa NOTARIS MEULEMAN werkzaam bij Akkermans en Meuleman te Uithoorn

Joods Maatschappelijk Werk moet eerst aantonen rechthebbende te zijn’
Van een onzer verslaggevers AMSTERDAM – De notarissen hebben als door een adder gebeten gereageerd op de bewering, dat er miljoenen guldens aan joodse tegoeden zijn achtergehouden.
8 oktober 1996, 0:00
De beroepsorganisatie Koninklijke Notariële Broederschap (KNB) koos gisteren een harde tegenaanval als verdediging. De Stichting Joods Maatschappelijk Werk (JMW) heeft volgens de broederschap tot nu toe verzuimd om aan te tonen, dat zij kan optreden als rechthebbende op tegoeden die nog bij notarissen op een rekening staan. Zo lang dat niet is gebeurd, kan de broederschap de notarissen niet adviseren, om tegoeden aan het JMW over te maken.
De historicus Lipschits krijgt er in opmerkelijk felle bewoordingen helemaal ongenadig van langs. Hij zou in een boek over het JMW “feiten verdraaien” door te melden, dat een notaris uit zijn ambt is gezet, omdat hij weigerde joodse tegoeden ter grootte van ruim een miljoen gulden aan het JMW over te dragen.
Deze “suggestieve uitlatingen” lijken op een misverstand te berusten. Lipschits heeft het in zijn boek (dat in februari 1997 verschijnt) over een notaris Meuleman die door de Kamer van toezicht ontheven is van het beheer over de gelden. Dat is iets anders dan uit zijn ambt gezet. In 1981 heeft de stichting JMW alsnog een bedrag van 1 201 286 gulden ontvangen. Dat geld bestond uit 4 500 uitkeringen aan nazi-vervolgden.
De publieke botsing tussen broederschap en JMW is een nieuwe fase in een al jaren slepende kwestie. De Duitse regering heeft na de Tweede Wereldoorlog smartengeld en schadevergoeding uitgekeerd aan Nederlandse joden of hun nabestaanden. Notarissen kregen tot taak om de uitkering te beheren, zo lang er een slachtoffers of nabestaanden waren opgespoord. In de gevallen waarin er geen erfgenamen waren, trad de stichting Jokos (afkorting van Joodse kerkgenootschappen en sociale organisaties) als rechthebbende op. Jokos kreeg van notarissen uitkeringen overgemaakt en probeerde het geld alsnog op de goede plaats te krijgen. De stichting is opgeheven en in 1973 opgegaan in de stichting Joods Maatschappelijk Werk.

Moord gepleegd door een Notaris Akkerman
file:///C:/Users/marij/Downloads/175%20jaar%20KNB_%20Zwarte%20schapen%20en%20de%20moord%20op%20de%20notaris.pdf

Partijdigheid van de Notaris
Over de onpartijdigheid van de Notaris
https://pure.uva.nl/ws/files/4418975/42512_Boonacker_totaal.pdf
Op wo 9 sep. 2020 om 20:28 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>:

Op vr 28 aug. 2020 om 00:56 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>:
Geachte heer van Zanen, mevrouw Bolier en de heer van Toor, Dit is uw regio! Graag uw inhoudelijke reactie? Bijzonder dat zowel de gemeente secretaris de heer Schurink voorzitter is van hockeybond. Gezellige toernooien , vast internationaal, in Joegoslavië? 
En is dat veel meer van mijn bron dezelfde hobby???
En onderstaande burgemeester voorzitter van de zwembond. Gezellige functie voor iemand die loco-burgemeester was bij het inleveren van pc bij de technische dienst in Hoofddorp betrapt is. Ook al is hij erin geluisd, dan had tot de bodem uitgezocht moeten worden wie daarvoor verantwoordelijk is. En de daders voor de rest van hun leven in de gevangenis zo n lage streek. Maar u geeft geen antwoord.En aangezien we in nl een pers hebben die politici controleert. Heeft u inhoudelijk in te gaan op vragen en extreme zorgen die ik heb. 
En ik vraag niet of u botulisme in de stadsvijver hebt opgemerkt. Maar zijn ernstige misstanden. 
Ik stel extreem ernstig misstanden aan de kaart. 
En probeer nog 1 x te vragen of u inhoudelijk wil ingaan, ook op de buurtjes, de KNB. En anders wie zwijgt stemt toe.Vriendelijke groeten,Marije van Appeldoorn 
Ps denkt u dat het tot de mogelijkheid hoort dat deze , eenzijdige vooralsnog, in mijn computer/ telefoon blijft staan ?????Anders even goede vriendenEn als u gesprekken wil horen van opgenomen gesprekken! 
Ps 2 mocht rtv Utrecht wel kritische vragen stellen, vast niet, en een burgemeester begint met schone lei.
Nu weer.
………..

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl>
Datum: di 18 aug. 2020 om 13:09
Onderwerp: RE: Gemeentesecretaris
Aan: marijevanappeldoorn@gmail.com <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Geachte mevrouw van Apeldoorn,

Dank voor uw onderstaande mail, waarop ik u namens de burgemeester het volgende bericht:

In uw mails aan de gemeentesecretaris en de burgemeester  zien wij geen verband met de huidige taken en bevoegdheden van de burgemeester van Den Haag

en de gemeentesecretaris. Wij kunnen dan ook alleen kennis nemen van uw informatie.

Met vriendelijke groet,

Marja Bolier

Bestuursadviseur  burgemeester Den Haag

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

06-52672087

Van: Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl>


Verzonden: dinsdag 18 augustus 2020 11:59


Aan: Peter van Toor <p.vantoor@denhaag.nl>


Onderwerp: RE: Gemeentesecretaris

En ook deze mail komt op verschillende plaatsen binnen……

Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Verzonden: dinsdag 18 augustus 2020 08:38


Aan: Burgemeester <Burgemeester@denhaag.nl>


Onderwerp: Fwd: Gemeentesecretaris

——— Doorgestuurd bericht ——–


Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Datum: vr 14 aug. 2020 om 15:14


Onderwerp: Fwd: Gemeentesecretaris


Aan: burgemeester@denhaag.nl <burgemeester@denhaag.nl>

——— Doorgestuurd bericht ——–


Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>


Datum: do 30 jul. 2020 om 09:56


Onderwerp: Gemeentesecretaris


Aan: marijevanappeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>, <marijesva@hotmail.com>

https://www.linkedin.com/in/rein-schurink-021282104/

Geachte meneer van Zanen, 

Allereerst heel hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe functie! 

Uit onderzoek van de NVJ is gebleken dat het de gemeente Amstelveen ontbreekt aan degenlijke journalistiek. Graag vul ik deze leegte op. 

NVJ

Er is geen kritische pers, dat ben ik geheel met hen eens. Amstelveenz is VVD, RTV Amstelveen is VVD en daar mogen geen kritische vragen gesteld worden. Zoals ik heb errvaren bij ICEsave en dat afschuwelijke beeld, de drol, van 85000 tijdens

de crises. De vragen over het beeld kwamen van mij en stuurde die met een stagiare mee. De stagiare kwam huilend terug en mocht niet meer lang komen. En dan is er het bestuur van wat niet wil opstappen, met eigen geld in de stichting zit en weigert op te stappen.

Onlangs werd er nog een enorme stap in de ontwikkeling van de persvrijheid gezet door de heer Schurink aan te stellen in het bestuur. 

Heb een paar prangende vragen aan u omtrent uw voormalige gemeentesecretaris, de heer Schurink. 

Uit vele bronnen is gebleken dat de heer Schurink makelaars afgeperst tijdens Rotary bijeenkomsten waarna ze als was in zijn handen zijn. Degene die niet luisteren krijgen een ongeluk , toevallig of niet.

Dan heeft een bron binnen de gemeente, meerdere verteld dat hij een huis heeft neer laten zetten door aannemingsbedrijf Heemraad, voor een veel te lage prijs. 

Tijdens mijn werk bij RTV wisten diverse bronnen me te vertellen dat hij connecties heeft bij de Joegoslavische mafia. 

 En toen ik de bron onlangs contacteerde vanwege corona moeten dingen uitgesproken worden, althans in mijn geval omdat ik over een kwetsbare gezondheid beschik. “Was de heer van Zanen daarvan op de hoogte,  Waren haar letterlijke woorden,

“er is nog veel meer. Bel me maar. Aangezien we dat beide niet gaan overleven heb ik dat niet gedaan. 

Vandaar dat ik u nu mail. 

Ik denk dat of u bent bedreigd en afgeperst door deze ambtenaar. Dat hoop ik althans en dan weet u wat u te doen staat. En het andere geval wil ik niet over nadenken. 

Hoofddorp

Heb ook ernstig het vermoeden dat uw voormalige collega wethouder van Hoofddorp op die manier erin is geluisd. Hij kwam volgens een bron aan bij de TD met een stukke laptop, leverde die in en daar stond extreem belastend materiaal op. Dat

lijkt me toch het domste wat je kan doen als wethouder. 

Een tijd geleden vertelde een kennis me dat zijn zoon hetzelfde had gedaan bij zijn onderwijzer. Daarna ging me een lichtje branden. 

Helaas is die correspondentie uit mijn telefoon verdwenen net als heel veel andere bewijslast van alle betrokkenen. Alleen is het tegenwoordig zo dat wat eenmaal gedacht en opgeschreven is niet kan worden teruggedraaid. 

 om ervoor te zorgen dat ik niet kan werken als journalist en van de ene (financiële gezondheids) rampspoed naar de andere ga. 

Deels veroorzaakt door mijzelf omdat ik niet bang ben uitgevallen deels veroorzaakt door de mensen die ik onderzoek.

MVA

 Zoals de MVA die me bedreigd heeft heel ernstig waarna ik het onderzoek  van de uitgever naar hen moest staken. Ik heb toen het hele dossier doorgeven aan de toezichthouder. Er is hen veel aangelegen dat ik niet zelfstandig aan de slag

kan

KNB

Notariskantoor Lubbers

Notaris kantoor Akkermans en Meulemans

SVM NIVO opleidingsinstituut en Laudius

Thiemes Meulemann

Uitgever van een boek bouikind

Rotary

JEUGDZORG

3 Ex man/vrienden

Gemeente Hoofddorp

Gemeente Amstelveen

De heer Schurink is het hoofdpijn dossier van de VVD in Amstelveen stelt iedereen. 

En niemand was in staat hem tegen te houden. Nou goed het is nog niet te laat. 

Net als ik voor de betrokkenen. En was eerst van plan iedereen uitgebreid te beschrijven met bewijzen. Maar dan word het een 500 pagina’s dik document dat elke keer verdwijnt. 

Maar u kunt mij bellen of mailen. 

Vriendelijke groeten, 

Marije van Appeldoorn 

Drs Mcc van Appeldoorn 

Rembrandtweg 353 

1181 gl Amstelveen 

De disclaimer van toepassing op e-mail van de gemeente Den Haag vindt u op: http://www.denhaag.nl/disclaimer

Marja Bolier, burgemeester@denhaag.nl

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: vr 13 nov. 2020 om 19:41
Onderwerp: Fwd: Gemeentesecretaris ea deel 2
Aan: Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl>, burgemeester@denhaag.nl <burgemeester@denhaag.nl>
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: ma 2 nov. 2020 om 16:13
Onderwerp: Re: Gemeentesecretaris ea deel 2
Aan: Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl>, burgemeester@denhaag.nl <burgemeester@denhaag.nl>
Op wo 28 okt. 2020 om 12:00 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Geachte heer van Zanen,We leven in Nederland. Daar waar persvrijheid toch boven het gemiddelde gewaardeerd wordt.Wanneer schikt het u om mijn vragen te beantwoorden? Wanneer kan ik langskomen voor een afspraak? Of telefonisch of via Zoom?Vriendelijke groeten,Marije van Appeldoorn Appelcom 06 36270067 
Zie ook onderstaande link. Dat gebeurt allemaal in uw veiligheidsregio . En als u niet in staat bent om 1 piepkleine ambtenaar in toom te houden, hoe kan u dan de rest van uw veiligheidsregio in bedwang houden? 

https://nos.nl/artikel/2145124-meeste-notarissen-deden-mee-aan-verkoop-joodse-huizen.html?fbclid=IwAR1jz3-RTHMChQcOmc0HU5VJtIa47hdBYdaD0za8IejIQxlSSIMyNRBBdRk
En het erin luizen van burgemeesters , dat denk ík tenminste. Dat gebeurt allemaal in uw regio. 

Op wo 9 sep. 2020 om 20:31 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
In een onderzoek naar oa Notarissen stuitte Appelcom op de KNB, notarissen  en (makelaars) en fout of NAZI Verleden met speciale aandacht voor Notaris Lubbers en Akkerman en Meulemans. Voor de eenvoud het ik het naziverleden losgetrokken van de criminele acties rond de kunst alhoewel die niet los van elkaar kunnen worden gezien. 
https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2010-02-2020.htm

https://repository.ubn.ru.nl/bitstream/handle/2066/173094/173094.pdf?sequence=1

https://research.vu.nl/ws/portalfiles/portal/21117869/table+of+contents.pdf

https://www.joods.nl/2020/06/belastingdienst-banken-en-makelaars-verdienden-aan-geroofd-joods-bezit/

https://verbum.nl/kille-mist-het-nederlandse-notariaat-en-de-erfenis-van-de-oorlog/


https://www.researchgate.net/publication/251304067_Achter_Gesloten_Deuren_Het_Nederlandse_Notariaat_De_Jodenvervolging_En_De_Naoorlogsze_Zuivering

https://research.vu.nl/ws/portalfiles/portal/21117869/table+of+contents.pdf

https://verbum.nl/boekhouders-van-de-holocaust/

https://labs.kadaster.nl/stories/verkaufsbucher/

https://www.academia.edu/6784053/Het_notariaat_en_de_ambtseed_in_crisis_en_oorlogstijd

https://www.researchgate.net/publication/251304067_Achter_Gesloten_Deuren_Het_Nederlandse_Notariaat_De_Jodenvervolging_En_De_Naoorlogsze_Zuivering

https://www.historischnieuwsblad.nl/crimineel-vastgoedcircuit-verdiende-grof-geld-aan-jodenvervolging/
Fragment
“De zoon van de in Auschwitz omgekomen eigenaresse van Weesperstraat 123, Gerson Casseres, weigerde zich hierbij neer te leggen. Hij wilde koste wat kost het huis van zijn moeder terughebben en bood aan Endstra geheel te vergoeden, wat deze weigerde. Casseres stapte daarom naar de Raad voor het Rechtsherstel.
In april 1949 schreef notaris mr. A.G. Lubbers als gedelegeerde van de Raad een advies. Hij vond dat de Arnhemse Hypotheekbank het pand terecht aan Endstra had verkocht: na de deportatie van de Joodse eigenaresse stond het leeg en er was geen zicht op nieuwe huurders. Verkoop zou niet alleen in belang van de bank zijn geweest, maar ook in het belang van mevrouw Casseres zelf. Want áls het pand – net als andere panden in de Jodenbuurt die door hun Joodse bewoners waren verlaten – zou worden gesloopt, dan was zij het onderpand kwijt, terwijl de hypotheekverplichtingen doorliepen. De Raad nam dit argument klakkeloos over.
 
Na deportatie ‘notoire wanbetaler’
Maar Casseres ging tegen het oordeel van de Raad in beroep. Hij wees op het feit dat sloop van panden in de Jodenbuurt pas in de winter van 1944 een ernstig probleem werd. Bovendien was het pand van zijn moeder volgens hem en de buren wel degelijk verhuurd. De Arnhemse kwam toen met een nieuw argument: mevrouw Cassares was al vóór 1940 een notoire wanbetaler geweest en ze had sinds 1 april 1943 niets meer afgelost. Dat ze die achterstand had opgelopen doordat ze was gedeporteerd naar Auschwitz, deed er kennelijk niet toe. Bovendien was het nog maar de vraag of ze wanbetaler was: ze was immers in december 1942 overleden en had dus in feite drie maanden vooruitbetaald.
De Raad voor het Rechtsherstel gaf echter opnieuw de Hypotheekbank gelijk. Zelfs toen bleek dat de Arnhemse niet de waarheid had gesproken. Mevrouw had in werkelijkheid namelijk een halfjaar langer vooruitbetaald, tot 1 oktober 1943. Al op 7 oktober 1943, pas een week nadat er betalingsachterstand was ontstaan, had de bank besloten tot verkoop. De Raad zag er niets onrechtmatigs in. Achterstand was achterstand. Gerson Casseres werd veroordeeld tot het betalen van de proceskosten.”
Einde Fragment

https://www.ftm.nl/tag/broederschap-der-notarissen

http://www.vrouwejustitiainverval.nl/index.php/notarissen2?gclid=Cj0KCQjw-af6BRC5ARIsAALPIlXAIBWQ0r7rMfYOigHNi9IaG1Glmg4HY82K0k_Nj1iWSmMLK2yFzfoaAqh5EALw_wcB

https://www.trouw.nl/nieuws/joods-maatschappelijk-werk-moet-eerst-aantonen-rechthebbende-te-zijn~bab4e291/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2FNotariskantoor Lubbers
Leo galman
https://archief.amsterdam/archives/xml/902.ead.xml
https://verbum.nl/boekhouders-van-de-holocaust/

Was lid van de kamer van het Notariaat
https://www.rechtspraak.nl/SiteCollectionDocuments/jaarverslag-notariaat-2016.pdf

5 Kamerleden 5.1 Leden kamer voor het notariaat in het ressort Amsterdam mr. H.C. Naves (voorzitter) mr. O.J. van Leeuwen (fungerend voorzitter) mr. N.C.H. Blankevoort (plaatsvervangend voorzitter) mr. C.E. van Oosten-van Smaalen (plaatsvervangend voorzitter) mr. S.P. Pompe (plaatsvervangend voorzitter) mr. W.S.J. Thijs (plaatsvervangend voorzitter) mr. E.R.S.M. Marres (rechterlijk lid tot 11 februari 2016) mr. J.J. Dijk (rechterlijk lid m.i.v. 11 februari 2016, tot dan plaatsvervangend rechterlijk lid) mr. C.J. Baas (plaatsvervangend rechterlijk lid) mr. A.H. Schotman (plaatsvervangend rechterlijk lid) mr. M.V. Ulrici (plaatsvervangend rechterlijk lid) mr. T.H. van Voorst Vader (plaatsvervangend rechterlijk lid m.i.v. 1 maart 2016) mr. A.J.H.M. Janssen (belastinglid) mr. W.R. Bruinink (plaatsvervangend belastinglid) mr. P.J. van Veen (plaatsvervangend belastinglid) mr. N.T. Vink (plaatsvervangend belastinglid) mr. L.G. Vollebregt (plaatsvervangend belastinglid) mr. R.H. Meppelink (notarislid) mr. Th.W. van Grafhorst (notarislid) mr. J.H.M. Erkamp (plaatsvervangend notarislid) mr. L.A. Galman (plaatsvervangend notarislid) mr. J.P. van Harseler (plaatsvervangend notarislid) mr. E.H. Huisman (plaatsvervangend notarislid) mr. C.E. Jonker (plaatsvervangend notarislid) mr. A.M.J.M. Ploumen (plaatsvervangend notarislid) mr. J.D.M. Schoonbrood (plaatsvervangend notarislid) mr. Ch.F. Tasseron (plaatsvervangend notarisl


1994 (mcmlxxxxiv) jaarboek 86 – Amstelodamum
amstelodamum-archief.nl › resources
5 apr. 1986 – Amsterdam, centrum van muziek, muzikanten en schilders … Galman, H.F., Amsterdam … Loeff ClaeysVerbeke Notaris Praktijk … ‘Vondst r7de eeuwse inventaris belicht onbekend verleden, Amsterdams muziekleven na de dood van Sweelinck … supporters opgepakt wegens het brengen van de Hitler-


https://www.parool.nl/nieuws/notarissen-hielpen-bij-roof-joodse-goederen~b1241cf7/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/job-de-ruiter-wordt-bedankt~bb10584c7/

https://www.nrc.nl/nieuws/1993/10/13/de-leugen-van-lubbers-7199244-a749574
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/25/per-ongeluk-lieten-ze-een-naam-weg-op-de-akte-a1533711

Deze notarissen worden als verdacht aangemerkt door het Verzet
http://www.theelen.info/%5B20180209%5D%20Ondergrondse%20communicatie.pdf


Bergh, A. v. d. Notaris, kant., Centr., Sarphatistr. 43 53761, 53666 [1018 EW] – Part., Zuid, O. Nassaul. 60 23097. – Massee, Mr. C. E. Cand. notaris, Zuid, Amstelk. 183 20098 [1078 BB] Telefoonboek 1940 Bergh & E. Spier, A. v. d. Notarissen, Centr., Westeinde 24 33925, 34198 [1017 ZP] – A. v. d. Bergh, privé, Zuid, Or. Nassaul. 60 23097. – [1075 AS] E. Spier, privé, Zuid, Okeghemstr. 25 29552. – Telefoonboek 1941 6790 Massee, Mr. C. E. Händell. 28., Naarden Telefoonboek 1942 (zoeken met “Bergh[,] Arn. v. d.”) 33825 Bergh, Arn. v. d. Mr C. E. Massee waarn. vac. notariskant. Arn. v. d. Bergh, Westeinde 24, C. 34198 Idem 34658 Idem 23097 Bergh, Arn. v. d. Or. Nassaul. 60, Z. 33825 Massee, Mr. C. E. Waarn. vac. notariskant. Arn. v. d. Bergh & E. Spier, Westeinde 24, C. 33825 Spier, Mr. C. E. Massee […] 29552 Spier, E., Not., privé, Wald. Pyrmontl. 12, Z. [1075 BW] Telefoonboek 1943 In 1941 wordt Massee nog niet vermeld als waarnemende notaris in Amsterdam. In 1943 wel, onder 33825 Bergh, […] en onder 33825 Massee […] Telefoonboek 1946 In 1946 wordt Massee weer genoemd in Naarden, zonder beroepsvermelding.

KUNST EN LUBBERS

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/vermaarde-notaris-betrokken-bij-wanbeheer-kunstcollectie~b7b3f785/
https://www.nrc.nl/nieuws/2013/10/18/de-treurige-geschiedenis-van-een-collectie-1307535-a140962
http://worldcat.org/identities/lccn-no00073213/

https://www.groene.nl/artikel/ter-eeuwige-bewaring
Fragment overgenomen uit de Groene

Intussen waren aan het Olympiaplein nieuwe aasgieren neergestreken: de Russische emigrant Boris Abarov, een pensioenadviseur genaamd Jan Buse en de twee notarissen John Walter Groen en Michaël Privé van het deftige kantoor Lubbers en Dijk. In november 1995 overleed Lydia Chaga. In juni 1996 stierf ook Khardzhiev, 93 jaar oud. Zijn nalatenschap werd verder geplunderd. Abarov ontving acht miljoen gulden, pensioenadviseur Buse 1,8 miljoen. Notaris Privé verkocht voor dertig miljoen gulden werken uit de collectie aan Gmurzynska. Ook zocht hij in Keulen een leuke Picasso voor zichzelf uit, in ruil voor litho’s van El Lissitzky. Als executeur-testamentair van Khardzhiev handelde de notaris daarmee in flagrante strijd met diens laatste wil om de verzameling bijeen te houden.
Ook Privé viel door de mand toen hij met het restant een tentoonstelling in het Stedelijk wilde organiseren. Eén dag voor de opening kon Hella Rottenberg voor het eerst in de Volkskrant aantonen dat er waardevolle werken uit de collectie waren verkocht: Een vertelling over twee vierkanten, een serie gouaches van El Lissitzky. Door Gmurzynska, op een kunstbeurs in Keulen. Toen greep de Nederlandse regering eindelijk in, maar vooral omdat hoge kunstambtenaren in de collectie-Khardzhiev een wapen zagen voor eigen gebruik. Zij wilden die ruilen tegen de collectie-Koenigs waar Nederland al jaren op aasde. Deze verzameling tekeningen van oude meesters, aangelegd door de Duits-Nederlandse koopman Franz Koenigs, was tijdens de Tweede Wereldoorlog in Rusland beland. Dat plan liep stuk op een regimewissel in Moskou. Wel wist de staat Privé en een handlanger vervangen te krijgen door nieuwe beheerders.

Deze notaris is vermoedelijk niet bestraft en een nieuw notaris kantoor begonnen??
https://notaris.in/amsterdam/notarispraktijk-mr-w-a-groen-b-v/


Deel artikel TROUW EN oa NOTARIS MEULEMAN werkzaam bij Akkermans en Meuleman te Uithoorn


Joods Maatschappelijk Werk moet eerst aantonen rechthebbende te zijn’
Van een onzer verslaggevers AMSTERDAM – De notarissen hebben als door een adder gebeten gereageerd op de bewering, dat er miljoenen guldens aan joodse tegoeden zijn achtergehouden.
8 oktober 1996, 0:00
De beroepsorganisatie Koninklijke Notariële Broederschap (KNB) koos gisteren een harde tegenaanval als verdediging. De Stichting Joods Maatschappelijk Werk (JMW) heeft volgens de broederschap tot nu toe verzuimd om aan te tonen, dat zij kan optreden als rechthebbende op tegoeden die nog bij notarissen op een rekening staan. Zo lang dat niet is gebeurd, kan de broederschap de notarissen niet adviseren, om tegoeden aan het JMW over te maken.
De historicus Lipschits krijgt er in opmerkelijk felle bewoordingen helemaal ongenadig van langs. Hij zou in een boek over het JMW “feiten verdraaien” door te melden, dat een notaris uit zijn ambt is gezet, omdat hij weigerde joodse tegoeden ter grootte van ruim een miljoen gulden aan het JMW over te dragen.
Deze “suggestieve uitlatingen” lijken op een misverstand te berusten. Lipschits heeft het in zijn boek (dat in februari 1997 verschijnt) over een notaris Meuleman die door de Kamer van toezicht ontheven is van het beheer over de gelden. Dat is iets anders dan uit zijn ambt gezet. In 1981 heeft de stichting JMW alsnog een bedrag van 1 201 286 gulden ontvangen. Dat geld bestond uit 4 500 uitkeringen aan nazi-vervolgden.
De publieke botsing tussen broederschap en JMW is een nieuwe fase in een al jaren slepende kwestie. De Duitse regering heeft na de Tweede Wereldoorlog smartengeld en schadevergoeding uitgekeerd aan Nederlandse joden of hun nabestaanden. Notarissen kregen tot taak om de uitkering te beheren, zo lang er een slachtoffers of nabestaanden waren opgespoord. In de gevallen waarin er geen erfgenamen waren, trad de stichting Jokos (afkorting van Joodse kerkgenootschappen en sociale organisaties) als rechthebbende op. Jokos kreeg van notarissen uitkeringen overgemaakt en probeerde het geld alsnog op de goede plaats te krijgen. De stichting is opgeheven en in 1973 opgegaan in de stichting Joods Maatschappelijk Werk.


Moord gepleegd door een Notaris Akkerman
file:///C:/Users/marij/Downloads/175%20jaar%20KNB_%20Zwarte%20schapen%20en%20de%20moord%20op%20de%20notaris.pdf
Partijdigheid van de Notaris
Over de onpartijdigheid van de Notaris
https://pure.uva.nl/ws/files/4418975/42512_Boonacker_totaal.pdf
Op wo 9 sep. 2020 om 20:28 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>:

Op vr 28 aug. 2020 om 00:56 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>:
Geachte heer van Zanen, mevrouw Bolier en de heer van Toor, Dit is uw regio! Graag uw inhoudelijke reactie? Bijzonder dat zowel de gemeente secretaris de heer Schurink voorzitter is van hockeybond. Gezellige toernooien , vast internationaal, in Joegoslavië? 
En is dat veel meer van mijn bron dezelfde hobby???
En onderstaande burgemeester voorzitter van de zwembond. Gezellige functie voor iemand die loco-burgemeester was bij het inleveren van pc bij de technische dienst in Hoofddorp betrapt is. Ook al is hij erin geluisd, dan had tot de bodem uitgezocht moeten worden wie daarvoor verantwoordelijk is. En de daders voor de rest van hun leven in de gevangenis zo n lage streek. Maar u geeft geen antwoord.En aangezien we in nl een pers hebben die politici controleert. Heeft u inhoudelijk in te gaan op vragen en extreme zorgen die ik heb. 
En ik vraag niet of u botulisme in de stadsvijver hebt opgemerkt. Maar zijn ernstige misstanden. 
Ik stel extreem ernstig misstanden aan de kaart. 
En probeer nog 1 x te vragen of u inhoudelijk wil ingaan, ook op de buurtjes, de KNB. En anders wie zwijgt stemt toe.Vriendelijke groeten,Marije van Appeldoorn 
Ps denkt u dat het tot de mogelijkheid hoort dat deze , eenzijdige vooralsnog, in mijn computer/ telefoon blijft staan ?????Anders even goede vriendenEn als u gesprekken wil horen van opgenomen gesprekken! 
Ps 2 mocht rtv Utrecht wel kritische vragen stellen, vast niet, en een burgemeester begint met schone lei.
Nu weer.
………..


——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl>
Datum: di 18 aug. 2020 om 13:09
Onderwerp: RE: Gemeentesecretaris
Aan: marijevanappeldoorn@gmail.com <marijevanappeldoorn@gmail.com>Geachte mevrouw van Apeldoorn,

 

Dank voor uw onderstaande mail, waarop ik u namens de burgemeester het volgende bericht:

 

In uw mails aan de gemeentesecretaris en de burgemeester  zien wij geen verband met de huidige taken en bevoegdheden van de burgemeester van Den Haag

en de gemeentesecretaris. Wij kunnen dan ook alleen kennis nemen van uw informatie.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Marja Bolier

Bestuursadviseur  burgemeester Den Haag

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

06-52672087 

 

 

 

 

 

Van: Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl


Verzonden: dinsdag 18 augustus 2020 11:59


Aan: Peter van Toor <p.vantoor@denhaag.nl>


Onderwerp: RE: Gemeentesecretaris

 

En ook deze mail komt op verschillende plaatsen binnen……

 

 

Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Verzonden: dinsdag 18 augustus 2020 08:38


Aan: Burgemeester <Burgemeester@denhaag.nl>


Onderwerp: Fwd: Gemeentesecretaris

 

 

 ——— Doorgestuurd bericht ——–


Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Datum: vr 14 aug. 2020 om 15:14


Onderwerp: Fwd: Gemeentesecretaris


Aan: burgemeester@denhaag.nl <burgemeester@denhaag.nl>

  

 

——— Doorgestuurd bericht ——–


Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>


Datum: do 30 jul. 2020 om 09:56


Onderwerp: Gemeentesecretaris


Aan: marijevanappeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>, <marijesva@hotmail.com>


https://www.linkedin.com/in/rein-schurink-021282104/  

Geachte meneer van Zanen, 
Allereerst heel hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe functie! 


Uit onderzoek van de NVJ is gebleken dat het de gemeente Amstelveen ontbreekt aan degenlijke journalistiek. Graag vul ik deze leegte op. 

 

NVJ

Er is geen kritische pers, dat ben ik geheel met hen eens. Amstelveenz is VVD, RTV Amstelveen is VVD en daar mogen geen kritische vragen gesteld worden. Zoals ik heb ervaren bij ICE Save en dat afschuwelijke beeld, de drol, van 85000 tijdens

de crises. De vragen over het beeld kwamen van mij en stuurde die met een stagiare mee. De stagiare kwam huilend terug en mocht niet meer lang komen. En dan is er het bestuur van wat niet wil opstappen, met eigen geld in de stichting zit en weigert op te stappen.

Onlangs werd er nog een enorme stap in de ontwikkeling van de persvrijheid gezet door de heer Schurink aan te stellen in het bestuur. 

 

Heb een paar prangende vragen aan u omtrent uw voormalige gemeentesecretaris, de heer Schurink. 

 

Uit vele bronnen is gebleken dat de heer Schurink makelaars afgeperst tijdens Rotary bijeenkomsten waarna ze als was in zijn handen zijn. Degene die niet luisteren krijgen een ongeluk , toevallig of niet.

 

Dan heeft een bron binnen de gemeente, meerdere verteld dat hij een huis heeft neer laten zetten door aannemingsbedrijf Heemraad, voor een veel te lage prijs. 

 

Tijdens mijn werk bij RTV wisten diverse bronnen me te vertellen dat hij connecties heeft bij de Joegoslavische mafia. 

 

 En toen ik de bron onlangs contacteerde vanwege corona moeten dingen uitgesproken worden, althans in mijn geval omdat ik over een kwetsbare gezondheid beschik. “Was de heer van Zanen daarvan op de hoogte,  Waren haar letterlijke woorden,

“er is nog veel meer. Bel me maar. Aangezien we dat beide niet gaan overleven heb ik dat niet gedaan. 

Vandaar dat ik u nu mail. 

 

Ik denk dat of u bent bedreigd en afgeperst door deze ambtenaar. Dat hoop ik althans en dan weet u wat u te doen staat. En het andere geval wil ik niet over nadenken. 

 

Hoofddorp

Heb ook ernstig het vermoeden dat uw voormalige collega wethouder van Hoofddorp op die manier erin is geluisd. Hij kwam volgens een bron aan bij de TD met een stukke laptop, leverde die in en daar stond extreem belastend materiaal op. Dat

lijkt me toch het domste wat je kan doen als wethouder. 

Een tijd geleden vertelde een kennis me dat zijn zoon hetzelfde had gedaan bij zijn onderwijzer. Daarna ging me een lichtje branden. 

 

Helaas is die correspondentie uit mijn telefoon verdwenen net als heel veel andere bewijslast van alle betrokkenen. Alleen is het tegenwoordig zo dat wat eenmaal gedacht en opgeschreven is niet kan worden teruggedraaid. 

 

 om ervoor te zorgen dat ik niet kan werken als journalist en van de ene (financiële gezondheids) rampspoed naar de andere ga. 

 

Deels veroorzaakt door mijzelf omdat ik niet bang ben uitgevallen deels veroorzaakt door de mensen die ik onderzoek.

 

MVA

 Zoals de MVA die me bedreigd heeft heel ernstig waarna ik het onderzoek  van de uitgever naar hen moest staken. Ik heb toen het hele dossier doorgeven aan de toezichthouder. Er is hen veel aangelegen dat ik niet zelfstandig aan de slag

kan

 

 

 

 

 

 

KNB

Notariskantoor Lubbers

Notaris kantoor Akkermans en Meulemans

 

SVM NIVO opleidingsinstituut en Laudius

 

 

 

Thiemes Meulemann

Uitgever van een boek bouikind

 

Rotary

 

JEUGDZORG

 

3 Ex man/vrienden

 

Gemeente Hoofddorp

 

Gemeente Amstelveen

De heer Schurink is het hoofdpijn dossier van de VVD in Amstelveen stelt iedereen. 

En niemand was in staat hem tegen te houden. Nou goed het is nog niet te laat. 

 

 

Net als ik voor de betrokkenen. En was eerst van plan iedereen uitgebreid te beschrijven met bewijzen. Maar dan word het een 500 pagina’s dik document dat elke keer verdwijnt. 

 

Maar u kunt mij bellen of mailen. 

 

Vriendelijke groeten, Marije van Appeldoorn 

Drs Mcc van Appeldoorn 

Rembrandtweg 353 

1181 gl Amstelveen 

 

 

 

 

 

 

De disclaimer van toepassing op e-mail van de gemeente Den Haag vindt u op: http://www.denhaag.nl/disclaimer

Verzenden         

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: