Overzicht niet nakomen convenant  van 1 jaar 2011- 2012 en korte geschiedenis

Mail van

Ik beantwoord geen mails meer. Joris, ik weet niet of je het in de gaten hebt maar al 7 jaar lang bevat elk mailtje van jou de volgende ingredienten: een ofmeer leugens, gescheld zoals kutwijf, ziek loeder, luie werkloze hoer en heel vaak gek en dan een berichtje dat je gaat afwijken van het convenant. En zo af en toe komt kindermishandeling boven drijven. Of mijn moeder. Jij hoopt met je gescheld en door middel van heel veel leugens alle kritiek jegens je vaderschap in te dammen. Hoe harder jij schreeuwt hoe meer overtredingen van het convenant jij maakt. En dat convenant is nu precies ons enige houvast, of liever was.

Ik heb je duizenden keren verzocht je er aan te houden voor de rust van Sam en Emilie. En nu, in de weekenden dat ze bij jou zijn laat je ze staan, wanneer ze bij mij zijn wil je ze hebben.Vakanties zijn naar willekeur. Voortdurend ben je aan het dreigen en voelen wij ons opgejaagd terwijl we met convenant klaar staan om ME (die jij zogenaamd op ons afstuurd) te ontvangen. Nee ken je niet. Accepteer je niet. Willekeur ten top. En als ik er iets over zeg, ben ik gek.

Gisteravond moet zelf de politie er aan te pas komen om NEE uit te delen, met je gedreig. Zogenaamd een onuitgenodigd kampkusje geven om 21 uur als de kinderen in bed liggen, aanbellen totdat iedereen wakker is, een kamp, dat jij zou betalen (zo heb je Sam beloofd) en waar die als het als jou ligt gewoon wordt weggestuurd. Over hypocriet gesproken. Rondfluiten buiten als of je psycho bent. En suzanne, jij zou toch moeten ingrijpen, je staat erbij en kijkt ernaar terwijl toch de gemiddelde moeder zou begrijpen dat je hiermee de kinderen bang maakt.

Joris, ik ben niet langer onder de indruk van al je aantijgingen. Het enige waar ik me zorgen over maak zijn de kinderen en hoe die toch hier allemaal mee moeten dealen. Sam heb je vorige week bij Herman en Nerine al helemaal verdrietig gemaakt. En nu deze kampweek weer verdriet, al was het alleen al vanwege de wetenschap dat je tegen hem hebt gejokt (ik betaal je kamp, ik zat er naast). Ook ben ik bang dat je m op kamp gaat bellen, lastig vallen, dreigen.

Emilie is vannacht onnodig bang gemaakt en heeft niet geslapen, niet zo vreemd als politie nodig is om je vader het huis uit te jagen. Niet zo vreemd, ze waren erbij toen Joris mijn vinger brak met een ferme trap en 06 11 belde met de mededeling dat hij zijn vrouw ging vermoorden. Dat mag natuurlijk gewoon allemaal wegens gekte mijner zijde natuurlijk. Of al die keren daarvoor, het dreigen van Joris, neem ik heel serieus voor zover mijn gekte dat toelaat natuurlijk.

En als dit opschrijf dan ben ik natuurlijk, helemaal van lotje getikt, ondanks dat iedereen weet dat het helemaal waar is.

Dreigen, schelden en geweldadig vormen niet zo n leuke combi. Nuwel, er is een einde gekomen aan de omgang omdat ik misschien toch niet zo gek ben als ik eruit zie. En niet omdat ik zin heb om te pesten maar omdat het totaal onmogelijk is samen te werken.

En de dupe hiervan zijn de kinderen.

Zoals gezegd, mijn laatste mail, ik val in herhalingen. De rechter gaat onderzoeken hoe het nu allemaal echt zit en wat wel en niet goed is voor de kinderen,

Marije

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Cc: henkvanappeldoorn@gmail.com ; jcs@hccnet.nl

Sent: Monday, June 04, 2012 3:06 PM

Subject: Re:

Je bent mooi te laat met je hypocriete mail. De oorlog is begonnen, niks mediation, niks vriendelijk: OORLOG. IK BEN KLAAR MET JE PESTERIJEN EN MISHANDELING VAN DE KINDEREN.

TEN SLOTTE:

ALLE CONTACT VERLOOPT VIA SUZANNE. EMAIL VOLGT

Juni 2012

Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: Joris Scheepers

Sent: Monday, June 04, 2012 1:54 PM

Subject: Re: Re:

Ok, dan verloopt alle correspondentie nu via hen. Mijn doel van de rechtzaak is een ruzievrij leven voor de kinderen. Misschien zou jij ook eens aan de kinderen kunnen denken ipv hoe je mij kapot kan maken, dat doe je al 7 jaar namelijk.

Heb nog nooit 1 teken van goede wil mogen vernemen. Hoop dit via de rechter en mediation te kunnen afdwingen.

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Monday, June 04, 2012 1:41 PM

Subject: Re: Re:

Ga weg idioot!

Mijn advocaat heb ik al lang aan het werk gezet. Zij heeft mevr. Kelderman gebeld maar die is met vakantie.

We gaan beginnen! Een doel heb ik met de aan,opende rechtszaak, jij hebt me lang genoeg dwars gezeten. Ik zal doorgaan totdat je stuk bent

Joris Scheepers


Op 4 jun. 2012 om 12:53 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

En jij moet ophouden en je advocaat bellen. Je maakt iedereen leven kapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Er zijn alleen maar verliezers. BEL ADVOCAAT, en niet meer mij

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Monday, June 04, 2012 12:45 PM

Subject: Re:

Jij bent ziek!!!!!!

Jij bent ziek!!!!!!

Jij bent ziek!!!!!!

Jij krijgt alimentatie maar dat vreet je zelf allemaal op zo te zien. Dat is dus voor de kinderen!

Ik heb school al gebeld


Op 4 jun. 2012 om 10:57 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Joris,

Sam kan nu dus niet op kamp, bedankt alvast namens hem, toppertje dat je bent!

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Monday, June 04, 2012 10:34 AM

Subject: Re:


Op 4 jun. 2012 om 07:44 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Denk eens aan de kinderen, eerst dreigen, dan de politie en dan s ochtends doodleukweer op de ramen kloppen. Ik tolereer dit niet. Je bent vrijdag in geen velden of wegen te bekennen. Zondagavond ga je pas stennis maken als het kinderbedtijd al lang is geweest. En dan vanmorgen nog eens, denk eens na.

Marije van Appeldoorn
Rembrandtweg 353
1181 GL Amstelveen
020 6642809
06 48130162

Overzicht SMS en korte mailberichten:

Vrijdag 25 mei is een week pinkstervakantie (die staat niet in het convenant, is een vakantie voor Marije dus). Daarbij heeft Marije de omgangsregeling stopgezet vanwege onderstaande:

Dat wil zegggen, nooit rust.

31 mei

Marije,

Jij mishandelt de kinderen! Hoe kan je Sam verbieden zijn telefoon mee te nemen naar Zeeland? Alleen maar omdat hij niet bereikbaar mag zijn voor mij?

Je bent echt zo ziek als dat ik dacht!

Waarom mag ik de kinderen niet zien?

En Henk ik zal jou vertellen dat ik je medeverantwoordelijk houd voor alle gevolgen van het gedrag van je zieke dochter.

Ik ben zo gefrustreerd dat ik in staat ben tot veel. Tijdens mijn huwelijk heeft ze me ook al zo geterroriseerd en ze gaat er gewoon mee door.

Jij zou beter moeten weten na je eigen huwelijk!

Ik ga contact met Henk opnemen om hem te informeren over wat hier allemaal gaande is. Jij blinkt uit in afwezigheid, niet bij machte om invloed uit te oefenen. Ik verwacht van Henk dat hij wel een vuist durft te maken.

De kinderen zijn dit weekend bij mij al moeten er slachtoffers voor vallen!!!!!!!

En reken maar dat ik jullie zal vinden al kost het me het hele weekend..


Joris Scheepers


Op 31 mei 2012 om 14:07 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Joris,

Bel advocaat als je een keer iets goed wil doen ipv altijd maar dekinderen erbij te betrekken. Ze komen NIET dit weekend, niet het volgende en ook niet het daaropvolgende. Dit weekend zelf om 2 redenen niet, het is een overige vakantie dus voor de vrouw en de OMGANGREGELING is stopgezet, zoals diverse keren gemeld. Zorg er nu voor dat de kinderen daar geen last van hebben ajb.

DUS niet bellen,niet Sam uit zeeland ophalen,niet Herman en Nerine lastig vallen. Je bent bovendien een huichelaar ten top, je komt alleen kinderen halen om ze naar opa en oma te brengen. Nee dus.

Maandag 28 mei mail: Jij bent trouwens echt een paard, niet normaal!!

28 mei: joris belt kinderen dat hij het er niet bij laat zitten

27 mei: joris gaat met kinderen naar het strand, reageert niet op sms hoe laat terug

26 mei: sam jarig, paar keer gevraagd wat j zijn plannen zijn mbt verjaardag Sam en of hij misschien wil lunchen? Geen antwoord gekregen. Op zijn verjaardag vraagt hij of hij morgen sam mee kan nemen.

Heb ja gezegd voor Sam.

20 mei, Joris smsed, kan ik de kinderen om 19 40 afzetten?

Ze hebben dan al gegeten. Ik sms terug Nee, dat is te laat.  Zouden wel 10 min eerder kunnen.

M”al die wijzigingen zorgen voor voortdurend contact als je iets wil doe je dat ruim van tevoren per mail en niet wanneer het jou het beste uitkomt met heeeel veel contact wat ik niet wil.

J: ze zijn dus om 19 30 bij jou, gegeten en wel,

M: NEE, ben er m 18

J: We zijn er niet en hebben vertraging met de trein dus het spijt me

M: Ga zo door

Dus als ik om 18 kom dan zijn jullie er niet

J: Nee sorry, M;en 19 30 hier halen halen jullie wel

J: Ja want we komen via Shiphol

Zeer geestig, jij in een trein, geniet er maar van die ene keer in 20 jaar

Stomtoevallig ook meteen vertraging,

Geef nog mee dat ik niet akkoord ben met dit soort eenzijdige wijzigingen van de afspraken.

J: Luister deze bullshit  moet ik gewoon verzinnen omdat ik de kinderen nooit mag zien

M: Jij wil de kinderen alleen wanneer het jou uitkomt, zonder erbij na te denken dat hier straks een huilend buurjongentje zit bij wie Sam langs zou gaan vanwege verjaardag, dit illustreert je acties

Net als vaderkindweekendsoap. De kinderen konden jou ook niet zien al die weekenden die je ze zonder iets te zeggen,hebt laten staan.En vakanties

J: Zieke looser benje! Als een boomerang krijg je dit ziekelijke gedrag terug. Denk maar eens aan je eigen moeder. Ik breng ze morgen naar school

J:Nietsnut

“: Vertel alleen de waarheid, ze komen zo terug,  ben je helemaal gek geworden. Ik ga politie inschakelen, engerd met je gedreig.

Mijn moeder er atlijd bij halen. Ook heel erg

Doe normaal griezel

Jij bent pas erg, Nog erger dan je moeder, jij haalt het buurjongentje erbij . Zielenpiet

MDe buurjongen is jarig, heb beloofd langs te komen, dat kan niet als jouw zin wordt doorgedreven, tot ziens bij rechterm deze correspondenteie, lijkt me, met alle andere zaken genoeg,

Logeren bij opa en oma wordt nooit met mij  afgesproken maar met de kinderen:

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: Marije van Appeldoorn ; jc.scheepers@hccnet.nl ; jcs@hccnet.nl

Cc: joris Scheepers ; henk van appeldoorn

Sent: Tuesday, May 01, 2012 8:50 PM

Subject: Re: sam en Emilie

Bijzonder vreemd dat Maria hier voor de deur staat om eens even verhaal te halen, waar de kinderen bij zijn. Ik zie al het omgekeerde gebeuren. Sind het vieze nicht incident, joris noemt mijn vader tegenover kindern altijd opa poessie overigens, ook zo charmant afgrijselijk, hebben ze uberhaupt geen contact. Ga ook maar eens contact op nemen met jeugdzorg over dwaze oma’s die ruzie komen maken zonder dat ze daar een reden voor hebben. A

Nuwel, 1 ding moet mij van het lijf. Het mij gek noemen lijkt me ook nu eens afgelopen. Kijk vooral eens naar jullie eigen familie. 1 zoon gescheiden, aan de coke, zorgt nooit voor zijn kinderen, denkt dat hij god is. 1 zoon die jullie niet eens meer wil zien en een dochter die alleen maar kan schreeuwen en bijna voor de 2ex gaat scheiden. Jullie hebben het zo druk met het wijzen van vingers naar alle schoonfamilie dat jullie helemaal vergeten om zelf normaal te leven. Leugens beheersen jullie leven.

Hier wordt goed voor Sam en Eem gezorgd en verder zoeken jullie het maar uit.

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: jc.scheepers@hccnet.nl ; jcs@hccnet.nl

Sent: Tuesday, May 01, 2012 11:26 AM

Subject: sam en Emilie

Maria en Jan,

Al bijna 7 jaar logeren de kinderen af en toe bij jullie in de vakantie. Honderd keer heb ik gevraagd of jullie dat met mij willen bespreken ipv eerst de kinderen te informeren zodat er geen keuze overblijft zonder de kinderen verdriet te doen.

Nu ook deze vakantie weer. Zonder naar de omstandigheden te vragen, net zoals het vorige logeerpartijtje, geven jullie Sam gelijk ipv aan mij te vragen wat er aan de hand is.

Nuwel, Joris heeft gekozen voor dit minimale vakantieschema, sterker, hij vond dit schema al veel te veel. Dat wil zeggen, de kerst en de zomer 2weken en de voorjaarsvakantie worden gedeeld, de ander vakanties zijn de kinderen bij mij. Er is gebleken dat het naar Velden gaan niet meer werkt. In Joris zijn vakanties kunnen jullie doen wat je wil, in de mijne/onze niet meer.

Stap vooral naar jeugdzorg. Bij alle gescheiden ouders is dit de regeling. Jullie hadden gelukt tot nu toe. Er zijn grenzen, die zijn vandaag bereikt. Je kan niet zeggen dat ik jullie niet duizend keer gevraagd heb niet de kinderen voor je karrretje te spannen maar met mij afspraken te maken.

Het kruidenomaatje zien ze inderdaad vaker dan jullie de laatste tijd. Klop vooral bij Joris aan en niet meer bij mij.

Groeten

Marije

Marije van Appeldoorn
Rembrandtweg 353
1181 GL Amstelveen
020 6642809
06 48130162

17mei, Hemelvaart, Joris belt s middags, hij zegt tegen sam dat emilie en hij komen eten die avond,  s avond terug brengen en vrijdag weer ophalen, 

Ik vind het niet goed. Dan belt ie een uur later, waar is Sam, voetballen, dan zie ik m voor het huis staan, jij bent echt helemaal gek snauwt hij, ik ga Sam halen en neem m mee.

Vervolgens rijdt hij naar voetbalveld, zie foto, en gaat met sam voetballen zonder het ergens over te hebben.

Dreigen met ontvoering vanwege niet akkoord plotselinge inval eten

3 mei:

ruzie over het weekend in de meivakantie, discussie, heb aangegeven dat Kinderen bij mij zijn in de vakantie, geeen commentaar, als weekend aanbreekt breekt de hel los.

OVERZICHT MAILS MEIVAKANTIE

Joris,

Sam had per ongeluk je dreigement gelezen. Dat was even leuk weer voor de kinderen. Het dreigen met ME toestanden in mijn eigen vakantie waarvan ik je ook nog bijtijds heb gewaarschuwd, gecombineerd met alle zooi van het afgelopen jaar maakt dat er maatregelen genomen zijn. Ik ben het geruzie, gedreig de lasterpraktijken en het totale gebrek aan medewerking beu. Het gaat ten koste van iedereen, maar met name treft het de kinderen.

Ik geloof niet dat er een manier is dat een van de Scheeper mij ooit respectvol zal behandelen. Ik ben gek en daarmee is de kous af. Ik vind het werkelijk stuitend dat jullie ook de kinderen daarmee vergiftigen,’ jullie moeder weet niet beter, ze is gek’. Hoe durfen jullie dit soort lastercampagnes te organiseren, willens en wetens en de kinderen dat elke keer vertellen. Ik zal ook school informeren over de afgelopen tijden. Ze zijn nog niet eens bekomen van het vaderkind weekend nieuws en dan is het volgende negatieve bericht. Joris zijn gedrag rond de schoolkeuze van Sam heeft ook geen goed gedaan.

Er komt nooit een einde aan al het gezeur als er niet wezenlijk wat gaat veranderen en dat gaat gebeuren. Je kan niet maar alles maken en denken dat je altijd overal ongestraft mee wegkomt door maar heel hard overal (bij voorkeur op school) te gaan roepen dat ik gek ben. Ik ben gek als ik me aan de afspraken houd, als jij te laat bent, ben ik een borderliner. Zeker als arts is dat iets extreem gemeens wat ik niet meer pik. Net zo als het geroep om jeugdzorg en de politie, gedreig en eng.

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: Joris Scheepers

Cc: > ; henk van appeldoorn

Sent: Thursday, May 03, 2012 4:03 PM

Subject: Re: Fw:

lees gewoon het convenant en stop met dreigen. Bel mevrouw kelderman. Ik vind het heel vreemd, ondanks dat het niet nodig is, vraag ik het je notabene. Jij zegt niets behalve, ‘laat even weten waar je naar toe gaat”. Dat klinkt niet alsof je het er niet mee eens bent. En waar we naar toe gaan is dat volgens mij niet echt aan jou zolang ik in NL ben. Jij hebt dit convenant met minimaal contact gewild, en zelfs dat minimale contact kun je zelfs niet waarborgen. Het is niet zo dat wanneer het jouw uitkomt je opeens andere regels kunt maken, zeker niet wanneer is gebleken dat je zelfs het minimale niet kan waarborgen.

Je dreigt altijd met jeugdzorg, elke keer dat je zelf te laat bent of dat nu 2 uur is of zoals met kerst een heel weekend, jij dreigt. Ik pik dat niet langer. Als je iets niet bevalt kunt je mevrouw kelderman bellen. Zij heeft ook het convenant met daarin de vakanties. Het dossier van Jeugdzorg is al jaren dicht helaas want dan kon ik daar eens gaan praten over de kinderen en de omgangsregeling en wat wijs is hierin. De politie van Amstelveen zal je toch echt moeten laten zien dat je in het convenant recht hebt op de meivakantie. En die heb je niet want die wilde je niet.

Als je oprechte verandering zou willen van het convenant weet je dondersgoed dat je je moet wenden tot mevrouw Aalmoes en niet tot mij. Dat doe je niet omdat je alleen maar praatjes hebt en geen daden. Net als de politie en jeugdzorg, het is gewoon bijna grappig als het niet zo zielig was. Geloof je het nu echt zelf?

Kortom, ik heb zelfs netjes op 11april toestemming van jou gekregen of nou goed, indirect, wat niet eens nodig is want de meivakantie is elk jaar van mij. Dat is geen kinderpesterij maar jouw eigen uitdrukkelijke wens. Over kinderpesterij gesproken, goed dat je het ter sprake brengt, hoe zit nu dat toch met dat vader kind weekend? En ben je al op het IG gaan kijken? Dag Joris, tot jeugdzorg!

Marije

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Cc: <

Sent: Thursday, May 03, 2012 2:48 PM

Subject: Re: Fw:

Het is toch wel vreemd dat jij, in de tijd dat ik niets over mijn rooster te vertellen had de kinderen altijd bij mij probeerde te droppen en nu niet wilt dat de kinderen bij mij zijn.

Dit is pure pesterij over de ruggen van de kinderen.

Ik heb de politie in Amstelveen al gewaarschuwd, net als jeugdzorg. Morgen haal ik ze gewoon op.

Maak je borst maar nat met je idiote gedrag.


Op 3 mei 2012 om 10:18 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Ik heb weken van tevoren aangegeven dat er in de meivakantie geen omgang is. Net zoals in het convenant staat. Alle overige vakanties zijn de kinderen bij de moeder,……En het is een overige vakantie. Jij hebt voor die regeling gekozen,niet ik, dus lijkt me het logisch dat je daar nu eens aan houdt.

De bestemming van de meivakantie maakt helemaal niet uit daarvoor overigens. Jij verzint elke keer nieuwe regels. In de zomervakantie geen omgangsregeling, in die vakantie wel en in de andere vakantie misschien.

Bij klachten mbt convenant zou ik mevr aalmoes consulteren en niet bij mij aankomen

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Wednesday, April 11, 2012 12:32 PM

Subject: Re:

Marije,

In het verhaal zoals door jou geschetst herken ik niets.

Graag bestemming van de mei vakantie doorgeven.


Op 11 apr. 2012 om 10:04 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Joris,

Heb van de kinderen gehoord dat je spreekt over mij als kutwijf, voortdurend, luie donder, kutteringwijf,

Knap van je. Heel educatief. Ook het tragisch maken van het vader kind weekend, eerst een hele heisa of je wel of niet gaat, dan ga je zeggen, IK heb daar helemaal geen zin in waar de kinderen bij zijn. Ook heel leuk.

Dit, gecombineerd met het niet reageren en het niet houden aan je afspraken zoals enige tijd geleden neergelegd maakt dat ik maatregelen ga nemen. In de meivakantie zijn we weg dat betekent dat weekendregeling vervalt.

EINDE MAILS MEIVAKANTIE

WEEKEND Om 18 27 op 23 maart,

M: En, hoe laat kom je deze vrijdag te laat?

Zonder even te bellen

18 48: Houd nou eens op jmet je gejammer, werkloze nietsnut

M: ga zo door

J: Het is ga zo ipv gazo, Maak jeezelf eens nuttig ipv in plaats van altijd maar op die luiekont van je te zitten en op andere te zeuren

 10 feb

m 18 26 hoe laat kom je? Kwam om 18 55

Je doet je best maar. De kinderen zullen wel blij met je zijn.

J Jij maakt jezelf tot boeman.

3 februari

Mijn eigen weekend, 3 februari wil Joris met de kinderen naar zijn zusje, hierover het volgende mailverkeer:
Op 5 feb. 2012 om 11:36 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

ja, doodziek, van jou en je gemene stokerij. Je hebt de kinderen een worst voor gehouden die je niet kan geven. En nu ben ik de boeman. Normaler was het geweest als je dit in je eigen weekend had gedaan. Mocht je dan toch kolderiek bezig zijn en zomaar in mijn weekend iets willen doen dan bespreek je dit eerst met mij ipv kinderen. Welnu, ik heb het aangekeken en ben tot de conclusie gekomen dat er geen enkele afspraak meer wordt nagekomen. Je begint nu zelf in de weekenden die niet van jou zijn onrust te zaaien. Ik ga morgen naar mevrouw kelderman, was ik sowieso van plan wegens het laten staan van vorig weekend en alle andere overtredingen van het convenant. HET IS MOOI GEWEEST lijkt me zo.

Marije

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Saturday, February 04, 2012 10:28 PM

Subject: Re: Re:

Je bent ziek


Op 4 feb. 2012 om 19:22 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

En nu weer op Sam inpraten, hoe durf je

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Saturday, February 04, 2012 5:33 PM

Subject: Re: Re:

Opvallend dat je zo uit het lood geslagen bent.

Als iets niet kan dan kan het niet. Heel simpel.

Daarnaast heb ik de kinderen niet opgefokt maar gevraagd of ze het leuk zouden vinden.

Het lijkt erop dat ze het leuk hebben met mij.


Op 4 feb. 2012 om 14:57 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Joris

Nu heb je de kinderen zo vreselijk opgefokt met stiekeme overleg. HOUD DAAR MEE OP, gemenerik. Eerst verpest je het weekeend omdat je ze niet komt halen. Nu verpest je mijn weekend omdat je opeens plannen met ze hebt. Niet plannen in de zin van scholen kijken of iets dergelijks. Niets een schaatstocht maar een familie uitje dat heel makkelijk in je eigen weekend gepland kan worden. NEEDUS!!!

Niet meer bellen, niet meer mailen. LAAT ONS EEN LEUK WEEKEND HEBBEN ALSJEBLIEFT, je hebt al genoeg verpest

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Saturday, February 04, 2012 11:02 AM

Subject: Re:

Ik maak geen afspraken met de kinderen. Én de kinderen zouden het heel leuk vinden en daar gaat het toch om.


Op 4 feb. 2012 om 10:26 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Vorig weekend laat je ze staan. Dit weekend, mijn weekend, maak je afspraken zonder mij daarover in te lichten. LAAT ONS MET RUST,

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Friday, February 03, 2012 8:38 PM

Subject: Re:

Marije,

Ik heb alleen aan de kinderen gevraagd of ze het eventueel leuk zouden vinden.

Vervolgens afgesproken dat ik het via mail aan jou zou vragen.

Ook hebben we besproken dat het hoogstwaarschijnlijk niet kan omdat het mijn weekend niet is.

Bij deze dus.

Joris


Op 3 feb. 2012 om 19:31 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Joris,

Klopt het dat je aan de kinderen hebt gevraagd of ze mee naar Hanneke gaan dit weekend?

Marije van Appeldoorn
Rembrandtweg 353
1181 GL Amstelveen
020 6642809
06 48130162

WEEKEND 27 26 januari, Joris laat kinderen staan x 3

J: Het is mijn weekend, mijn ouders halen de kinderen op en jij kan ze zondagavond komen halen. Eventueel kan je Sam zaterdagochtend meenemen om naar scholen te kijken

M:Sam gaat met jou ouders anders hockey kijken

s dondermiddags bellen stomtoevallig opa en oma, die weten van niets en komen niet de kinderen ophalen

Je ouders komen niet vrjidagm regel op 26 jan om 1721

Joris, zoals aangeven heb je niets afgesproken met je ouders,  wie komt de kinderen halen

Dan belt Joris dat Maarten dan zal komen, die ik niet ken, mevr Kelderman adviseert niet mee te geven.  Joris, hij smsed, om 18uur worden de kindern opgehaald, jji meldt mij dat dat niet mag. Hierbij ben jij dus in overtreding.Ik zal hier melding vanmaken

Dan zou Maarten om 10 uur de volgende dag komen. Om 11.33 sms M, Maarten niet gezien, wij wachten niet langer.

Uiteindelijk om 13 11 29januari, BEN onderweg!!! Uiteindelijk om 15 uur worden kinderen opgehaald, om 18 uur haal ik ze weer op.

Weekend 13 Januari

Stap nu in auto(vanuit Delft) om 17 51,

M Te laat

Om 1822, we gaan zo weg, over 10 min.

J Wat wil je nu heks

M Dat je op tijd komt

1 uur te laat

wij zijn weg om 1902

J Jij bent zo ziek afguntig loeder. Om de kinderen mee te nemen tegen hun wil om miij een hak te zetten. Je graagt netjes je graf door via de kinderen mij te tergen.

Een uur, een uur! God wat heeft mevrouw het druk met niets doen.

Je mishandelt je eigen kinderen op identieke wijzew waarop je door je eigen moeder bent mishandeld om 19 15

M Haha, ik laat de hond uit om ze even van jou te laat komen af te leiden, ja heel zielig is dat

15 januari

J: Marije, zoals net door Sam gevraagd, mogen de kinderen om 19 uur bij jou zijn, ik breng ze thuis,

M: ik wil geen wijzigingen convenant, En laat kinderen erbuiten, je laat weer sam bellen om afspraken te veranderen, net als vorig weekend.

Oud en nieuw kerstvakantie

Het weekend van oud en nieuw is voor Joris, daar wilde hij vorig jaar nog procedure om starten. Hij heeft dienst en komt kinderen niet halen (zonder overleg), wel gaat hij op vakantie op 1 jan. Hij wil perse treintje halen dus om 9 uur weg. Ondanks protesten dat dat wat vroeg is voor Emilie.

1 jan, afgesproken 9 uur op halen om op vak te gaan. Om 11 belt hij om te zeggen dat hij er zo aankomt.

O 13.30 mail M: Joris, je bent 1,5 plus 3 uur te laat. Wij zijn ah fietsen zoals gemaild

En als je vreemd gaat doen komen we helemaal niet. Sms maar liever dan bellen

O 14 uur, hoe laat kan ik de kinderen halen.

Overzicht mailcorrespondentie

Joris, het voortdurend betitelen van iemand als zijnde gek is, net zoals je moeder nu tegen de kinderen durft te beweren is strafbaar. Net als de titels stomme teef, teringtrut en andere charmante opmerkingen, wie bewijs wil kan dat krijgen overigens. De kinderen hebben last van je opmerkingen, net zoals dat je Sam moederskindje noemt. Je schijnt er een genoegen in te hebben te beledigen, mij, de kinderen en mijn vader.

Als ik nee zeg, ben ik gek.

Ik ben inderdaag gek, gek dat ik deze situatie zo lang heb laten voortduren.

Dit weekend heb ik al aangegeven is het meivakantie en zijn we er niet.

Daarna zal ik vragen aan mevrouw Kelderman hoe de kinderen en ik van jouw geterorriseer en gemanipuleer, voortdurende leugens af kan komen.

Bedankt voor al je leuke sms en die je hiervoor hebt gestuurd met daarin, teringwijf luie werkloze kut etc, het is niet erg dat jij wacht want je bent toch een werkloze kut etc. Die zal de rechter leuk vinden, net als je smsen aan mijn vader, net als het woord van de kinderen en van school.

Je bent een zielig man die leeft van leugens. Voor de rest van mijn leven verwijs ik je naar mijn advocate.

We doen iedereen een groot plezier geen contact te hebben.

Marije

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Cc: henk van appeldoorn ; <jcs@hccnet.nl>

Sent: Tuesday, May 01, 2012 10:36 PM

Subject: Re: zomervakantie

Je bent weer aardig in de war.

Joris Scheepers


Op 1 mei 2012 om 21:00 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: Joris Scheepers

Sent: Monday, April 23, 2012 7:35 AM

Subject: zomervakantie

Joris

Heb nog nooit een mail omtrent vakantie ontvangen. Wat een leugens hangen jullie de kinderen op. Bah

(de kinderen hadden aangegeven dat ze op vakantie naar afrika gingen. Joris doet alleen net alsof hij wacht op mijn toestemming terwijl hij nooit een mailtje gestuurd heeft met een verzoek daartoe, zegt hij tegen kinderen dat ik weer eens niet meewerk)/.

Marije van Appeldoorn
Rembrandtweg 353
1181 GL Amstelveen
020 6642809
06 48130162

Je houdt je niet aan onderstaande afspraken. Komt ALTIJD te laat. Scheld altijd, reageer niet op vragen die worden gesteld.

Je betaalt je ACHTERSTANDEN kwa alimentatie niet, ondertussen meer dan 1000 euro. Je betaalt ook nog eens niet de wettelijke inflatiecorrectie.

Ik heb nog steeds de deurwaarders voor famed, wederom.

Als ik aan je vraag of je toernooi SAM wil betalen moet dat van ALI terwijl jij er met Billy ernaar toe gaat. Dat terwijl JIJ GVD een goed salaris hebt, SAMENWOONT en ALLES DEELT, en nooit iets extras voor Kinderen doet.

JIJ VERZIEKT EEN NORMALE RELATIE. Jij zorgt ervoor dat contact hebben met jou onmogelijk is of het nu gaat om een schoolkeuze of een vader kind weekend of geld voor je kinderen.

het is allemaal vreselijk moeizaam en daar heb ik geen zin meer in.

Zo dat waren drie mailtjes ergenis.

AL zes jaar hoop ik op een oplossing die niet gaat komen dus neem ik andere maatregelen.

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Sunday, November 20, 2011 10:32 PM

Subject: Re: voorstel JorisJoris Scheepers


Op 17 nov. 2011 om 12:22 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Joris,

Het volgende:

Ik vind het onprettig me met jou bezig te houden en dat blijkt voortdurend te moeten. Daarom het volgende voorstel;

1 Je gaat met de kinderen naar sporten.Bent op tijd. Zoniet dan zeg je af. Net als partijtjes ed

2 Je houdt je stipt aan het convenant.

3 Alle correspondentie verloopt via email.

4 Er worden geen afspraken met de kinderen gemaakt maar met mij via email. Je vraagt dus niet aan Sam om weekend te ruilen een uur van tevoren, maar aan mij, via mail, ruim van tevoren)

5 Je stopt met je beledigingen en bespottelijke jeugdzorg dreigingen

6 Je betaald wanneer je iets moet betalen (zie hieronder en FAMED)

7 Je dreigt niet met van alles en nog wat (wel niet wel niet kerst), nooit meer

8 Je regelt oppas als je weggaat totdat ze groot genoeg zijn om alleen te blijven

9 Je zorgt dat ze huiswerk kunnen maken (topotoets)

10 Je reageert op vragen etc via mail zo snel je kan

Volgens mij zijn dit gewoon hele normale zaken van groot belang voor een goede en prettige omgang. Het voortdurend niet nakomen van afspraken zorgt voor onnodig contact. Daarnaast zou het prettig zijn om normaal te kunnen overleggen bijvoorbeeld over Sam’s schoolkeuze etc. Eventueel kunnen we naar de mediator om ervoor te zorgen dat een en ander voor de kinderen beter verloopt.

Laten we in ieder geval gewoon normaal tegen elkaar doen, proberen voor Sam en Emilie

Als je denkt dat je je hieraan kan houden, dan kan de omgangsregeling gewoon worden voortgezet.

Dan geld, staat natuurlijk los van omgang:

Joris, ik krijg nog steeds geld, alimentatie te weinig betaald, 880. Ook wordt er, zoals ieder jaar, alimentatie gecorrigeerd voor inflatie, zoals je weet. Het nw maandbedrag in 2011 wordt 1156,31 volgens een internetwijzer.

1.156,31 
Gebaseerd op:
    
Gegevens
Alimentatie in 20101.146,00
 

Dus 10,31 x 11, maand november of gemakshalve x 12= 113.50. Plus 880 is 993.5. Plus 200 euro voor de bril van Emilie is 1193,50. Plus 20 euro voor treinticket naar Eindhoven, je moeder had 20 betaald. Min 35 voor Martinus Shirt. Is 1178, 50.

DE SCHOLENKWESTIE in het Kort

Joris,

De scholenkwestie rond Sam is vadertechnisch vreselijk verlopen. Allereerst bekijk je geen enkele school. Schandalig vind ik dat. Je leest niets erover. Je laat m staan in het weekend dat er openhuis/school is.

Dan als Sam na het bezichtigen van erg veel scholen een besluit heeft genomen over het KKC doe je deze school af als amstelveens dufsufstom. Veilig is voor angshazen. Loten is juist gaaf, want dat geeft aan dat de school goed is etc.

Dat alleen geeft geen blijk van waardering voor de keuze van je kind. Een keuze waar je niets van af weet want je weet niet eens waar de scholen in Amstelveen staan. Laat staan hoe ze eruit zien, wat hun reputatie is etc.

Dan opeens ga je je wel druk maken over Sam zijn schoolkeuze en bel je 100x. Het is zelfs zo erg dat ik Sam telefoon heb af moeten pakken om indoctrinatie tegen te gaan.

Ok, dan schrijft Sam zich in voor het IG om, hoe zielig is dat voor hem, aan jouw wensen, die totaal geen fundering hebben (als het maar een school in Amsterdam is dan is ALLES goed), te voldoen. Er zijn scholen joris, in Amsterdam die rampzalig zijn hoe kan je dat zeggen en als advies geven.

Op vrijdag, de laatste inschrijfdag, besluit je dan dat je het risico van het LOTEN niet wil nemen (het is toch niet zo gaaf), zeg je opeens weer ‘doe toch maar amstelveense school (die dicht zij kwa inschrijven)) en kom je dan maar met de enige school die in jouw vocabulaire voorkomt, het Amsterdams Lyceum, opp de proppen. Je hebt een heel eenzijdig Amsterdamslyceumverhaal door Sellie laten influisteren. Zelf het Vossius, mijn favoriet, is opeens fantastisch (een duffe lacosteschool volgens jou) op deze vrijdag.

Je belt Sam in de klas ipv dat je dat in de dagen daarvoor met hem overlegt. DAN JOK JE TEGEN MIJ dat Sam heeft besloten zijn inschrijving terug te halen (ik had al een afspraak gemaakt met de conrector hiervoor een uur later). Daar blijkt als ik naar hem toe ga op school dat hij dat helemaal niet tegen jou gezegd heeft en gewoon ingeschreven wil blijven op het IG, wat een leugens vertel jij.

Sam blijf ingeschreven, jij vindt dat dom, stom en idioot van hem en bent heel kwaad. Sam is heel erg verdrietig over deze gang van zaken. Ik vind het ronduit SCHANDALIG,dit soort leugens verkondigen om je schoolzin te krijgen.

Nu wordt er vandaag geloot op het IG. Mocht Sam worden uitgeloot DAN MAG JIJ JE ER NIET MEER MEE BEMOEIEN. Jij veroorzaakt alleen maar onrust en verdriet. Jouw mening is net zo verandelijk als de wind.

In noodgevallen denk ik dat de rechter dat helemaal met Sam (en school en mij) eens zal zijn dat dit niet de bedoeling kan zijn.

Ik ga in geval van uitloting NIET met jou in overleg. Dan weet je dat alvast.

Marije van Appeldoorn

Joris,

Het voortdurend noemen van het KKC als Amstelveens tutholaschool voor mietjes , een wijvenschool voor moederskindjes. Tuttuttutschool. Daar mag je niet naar toe. Dat is je mening opleggen op zijn minst. Of stoken.

Dan nog het betitelen van zijn favoriete school in Amsterdam, het Ignatius als nerdenschool, net als de overige Amsterdamse gymnasia KAN NIET. Je bent er NIET GEWEESt dan mag je geen mening opleggen.

Op deze manier houd je precies 1 school over, die van je eigen ongefundeerde keuze nl het AmsterdamsLyceum.

Je hebt dit weekend om deze woorden ongedaan te maken en je excuses aan te bieden aan Sam dat je niet weet waar je over praat mbt de scholen voor zover dat de schade ongedaan kan maken.

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: joris Scheepers ; Marije van Appeldoorn

Cc: jcs@hccnet.nl ; jc.scheepers@hccnet.nl ; henk van appeldoorn

Sent: Friday, March 02, 2012 9:46 AM

Subject: Re: school Sam

Onderstaand bericht stuurde ik Joris/jou

Nu blijkt dat je, Joris, je er niet aan houdt. Sterker nog, je komt op eens met het Amsterdams Lyceum op de proppen terwijl we daar niet eens een lesje hebben gevolgd of iets ook maar. Alleen maar omdat je Selly daar kent. En maar bellen, en maar stoken.

Nu wel JIJ MAG NIET MEEBESLISSEN (lees opstoken) EN SAM NIET TOT KEUZES DWINGEN waar je geen enkel verstand van hebt. Jouw argumenten kennen geen fundering. HOUD OP MET BELLEN EN JE ERMEE BEMOEIEN!!!!!!!!!!!!!!!

Doe je dat toch dan zal ik de rechter vragen zich hierover uit te laten.

Joris,

Naar aanleiding van ons gesprek van vanmorgen wil ik je nog het volgende zeggen. Ik vind dat jij GEEN enkel recht van spreke hebt over Sam zijn schoolkeuze. Ik zal je aanduiden waarom. Je hebt geen enkele school bezocht, nog heb je je verdiept het het lotingssysteem

Je hebt niet eens de website’s van scholen bekeken of een foldertje doorgeplozen.

Dan laat je de kinderen onlangs in jouw weekend gewoon staan. Dat was een heel belangrijk scholenkijkweekend zoals je weet.
Zoals je vanmorgen zei, het is zo”n enorm belangrijke keuze, jij hebt daarin geen enkele bijdrage geleverd.

Dan kan je nu ook niet aan de kant gaan staan en maar wat roepen, het enige dat jij weet is kiezen voor Amstelveen of Amsterdam. Nee Joris, zo zit het niet, je kiest voor een school, niet voor een plaats, lijkt me zo. En je kiest voor een bepaald vakkenpakket, de sfeer op school, de reputatie, het onderwijsteam, sportfaciliteiten, en ga zo maar door. Aangezien jij daar NIETS willens en wetens niet van af weet kan jij niet meebeslissen lijkt me zo.

Tegenwoordig beslissen kinderen zelf naar welke school ze willen gaan. Ik zou inderdaad graag zien dat hij naar het Vossius zou gaan, dat wil hij niet, dan laat ik die keuze aan hem, dat zou jij ook moeten doen. Zeker als je geen enkel verstand van scholen hebt en ook niet hebt willen opdoen.

Dus laat Sammie lekker zelf zijn keuze maken,

Marije

Natuurlijk zou je daar iets te zeggen over hebben. Maar dan moet je de kinderen niet laten staan voor de 100 e keer in zo’n belangrijk weekend. En je verdiepen in de scholenmaterie. Je hebt niet eens wat laten horen aan mij over adviesgesprek. Dat heeft de toon gezet in vaderlijk wangedrag.

JE LAAT SAM ZELF BESLISSEN EN HEBT AL GENOEG ONRUST VEROORZAAKT!

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Cc: <jcs@hccnet.nl> ; <jc.scheepers@hccnet.nl> ; henk van appeldoorn

Sent: Friday, March 02, 2012 3:19 PM

Subject: Re: school Sam

Laat de rechter er maar een uitspraak over doen.

Ik heb net zo veel te vertellen als jij betreffende de opvoeding. Lees het convenant maar eens goed.

Ik stook ook niet ik heb alleen maar gezegd dat ik amsterdam een betere optie vind zodat Sam (als hij twaalf is en mag beslissen waar hij wil wonen…) wat dichter bij mij in de buurt is.

Marije,Je bent zo lachwekkend.

Gymnasia voor nerds? Ik streef naar het hoogste dus stimuleer dat ook bij mijn kinderen: Hoe hoger hoe beter.

Mevrouw Ertman? dat is mijn advocate. Ik denk niet dat ze jou wil bijstaan. Ze kent je inmiddels….

Voor sommige adviezen is het niet nodig om “lesjes” gevolgd te hebben. Het advies is gebaseerd op andere overwegingen en argumenten. Ik zou willen dat Sam in Amsterdam naar school gaat omdat hij dan dichter bij mij is en vaker naar mij toe kan komen. Verder vind ik dat je als kind gebruik zou moeten maken van de kans om op te groeien en onderwijs te volgen in een metropool als Amsterdam. Waar hij naar toe gaat in Amsterdam vind ik niet belangrijk: Alle scholen waaruit hij kan kiezen zijn onderwijstechnisch goede scholen. Sfeer op en filosofie van de scholen verschillen iets. Zo zal er op de ene school een iets hoger “Lacoste-gehalte” zijn dan op de andere, op de ene school iets meer vrijheid zijn dan op de andere. Dat zijn details die voor de vorming van Sam erg belangrijk zijn. Ik geloof in een school met veel vrijheid en diversiteit, jij in het “Lacoste-effect”. Niet zo heel belangrijk voor mij, wel dat hij in Amsterdam zit.

Sam uitschelden voor mietje? je bent niet goed bij je hoofd.

Ga je aan de kinderen vragen om de omgang te stoppen? Dat zou je eens moeten doen in plaats van aan anderen.

Ten slotte dit: Jaren heb je geprobeerd de kinderen meer bij mij te laten zijn terwijl dat ivm mijn werk niet kon. Nu is de situatie anders en heb ik meer tijd voor mijn kinderen. En juist nu probeer je de kinderen van me weg te houden. Het is naast ontzettend zielig voor de kinderen heel erg ziek en zielig van jou.

Ik heb je al eerder gevraagd of de kinderen ook op zondagavond bij mij mogen zijn. Hier heb ik nooit iets op gehoord.

Ik raad je aan lekker zo door te gaan: steek al je energie in mij, verzuur nog meer dan zal je ongeluk toenemen en je isolement nog intenser worden. De dag dat je kinderen zich realiseren dat jij gestoord bent en ze mishandelt komt met rasse schreden nader en zal ervoor zorgen dat ze op een zelfde manier naar jou kijken als jij naar je moeder. Het enige wat ik kan doen is ze wel de warmte en liefde laten zien.

Steek wat meer tijd in de ontwikkeling van jezelf: bijvoorbeeld in de beheersing van je woede aanvallen en je wispelturigheid, volg een goede communicatiecursus waarin je leert te luisteren naar anderen in plaats van je eigen verhaal te gillen en verblind van woede geen oor meer te hebben voor anderen.

Hiervoor kan je onder andere tijd vinden door je wat minder met mij te bemoeien.

Nog een ding: Henk mocht je weer van je stoel vallen en ontploffen nadat je dit leest dan moet je dit verhaal nog een keer lezen en het eventueel aan Henk laten lezen. Het is niet mijn bedoeling om te kwetsen of om mijn zin door te drijven. Het is na al deze jaren waarin ik lastig gevallen word de hoogste tijd dat de leugens ophouden.

Joris

Op 4 mrt. 2012, om 15:17 heeft Marije van Appeldoorn het volgende geschreven:

Joris,

Heb net je tirade over amstelveense scholen mogen aanhoren, geen wonder dat Sam buikpijn heeft. Met het afgeven op de gymnasia als zijnde voor nerds heb je zon beetje elke keus onmogelijk gemaakt. Ik ga morgen aan mevrouw Ertman advies vragen maar wat mij betreft ben je vader af. Het is gewoon echt zo gemeen wat je doet. Alleen maar tegen werken zonder medewerking te verlenen. Vraag me af wat de rechter vind van het laten staan van je kinderen (zonder enig bericht hierover) in zo’n belangrijk weekend terwijl je zelf het noorderlicht aan het bewonderen bent. Naast die open dagen waren er nog 100 momenten dat je ergens je je in hebt kunnen verdiepen. Je kan en je mag niet Sam adviseren zonder enige kennis van zaken, zoals nu al tien keer vermeld.

Het feit dat je dat wel doet getuigd wederom van je hoogmoed. Het kan niet zo zijn dat Sam nu 6 jaar lang uitgescholden wordt voor mietje en erger omdat ie zijn eigen keuze maakt waar jij het niet mee eens bent. Ik ga dan ook vragen de omgang totaal stop te zetten. Dit is een onhoudbare situatie.

Lijkt me dat ik nu bewijs te over heb,

Marije

—– Original Message —–

From: Ilse Leemans

To: Marije van Appeldoorn

Cc: ilse Leemans

Sent: Monday, March 05, 2012 1:44 PM

Subject: Re: Sam’s schoolkeuze

Beste Marije,

Heel rot dat Sam voor zijn gevoel ertussen zit en niet moet kiezen voor de ene of de andere school, maar voor zijn vader of zijn moeder (daarmee bedoel ik: jij bent met hem alle scholen afgegaan, jullie zijn tot ene inhoudelijk ‘verantwoorde’ keuze gekomen, maar kiezen voor deze school lijkt dan te kiezen tegen zijn vader dus voor jou).

Kan je met Sams’ vader overleggen wat zijn weerzin is tegen Amstelveense scholen is. Hij zal toch ook het beste willen voor Sam en misschien heeft hij goede redenen om te denken dat het KKC niet goed is. Heeft hij er ervaring mee ?

Als er geen inhoudelijk gesprek mogelijk is met Sams’ vader hierover, denk ik dat je Sam moet ondersteunen in toch een keuze maken waarin hij zich kan vinden en hem helpen de argumenten die hij belangrijk vindt, op te schrijven en ze naar jullie allebei te verwoorden.

Moest ik denken dat ik kan helpen door met Sam een gesprek te hebben, zou ik dat zeker doen. Ik denk echter dat ik hem daar niet in help, maar hem nog verder vastzet omdat naar mij komen al sowieso een beweging tegen zijn vader is. Ik hoop dat de juffrouw hem hierin kan helpen, zij lijkt mij neutraler beladen wat dat betreft.

Ik hoor het graag als je je niet kan vinden in mijn mail, en hoe graag ik ook zou helpen om het voor Sam minder moeilijk te maken, ik zie niet direct in hoe ik dat vanuit mijn positie zou kunnen.

Hartelijke groeten en veel succes hierbij

llse

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: Ilse Leemans

Sent: Sunday, March 04, 2012 5:17 PM

Subject: Fw: Sam’s schoolkeuze

Hi Ilse,

Gaat het goed met je?? Ik mail je even om advies. Sam moet deze week beslissen naar welke school hij wil. De onderstaande brief stuurde ik naar Sam zijn juffrouw en daarin staat, bescheiden uitgedrukt, wat het probleem is. Sam zit wederom in een loyaliteitsconflict van jewelste mbt scholen dit keer.

Hij wil graag naar het KKC, een school in Amstelveen. Joris heeft zich helemaal niet bezig gehouden met open dagen of iets dergelijks. Hij weet niets van scholen. Wel wil hij dat Sam naar het Amsterdams Lyceum gaat. Alle scholen in Amstelveen zijn voor voor homo’s en mietjes. Alle andere scholen in Amsterdam zijn nerdenscholen. Afgezien van de vreselijke woorden doet het zoveel af aan vertrouwen in Sam’s eigen oordeel. In de brief onderaan dit bericht kan je lezen wat er precies gaande is. Zou Sam misschien langs kunnen komen bij je?

Waar ik ook een beetje bang voor ben, los van Joris, is dat Sam een school kiest waarbij angst een rol speelt (bijvoorbeeld, dat hij Amstelveen kiest omdat hij dat eigenlijk lekker veilig vindt, wat ook prima is maar als dat maar niet de hoofdmotivatie vormt)

Nog een hele fijne zondag, groeten

Marije

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: sara krook

Sent: Sunday, March 04, 2012 4:57 PM

Subject: Sam’s schoolkeuze

Hi Sara,

Heb je een goede vakantie gehad? Sorry dat ik je op de laatste vakantiedag even moet lastigvallen maar ik wilde je even op de hoogte brengen en advies vragen over het volgende. Sam had vlak voor de vakantie (eindelijk) besloten dat hij graag naar het gymnasium van het KKC wilde gaan (ovb uitslag cito). Het eerste weekend van de vakantie was hij bij zijn vader Joris, die het daar helemaal niet mee eens was.

Nuwel heeft Joris geen enkele school bekeken, geen informatie ingewonnen over het scholensysteem, geen website gezien. Laat staan een folder of ed gelezen.

Sterker nog, het weekend dat hij de kinderen zou hebben waarin open dagen waren, heeft hij ze laten staan zonder enig bericht.

Wel wil hij dat Sam naar het Amsterdams Lyceum gaat. De Amsterdamse gymnasia zijn scholen voor nerds (dat zegt Sam dat Joris dat zegt maar zou wel vook meteen verklaren waarom hij plots het Ignatius als no 1 heeft laten vallen)

Sam en ik hebben echt een marathon scholen gelopen en ik weet dat zijn beslissing (na het falen van het Ignatius) goed en gefundeerd is. (Als ik mocht kiezen dan ging hij naar het Vossius, het laatste wat ik zal doen is hem mijn keuze opleggen)

Hij wil lekker dichtbij en de aanwezigheid van Alexander (als ze worden ingeloot) tussen vindt hij belangrijk. Maar ook als Alexander niet zou gaan naar het KKC zou hij voor deze school kiezen zegt Sam. Hij vindt de leraren aardig, de extra vakken leuk, de sportvelden prachtig etc. Bovendien houdt hij een uur per dag reistijd over waarin hij mooi kan voetballen. Ik vind het een super argumentatie en ben trots dat ie het zo heeft besloten. Hij is echt niet over een nacht ijs gegaan.

Nu heeft Sam de hele week al buikpijn over deze kwestie en is ongelukkig over de impasse waarin hij verkeert. Van zijn vader mag hij niet naar een Amstelveense school, die zijn voor sissies, moederskindjes etc, hij wil het liefst wel.

Hij heeft vandaag verteld tegen Joris via de telefoon dat hij toch heel graag naar het KKC zou willen, de wereld verging zo’n beetje. Ook ik heb Joris gesproken en heel erg geschrokken van de enorme walging voor Amstelveense scholen van Joris. Het is niet een beetje niet ok.

Kortom: Sam staat voor een onmogelijke opgave deze week een school te kiezen.

Ok, zo ben je op de hoogte van het wel en wee van Sam, of althans, meer wee dan wel. Misschien zou jij nog eens met hem willen praten. Ik zal dit bericht ook doorsturen naar Ilse van Spel, misschien dat zij Sam kan helpen.

Ook zal ik kijken of er morgen juridisch iets te ondernemen is. Ik vind het reuzerot voor Sam dat het zo loopt.

Groeten

Marije

Einde scholenkwestie

VADER KIND WEEKEND

de soap rond het vaderkind weekend, 2e jaargang, na 35 x vragen eindelijk
onderstaand bericht vandaag. Hoezee zou je zeggen. Echter Sam herinnerde
Joris eraan dat hij Chirurgencup heeft, en dat is blijkbaar belangrijker.
Enorm sneu en kwetsend voor Emilie die onderstaand bericht net had gelezen.
Wil 1 van de opa’s misschien mee?
Marije—– Original Message —–
From: “Wolter Klinkert | Interbest Snelwegreclame” <
w.klinkert@interbest.nl>
To: “‘Emilie'” <
mvappeldoorn@tele2.nl>
Sent: Wednesday, April 25, 2012 8:46 AM
Subject: FW: Vkw


!!!

Met vriendelijke groet,

Wolter Klinkert
T 088 52 03 637 / F 088-520 3639 / 06 3163 9600
BREDA Claudius Prinsenlaan 138 / 4818 CP
AMSTERDAM Olympisch Stadion 37 / 1076 DE—–Oorspronkelijk
bericht—–
Van: Joris Scheepers [mailto:joris.scheepers@gmail.com]
Verzonden: dinsdag 24 april 2012 19:54
Aan: Wolter Klinkert | Interbest Snelwegreclame
Onderwerp: Vkw


Beste Wolter,
Ik ga mee en zal Zsm het te betalen bedrag overmaken.

Groeten Joris Scheepers vader van Emilie.

WEET NOG NIET HOE HET AFLOOPT


NOG IN TE VOEGEN

Weekend 7 okt 2011

Het afgelopen weekend van 7 oktobere jl laat je om 16.30 aan de kinderen weten dat ze niet gaat sporten dat weekend omdat ze naar je ouders gaan. Je hebt dan nog niet afgezegd. Je vraagt nb aan Sam of hij wil vragen of ik het weekend, een half uur van tevoren, wil ruilen. Dit terwijl je al maanden weet dat je een praatje in Finland moet houden dus alle tijd hebt gehad om iets te regelen hiervoor lijkt me zo. Als ik zeg dat Sam niet de aangewezen persoon is om dit soort dingen mee af te spreken en niet inga op je verzoek dreig je de kerst ‘ de eerste kerstweek wil ik ook niet meer ruilen’ via de sms. Je bent ook 3 kwartier te laat om ze op te halen.

Vervolgens vraag ik je of je ze wil afmelden voor sporten. Iets waar je te beroerd voor bent terwijl je de tel nrs toegestuurd hebt. Bovendien staan de coaches op de sites van Pinoke/Martinus. Tot mijn grote ongenoegen bellen de kinderen zaterdagochtend met de mededeling dat je hoogstwaarschijnlijk niet hebt afgezegd en of ik dat wil controleren. En hun idee klopt.

Volgens jou heb je geregeld dat je ouders de kinderen terug komen brengen. Hen komt het echter niet uit. Ik heb mijn eigen hockeyen ook nog moeten afzeggen, 4 uur in de trein op en neer naar Eindhoven gezeten, kosten gemaakt (waarvan je moeder zo lief was om de helft te betalen) ipv dat ik ze om 18.00 op de Amstel afhaal. Dit soort Jorisacties vind ik niet te toleren en ik denk dat iedereen dat met me eens is. En het is de zoveelste.

Weekend 23 sep

Het weekend daarvoor ben je te laat om ze op te halen, te laat voor Emilie haar hockeyen, weiger je dat ik topotoets kom brengen “alleen als je de fiets meekrijgt ben je bereid mij de topotoets te komen brengen, zie sms. Gedreig over de sms, zoals gebruikelijk. De kinderen laat je niet leren voor een toets. Hoe moet dit nu in de toekomst als je huiswerk inzet als dreigmiddel om je zin te krijgen.

Zie mail 26 sep:

Joris,

Dit weekend was je allereerst te laat. Dan kom je te laat op hockeyen. Dan zeg je letterlijk ‘kak aan topotoets”” omdat je emilie haar fiets niet mag lenen (omdat ik door ervaring wijzer ben geworden). De kinderen worden door jou niet gestimuleerd in huiswerkt, sam en eem hebben vandaag toets.

Dan beledig je me voortdurend. Het ergste vind ik nog om te horen dat je Sam een moederskindje noemt. Jij bent daar namelijk totaal verantwoordelijk voor en gaat dat hem nu voor de voeten gooien. Natuurlijk wordt een jongentje die opgroeid zonder vader enigzins een moederskindje.

Dan hoor ik dat je ze de komende 6 weken niet ziet, knap staaltje organisatie,

Marije van Appeldoorn
Rembrandtweg 353
1181 GL Amstelveen
020 6642809
06 48130162

Weekend 9 sep

Het weekend daarvoor laat je ze alleen zonder oppas thuis, 2 nachten achter elkaar. De kinderen komen helemaal over hun toeren van vermoeidheid thuis. Al ik je vraag of je wil beloven dit nooit meer te doen verneder je me, ik ben overbezorgd, ken overigens geen enkele ouder die kinderen van die leeftijd alleen thuis laat zonder iemand waarbij ze kunnen aankloppen.

Zie mail 13 september

Joris,

Het voortdurend te laat komen is van de baan. Of je komt rond 18 uur of niet. Verder geen discussie mogelijk. Dan heb je de kinderen dit weekend 2x ;s nachts alleen gelaten zonder oppas, dat is de laatste keer geweest anders gaan ze niet meer naar je toe.

Dan zit je voortdurend negatieve verhalen over mij te vertellen, houd daar mee op!

Ik krijg alimentatie restant, of vandaag, of ik ga naar deurwaarder. Dan heb je nieuwe baan, nieuw inkomen, gaat trouwen. De alimentatie moet veranderd worden en ook wil ik het convenant waterdicht. Dat kan op 2 manieren, via mediator (mevrouw Kelderman in Haarlem) of in rechtzaal.

Marije

Zomervakantie

Daarvoor is het gelukkig zomervakantie waarin je jouw weekenden niet neemt, terwijl je nu in de herfstvakantie opeens doet dat het de normaalste zaak van de wereld is. De zomervakantie is een doffe ellend om geregeld te krijgen. Uiteindelijk een dag van tevoren weet ik wannneer je ze komt ophalen en terug brengen, na 30 x vragen, zonder overdrijven. Uiteindelijk blijkt dat ik toch eerder naar Italie had gekund om daar met mijn zusje vakantie te vieren maar omdat jij niet in staat bent tot enig overleg is dat dus niet doorgegaan.

Zie ook emailuitwisseling onderaan.

ZIE ONDERSTAANDE EMAILWISSELING ALLEEN MBT TOT AFGELOPEN ZOMERVAKANTIE

Joris,

Het is niet mijn verzoek, het is omdat de school sluit op woensdag en in het convenant staat de eerste 2 weken van de vakantie. Het maakt mij niet uit wanneer je weggaat, ik wil alleen, had al een half jaar eerder willen hebben, de data afspreken.

Nu een week van tevoren krijg ik eindelijk, na een mailtje of 80, antwoord en schrijf jij nog dat het mijn verzoek is. Ik dacht dat het voor jou makkelijk was omdat je 1 aug moet beginnen. HET MAAKT MIJ NIET UIT, als ik het maar weet, en dat ik het niet weet dat maakt wel uit. Ik ben het spuugzat altijd naar jouw pijpen te dansen en te wachten totdat je iets laat horen.

Dat doe ik omgekeerd ook niet.

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Wednesday, July 13, 2011 4:34 PM

Subject: Re: kinderen

Hoe durf je te insinueren dat ik niet met sam naar de oorarts zou gaan!

Vakantiedata zijn vastgelegd in convenant, op jou verzoek veranderd in woensdag tot woensdag

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Op 13 jul. 2011 om 11:39 heeft “Marije van Appeldoorn” <
mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Joris,

Waarom is het zo moeilijk voor je te reageren op de zomervakantie. Het is nu bijna en nog steeds weet ik niet waar ik aan toe ben, bespottelijk, het is een kleine moeite. Ik vrees echter dat je geen plannen hebt en van plan bent ze weer eens niet op te halen of iets dergelijks. Mocht dat zo zijn meld het dan van tevoren ipv niets van je te laten horen.

Dan wat betreft vandaag en de kinderen ophalen. Ik moet bidden en smeken om een reactie te krijgen. Het plan door jou gevraagd staat plots op losse schroeven wanneer ik vertel dat er naar de oorarts en schoolborrel moet worden gegaan, en dan hoor ik weer niets. Alle wijzigingen, net als jouw vorige weekend waarbij je de kinderen vrij hebt genomen, niet om zelf iets leuks te doen maar om oppas te regelen, bevallen mij niet zo., niet in de laatste plaats omdat je niet reageerd.

Het is een hele kleine moeite om tijdstip en dag RUIM VAN TEVOREN aan te geven. Dat heb ik je de vorige keer ook gevraagd. Ik vind het belachelijk dat ik nog steeds niet weet wanneer de kinderen op vakantie gaan, of het goed is om ze bij Jacqueline op te halen en wannneer ze weer terug komen.

ieder keer moet ik 50x mailen voor 1 vraag. Waarom maak je het toch allemaal zo moeilijk? GEEF GEWOON VAKANTIE DATA DOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pas als ik die heb maak ik een afspraak voor vanmiddag. Alles wat met jou te maken heeft gaat moeilijk, daarom baal ik er zo van dat je ieder weekend iets anders hebt en zelden wat goeds wat dat noodzaakt tot contact en afspraken maken, wat met jou niet mogelijk is.

DUS DATA VAKANTIE, en dan maken we afspraak voor vanmiddag op voorwaarde dat Sam naar oorarts gaat. Het is vreselijk dat het zo moet gaan Joris, wanneer houd je nu eens rekening met ons ipv alleen met jezelf?

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: Marije van Appeldoorn ; joris Scheepers

Sent: Saturday, July 09, 2011 9:01 PM

Subject: Re: kinderen

Joris,

Wanneer gaat nu de zomervakantie in? Begreep van de kinderen dat je deze maand vrij hebt en 1 aug begint met nw baan, dan is de 20 toch juist prettig? Nou goed, laat ajb nu eens snel weten. Ook heb je de kinderen beloofd dat je ze nog een dagje naar school zou brengen, daar rekenen ze op, laat je horen wanneer dat plaats gaat vinden?

Marije

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: joris Scheepers

Sent: Thursday, June 30, 2011 11:16 AM

Subject: kinderen

Joris,

Je veroorzaakt wederom onrust met je voorstel onm de kinderen vanmiddag op te halen. Bovendien had je met Sam al overlegd voordat ik van iets wist. Wil je dat niet doen. De volgende keer wil ik graag ruim van tevoren weten wanneer je de plannen wijzigt. Ook vind ik het zielig voor de kinderen, die zie je gewoon even een maand niet, houd daar nu toch eens rekening mee met je plannen. Ik baal ook enorm dat jij weer een vrije dag vraagt voor school om niets. Vind het bijzonder bijzonder dat school toestemming geeft en zal dat verifieren.

Dan ga ik vanaf het begin vd vakantie, 20 juli, naar Jacqueline om daar op de dieren te passen. Volgens jouw agenda ga je de 25 e met de kinderen weg. Je kan ze dan daar ophalen (gemert). Of gewoon de 20e, het officiele begin van de vakantie, natuurlijk. Kan je laten weten wat je doet.

Dan zou je nog inflatiecorrectie en tekort ali betalen, zou je dat willen doen?

En de bril van Emilie?

Marije

Voor de zomervakantie

Dan voor de zomervakantie, een onnuitputtelijke stroom ellende:

Allereeerst vraag je vrij zomaar aan school omde kinderen naar je ouders te brengen, wederom, in jouw weekend. Dat school akkoord gaat verbaasd me hogelijk.

Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: joris Scheepers

Sent: Thursday, June 30, 2011 11:16 AM

Subject: kinderen

Joris,

Je veroorzaakt wederom onrust met je voorstel onm de kinderen vanmiddag op te halen. Bovendien had je met Sam al overlegd voordat ik van iets wist. Wil je dat niet doen. De volgende keer wil ik graag ruim van tevoren weten wanneer je de plannen wijzigt. Ook vind ik het zielig voor de kinderen, die zie je gewoon even een maand niet, houd daar nu toch eens rekening mee met je plannen. Ik baal ook enorm dat jij weer een vrije dag vraagt voor school om niets. Vind het bijzonder bijzonder dat school toestemming geeft en zal dat verifieren.

Dan ga ik vanaf het begin vd vakantie, 20 juli, naar Jacqueline om daar op de dieren te passen. Volgens jouw agenda ga je de 25 e met de kinderen weg. Je kan ze dan daar ophalen (gemert). Of gewoon de 20e, het officiele begin van de vakantie, natuurlijk. Kan je laten weten wat je doet.

Dan zou je nog inflatiecorrectie en tekort ali betalen, zou je dat willen doen?

En de bril van Emilie?

Marije

Te laat komen en niet op tijd terug De kinderen id weekenden worden  niet meer om 18/00 opgehaald maar rond 22 thuis gebracht,

 Mail 3 juni 11

Joris,

Als je belt dat je om 17.30 wil komen, bel je niet om 18.00 dat je om 18.30 komt. Je bent elke vrijdag te laat.

Het weekend daarvoor laat je me een uur wachten bij terugkomst

Vaderkampeerwekend

Het vader kind kampeer weekend, daarvanb had beloofd je om mee naar toe te gaan, zonder af te zeggen en zonder te betalen laat je het aan je voorbij gaan. Uiteindelijk na 5 mails en 4x bellen betaal je. Emilie is de enige uit haar klas van wie de vader niet mee gaat.

Mail 23 mei van organiserende vader:

Beste Joris,

Zoals je weet, is aanstaande weekend is het kampeerweekend van de klas van Emelie. Je hebt toentertijd aangegeven dat je graag meegaat. Volgens mij vindt Emelie dat ook erg leuk. Voor de volledigheid heb ik een document meegestuurd met meer informatie.

Ervan uitgaande dat je nog steeds meegaat, wil ik je verzoeken om per ommegaande de bijdrage over te maken:

115 euro

rek.nr: 3001.16.020 (W. Klinkert)

o.v.v. naam en achternaam kind

Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben: laat dit zsm weten!

Met vriendelijke groet,

Wolter

06-31639600

Mail klassenmoeder 19 mei

Dag allemaal,

Namens Wolter stuur ik deze mail.

Voor degene die nog niet betaald hebben voor het kampeerweekeinde graag met SPOED!! het geld overmaken, zie hieronder.

115 euro op rek.nr. 3001.16020 tnv W. Klinkert o.v.v. naam en achternaam kind.

Ik weet zeker dat Emelie het leuk gaat vinden!! We zullen zeker een oogje in het zeil houden!

Met vriendelijke groet,

Wolter Klinkert

Interbest Snelwegreclame

M 06 3163 9600 / T 076-520 3637 / F 076-520 3639

BREDA Claudius Prinsenlaan 138 / 4818 CP

AMSTERDAM Olympisch Stadion 37 / 1076 DE

E-mail disclaimer “This message (including any attachments) is confidential and may be privileged. If you have received it by mistake please notify the sender by return e-mail and delete this message from your system. Any unauthorised use or dissemination of this message in whole or in part is strictly prohibited. Please note that e-mails are susceptible to change.

Interbest B.V. shall not be responsible nor liable for the proper and complete transmission of the information contained in this communication nor for any delay in its receipt or damage to your system. Interbest B.V. does not guarantee that the integrity of this communication has been maintained nor that this communication is free of viruses, interceptions or interference”.

Van: Marije van Appeldoorn [mailto:mvappeldoorn@tele2.nl]
Verzonden: dinsdag 24 mei 2011 16:18
Aan: Wolter Klinkert | Interbest Snelwegreclame
Onderwerp: Re: Joris heeft betaald!

Haha, wat goed, super bedankt!

—– Original Message —–

From: Wolter Klinkert | Interbest Snelwegreclame

To: ‘Marije van Appeldoorn’

Sent: Tuesday, May 24, 2011 3:59 PM

Subject: Joris heeft betaald!

Dag Marije,

Nog even gestalked vanmiddag en kreeg dus een bevestigende SMS….

Met vriendelijke groet,

Wolter Klinkert

Interbest Snelwegreclame

M 06 3163 9600 / T 076-520 3637 / F 076-520 3639

BREDA Claudius Prinsenlaan 138 / 4818 CP

AMSTERDAM Olympisch Stadion 37 / 1076 DE

Emailverkeer in Maart

Gelukkig voor je stond je op de intercom tijdens het gesprek en kunnen meerdere mensen bevestigen wat je hebt gezegd. Ik wens deze psychische terreur over ziek zijn niet langer te ontvangen.

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Monday, March 28, 2011 10:21 AM

Subject: Re: Re:

Grappig hoe ziek je bent! Het patroon is zo herkenbaar

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Op 28 mrt. 2011 om 10:00 heeft “Marije van Appeldoorn” <
mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Ter info: je hebt me bedreigd door te zeggen dat je me gek gaat maken en dat je precies weet hoe je dat moet doen. Dat je de kinderen gaat afpakken vanwege Spel en Sam, waar je zelf je toestemming voor hebt gegeven dus dat lijkt me vreemd.

Ik ben jouw intimiderende kwalijke gedrag meer dan buitengewoon beu. Naast fysiek geweld gebruik je psychologische terreur. Door de hele tijd af te wijken van het convenant moeten we contact hebben om al jouw aparte wensen in te willigen.

Donderdag bel je dat je vrijdag vroeg komt, om 15 30 misschien. Om 15 00 bel ik om te vragen hoe het zit en weet je het nog niet. We hebben de hele middag zitten wachten en uiteindelijk kom je 18 20. Gisteren laat je me gewoon 45 minuten voor de deur wachten, en dat na schandalig gedrag wat daaraan vooraf ging. Ook heb ik dit weekend jouw hockeydienst over genomen terwijl ik niet op het hockeyveld mag zijn, anders gingen de kinderen niet hockeyen, zie de mail van donderdag. Ook heb je dienst in het weekend dat je de kinderen hebt.

Je belt met een verhaal en smsed een heel ander verhaal, ik vind je griezelig. Je liegt zo hard en dan zeg je vervolgens dat ik lieg. zie de sms, voordat je weer leugens gaat verspreiden. Ik noem dat berekendheid en misse geslepenheid advocatentechnisch van een niveau dat walgelijk is.

De onrust voor de kinderen door het afwijken van het convenant is te groot. Het feit dat je ze vroeger heel vaak hebt laten staan heeft ervoor gezorgd dat ze bezorgd zijn als je te laat komt. (Hawai, Australie en allerlei andere weekenden zonder afzeggen bovendien) Het niet naar sporten gaan heeft ervoor gezorgd dat ze niet bij een team horen en je gebruikt het bovendien als chantagemiddel.

Het niet afzeggen van de sportactiviteiten als je dan toch niet komt heeft ertoe geleid dat je niet alleen hen maar ook de hockeyteams dupeert. Het feit dat je voor het eerst in 6 jaar op school komt vind ik helemaal schandalig en getuigd niet van enige betrokkenheid. Het feit dat je niet inziet dat je de kinderen schaadt met al je egocentrische optredens. Het feit dat je kwaadspreekt over mij in het bijzijn van de kinderen. Het feit dat je mijn rol als ouder voortdurend belachelijk maakt terwijl ze heel goed functioneren. Dat is niet jouw verdienste lijkt me zo. Het feit dat je eigen kinderen niet kent, laat staan begrijpt. Al deze feiten baren mij zorgen.

En het gaat niet langer zo. Wij/ik willen niet jouw foute speelbal meer spelen.

Zoals ik gisteren heb aangegeven ga ik overleggen wat wijsheid is. Ik zou het op prijs stellen als je het contact tussen ons tot email beperkt.

Marije

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: Joris Scheepers

Sent: Sunday, March 27, 2011 7:09 PM

Subject: Re:

Ter info, je hebt aangeven om 18.15 thuis te zijn. Ik heb 3 kwartier gewacht. Om 19 00 waren ze klaar om te gaan. Ik ga niet in discussie over de kindern in de steek laten want dat is niet gebeurt. De kinderen wisten te vertellen dat je me als kutwijf, kuthoer, in hun bijzijn had uitgescholden. Charmant.

—– Original Message —–

From: Joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Sunday, March 27, 2011 5:52 PM

Subject: Re:

Ik zal de kinderen dan ook van je afpakken als ik meer signalen krijg van ze dat je ze huilend alleen achterlaat als je boos bent ( en dat ben je nogal snel)

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Op 27 mrt. 2011 om 17:38 heeft “Marije van Appeldoorn” <
mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Ter bevestiging. Jij belt om 16 30 om te vragen of de kinderen later thuis mogen komen, dat ik ze om 19.30 kan komen halen. Dit jaar heb je ze ieder weekend te laat thuis waarvan een keer om 22 00 gebracht. Hierdoor beginnen ze de week met een slaapachterstand.

Ik wil dat jij je aan het convenant houdt, we hebben geen relatie om daarvan af te wijken. Je haalt ze nooit op tijd op. Je brengt ze nooit op tijd terug.

Ik ben de psychologische oorlogsvoering beu. Je bent zo gemeen, alleen maar omdat ik me aan het convanant houd. Het dreigen met allerlei instanties, het zeggen dat ik niet goed voor de kinderen zorg, dat je ze van me afpakt, het aan de telefoon dreigen en dan per sms iets heel anders bewereren.

Ik wens geen telefonisch contact alleen in noodgevallen, geen smsen en zeker niet van het soort die de waarheid geweld aan doen. Ik laat de kinderen nooit in de steek dus daar hoef je ook geen smsen over te sturen en hoef dat niet met jou te bespreken. Vanaf nu neem ik jou telefoontjes niet meer aan.

Marije

24 maart: Mail van Joris

Dan gaan we niet hockeyen

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Email februari Voorjaarsvak

Kan je antwoord geven op de vragen?

—– Original Message —–

From: joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Tuesday, February 15, 2011 12:46 PM

Subject: Re: Emilie

Marije,

Ik vind het geen probleem dat de kinderen een paar dagen bij jou en een paar dagen bij mij zijn in de voorjaarsvakantie.

Tm woensdag bij jou en do tm zondag bij mij?

Joris

Op 14 februari 2011 09:55 schreef Marije van Appeldoorn <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende:

Joris,

Ik heb meerdere malen verzocht info te geven over je wensen met de voorjaarsvakantie, tot nu toe zonder succes. Zou je dat willen doen, zsm, vandaag in ieder geval.

Dan de antibioticakuur van Emilie, ik vind het nogal wat dat je weigert die te geven, zal daarover met de huisarts contacten en vragen of ze het met je eens is. Net zoals het niet geven van die neusspray, waardoor ze meteen vannacht al weer verkouden is. Het is een kleine moeite. Als je het er niet mee eens bent kan je dat eerst even melden ipv gewoon maar niet te geven.

Dan Spel, school en Sam en je potentiele klachtenbrief, doe wat je niet laten kan. Ik vind het nogal vreemd. Een vader die 1x in de bijna zes jaar naar school gaat en meteen overal klachtenbrieven naar toe gaat schrijven komt niet geloofwaardig over, maar dat moet je vooral zelf weten.

Dan wat betreft ali, je hebt nog steeds een achterstand, ook al zou je die 600 ervan af trekken blijft er nog steeds geld over, 370 euro uit mijn blote hoofd maar dat zal ik nakijken. En dan heb ik nog geld van de bril tegoed. De anti allergie matrashoezen waar ik geen antwoord op heb gekregen is ook nog een puntje, ik ga dat maar gewoon bestellen, dan krijg jij de rekening, akkoord.

Dan vind ik het niet correct dat je gisteravond om 17 30 belt om te vertellen dat je autopech hebt. Vanuit velden weet je om 16 30 dat je het niet meer gaat halen. De vorige keer was het 20 00 zonder autopech, nu 21 30 met, je kan op zijn minst van tevoren laten weten.

Marije

Kerst 2010

Een waar drama rond kerst, En zo ook een drama rond de herfstvakantie, de zomervakantie heeft een nog hoger gehalte van absurditeit, de kinderen hebben je coke zien snuiven.

Mail 9 oktober 2010

Joris,

Wat jij met de kinderen doet KAN NIET. Je komt te laat voor hockey, spreekt met een moeder af Emilie thuis af te zetten, emilie moet dan op de fiets naar pinoke. IK WEET VAN NIETs. Bovendien zet je Sam zomaar hier zonder iets aan mij te vragen. Emilie mag niet in haar eentje naar Pinoke fietsen. Ik mag op straffe van 5000 euro niet op de hockeyclub zijn omdat de kinderen anders in de war raken.

Sam is volledig overstuur. Je maakt er elk weekend zo;n zooitje van. Ik probeer je te bellen maar je neemt niet op.

De kinderen willen al helemaal niet meer naar je toe, het is elk weekend een drama. Je maakt het zo ingewikkeld voor ze.

Je bent een gevaar voor ze met je laksigheid. Emilie alleen laten fietsen in het amsterdamse bos is totaal verkeerd.

Het niet met mijn overleggen verpest wederom mijn weekend. Je gaat te ver. Blijkbaar wil je graag onder het laatste piepkleine restje verantwoordelijkheid uit.

Ik vind je gedrag steeds vreemder worden. Wat is er aan de hand?

Mail 4 okbober 2010

Emilie heeft morgen zoals eerder gezegd een feestje in Amstelveen om 13.00, ze neemt uitnodiging mee zodat je weet waar hoe en wat. Ze heeft trainen tot 18.00. Dus of om 18 15 of om 18 00 op pinoke. Laat weten wat je doet. Zowel Sam als Emilie moeten morgen hockeyen. Die mails heb je ontvangen.

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: Joris Scheepers

Sent: Monday, October 04, 2010 2:20 PM

Subject: Re:

Joris,

Vorig weekend heb je de kinderen wederom afgezet in het bos. Dit terwijl er wordt gewaarschuwd, dat hebben de kinderen doorgegeven) voor groepjes jongens die kinderen met pepperspray bespuiten. IK WIL NIET HEBBEN DAT JE ZE AAN DE RAND AFZET, pepperspray of niet. Dan haal je ze veel te laat op, zitten ze uren te wachten op het bankje in het bos. Kom op tijd of liever, ga niet weg.

Kan me niet aan het idee ontrekken dat jij de kinderen eigenlijk niet kan en wil zien en verzorgen. Wat is je idee daarover. De kinderen willen op hun beurt ook niet meer naar jou. Geef ze eens ongelijk, je doet niets met ze, gaat niet naar sport, hebt altijd oppas etc etc

Daarbij komt dat jou voortdurende opmerkingen aanmerkingen en wijzigingen van het convenant de rust hier nooit laten terug keren. Dat is voor niemand hier goed. Ik denk dat we of het convenant moeten aanpassen waarbij je uitdrukkelijk te kennen geeft in het vervolg naar de soc activiteiten van de kinderen gaat. Wil je dit niet dan gaan we naar de rechter en dan kan die zich erover uitspreken.

Dit 5jarenrampenplan moet afgelopen zijn.

Dan betaal je nog steeds te weinig alimentatie. Dit is de laatste keer dat ik dit vraag en anders lost meneer laus dit op.

Dit overzicht is nog lang niet alles en gaat 6 jaar lang door: kernwoorden; je zorgt niet goed voor je kinderen en gaat dat ook niet doen. De vijf jaar hier voor waren een nog grotere ramp dan wat zich het afgelopen jaar heeft voorgedaan.

KORTOM

Bijna ieder weekend dat de kinderen bij jou zijn gaat het falikant mis in heel veel opzichten. Al 6 jaar zijn wij de speelbal van jouw grillen. Of je komt niet zonder af te zeggen zoals Austalie 8 wkn en Hawai 4 weken als hoogtepunt. Ook ben je de afgelopen 6 jaar wel al 1 x op school geweest en dat was redelijk onder dwang van de juf van Emilie.

Tegenwoordig ben je strucureel te laat, minimaal 3 kwartier elk weekend weer. Je laat de kinderen allleen thuis zonder oppas, je bent te laat of komt niet opdagen of bent te laat met sporten. Je laat ze vaak niet naar feestjes gaan.  Je laat mij doodleuk een uur wachten bij jou voor de deur om ze op te halen. Je dreigt voortdurend, je vernederd de kinderen en mij voortdurend. Ieder sms je bevat het woord heks, werkloze of nietsnut. Wij lijden onder jou willekeur en egoistisch gedrag. Je reageert nooit op emails, vakanties zijn niet af te spreken, niets is met je af te spreken want je reageert nooit. Afspraken maak je via de kinderen, hetgeen veel te zwaar is voor ze en ze onnodig belast.

Al met al lijkt het mij, hoezeer ik het ook betreur, veel beter deze omgangsregeling (lijdensweg) vanaf heden stop te zetten. Nu ik dit overzicht heb gemaakt en nog heel veel leed onvermeld heb gelaten, zie ik in dat er helemaal het juiste ga doen voor de kinderen. Doordat mevrouw Kelderman op vakantie was kon ik niet eerder stopzetten van de omgangregeling vragen. Ze is gelukkig terug.

ZOMER 2010

De zomer van 2010 is een groot drama. De kinderen gaan met Joris mee naar Zweden waarop ze hem coke ??? zien snuiven.

Deze email illustreert zijn gedrag.

Van: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
Datum: Tue, 20 Jul 2010 12:08:05 +0200
Aan: Henk van Appeldoorn <h.van.appeldoorn@hetnet.nl>
CC: jan scheepers <jcscheepers@demon.nl>, marije <mvappeldoorn@tele2.nl>
Onderwerp: Re: Man zonder stijl

Henk,
Blij dat je nooit meer iets van je laat horen! Als je je dochter nu
ook zo ver krijgt om nooit meer contact met mij te zoeken ben je
helemaal fantastisch. Dat gaat je waarschijnlijk ook niet lukken,
zoals niets je lukt aangaande het indammen van de geschiftheid van je
dochter.
Je doet alsof het een voorrecht is om contact met je te mogen opnemen.
ik help je uit de droom het is altijd een last geweest om naar je
gezever te luisteren. Als wij met vakantie zijn vind ik het niet nodig
dat jij als een seniele bejaarde over de incontinentie van je
huisdieren met mijn kinderen gaat praten. Een telefoontje naar huis is
om te laten weten dat alles goed is. Die onzin bewaar je maar voor als
ze thuis zijn.

Nog iets over je geweldige bijdrage in de afgelopen 5 jaar (gelukkig
alweer 5 jaar!). Het enige wat jij gedaan hebt is Laus betaald voor
een genante vertoning in de rechtzaal!! Het Hof (het betrof nl. een
hoger beroep!!!) heeft gehakt gemaakt van je vriend Laus en van de
gekte van je dochter. Zie het vonnis dd 13-7-2010. Nog nooit heeft
Marije iets bereikt in de rechtzaal. Het zou haar moeten leren om daar
weg te blijven. En DAT zou jij ook moeten stimuleren.
Sinds de verhuizing oogt ze soms wat rustiger. Wellicht omdat ze iets
omhanden heeft en omdat haar financiele situatie is verbeterd door de
verkoop van haar huis. Het zal van korte duur zijn als ze zo blijft
smijten met haar geld zonder te werken…. Laat haar lekker een baan
zoeken en zich gedragen naar wat ze is een verwende bijstandmoeder die
denkt dat ze zonder iets te presteren ook recht heeft op allerlei luxe.
Denk hier maar over na, luister bijvoorbeeld eens naar Henk, hij lijkt
mij wat verstandiger, reeeler en minder hysterisch dan jij.

Joris

Joris, jij hebt liegen tot kunst verheven. Dus waar komt dit verhaal vandaan? Sam is niet iemand voor dit soort fabelen. Hij zou het ook nooit verteld hebben als Emilie dit niet voor hem heeft gedaan. En toen Emilie het doorvertelde gedroeg ie zich zo raar. Dat is niet gespeeld.

—– Original Message —–

From: joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Cc: h.van.appeldoorn@hetnet.nl ; jc.scheepers@hccnet.nl

Sent: Tuesday, July 27, 2010 7:29 AM

Subject: Re:

Marije,

Het is inderdaad zo dat ik dat altijd heb verafschuwd en dat nog steeds doe. Dit verhaal kan dus naar het rijk der fabelen verwezen worden.

Op 26 juli 2010 22:29 schreef Marije van Appeldoorn <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende:

Joris,

Sam heeft je betrapt met wit poeder op je hand wat je zat op te snuiven. Emilie heeft dit verklapt in bijzijn van mijn vader, Sam werd zo reuzeboos op Emilie dat ze dit doorvertelde. Wat is het verhaal hierachter. Zit jij, notabene degene die dat altijd heeft verafschuwd, aan de coke?

Ik wil dit soort verhalen niet nog eens van de kinderen vernemen. Sam is nog steeds van zijn stuk hierover. Die is te slim om je leugens te geloven.

Dit in combinatie met jouw absurde sms gedrag en agressiviteit maakt dat ik het geloof. Misschien heb je een goede verklaring, dat hoop ik tenminste. Hoe kan je je door je zoon laten betrappen op het gebruiken van coke in een badkamer ergens in Zweden.

Laat je helpen, of laat je ouders je helpen want zo kom je er niet.

Marije

Lees je reactie op mijn eerst mail waarin ik aankondig hoe het weekend bij mij er uit gaat zien maar eens na. Jouw reactie is dat je de kinderen dan liever zelf hebt. Ik ga geen discussie meer met jou aan. Als JIJ op je standpunt wilt terugkomen kan je mij binnen 1 uur over mailen. Vooralsnog is het zo dat de kinderen dit weekend niet bij mij mogen zijn van jou. Dus: geen discussie maar duidelijkheid.

NB: de tweede mail over aanstaande dinsdag en je antwoord hierop mag je ook naar de rest van je e-mail clubje versturen

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Op 10-sep-2010 om 10:52 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

aNee hoor, niet op Pinoke. En jij bent er toch nooit. Heb geinventariseerd bij de ouders van Emilie haar team, ze willen dat ook getuigen, geen een keer. Ook bij Sam ben je nooit geweest. En dan maar een verbod voor mij afdwingen, echt belachelijk. Je wil gewoon niet dat ik weet dat je er niet bent maar dat weet ik nu ook wel. Dan heb ik tegen je gezegd, ik wil voorkomen dat er vanavond niemand is, wat ik aan mijn water aanvoel als jij komt met de tekst iemand komt ze ophalen, als je iemand had zou je toch op zijn minst een naam doorgeven

. Als je dan toch van plan bent niet op te komen dagen, zeg het dan gewoon.

Dat ik de kinderen nu heb is tegen mijn wens en noodgeboren, ik heb niet toegezegd dat het goed is dat we ruilen of iets dergelijks. Ik probeer alleen te voorkomen dat ze nog teleurgestelder raken dan ze al zijn. En dat is dus als je en iemand helemaal niet komt opdagen. De gevolgen van het niet naleven van het convenant zijn voor jou.

Marije

—– Original Message —–

From: joris Scheepers

To: Marije van Appeldoorn

Sent: Friday, September 10, 2010 10:31 AM

Subject: Re: Weekend

Die formele toestemming om op het hockeyveld te komen krijg je bij deze. Overigens ben je er ook zonder formele toestemming.

Op 10 september 2010 09:42 schreef Marije van Appeldoorn <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende:

Wat bedoel je met ok? Kom je de kinderen nu wel of niet halen en wie is iemand, is dat niemand toevallig?
Bovendien mag ik niet met de kinderen op het hockeyveld van pinoke komen in jou weekend, of je nu komt opdagen of niet.Altijd weet je onrust te zaaien.

Kan je zsm laten weten of je inderdaad iemand hebt of Niet. Wil je anders mailtje sturen dat ik wel op het hockeyveld mag komen in jouw weekend nu?


Marije

Oké

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Op 9-sep-2010 om 21:08 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl
> het volgende geschreven:

—– Original Message —– From: “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl>
To: “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl>; “Joris Scheepers” <joris.scheepers@gmail.com>
Cc: <jc.scheepers@hccnet.nl>; <h.van.appeldoorn@hetnet.nl>
Sent: Thursday, September 09, 2010 9:30 PM
Subject: Re: Weekend

Je bent niet in de positie om gunsten te vragen. Niet alles draait om jou, het gaat om de kinderen. Ik bespaar ze de ellende dat morgen iemand ze niet komt ophalen. Iemand betekent bij jou niemand. Je verleent mij geen dienst door de kinderen hier te laten, sterker nog, wederom moet ik alle afspraken cancelen. Als jij dat nu ook is zou doen, die 4 dagen per maand dat je de kinderen hebt. Vorige keer ging je niet kijken bij hockey en heb je oppas het hele weekend. Als je ze niet wil, dan kan je dat ook gewoon zeggen, dat lijkt me handiger. Je had ze toen nl 6 weken niet gezien.
NIk wil van jou op email, dat ik in jouw weekend de kinderen naar hockey mag brengen voordat ik daarvoor gelazer krijg. Zoniet dan haal je ze gewoon op om 18 oo.
Dhet huwelijk van de broer van Suzanne lijkt me geen reden om vrij te vragen, en er is helemaal geen reden jouw terwille te zijn. Ga eerst eens zorgen voor je kinderen ipv ze als showmateriaal te gebruiken.

—– Original Message —– From: “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl>
To: “Joris Scheepers” <joris.scheepers@gmail.com>
Sent: Thursday, September 09, 2010 9:08 PM
Subject: Re: Weekend

nee
—– Original Message —– From: “Joris Scheepers” <joris.scheepers@gmail.com>
To: “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl>
Sent: Thursday, September 09, 2010 8:59 PM
Subject: Re: Weekend

Mag ik de kinderen dan maandagavond ophalen zodat ze mee kunnen naar het huwelijk van de broer van suzanne? Ik bel school, dinsdag 16 uur zijn ze weer thuis

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Op 9-sep-2010 om 18:21 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl
> het volgende geschreven:

Dat begint weer lekker, not, laat ze maar hier ipv met mysterieuze iemand mee te sturen. Je gaat op vakantie met billy naar Barcelona. Dat weet je al heel lang. Waarom kom je dan pas nu ermee?
—– Original Message —– From: “Joris Scheepers” <joris.scheepers@gmail.com
>
To: <mvappeldoorn@tele2.nl>
Sent: Thursday, September 09, 2010 2:46 PM
Subject: Weekend

Dit weekend kunnen de kinderen niet hockeyen. Ik zal emilie per mail afmelden, van sam heb ik geen afmeldadres. Vanaf zaterdagochtend ben ik een paar dagen in het buitenland. Ik heb opvang voor de kinderen geregeld, vrijdag haal ik ze met iemand op.

Joris

Verstuurd vanaf mijn iPhone

OUDE Documenten

Waarom blijf je toch hangen in deze gedachtes? Verder leven en naar de kinderen luisteren! Zij begrijpen dat hun vader werkt en een drukke baan heeft. Jij zou moeten gaan werken! Het is niet normaal dat een alleenstaande moeder tegenwoordig alleen maar sigaretten rookt en de

Plantjes water geeft!

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Op 13 mei 2011 om 16:40 heeft “Marije van Appeldoorn” <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende geschreven:

Joris,

Jij hebt je wel opgegeven maar niet afgemeld voor het vader kind weekend van 27 tot 29 mei. Haar hele klas gaat. Emilie en Sam weten dat je niet kan. Verder heb je niemand daar wat van laten horen, ook niet aan de vaders die het organiseren. Ik vind het ronduit schandalig.

Je moet het geld in ieder geval betalen. De kosten bedragen 115.

Volgens school moet Emilie naar dat weekend omdat iedereen gaat. Ze kan met een andere vader mee maar die kent ze nauwelijks. Ik vind het in en in triest.

Marije

Marije van Appeldoorn
Rembrandtweg 353
1181 GL Amstelveen
020 6642809
06 48130162

Zomer 2005 Joris wordt als vermist opgegeven. De politie vind hem na drie dagen terug bij zijn (huidige) vriendin. Op dat moment ben ik bijna 20 weken zwanger van ons 3e kind. Wanneer Joris wordt teruggevonden laat hij weten te willen scheiden en de verantwoordelijkheid voor dit 3e kind niet op zich te willen nemen. Hij trekt bij zijn vriendin in en kijkt de eerste drie maanden helemaal niet naar de kinderen om. In december worden er voorlopige voorzieningen getroffen. Het is een vreselijk jaar en daarbij is zo veel misgegaan dat het te veel nodeloos werk is om dat allemaal te recapituleren. Wel zijn er mutaties bij de politie hierover.  Een jaar later wordt de scheiding uitgesproken. Vanaf deze datum probeer ik in kaart te brengen wat, wat er wat betreft de kinderen, allemaal mis is gegaan in de omgangsregeling.

14 -12-2007: Joris laat kinderen in het weekend staan

Van: Marije van Appeldoorn
Verzonden: ma 17-12-2007 9:49
Aan: ‘joris.scheepers@gmail.com’
Onderwerp: RE: kinderen

Joris,

Doordat jij telkens afspraken wijzigt zonder mij op de hoogte te brengen is de situatie onhoudbaar. Het eerste weekend van dec is het bij de gratie van een partijtje van Sam dat ik een dag van tevoren erachter kom dat jij ze niet komt halen, waarom geef je dat niet gewoon aan dat je niet kan of omhoog zit. Ten tweede roep je dan tegen mijn vader, ik neem ze dan en dan wel, waarop mijn vader zegt, daar ga ik niet over. Hij probeert je nog diverse malen te bellen maar je neemt niet op en belt niet terug. Dan bedenk je nu opeens dat je ze twee weekenden achter elkaar hebt. Als je had gedacht dat je dat had afgesproken dan had je niet je ouders laten bellen of ze dit weekend bij hen mochten komen, dat is dat totale onzin. Jouw totale onbetrokkenheid is zielig. Het feit dat je Sam niet eens wil laten testen, ik heb het namelijk helemaal niet over een behandeling, alleen een simpele test, laat zien hoe bang je bent voor de uitkomsten. Het feit dat je me een aansteller noemt over Anna is schandelijk.

Enfin, de kinderen blijven dus bij mij in december, je belooft ze gouden bergen en er komt niets van terecht. Je viert niet eens sinterklaas met ze. Ze interesseren je helemaal niets, jij hebt totaal geen gevoel anders zou je je wel anders opstellen. Ik ben het gezeur zat. We volgen het convenant en laten het daarbij verder zitten. Ik heb een maand geleden aan je ouders gevraagd of ze wilde vragen aan jou wat de plannen waren met kerst, ik heb je diverse keren gebeld. Het enige wat je zegt is stuur maar een mail, jij geeft niets aan, tot vandaag aan toe. Ik ben klaar. Kan me nog 2 dramatische kersten herinneren waarbij ik op 1e kerstdag te horen kreeg dat de kinderen op 2e kerstdag toch opeens in Velden moesten komen opdraven, daar pas ik voor. Jullie familie chaos is voor jullie. Voor al je vragen, en die van je ouders, kan je terecht bij meneer Laus. Geen vragen dan eerste weekend januari.

Feb 2008

In februari mist Joris, zonder overleg, 2 weekenden omdat hij gaat skien. Zie mail.

Joris,

Ik heb je 2 maanden geleden voor het eerst gevraagd wat je plannen voor de voorjaarsvakantie zijn. Vervolgens heb ik je diverse keren aan herinnerd. De laatste week praktisch elke dag. Dit is geen manier van doen. Met een simpel nee bespaar me een hoop ergenis. Je besteed nooit je vakanties met de kinderen. Ik vind dat reuze treurig, wel zelf skien nooit iets leuks met de kinderen doen. Je hebt je dagen van vorig jaar bij lange na niet nagekomen. Dit jaar gaat dat anders, niet goedschiks dan kwaadschiks. De kinderen zijn al volledig van je vervreemd, maak het niet erger.

Marije

10-3-2008

Joris,

Ik vind het meer dan schandalig dat je in 2008 al 2 weekenden met de kinderen hebt laten schieten door zonder hen te gaan skien. Eerst laat je ze gewoon staan met hun koffertjes in de gang, nu breng je ze dan naar je ouders.  Ook absurd is het dat je ze vorige week maandag ze van school wil houden. Dankzij ferme inspanningen van jouw ouders en mij is dit voorkomen wat wel betekende dat ik , voor de duizendste keer, mijn afspraken moest afzeggen, dat vind ik NIET de bedoeling.

Dan het volgende; Pasen, hoe zullen we de dagen verdelen? en de meivakantie (2 weken, zie website school). Jij neemt de kinderen een week, welke?

Vrijdag vanaf 12 uur zijn ze bij jou, je moet nog heel veel extra dagen inhalen, begin daar nu eens mee.

ZSM reactie!

26-3-2008

Joris laat de kinderen staan terwijl de oppas thuis is en ik moest werken in Belgie. Was pas om 3 uur ’s nacht en trof tot mijn grote verbazindg de oppas thuis aan met de kinderen. Heb heel vaak verzocht of Joris de oppaskosten dan maar wilde vergoeden.

Oh ja,

Zou jij het oppasgeld van die vrijdag, ik was om 3 uur thuis,dus van 6 tot 3 is 60 euro zsm willen overmaken? Dat lijkt me niet meer dan normaal. Alvast dankje,

Marije

—– Original Message —–

From: Marije van Appeldoorn

To: joris.scheepers@gmail.com

Cc: jcscheepers@demon.nl ; h.van.appeldoorn@hetnet.nl

Sent: Monday, March 31, 2008 1:43 PM

Subject: kinderen

Hi,

Graag zou ik nieuwe duidelijke afspraken willen maken over de kinderen, afspraken waar niet aan getoornd kan worden zonder beider toestemming. Ik doe een voorstel en anders knapt meneer Laus het voor me op.

Minimaal voorstel, meer mag altijd (alleen wel van tevoren afspreken)

– om de 2 weken 1 weekend (dus niet het 1e en het 3e) het liefst uit school om 12.15 tot maandag 8.20, ook op school. Op deze manier hoeven we elkaar niet te zien want mijn humeur ten goede komt. Ik zou kunnen vragen of mijn oppas Joan ook bij jou kan komen als je lastig zit op vrijdagmiddag, ze kost 10 euro per uur maar is wel heel lief voor de kinderen.

– vakanties delen, feestdagen ook

– meer betrokkenheid, dus meer bellen (minimaal 1 x per week), af en toe op school komen, weten wie vriendjes en vriendinnetjes zijn, in jouw weekend de kinderen ook de mogelijkheid bieden om te gaan sporten,en tot slot naar kinderpartijtjes gaan.

– alle afspraken ruim van te voren, alleen met beider toestemming, wijzigen.

Dan nog even dit:

– ik zag dat je paspoort ook verlopen is, zal ik nieuwe paspoorten voor de kinderen laten maken? Zo ja, dan delen we de kosten, ok?

– Emilie gaat 28 april wederom naar de oogarts omdat ze zoveel hoofdpijn heeft en ook af en toe scheel kijkt.

– Sam is AVI uit, oftewel heeft het niveau van groep 7 op leesgebied bereikt. Ik zou m nog steeds graag laten testen.

– vanaf 28 april is er 2 weken meivakantie, de eerste week wilde ik graag wat leuks met ze gaan doen, is dat ok? 

Wil ik je er tevens op wijzen dat jou actie van de kinderen laten staan mijn werkgever tijdens zijn evenement niet is welgevallen, mijn contract is niet verlengd. Zou je dat nooit meer willen doen alsjeblieft. In de eerste plaats voor de kinderen.

Groeten

Marije

April 2008

Mutatie bij de Politie wegens geweld van Joris ivm toestemming van de paspoorten. Nadat hij mij in elkaar geslagen heeft (in het bijzijn van de kinderen)  belt hij de volgende dag naar school (en jeugdzorg) om te vertellen dat ik zo in de war ben.

Joris brengt de kinderen een dag te laat terug waardoor onze vakantie naar Schiermonnikoog in het water dreigt te vallen.

Op 2 augustus 2008 09:29 schreef Marije van Appeldoorn <mvappeldoorn@casema.nl> het volgende:

Hi,

Ik ben het gedrag van Joris ten aanzien van de kinderen meer dan zat. Joris doet helemaal niets voor de kinderen. Zo mogelijk vlucht hij naar Velden, een beleefdheidsvakantie van 8 dagen moet goedmaken wat hij het hele jaar niet doet, namelijk aandacht geven. Hij kent de vriendjes van de kinderen niet, hij komt nooit nooit op school (behalve 1x omdat hij paspoorten moest halen) en hij maakt beloftes aan de kinderen die hij niet waar kan maken. Sam heeft gisteren de hele dag aan iedereen verteld dat hij met Joris ging varen en dan op het laatste moment belt ie dat het niet door gaat. Dan vertelt hij ook tegen Sam dat hij tegen mij moet vertellen dat ze pas maandag terug komen ipv zondag. Dit terwijl we de 10.00 boot maandag naar Schier op  zouden nemen. Joris verandert altijd alle regels naar believen zonder mij ervan op de hoogte te stellen. Het vorige weekend dat hij de kinderen had lag hij in het ziekenhuis en zei hij tegen sam, het is me helemaal ontgaan dat het mijn weekend was, prima dat je ziek bent maar omgekeerd geloof ik niet dat de kinderen welkom zijn bij Joris als  mij iets zou gebeuren. Ik vind de uiting naar Sam ronduit zielig. Als ik op de IC zou liggen zou ik nog altijd als eerste aan de kinderen denken. Bij Joris komt dat altijd op de vijfde plaats of nog lager, helaas. Nu heeft hij aangegeven zowel over de telefoon als over de sms dat de kinderen pas maandag terug komen. Geheel tegen de afspraak in en zonder mijn toestemming. Ik ga dus zo naar Schier en heb ook met mijn vader overlegd. Je kan de kinderen maandag niet bij hem brengen, wel moet je ze dan maar naar Schier brengen. Ook zal ik onmiddelijk maandag mijn advocaat vragen zaken in gang te brengen die rust in de tent gaan brengen. Of je laat voor 10 uur vanmorgen horen dat je wel de kinderen zondagavond terug brengt, of je hebt een aardig ritje voor de boeg op maandag.

Marije

15-10-2008 Joris laat de kinderen staan in de herfstvakantie

JORIS, HOE ZIT HET NU MET DE HERFSTVAKANIE, ZIE ONDERSTAANDE MAIL. Dit mailtje vormde in de zomer jouw argument dat je ze de eerste 2 weken had. De herfstvakantie is vandaag begonnen maar heb niets van je gehoord.

—– Original Message —–

From: joris Scheepers

To: mvappeldoorn@casema.nl

Sent: Friday, June 06, 2008 5:59 PM

Subject: Fwd: vakantie

deze mail stuurde ik je in oktober vorig jaar.

groet joris (nb: het gaat om de vakantie)

groet joris

———- Forwarded message ———-
From: joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
Date: 3 okt. 2007 21:05
Subject: Re: vakantie
To: Marije van appeldoorn <mvappeldoorn@casema.nl>
Cc: “jc. scheepers” <jc.scheepers@hccnet.nl>

 

Beste Marije,

Zoals je ziet stuur ik deze mail ook naar mijn ouders en naar jou vader. Ik begrijp overigens niet dat jij elke mail ook naar mijn ouders stuurt en niet naar je vader.

Een aantal punten:

1) In juni heb ik het voorstel gedaan de kinderen elk jaar de eerste twee weken van de grote vakantie te hebben en elke herfstvakantie. Het is dus al lang geregeld dat ik de kinderen dan heb. Je maakt je weer eens druk om niets

Joris

Sinterklaas 2008

Joris belt van het vliegveld dat hij kinderen niet kan komen halen voor het weekend omdat hij naar Hawaii vertrekt, zonder enige medeling vooraf. Als hij terugkomt wil hij de kinderen een week bij zich logeren. De kinderen willen dit echter niet.

Vervolgens zegt Joris dat ik de kinderen met 3e kerstdag kan komen ophalen in Velden. Ze zijn echter van de aardbodem verdwenen tot 29 december. De kinderen bellen huilend dat ze zo graag naar huis willen.

7-3-2009

Joris brengt de kinderen zonder af te zeggen niet naar hockeyen.

22 maart 2009

Aangifte tegen Joris wegens mishandeling met blijvend letsel aan de hand, proces verbaal nr 2009078478-1

April 2009, de kinderen zijn de hele maand niet bij Joris

30 sept 2009, een dag Joris zijn weekend stelt hij

Marije,
Graag zou ik het volgende willen vragen:
Vrijdag halen zaterdagochtend terugbrengen en het volgend weekend het hele weekend bij mij. Mijn vader wordt 70 volgende week.
Ik moet zaterdagochtend tot maandagavond naar een congres in Turkije. Anders moet ik ze vrijdagavond naar mijn ouders brengen en kunnen ze niet hockeyen. op deze manier kan dat wel, oo volgende week.
Hoor van je

Op 30 september 2009 18:22 schreef Marije van Appeldoorn <mvappeldoorn@tele2.nl> het volgende:

Hi,

Wij hebben een nieuw email adres namelijk: mvappeldoorn@tele2.nl.

Veel groeten,

Emilie & Sam Scheepers, Marije van Appeldoorn

M v Appeldoorn
Dorpsstraat 24a
1182 JD Amstelveen
020 6642809
06 48130162
mvappeldoorn@tele2.nl

Joris en de hefstvakantie 2009

Net als vorig jaar heeft joris ook dit jaar de kinderen in de herfstvakantie laten staan.

deze mail stuurde ik je in oktober vorig jaar.

groet joris (nb: het gaat om de vakantie)

groet joris

———- Forwarded message ———-
From: joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
Date: 3 okt. 2007 21:05
Subject: Re: vakantie
To: Marije van appeldoorn <mvappeldoorn@casema.nl>
Cc: “jc. scheepers” <jc.scheepers@hccnet.nl>

 

Beste Marije,

Zoals je ziet stuur ik deze mail ook naar mijn ouders en naar jou vader. Ik begrijp overigens niet dat jij elke mail ook naar mijn ouders stuurt en niet naar je vader.

Een aantal punten:

1) In juni heb ik het voorstel gedaan de kinderen elk jaar de eerste twee weken van de grote vakantie te hebben en elke herfstvakantie. Het is dus al lang geregeld dat ik de kinderen dan heb. Je maakt je weer eens druk om niets

School etc

Joris is nog nooit op 10 minuten gesprekken van de kinderen geweest de afgelopen 4 jaar (daarover bestaat heel veel emailcorrespondentie) terwijl ik dat wel aan hem heb gevraagd. Hij is nog nooit op school geweest in de afgelopen 4 jaar. Ik heb 2 jaar moeten wachten op toestemming om nieuwe paspoorten te maken voor de kinderen. Hij weigerde toestemming te geven om de kinderen te bij psychologepraktijk Spel te laten onderzoeken na de scheiding. Nu is het nog steeds afwachten. Hij komt altijd (2x uitgezonderd) te laat op vrijdagavond. Het halen op zondag is altijd onzeker.

Sport etc

Joris is nog nooit in het zwembad de Meerkamp geweest om de kinderen naar les te brengen. Met heel veel moeite en pijn heeft hij wel een aantal keren proefzwemmen bezocht.

Sam dreigde uit zijn hockeyteam gezet te worden omdat hij heel vaak niet kwam zonder af te melden. Vorig jaar was de situatie hetzelfde alleen speelde hij toen in een lager team waarbij het minder belangrijk is. Emilie hockeyed vroeger en komt nog veel vaker niet opdagen, ook zonder af te zeggen. Verjaardagspartijtjes etc worden niet bezocht in de weekenden dat ze bij Joris zijn.

Gang van zaken mbt omgangsregeling sinds de rechtzaak in oktober 2009 waarbij de rechter nadrukkelijk verklaarde vooral geen veranderingen en wijzigingen in de vastgelegde afspraken te maken vanwege de onrust voor de kinderen.

  • 8-10 Joris vertrekt naar Turkije, de kinderen worden het weekend niet opgehaald zonder overleg
  • 15-10 Start herfstvakantie. Zonder enig bericht naar mij komt Joris de kinderen niet ophalen. De herfstvakantie is op zijn verzoek zijn vakantie met de kinderen. Hij vertrekt voor 6 weken naar Australie. Ook voor de weekenden daarna heeft hij geen enkele afspraak gemaakt.
  • 28-10 Sam wordt bijna uit zijn hockeyteam gezet omdat hij een keer in de twee weken (in het weekend van Joris)zonder af te bellen niet op komt draven. Emilie gaat uberhaupt nooit hockeyen met haar vader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: