Boek (NeP) Pscyhose made possible wellicht door de mensen die ik onderzoek. Ik noem ze MAS, mislukt Amsterdams misdaad syndicaat, een pure Hollandse variant van de maffia. Maar geheel tegen de Italiaanse collega maffia in, weten weinig mensen van het bestaan. En als ze er achter komen krijgen ze een ongeluk, lawine of ze worden er op een andere manier ingeluisd. Uitslagen in ziekenhuizen worden mogelijk veranderd. En journalisten die erachter komen krijgen een psychose of ander ongeluk.

En ook de dood van Jeroen Oerlemans vertrouw ik niet zo. Hij was een studievriend. En slim genoeg. En bovendien kon hij ook nog eens zijn slimheid omzetten in de prachtigste foto’s.

Het boekje verdwijnt voortdurend net als de rest van de bewijzen. Dus vandaar dat ik het meerdere keren publiceer. Het originele bestand was veel uitgebreider. De taalfouten hebben ze helaas niet veranderd. Ik laat ze staan want ze geven mijn ongerustheid weer. Ik weet niet wat ze van plan zijn maar verwacht er niet veel goeds van.

Een van de mensen die me van de zomer achtervolgde was mogelijk de heer van den Ende ???, na de begrafenis van M. Bijl, hij leek niet zo bedroefd maar eerder van plan de volgende begrafenis te creëren, die van mij.

En begreep helemaal niet wat hij ermee te maken had en ik ken hem helemaal niet. En de foto’s van hem die ik maakte verdwenen, hij reed in een zwart Saab Cabrio net als ik toen had. Dus kan dat nooit meer nagaan behalve dat het ik hem een keer betrapte doordat ik achter uit reed terwijl ik stond te wachten voor een stoplicht op de Buitenvelderts laan kruising de Cuserlaan.

Dat was het begin van het nadenken over een criminele organisatie MAS, Mislukt Amsterdams Misdaad Syndicaat, andere mensen noemen het maffia. Eigenlijk zijn helemaal niet mislukt maar ik noem ze mislukt omdat ik ze heb ontdekt.

Het bestaat uit de mensen die ik onderzoek. Ze komen bijeen op Rotary bijeenkomsten. Ze opereren volledig uit het zicht van de politie of inlichtingendiensten. Tot voorkort tenminste. En alle aandacht van de politie en media gaat naar Mocromaffia,


Bij de tweede keer kanker en het verlies van de prins op het witte waard ging het mis. De prins begon met stalken hysterisch, mijn Iphone was gehacked? waarna denk ik psychose ontstond. Mijn prins had het wel elke chemokuur uitgemaakt en me twee keer laten doodbloeden bijna. En verkracht 2 x zo schattig was hij niet. Een burn out denk ik maakte ik daarvan.
De prins had ik beter leren kennen nadat mijn ex-vriend me met kerst 2018 had geprobeerd te vermoorden. Een verbrijzelde neus, een gebroken ribben, een stukke prothese en een stukke meniscus waren hiervan het gevolg. Een verbrijzelde neus die nog steeds geopereerd moet worden 6 uur om niet te lekken. Totaal uit het niets ontpopte Arthur zich tot moordenaar, overspannen en toch niet de vriend waarvan ik al tien jaar dacht dat hij was. Een kerst heeft echt mijn leven veranderd en daardoor kreeg ik een relatie met Paul. Mijn prins harry die Sally onmoette. De prins bleek niet prinselijk en liet me keer op keer dood bloeden etc etc. Eigenlijk vele male erger dan twee exen bij elkaar. Gaslichting heette het. Hij verzon de hele dag dingen, was voortdurend in de kroeg, loog en bedroog. En tijdens elke chemokuur maakte hij het uit. De laatse keer met pasen en de dag daarop kwam hij met zijn niewste vriendin op de scooter langrijden. Mogelijk, bijna zeker, is dat de vouw in Amsterdam. Zie mails aan einde.

En dat was het ook in het begin, mr magic en nog steeds ben ik daar niet overheen.
Mijn moeder is overleden en was vanaf mijn vierde een alcoholist die me opsloot in de kelder en voortdurend mishandelde. Mijn vader is homo geworden en woont samen met een vriend. Deze heeft me bedreigt met een gebroken glas tijdens een ruzie 5 weken na totale borst amputatie. Ik heb dat toen geparkeerd en toen ik er op terug kwam had ik het verzonnen. Alles en iedereen hebben ze tegen me opgezet. Ik heb toen dreigend hartinfarct gekregen.
Ik ben een jaar bezig geweest met het opvragen van mijn moeders testament bij de notaris in Uithoorn. De notaris van mijn vader in Amsterdam Zuid heeft heel veel steken laten vallen. Hij heeft zijn excuses moeten maken bij de notaris bond
Mijn exman is de de beste vriend van Erik de Vl , vroeger vriend van Holleeder. Mijn exman was een levende nachtmerrie die voortdurend ook stalkte. Hij schuwde huiselijk geweld daarbji niet. Hij is arts. En bemoeit zich tot de dag van vandaag met mij en ziektes. Zelfs op de crisesdienst doet hij zich voor als mijn broer waardoor hij extra info krijgt. Mijn zoon woont bij Erik die heel lief is voor mijn kinderen. De enige ongeveer op de wereld, samen met Suuz de exvriendin van Joris.
Alle bovenstaande ingrediënten zijn aangetoond en worden door de daders erkend. Arthur heeft een jaar voorwaardelijk gekregen. Ook Joris heeft een strafblad voor huiselijk geweld. En heeft reclassering rehabilitatie moeten volgen.
Al Deze ingrediënten ben ik gaan mixen ?? tijdens de jongste bestraling en zoals gezegd het verlies van mijn prins op het witte paard, Noem hem Harry en Paul. En de prins ging hysterisch stalken zelfs bij AVL. Ik heb heel veel foto’s genomen zo kan ik onderscheiden wat echt is en wat niet. Ook had ik correspondentie van mijn Iphone naar Huyawei. En dat beschrijf ik hier in dit boekje.
Echter de dingen en personen die ik beschuldig zijn gezegd tijdens wanen en is totaal verzonnen. Ook mijn vaders zijn nu lief eindelijk en heb zelfs vredespijp gerookt met Arthur.
Ik dacht dat overal camerá s hingen en huurde een meneer om mijn huis op afluisterapparatuur te controleren. Hij ontdekte dat mijn modem en beveiligingscamera; s gehackt waren maar verder niets. Bij I phone wisten ze niet hoe het kwam daar werd ik wel serieus genomen ook.
Er werd op mijn i phone ingelogd vanuit Hilversum waarschijnlijk met een stukke Iphone die Paul wellicht had. Nog steeds ben ik daar niet achter.
Hilversum van de televisie studio’s.
Dat was allemaal echt denk ik. Niet echt was dat op een gegeven moment zag ik de deuren van mijn ijskast opengaan en de tuindeuren bewegen. Alles werd op afstand bediend. Ook de wasmachine etc.
Ik was onderdeel van joop van Ende die elke dag een Utopia serie over me maakte of iets dergelijks zonder dat ik dat wist laat staan toestemming had gegeven.
De enige manier om te ontsnappen was om de echte Harry te achterhalen. Een ander scenario was dat al mijn exvrienden dezelfde waren. En dat iedereen zich tegen me had samen gespannen. Zowel mensen met wie ik zakelijk mot had gehad als journalist allemaal samenspande tegen mij. Mijn vaders, de notarissen, de NVM de makelaarsvereniging Amsterdam, Joris, Art? Paul.
Ik had van mijn bovenbuurvrouw de zussen van Holleeder gekregen toen ik voor de tweede keer kanker had en dat boek durfde ik niet te lezen. Pas onlangs.
Ik kon door het gestalk van Harry Mijn kinderen liepen groot gevaar dus kon ik geen contact mee hebben. Nog steeds gaat dat heel moeizaam omdat ze een een moeder depressief en aan het huilen en filmactrice niet kunnen waarderen.
Ik kon niet mijn honden lopen. Ik was heel erg bang dat ze werden vermoord of vergiftigd en heb ze afgestaan aan het asiel. Helemaal niet naar buiten. Dat is allemaal echt. Op een gegeven moment heb ik ze moeten afstaan hetgeen ik nog steeds zo n verdriet van heb.
En omdat ik dacht dat ik in een film zat dacht ik ze weer terug te zien. En nu ik beter ben moet ik leven mijn de bittere leegheid in mijn huis en overal balletjes. Daar kan ik niet eens over schrijven, zoveel pijn doet me dat.
Ik dacht dat ik in een film terecht was gekomen. En dat ik leefde in een filmstudio. Ik kon praten thuis met Harry en dat deed ik ook. Waar ik voorheen de hele dag lachte heeft dit middel denk ik mijn persoonlijkheid veranderd in een timide angstig huilkonijn. Ik dacht dat ik boodschappen kreeg via vrachtauto’s. Als werkendam kwam voorrijden dan dacht ik dat ik moest gaan solliciteren. En heel veel signalen dat ik moest stoppen met roken. Ik dacht dat iedereen een avatar was. Bedacht in de studio van Joop van de Ende. Dat kwam omdat hij me een keer achterna had gezeten en ik weet niet waarom. Hij reed in een Saab Cabrio, net als ik.
En dat iedereen met me sprak via mijn I phone. Of de kranten of tv.
Het erg is dat ik wellicht ben volgegooid met Haldol en nu ik minder daarmee het kwartje valt. Dat middel heeft me twee maanden lang gek gemaakt en godsdienst waanzinnige.
Nu ik aan het minderen ben heb ik voor het eerst de tijd niet te huilen de hele dag of op de fiets te zitten maar te schrijven en proberen structuur te krijgen in wat er is gebeurt. Na mijn scheiding en abortus van mijn derde kindje ben ik gaan schrijven en dat heeft me veel gebracht en dat ga ik nu weer proberen. Dat heette Boekje en was een tamelijk lange brief van 94 bladzijdes aan mijn ex man.
Ik was journalist maar heb nul hersens meer over. Dus het enige wat me rest is simpele baantjes. Tussen solliciteren door probeer ik te schrijven.

WHATSAPP TOO WHATSAPP
Hieronder mijn alleen whats naar whatssapp verhaal in de hoop dat het mezelf helpt antwoorden te vinden.

Whatss app kon uw huidig privacy instellingen niet controleren
De wijkagent was op vakantie en de prins en zijn zoon stalkte me voortdurend, ook in AVL,
Om de prins te vergeten had ik op koningsdag me de deur uit gesleept en was Harry ok, Harko tegen gekomen. Harry dreigde me hem slechte dingen over me te vertellen , ik ga m appen

Hi gaat het goed?
Please pay me €75,00 for ‘fietsreparatie’ at
https://tikkie.me/pay/96pgbh6pe96uhvov75e2

This link is valid until 8 juni
Gaat het door zoals afgesproken ?
Vertrek nu
Ja
We zien u bij incheckbalie 18
Mevr van appeldoorn
Bent u door security?
Goede reis!
Eric Vet https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten/05/eric-vet.html
Elke dag even
Hoe kan taas zijn onderwijzer besmetten met (kinder) porno ?
Hij heeft dat afgekeken

Dat is wellicht methode om mensen te besmeuren

Hij heeft gewerkt bij meldpunt en heeft zo toegang
Ja zeker een vriendin Gadisa had hetzelfde is onmogelijk
En om aandacht af te leiden desinformeren jullie ze naar ghanezen

En ergste bedenk i(kinder) porno.
Dat haat ik , laagste van laagste

Het is niet normaal dat taas dit soort materiaal bij onderwijzer op computer gooit.

Ik heb je 1000 x gevraagd hoe komt ie erop of aan tenzij zijn vader hetzelfde doet?

Daarom bij meldpunt Kinderporno gewerkt? Je kan gvd gratis downloaden.

Vond dat voor iemand zonder ethiek bijzonder dat je iets moralistisch deed

Ik heb je 1000 x gevraagd hoe komt ie erop of aan tenzij zijn vader hetzelfde doet?

Daarom bij meldpunt gewerkt? Je kan gvd gratis downloaden.

Vond dat voor iemand zonder ethiek bijzonder dat je iets moralistisch deed

Ja zo vader zo zoon.
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: zo 9 jun. 2019 om 12:28
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Waar iedereen Chinezen leest zijn die niet zo don om alles op eigen titel te kopen
Dus Chinees is Russisch. ?
En jullie nsb ers zijn niet alleen landverraders maar de verspreiders van desinformatie
Mbv gemanipuleerd onderzoek zoals NVM ?

En tata explosie is net als avl maar dan wat groter?

Jullie vechten niet tegen de vijand maar helpen m aan overwinning

Wellicht worden jullie daar toe gedwongen omdat jullie zoveel foute zaken doen.

Ik weet er maar een paar maar jullie zijn chantabel en daar maakt buiten l…
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: zo 9 jun. 2019 om 10:02
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Daarom stemde je plotsklaps op je CDA huisgenoot. One of yours !
Jammer en gelukkig is stemmen anoniem
Anders zou zo te achterhalen zijn wie meewerkt, vrijwillig of niet.

Mijn vader gaat niet vreemd dus er zijn vast ook VVD ers die meewerken

Ga vragen op wie hij heeft gestemd.

Welke media beheersen jullie. Das nadeel alles in paar handen. Je hebt maar drie Martins kloppenbergs nodig om alles naar je hand te zetten

Ik heb een x uit wanhoop omdat niemand luisterde flapdrol p de vries geïnformeerd over jullie
Nooit wat vernomen terwijl ik toen echt in de problemen was gekomen door Joris Scheepers die alles van mij wist door langs te rijden en in te loggen omdat hij via de kinderen kan inloggen. Hij kwam voortdurend langs en het enge was dat bij de politie zijn strafblad was verdwenen. Hij deed zich voor als een vriend die we kende van werken wiens identiteit was gestolen. Hij en zijn nieuwe vriendin hebben een cocaïne verslaving. Een hele erge ook. Ik hoorde Erik een keer zeggen op tv dat zijn vrienden geen alimentatie schulden hebben. Stomtoevallig zijn beste vriend betaalde jarenlang niets. En op de dag dat ik thuis kwam uit het AVL (de eerste keer) kwam er een sms, ik betaal niets meer. Dat was het begin van honger voor mij en mijn kinderen. Heb toen al mijn moeders sieraden moeten verkopen etc etc
Dan is joris arts en doet zich voor als mijn broer of mijn behandelend arts en belt hij met de apotheek of logt in in Cardio Vitaal omdat hij daarmee samen werkte.
Daar waren de hele dag IT problemen, ik denk veroorzaakt door mij. En als terug kwam van ontspanningtherapie was mijn auto onklaar gemaakt en mijn lidmaatschap van de ANWB totaal verdwenen. En had dat net verlengd.
Zo gaat het in mijn leven. Elke auto, brommer fiets, banden etc gaat stuk

Wil de heer de Vries niet vals beschuldigen want het kan best zijn dat de emails verdwijnen voordat ze geopend zijn. Dat gebeurt heel vaak.
. Mijn bovenbuurvrouw runt een lokale hoerentent, die oogluikend word toegestaan. Loopt de hele dag te klagen dat ik op hakken loop, terwijl ik 1,86 ben en geen hakken bezat. Ze trekt foute gasjes aan als honing en ben heel vaak met de honden naar boven gerend om haar te beschermen . Een daarvan was uit de top 500 criminelen. Die kwam aanlopen in de voortuin. Ik zoek Paula. Ik ben hem toen achterna gegaan om hem te fotograferen maar mijn camera maakte heel veel geluid. En die kwam op me af en smeet mijn tel op de grond en mijzelf. En heb de telefoon als een wonder weer weten terug te krijgen. Daardoor foto’s afgegeven daardoor

Een ander incident betrof de man met het vraagteken waarvoor de glaszetter me had gewaarschuwd. Hij had het heel druk door deze man. Hij vertelde dat deze man aanbelde en huis opnam tegelijkertijd. En dan vroeg hij woont hier nog mijn familielid huppelepup. En s avonds brak hij in. Niet veel later stond deze man in mijn tuin terwijl ik kopers aan het rondlijden was. Heb toen meteen de politie gebeld maar hij was verdwenen.
Heb toen een aanvalsplan gemaakt mocht ie ooit nog een keer komen zeg ik, ja, die woont hier, kom maar even binnen, hem in huis opsluiten met Rex de hond, zelf naar buiten gaan, het hek afsluiten en politie bellen.
En zo geschiedde inderdaad een keer op valentijnsdag. Zat te wachten op mijn date voor hartjesdag zoals ik het noem omdat mijn dochter dan precies een half jaar ouder is en we dat ook altijd vieren.
De kinderen waren op school. Gelukkig. En daar stond de beste man voor de deur ipv mijn date. Alleen had ie het hek open gelaten en held Rex vloog naar de snackbar. Heb toen maar het hek afgesloten en politie gebeld. Dat duurde 12 lange minuten. De man zei dat ie net terug kwam uit de gevangenis en greep naar zijn binnenzijde van zijn zijn jasje. Ik dacht om een pistool te pakken maar het waren zijn reclasseringpapieren.
Op een gegeven moment zei hij ik weet je altijd te vinden etc etc en kom je wat aandoen en dacht toen nu is het moment aangebroken het hek van de ommuurde tuin te openen en had zijn fiets op slot gezet zodat hij alleen lopend weg kon. De man heeft een half uur vast gezeten en dat werd alleen maar verlengd omdat hij me had gedreigd te komen opzoeken.

Als journalist doe je het niet goed en ik ben heel vaak bedreigd. Het ergste was bij CASH toen ik een heel groot onderzoek moest staken naar Notarissen en de makelaarsvereniging die ik had betrapt op van alles en nog wat maar het voornaamste was dat ze prijsafspraken maakt, nu nog steeds, toen in Bellasvista elke maandag. En zat er een keer met mijn moeder te lunchen en toen hoorde we ze dit doen. Dappere Greetje Kip is vanaf toen best vaak meegaan en dan had ik casettebandjes etc in mijn jas. Maar goed in een notendop zei de voorzitter van de MVA , we weten jullie te vinden, jij en je famile in de Dorpsstraat. Danny, Eddy. Ze hebben toen bedacht dat het beter was om toe te geven. Maar bij elk akkefietje moet ik eraan denken.
Zo was er ook een Meisje die bijna in de auto was meegenomen. Ben altijd vreselijk bang geweest dat dat eigenlijk voor Emilie bedoeld was.
Alleen bij de overval op de overbuurman La Strada waarbij de kluis werd gestolen en die op een treeplankje werd vervoerd over de Ansterdamseweg en werd terug gevonden in het Broersepark. Op klaarlichte dag over de A( moet wel opzien hebben gebaard. Maar zo dom zijn ze vast niet.

Z…
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: zo 9 jun. 2019 om 09:19
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Ik wist alle losse onderdelen

Joris Erik, henken, notarissen, manipuleren uitslagen, medische instanties, makelaars, NVM en
Rotary , gemeente secretaris

Maar had ze niet gecombineerd tot 1 geheel.

Daarom moest ik suf en wazig gehouden worden met 11 baxter pillen

Jullie werken allemaal samen in syndicaat.

Collegaatjes van jullie werk.

En begrijp nu hoe jullie te werk gaan

Als ik iemand veracht zoals Kluun of gemeentesecretaris

Dan is hij jullie beste vriend of zit in bestuur bij RTV

Alles is 1 grote mar…
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: zo 9 jun. 2019 om 09:19
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Ik wist alle losse onderdelen

Joris Erik, henken, notarissen, manipuleren uitslagen, medische instanties, makelaars, NVM en
Rotary , gemeente secretaris

Maar had ze niet gecombineerd tot 1 geheel.

Daarom moest ik suf en wazig gehouden worden met 11 baxter pillen

Jullie werken allemaal samen in syndicaat.

Collegaatjes van jullie werk.

En begrijp nu hoe jullie te werk gaan

Als ik iemand veracht zoals Kluun of gemeentesecretaris

Dan is hij jullie beste vriend of zit in bestuur bij RTV

Alles is 1 grote mar…
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: zo 9 jun. 2019 om 07:58
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Hi,
Zat na te denken, zit Moniek de moeder van Julia erbij?
Die ken ik niet maar ze stond vooraan suïcidaal.

Hadden jullie toen champix in mijn baxter gestopt?

Of ander middel. Net als afgelopen vrijdag iets gegeven waardoor ik bad trip kreeg?

Bij jou is lolletje eraf of rijd je in cayenne!
Werd je gedwongen om met mij te hasa en?

Ik kan me dat slecht voorstellen maar denk alles onderdeel van groter geheel.

Wil zo graag vrijheid terug paullie.

En die van jullie ingeleverd. Zo gevaarlijk

Doen mattheu…
Ik wist alle losse onderdelen

Joris Erik, henken, notarissen, manipuleren uitslagen, medische instanties, makelaars, NVM en
Rotary , gemeente secretaris

Maar had ze niet gecombineerd tot 1 geheel.

Daarom moest ik suf en wazig gehouden worden met 11 baxter pillen

Jullie werken allemaal samen in syndicaat.

Collegaatjes van jullie werk.

En begrijp nu hoe jullie te werk gaan

Als ik iemand veracht zoals Kluun of gemeentesecretaris

Dan is hij jullie beste vriend of zit in bestuur bij RTV

Alles is 1 grote marije suck!
En ben vast expres 5 jaar geleden in elkaar geslagen met honkbalknuppel zoals ik altijd gedacht heb

Alle ziektes verzonnen door gemanipuleerde uitslagen

Nou goed als je als ter org de med wereld, basis en nut org kan beïnvloeden dan…
En mijn zusje Paul? Bespioneren jullie die en zit haar man daarom thuis.
Mijn zusje gaat veel te veel haar eigen gang dus verdient armoede straf. Like me

Wat me altijd zo verbaasde weet je was het feit dat Joris altijd zijn werk behield terwijl snifsnif en urinetesten.

Dat is jullie specialiteit.
Vervalsen monsters in medische wereld?
En onwillige bedrijven of mensen krijgen valse rapporten of grafietregens uit het niets.

Jullie lichten de verzekering op met valse claims. Dat deed je ook met saar en fietser die viel. Dat ging om klein bedrag

Een andere bron van inkomsten .

Doet Johan mee? Rob? Per ongeluk?

Wie oh wie.

Welke mensen nog meer Paul.

Jullie kunnen niet zonder mensen bij defensie etc. Wie doen ermee
Jullie hebben Martin kloppenb…
Suf helemaal vergeten
Niet dat je me hoort maar blijft fijn als je me zou horen of ooit zou reageren of langskomen
Deze heeft haast voordat ie leeg is.
Slaap lekker en fijn geloof Pinksteren

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: za 8 jun. 2019 om 23:29
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Derde container was het toch?
Weet je stomtoevallig koopt mijn vader altijd bloemen!
Hoe lang kennen jullie elkaar? En Erik

Zolang ik geen antwoorden krijg blijf ik door vragen
En Joris ken je via Erik?
En art.
Ik denk dat ie zoals gebruikelijk niet mag meedoen.
Die container staat precies tussen kudel en Amsterdam …
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: za 8 jun. 2019 om 23:17
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

En gemeentesecretaris paullie die helpt vast goed mee.
Kijken jullie mee in aveen? Utrecht?

Nou goed al die mannen zijn niet zulke verkrachterstypjes. Jij wel. Doe je dat in opdracht.
Je hele huis vast ook vol met camera’s. Heb je daar ook alles opgenomen

Vast.

Wat doe je met materiaal?

Staat in loods in Aalsmeer bij de Bloemen automaat?
Ja he in container. Daarom heb je die.

Alle secreta. Slaat nergens op 100 euro Pm te betalen terwijl je ook een groot genoeg huis.

Hoe heet die boer ook alweer? Bijna naast burberry antiek en die leuke automaat?
Waarom woon je daar. Heb je je eigen huis volgehangen met camera’s.
Geld en invloed stelen? Door er zo lang te filmen tot jets kunt vinden om af te persen?
Wat willen jullie. Is geen toeval?

Waarom moet ik gek en niet dood ook alweer?

Wie doen er mee ook alweer.

Viel me wel op dat 1 min na nw sloten jullie alweer binnen zijn met deursurprises

Mijn vader en Sam hebben sleutels
Doet behalve taas Sam mee?
Hoe kunnen jullie kinderen dat aandoen

Sam is 19 maar de rest niet.

Waarom niet poefpoef i.p.v. broembroem.

Oh weet het al. Heb straf verdiend natuurlijk.
En langzaam uitteren, gek maken, roken, geen sport en nergens heen kunnen omdat ik hen in gevaar breng
That Will do the job!
En pillen wisselen copycat

Het moet ongeluk lijken. Of inrich…
Wat zijn je plannen meer jullie plannen met joodse gemeenschap.
Heb je behalve plofhuis nog meer slechts voor?
Heb je geen vat op ze.
Of pers je ze ook af?
Of alleen observatie?
Wat zijn je slechte plannen?

En mislukt syndicaat met gisela als luistervink e uitvoerder plannen

Je hebt JAG gesloopt en Saab iets minder maar ook brak.

Waarom Paul?

Waar is je hart. Dit is niet de manier waarop je moet vechten voor hasa.

In jou geval wil ik nog geloven dat je overspannen bent maar eigenlijk is dat bullshit

Hoe lang zit je mee te kijken en met wie?
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: za 8 jun. 2019 om 08:47
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Ik weet te veel en ben niet om te kopen

Geen miljoenen euro s werkt

Daarom gek of dood?

Gezellige mannetjes

Komen jullie koffie drinken vandaag dan kunnen we even door nemen hoe nu verder

Boek gies staat onder radio maar vast niet enige ‘ boek

Jullie komen er marije dood of levend niet mee weg.

Dat stelt me gerust. Liever levend

Als jullie naast taas Sam ? hebben meegenomen
Op boevenpad dan zijn jullie nog gestoorder dan ik dacht.

Hoe laat koffie
Laffe criminelen
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: za 8 jun. 2019 om 09:33
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Het enige dat ik niet begrijp is dat jullie tonnen uitgeven om me gek te maken
Voor max 100 skiet je me overhoop

Is al hele jaar aan de gang. Ook suïcidaal niet toevallig wellicht?

Joris had achterin zijn auto een boek over borst kanker.

Elke bestraling is er een iT storing

Willen jullie zo van me af

Waarom moeilijk doen als makkelijk kan?

Eriks fettisjh ken ik niet. Joris wil aandacht en lekker beuken. Art hetzelfde maar minder

En jij houd van marijepijn, daar kick je op.
En verkrachten

Is dat wat julli…
En aangezien mijn vader overal baas van is gok ik hetzelfde van Mas,
Mislukt Amstelland syndicaat?
Of was

Hopelijk zit ik er naast
Ja tata he?
Je eigen woorden als je basisindustrie plus nut org plus banken beheer je alles!
Dat is wat jullie fop nep mafia op uit is.

En bijna niemand die dat door heeft

Behalve ik heel per ongeluk ?

Al lang, daarom kanker? Daarom hart, daarom honger?

Daarom art? Daarom jij?
Expres dood bloeden

Daarom depressie.

Het loopt nooit zoals gepland dn daarom
Een am Rotary diepte investering om van me af te komen!

Grappig ook Martin in Vu das alvast uit voorzorg?

Daarom ik altijd arbeidsongeschikt en wazig ?

Bij wie doen jullie dit nog meer, wellicht minder zichtbaar.

Sally nieuwsgierig? Suus dode baby, Michiel
Frances?

Waarom zijn jullie mijn fb bestand aan het uitroeien ?
Nou thee is klaar
Maar zo dapper zijn jullie niet.
Niet facing the enemy
Daarom mislukt Amstelland syndicaatje
mas
Ja omdat ik achter je geheimen kom
Wat eenmaal gedacht is kan nooit worden terug gedraaid. Zeker niet op mail.

Iemand gaat er ooit achter komen ook al zit je in mijn tel en komt niets aan.

Goed idee van c dienst.
Dan neem ik meteen Holleeder zussen boek mee van gies gekregen met spyware.

Kom maar cyaankali thee drinken met je syndicaatje

Behalve kinderen? Is nl stuk beter zonder jullie.

Of geef jezelf aan.

Op za 8 jun. 2019 om 09:55 schreef Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com
Bel crisisdienst. Ga sexen met Jan, Richard, Peter of Ted, of wie er ook in je harem zit. Val me niet lastig, ik ben bij mijn minnares.
Is Martin kloppenberg mol in avl? Gedwongen expres?
Jij bent de enige die mijn vermoedens rond vrijwilligerswerk kent?
In afkick kliniek waar hij geen bezoek mocht ontvangen?
En taakstraf de rest van zijn leven

Henken erbij.

Aan h Vd hoek heb je niet zoveel want die praat te veel?

Martin en mijn vader niet.

Heb je die gedwongen ?

Henken die tante Tiny meesleuren naar notaris om testament te veranderen terwijl ze dement is.

Glas vermogen testament fraude.

Mijn vaders zijn makkelijk af te persen

Martin ook

En je kent mijn vermoedens rond Joris.
Het enige dat ik niet begrijp is dat jullie tonnen uitgeven om me gek te maken
Voor max 100 skiet je me overhoop

Is al hele jaar aan de gang. Ook suïcidaal niet toevallig wellicht?

Joris had achterin zijn auto een boek over borst kanker.

Elke bestraling is er een iT storing

Willen jullie zo van me af

Waarom moeilijk doen als makkelijk kan?

Eriks fettisjh ken ik niet. Joris wil aandacht en lekker beuken. Art hetzelfde maar minder

En jij houd van marijepijn, daar kick je op.
En verkrachten

Is dat wat jullie in stand willen houden

Ik merk als ik slaap niets zo jammer.

Behalve honden te slaperig

Wat is reden dat ik leef.

Of biopten veranderd?

Als ik het denk os het zo en de waarheid vele malen erger

Dat weet ik van Joris

En jij bent copycat of partner?

Waarom leef ik nog ook alweer????
Het enige dat ik niet begrijp is dat jullie tonnen uitgeven om me gek te maken
Voor max 100 skiet je me overhoop

Is al hele jaar aan de gang. Ook suïcidaal niet toevallig wellicht?

Joris had achterin zijn auto een boek over borst kanker.

Elke bestraling is er een iT storing

Willen jullie zo van me af

Waarom moeilijk doen als makkelijk kan?

Eriks fettisjh ken ik niet. Joris wil aandacht en lekker beuken. Art hetzelfde maar minder

En jij houd van marijepijn, daar kick je op.
En verkrachten

Is dat wat jullie in stand willen houden

Ik merk als ik slaap niets zo jammer.

Behalve honden te slaperig

Wat is reden dat ik leef.

Of biopten veranderd?

Als ik het denk os het zo en de waarheid vele malen erger

Dat weet ik van Joris

En jij bent copycat of partner?

Waarom leef ik nog ook alweer????
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: za 8 jun. 2019 om 09:10
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Erik Had al 50 jaar geleden in gevang moeten zitten en de enige reden dat hij vrij is zijn zijn leger aan te slimme advocaten

Joris is zijn beste vriend en kwetsbaar door agressie probleem en coke

En jij perst samen met hen als spion bedrijven af waaronder Carolina s bank?

Nou niet lang meer in ieder geval

Jij bent nodig ook omdat je me het beste kent of jij word bedreigt?

Ik dacht dat je uit stond maar je bent advocaat v d duivel vaak oa Bouwfonds

Je vertelde dat je archieven vernietigde op moment inval.


Ik weet te veel en ben niet om te kopen

Geen miljoenen euro s werkt

Daarom gek of dood?

Gezellige mannetjes

Komen jullie koffie drinken vandaag dan kunnen we even door nemen hoe nu verder

Boek gies staat onder radio maar vast niet enige ‘ boek

Jullie komen er marije dood of levend niet mee weg.

Dat stelt me gerust. Liever levend

Als jullie naast taas Sam ? hebben meegenomen
Op boevenpad dan zijn jullie nog gestoorder dan ik dacht.

Hoe laat koffie
Laffe criminelen
Grappig , heb je spionnen meneer afgeperst en gechanteerd?
1800 euro naar de ratsmodee

O6 57657323.
Dat nr ken je!

Wie ken je uit Bouwfonds tijd? Erik ?

Samen met Joris Holleeder maten

Waar heb je gies mee afgeperst

Of vrijwillig
Grappig , heb je spionnen meneer afgeperst en gechanteerd?
1800 euro naar de ratsmodee

O6 57657323.
Dat nr ken je!

Wie ken je uit Bouwfonds tijd? Erik ?

Samen met Joris Holleeder maten

Waar heb je gies mee afgeperst

Of vrijwillig
Dit boek heb ik van gisela gekregen toen ik ziek was.

Ze haat me dus begreep niet waarom. Dat boek ligt in slaapkamer.
Paul is failliet bijna of helemaal of heeft geld in belasting paradijs staan.

Wellicht crowd funding van iedereen een beetje of Erik ?

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: za 8 jun. 2019 om 07:21
Onderwerp:
Aan: Airvastgoed airvastgoed@gmail.com, arthur liem airliem@gmail.com

Hi art
Werk jij mee aan extreme stalkactie?

Dat is wel iets voor prothese beuker en tel jatten

Vrijwillig ? Gedwongen.

Samen met Joris ook al botert het niet zo tussen jullie.

Je moest dag operatie oppassen? Of grappig panic attacks.

Je kent Paul al tien jaar hij weet veel van je ook chantabele zaken

Bedreigt ie Florence? Je moeder en zusje? Sofie???

Vertel maar hoe het zit ben binnen zitten b…
Dit examen fraude ahit is minste wat ze doen.

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Informatie Rijksoverheid noreply@informatierijksoverheid.nl
Datum: do 22 sep. 2016 om 08:38
Onderwerp: klacht svm nivo
Aan: marijevanappeldoorn@gmail.com

Uw kenmerk is E3341188

Geachte mevrouw Van Appeldoorn,

Hieronder volgt een reactie op uw e-mail, waarin u aangeeft een klacht in te willen dienen tegen SVM NIVO over het boek Bouwkunde voor Makelaars.

Wij geven alleen algemene informatie over wet- en regelgeving van de Rijksoverheid. Wij hebben geen inzage in persoonlijke documenten of persoonlijke informatie en kunnen om die reden niet ingaan op uw situatie.

Om u toch op weg te helpen willen wij u de contactgegevens van ConsuWijzer meegeven.

Misschien worden ze hiermee afgeperst of willen ze van mij af?

Mijn advocate heet mevr de vries van van bearle advocaten

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: za 8 dec. 2018 om 13:20
Onderwerp: Fwd: Geheugensteun, dit zijn de mails die ik van jullie heb ontvangen
Aan: Henk Van Appeldoorn henkvanappeldoorn@gmail.com, Henk van den Hoek hendrikvandenhoek@gmail.com

Behalve ons belazeren met testament zijn jullie verantwoordelijk voor altijd honger en zorgen terwijl ik gvd recht heb op kindsdeel emmastraat.
De kinderen waren zonder jullie lastercampagne na kanker niet weg.
Hongersnood in aveen terwijl je kindsdeel enna moet uitkeren
.
En nu suïcidaal door a chterbakse trucjes en glas

N…
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: wo 2 jan. 2019 om 17:20
Onderwerp: Fwd: FW: kopie testament
Aan: artenco de artenco@t-online.de, artenco@icloud.com

———- Forwarded message ———
From: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Date: wo 2 jan. 2019 om 17:19
Subject: Re: FW: kopie testament
To: info | baerle87 info@baerle87.nl

Beste mevrouw Janssen,
Het testament van de heer Meuleman is correct. Mijn vaders versie is 1 blz minder. Een bevriende jurist kwam erachter dat er een bladzijde te weinig was gelukkig.

Ik geloof dat ik een te wazig verhaal heb opgehouden

Mijn vader heeft, onder zachte dwang, via Lubbers en van Dijk vorig jaar mijn moeders erfenis …
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: di 21 mei 2019 om 06:57
Onderwerp: Re: (Dossier: 190024); Appeldoorn, M.C.C. / Scheepers, J.J.G.
Aan: Arjan Eppink info@tieng.nl, Joris Scheepers joris.scheepers@gmail.com

U overtreed de privacy wet en maakt een foute berekening en zegt dat ik heb gelogen. Dat accepteer ik helaas niet. U gaat het oplossen, u krijgt de documenten retour.
Fijne dag
Marije van Appeldoorn

Op do 16 mei 2019 om 08:19 schreef Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com:
Ik zeg heel duidelijk dat ik geen recht heb op kinderalimentatie.
Bijzonder vertrouwelijke documenten word ik over gebeld door de makelaar dat die daar liggen.
Dat is niet netjes.
Ik heb bestral…
Hi Eric, auto 2 stuk en halve toneelschool in aveen.
Misschien vrijdag leuke avond om in te grijpen?

Als je me hoort of ziet. Zou mooi zijn maar vecht nog wel even verder anders

Is maar blik maar kan beter toch geen Mitsubishi voorbij rijden
Zelfs buurman van buiten gewoon zorgelijk, buitennstein, doet mee? De taxichauffeur Italiaans?
Die stond op wacht
Ga de rollen omdraaien en jou elke min lastig vallen
Ik
Waarom woon jij bij syn en mijn vader bij j school? Voor marechaussee?
E ’n al die acteurs van welke vriend henken?
Overkeg in oevers?
Waarom ben ik levend of ben ik duur experiment?
Of houden jullie zo veel van me? Ook de vrijwilliger uit avl?
Of is Henk softe schakel?
In jullie circuit is hersenbloeding van m bijl volledig gepland zijn.
Wist ze te veel
Zou de pliesie maar vragen nog eens naar te kijken
Ben ik eerste bij wie psychose word nagespeeld ?
Of al ervaring mee?
Ik geniet ervan in ieder geval alleen jammer kinderporno ?
En jullie bron desinformatie.
Heb heren van mva en NVM niet kunnen ontdekken.
Net zomin als medici die Joris helpen.
En Erik nog nooit hand geschud en toch wil ie me lynchen.
Misschien helpt t als jullie me beter leren kennen.
Misschien val ik dan best mee.
Wie horen er nog meer. Waar slaan jullie archief op.
Wellicht kunnen jullie in oevers 112 bell…
Fake film op de buis en bios
En nu denkt nl Holleeder kwade pier. En rest wereld ook.
Hij zal geen lieverdje zijn maar hij word erin geluisd

Door ellende media?
En i.p.v. daders zit de verkeerde in het gevang zodat ie geen kwaad kan tot hersenbloeding hem treft?
Volledig erin geluist door nep om en peter r?

Hij is de afleidingsmanoeuvre manoeuvre

Hij wil vast praten
Waarom woont Erik bij Heineken 10 m vandaan en vlak bij h holding?

Omdat hij spioneert en verantwoordelijk is ontv samen met Henk ????
En i.p.v. daders zit de verkeerde in het gevang zodat ie geen kwaad kan tot hersenbloeding hem treft?
Volledig erin geluist door nep om en peter r?

Hij is de afleidingsmanoeuvre manoeuvre

Hij wil vast praten
En my beloved bitcoin ???
Ook iets waar ik van houd. Dus van jullie?
En die hebben jullie gedesinformeerd tot waarschijnlijk Japans .
Die gebruiken jullie om alles onzichtbaar tE houden

En ik maar mijnen voor jullie wat suf.

Ja en was probleem toen iedereen m wilde hebben en er niet genoeg voor jullie over waren ?
Aan succes bijna ten onder gegaan ?

Daarom koers gehalveerd ?

Ja bitcoin is Amstelveens streekproduct of Adams maar is niets Japans aan
Net als Ghana?
Hoe kan t overal iT storing waar ik ga of sta zelfs vliegveld marrakesh?
Moest de rest van het toneelgezelschap nog inladen?
Daarom in zwemparadijs en boos in woestijn ?

Zo werken jullie.

IT storing en overnemen de boel en dan
U bent gehacked en mag zoveel betalen op rek Rabo bank.
Ja altijd Rabobank omdat ik die t meest vertrouw omdat ze coöperatie zijn

Hoe zit t moet jullie aandelen

Vast lucratief altijd voorkennis ?
Ernst jan en Tim van RTV waren te loslippig. Ernst jan was jullie op het spoor en te loslippig over gemeente secretaris.
Die kreeg Viagra koffie en werd chantabel.
Tim meta infarct
Samen met Dick en voorzitter beschermt de lokale tv jullie organisatie ????
Pharmacie verdiend vast goed aan jullie behalve Michiel. Verliet ie daarom novartis?
Staat Joris aan zijn bed om verkeerde med te geven
De henken zijn te soft geworden en jij maakt te veel fouten
Jullie vormen bedreiging net als jehova loes?

Mijn vader valt voortdurend van roltrap of krijgt kast op zijn lichaam
Das vast geen toeval

En of je hele gedrag is show
Of je hebt alzheimer of iets gekregen omdat je straf hebt?

Hoe zit t met de kunsthandelaar die ook zo maar ziek werd. Uit spiegelwartier
En arme vader van vriendin Lukas !
Hersenbloeding
Hoe zit het met binnert de nep baaufort?
En zijn vrouw . ?

De man van and markus zit erbij en zij en haar dochter ook omdat ik haar niet mag?

Peter leemeyer heeft al kanker.
Wat gebeurt met Roxy van iperen

En patty en Dick Swaab ?

Slikt mirt ook verkeerde medicijnen die heeft ook altijd pech
Net als rob en ik?

Welke dol speelt oud katholieke kerk.

Weer een kerk die niet te beroerd is om te fungeren als dekmantel voor vr activiteiten
En kinder misbruik?
Cardio vitaal ook afgeperst.
Daarom voortdurend iT problemen
Daarom daar revalidatie

Moesten jullie af van mr Heineken en mr kunst en kitsch
????
En meneertje noot?
Kwam die achter jullie geheimen of one of yours?

Hij is wel een Vd weinige die mijn vaders iq overschrijdt

Was het een grote show? Hartrevalideen ?

Begreep niet zo goed eerst ontspannings therapie daarna auto onklaar daarna lidmaatschap ANWB opgeZegd

Daarom kreeg ik auto tante Tiny volgehangen met apparaten vast

In welke boeken zit nog meer shit

Daarom krijg ik boeken te leen terwijl mijn vader wrekkig is

Was mijn moeder degene die als een Vd weinige niet wilde meewerken met Castricum clan. Daarom Kanker , alcolist en Korsakoff?

Deed opa ook mee. En tante leny de Beus?

Is …
Loes bestuurt Italiaanse tak?

Lukas en jan de lieve melkboer ook???

Wie van trimhockey zitten erbij???

Taco en Marianne? Amc ook dabei??

Niet Frances mag ik hopen van Gall en Gall

Wilde Leo niet meewerken en daarom kanker. Of wist ie te veel

Krijgen daarom zoveel mensen die werken in avl kanker omdat ze jullie door hebben?
Ook mijn straaldokted denk ik
Karel vettorato ook dabei
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: ma 10 jun. 2019 om 08:29
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Ik dacht dat het echt en puur was wat we hadden maar blijkt gestuurd door Henk.
Zoals elke man ook mr koningsnacht scharrel
Maar niet logisch dat jullie m straffen met grafietregens.

Welke ziektes zijn echt welke niet?

Tante Jeanny vh grootste bouwbedrijf van nl zeker ook daarbij ? Edith?

Inca? Ja he.

Alleen Anke zusje inka wil daar niets mee te maken hebben.

Lukas van den heuvel ook erbij. Vik niet daarom me en nooit geluk. Net als ik

Zitten jola en Fred oster ook hierachter?

Een haven in Italië en e…
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: ma 10 jun. 2019 om 00:06
Onderwerp:
Aan: Paul Rijnveld paul@rlaw.nl, Paul Rijnveld paul@lalaw.eu, Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

En Carolina paullie wat heb je bij haar gekeken . Ook expres relatie?

Zij is niet te beroerd grote jongens aan te pakken

Zij heeft niet in de gaten waarschijnlijk dat je hele huis vol hebt met Alibaba shit en darkweb gear

Of doet ze mee met jullie?
Art liem werd betaald voor kerst?

Hij doet mee. Al tien jaar
Kick duim aak slachtoffer. Onderbuurman in Italië . Wist te veel?

Pinedo net als Joris ? Nep jood? Dick ook?
Een kappertje uit ellende maakt nog geen jood

Daar komt gevaar vandaan ??
Arme kick ! Wie uit gebouw in ventigmilia nog meer.

Daarom bonje met vorige mede huurster met gallery plus psych
Andere vriend, ook psych en vriend kapper uit emmastraat. Wat rol Herbert von meyerfeld?
En hele gebouw?
Escarbagal en lampe?
Waarom Swinkels op Michiel?
Mis niet zo koninklijk
Paul kent pr de vries! Van lezingen en natuurlijk winnaar fake news waard.
Wie wel betrouwbaar?
Alle vastgoed vastfout behalve????
Die willen praten net als mijn bron notaris klokkeluider
Als ie leeft en kan praten zonder kwijl?
Sabine ook kanker. En zus en moeder. Vader? Of juist niet

Wie in gebouw is nog meer oor en oog? En buurt

Mijn vader zal daarvoor moeten betalen?
Sabine zo mooi zou ze steph vr zijn achting prototype 22
En Mirthe ook?
Talpa wel ok? Chantal, Linda, Brenda Schutte,
Gaat Talpa war daarover
Kasper mengelberg ook nep. Woont boven holding
Vriend papa bleek later dr moolhuyzen
Wel vrouw vermoord en Roger h arts Joris en Eem opvolger
Mengelberg mengele??? Waarom woonde hij daar?
Ook h ontvoerder ?
Ritz ook nepjood ? AFC ?????
Of Hein niet wat t lijkt?
Ideale dekmantel, wereldwijd, goede rep
Wat zit er in het bier. Bij het. Bier?
Joris sniffie? Oa
Niemand verdenkt hen itt Paul die overal word aangehouden?
Hij ziet eruit als terrorist! Gelukkig hebben andere mensen dat wel door blijkbaar beter oog dan ik

Herhalen kijken vanuit ander perspectief.!
Maaike Hamann, Mariëlle wohlgenuth mankeren niets?
Willen ze nog steeds zuiveren onder joodse dekmantel ?
Sam zou s scheepers heten maar werd s s! Dat wilde ik perse niet.

Paul goed in namen husselen maar blijft dicht bij origineel
Rijnveld rheinfeld onder so etwas

Dan ben ik misschien niet ziek, geen glaucoom, geen kanker, geen hartshit en wie vullen daar zakken mee. Mijn oogarts etc
Eerst zorgen ze dat iedereen ouder word. Als dat wel waar is.

Net als ongeluk Joris in scène gezet om verz te flessen en dader voor altijd te betalen.
Net als met saar.
Alle bewijzen worden vervalst en wellicht zhuis Joris niet zo blij met hem. Of org had hem nodig meer .
8 vliegen in 1 klap.
De bestuurder is vast te achterhalen of is op zijspoor monddood.
Of die krijgt hoop bitcoins
Erich vett ontmaskert. Wie is hij
Pauls eigen woorden zijn dat criminelen zich voordoen als wijkagent en zo komen ze aan beste info
Hij zei top, topcriminelen!
Daarom mocht ie alleen nog maar over leiden praten
Of expres

Het was belangrijk om eerste hand info te hebben i.p.v. veel geld voor tweedehands

Aanval beste verdediging

Wie is hij?
Paul kennende verandert ie niet te veel.
Is Erik de v
Eric v?
Joris dossier over mishandelen en reclassering weggepoetst bleek!
Erik is Martin kloppenburg bij politie?
Daarom wilde je Eem niet ontmoeten !
Daarom ben je zo verschillend.
Er zijn 100 Erikken Pauls
Daarom slecht geheugen
Is nieuwe acteur die huiswerk niet heeft gedaan
Daarom niet lachend op foto?
Daarom ene x wel lenzen nodig en andere dag niet?
Er zit een acteur in de gevangenis en die word af en toe afgewisseld
Holleeder, Erik en Paul dezelfde?
Allemaal op vrije voeten dn hun dode vrienden onder ons?
https://www.google.nl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fmedia.nu.nl%2Fm%2Fzeexk9ya6p77_wd640.jpeg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.nu.nl%2Fcultuur-overig%2F4486608%2Fzakenman-erik-vlieger-had-eigen-boek-graag-39-jaar-eerder-willen-lezen.html&docid=wCm_-hP8H-5ywM&tbnid=t5LrEOlbMwmH0M%3A&vet=1&w=640&h=360&hl=nl-nl&source=sh%2Fx%2Fim
Zijn allemaal 1.95 net als
Wie is art ?
Mijn versie vast anders
Pooier en dierwinkel in emmastraat
Weer bank nl. Kamer v k?, Tropenmuseum
Staalbankiers financieren
Friso daarom lawine expres
Die was te slim en te eerlijk?
Vriend van moeder suus ook duister ongeluk in Velsen noord
Han lokhorst failliet zijn opvolgers bouwen ol stadion
Wil.mink,adelmeyer Duits Leo joods?
Ted valt en ongelukkig
Nep epelepsie

Heeft art iets gekregen?
Erjn geluisd en ik dood, 2 vliegen in klap?
Wat is middel voor deur?
Arie starink en schoonzoon makelaar in aveen
Ook lawine expres
Uit show ellende
Cruiseports, haven IJmuiden en Amsterdam
De mensen die ik niet vertrouw kan ik niet op naam komen. Hebben iets van geheugen gewist
Net tv kok op wie Henk zo lijkt. Ja Braakhekke
Is die wel dood
Ego the fuck is Henk royalty lover maar niet te beroerd Friso te lawine en
Dat tegelbedrijf zit vast ook in.
N Korea kernwapens re informeren ze n Kudelstaart bij ws
Buko jeaany
Nationale staking trof alleen ah. Wat hebben die verkeerd gedaan ?
Vergeet Albert v dedum niet. Met geld van de club belegd bij Velthuis Kempers en denk landsbanski
Net als mijn vader en gemeente
Hoe komt Sam aan baantje bij over
Oger
Kan ook zo zijn witwas schandalen bij banken omdat ze niet mee werkte
Ja dat denk ik
Overal waar schandaalig bij staat moet worden heroverwogen
Zelfs Nina brink zelfs Nick leasing alleen maar omdat ik me daar over verbaas en druk maak
Waarom ook alweer?
Waarom ?
Daar ben ik nog niet achter
En Panama papers bedoeld om goede mensen in kwaad daglicht te zetten
En Gustav ollafson gewoon chanteerbare Zweedse verkrachter?
Ze wonen voor scholen en instanties omdat het nazi s zijn in een nieuw jasje.
Alle centra moeten verhuizen of dicht, even,
Kijk in mijn LinkedIn in en kijk wie daarvan wonen bij
Ze zijn kat in het nauw en die maken rare sprongen
Dan de ouder van Leontine Hijmans zzijn nepjood. Haar moeder wiesje samsoedin.
Hertrouwd met halv dooie kno arts.
Ze werkt als stewardess bij verongelukte Dakota.
Al haar collega s zijn bijna omgekomen
Zij had dienst geruild.
Ramp Dakota is geen ramp maar etnische zuivering of ze hadden org door
Leontine en daf ook kanker of Leo bijna. Ook niet echt
Denk dat iedereen zo n beetje valse titels heeft. Mijn vader ook geen drs?
Das moeilijk na te gaan want ook computers veranderd
Ze zijn vast ook van nep adel net als binnert.
Dan lijken ze boven alle schijn verheven .
Zoals mirthe blusser van Alblas , Roxy van ieperen woont op dit moment in hoge Huys waar prachtig boek over is geschreven
Is ze betrokken, ook advocaat en mijn dispuutsdochter.
Ze is schrijfster ook.
Ik denk dat ze niets weet. Net als Leontine
Janine hogendoorn van Hoogendoorn en kaufmann
Haar vader was getrouwd met vrouw Russische uitgever, Russische cosmopolitan
Ze zit in tv programma s vaak.
Ik vind haar onmogelijk omdat ze niet zich hield
Zij is de grootste vrouw in de org waarschijnlijk
Ik vond haar een communisten vriend.
Janine werkt met toezichthouder AFM en zo per ongeluk spy ? Of expres.
De winkel zit op Rokin.
Allemaal Russische kunst.
Heb ik ook nooit kunnen waarderen ondanks dat haar moeder enige vrouw is. Zij en Ramon runnen de zaak en zijn spy wellicht ook?
Anne roosenboom, joods, ziet ook joods uit, haar vader was ook sadist op andere manier.
Misschien heel veel mensen uit lllorien kampbeul ouders en groot ouders.
Net als Thalia en viator.
En Beets? Hebe van jippe Hiemstra en Maarten wilmink ?
Dan koetsier fam, van den burg alle vrienden van mijn ouders eigenlijk
Redingius wellicht niet, huisarts met veel pech, net als mijn ex schoon ouders wellicht.
Weten ze waar Joris mee bezig is?
Deed jan als uroloog mee? Of juist. Niet. Daarom veel leed.
Ze manipuleren vast ook cijfers CBS? Omdat ik cursus data wilde volgen
Ze zitten daar misschien al veel langer.
Ik heb ze denk ik geleerd dat veel organisaties klakkeloos persberichten voor waarheid aannemen.
Denk echt dat we de grootste aanslag sinds wo 2 krijgen
Ze hebben vast voorbereid wat te doen als we ontdekt worden
Niet alleen joodse mensen lopen gevaar.
Mocht iemand meekijken schakel vooral Israël in
In nl kennen we de vijand niet
Behalve de wijkagent
Die is vijand
Paul heeft altijd gezegd ik peer m als er oorlog komt.
Vast plan liggen.
Het zijn geen mensen die willen sterven voor hun zaak maar vluchten. Laf
Maar handig om te weten
De nep joden naar Israël?
https://images.app.goo.gl/woBoTCRTJ8Hsv1oV9
Check Annemarie van gaal.
Vast hiërarchische org. Mijn vader te oud om dit te organiseren wellicht.
Wie is de hoogste in rang.
Ook Derek lijkt op Paul.
Kan ook zijn dat Russische liefde dekmantel is voor andere liefde.
Het ligt er te dik bovenop.
Oh ja en ze kunnen in iT delta werken
Daar had ik t laatst over

Het is vast een aanval op tien fronten tegelijkertijd tijd.
Totale hack nl?
Paniek
Onderlopen nl uit de tv serie, vast ellende film
Is draaiboek ?
Paul weet van mij oa dat ze in China de regen konden tegenhouden
Ik denk ook omgekeerd
Totale hack nl, de Russen krijgen de schuld. Zij zitten erachter plus

Ze vinden helaas moslim landen niet aardig dus die gaan niet helpen.
?? China ook te voor de hand????
Paul is gefascineerd door 9 11 , daar waren ze vast ook bij betrokken en komt t uit Aalsmeer
? Wie helpt ze??
Mussolini Italië?
Of moslims krijgen schuld onterecht volledig en niet voor het eerst.
Ze vervalsen bewijzen etc
Ze willen zuiveren dus aanslag daar op gericht? Dat er alleen nog juiste mensen in hun ogen overblijven?
In hun ogen Chinezen niet Arisch.
Die vragen ze niet om hulp maar gaan net zo hard ondergang tegemoet
Paul was laatst dagenlang in br museum of war.
Ook was ie in Arnhem.
Ze romantiseren wo 1
Art ook
In Arnhem, check zijn zwemvrienden
In Arnhem waar tentoonstelling was
Klaphappers , hij blijft dicht bij de bron,
???
Schietvereniging van ASC en kma ook betrokken omdat ik ze doodeng vind met naspelen veldslagen ?
Stefan visser , Bart van lijf, vader arts ook nep jood?
Ik vond kma net nepnazi s een deel maar wellicht niet nep.
Is dat de speeltuin van de kinderen van Duitse nazi s
Hoop het zo van niet
Paul zegt dat ie geboren is in kenya misschien waar en ligt daar antwoord.
Net als Hanneke scheepers woonde ook heel lang in Afrika
Ik haat leiders die eerst democratisch gekozen zijn heel sociaal en later zakken vullen en land overhoop halen
Robert m ugabe helpt ze?
En wit sud africa ook omdat ik ze haat. Net als Namibië waar overal sperrgebiet staat om diamant mijnen
En elke nationalistische partij wereldwijd die ik verafschuw. Wilders fdp le Penn
Alle mensen zijn bedacht door von ende oa om aandacht te vestigen op Amsterdamse onderwereld om te verhullen waar het werkelijk om gaat.

De grootste zuivering ooit en wellicht wonen in Afrika en terugkeer slavernij ?
En ramp in Zimbabwe ook vast voorbereiding, infrastructuur uitschakelen door von ende oa
Afrika heeft tech voorsprong omdat ze nooit kabel hebben gehad.
En in 1 x van niets naar satelliet telefoon zijn gegaan
En anderen hebben infra aangelegd met name Chinezen waar zij van profiteren.?
Een kolonie zal misschien gaan wonen in Israël als overwinning s trophee. ? Ze houden alleen niet van moslims dus vrees dat ie veld ook moeten ruimen
En die n Koreaanse kernraketten staan hoog en droog genoeg om als nl onder water staat zo over te beschikken?
Niemand verdenkt Heineken ? Niemand verdenkt nl van hebben nucleair materiaal
T braafste jongentje Vd klas
Als Heineken niet ok is dan annhauser busc ook niet.
Die heb ik te vaak rondgeleid
En vond ik aardig dus enemy?
Het is vast die serie nl onder water!
Dat is draaiboek.
De wereld als wasp wereld.
Whitening anglo Saxon protestant
En kinderporno etc ook gecreëerd net als Adamse onderwereld om aandacht af te leiden
En we hoeven geen raketten te hebben we hebben interne wapens
Avl waar ik straal, kern centrales
Misschien alle ziekenhuizen
P protestant zitterachter.
En niet rk geloof?
Das alleen maar om ze te beschadigen
Net als kinderporno bij taas
Talpa ook schoolzone j
Science park zitten ze!
Paul’s kanfoor
Das stom ze zitten allemaal op elkaar net als nep vd balkjes etc in aveen
Uva ook dabei, of alleen amc
Of dick en Erik alleen
Bij vu ontdekking chips niet veilig maar ze kunnen dat ook zelf gedaan hebben ’n of henken hebben meegekeken
Ze kunnen op alle chips van intel
Waarom hype over nepniews?
Om vertrouwenscrisis te veroorzaken?
Misschien nepniews nepniews?
Iedereen gaat hysterisch tijd steken in bronnen checken ipv de bron te onderzoekenn dat eigen it infra stru word gemodificeefd
Waarom watergraaf smeer? Paullie?
Dit staat straks onder water?inclusief bewijs en studenten, stad niet, daar zijn henken Erik te dol op?
Ik ken serie niet goed zo jammer
Tessla ruimtereizen?
Ook von ende
Nep ieuw is niet het woord
Geschiedenis word herschreven nieuwe versie en als waarheid word aangenomen en alle bewijzen uitgewist

Maar niet in mensen hun hoofd,

Behalve hersenbloedin
Hier kernbom onderdeel
Ns wieder dabei?
Wat China kan mogen wij vast lenen.
Net als bij Olympische spelen stoppen regen?
En Chinezen die kunnen ons eerder hacken dan Paul
Zij ook niet wasp
En zijn in meerderheid
???? En slechte reputatie is omdat ze de enige zijn die kunnen stoppen
Net als Russen misschien ook ingeluist
Mh 17
Von ende
Lanceer installaties a von ende
Paul art in Berlijn, 2x
Arthur
Wasp zonder monarchir
Daarom kanker daarom ende lawine
Misschien Turkije ook ingeluisd
En Trump heeft gvd gelijk met fake mddia
Dump bitcoins
Dan stieren ze in
KPMG niet fout?
Schiphol? Zo onhandig dat je vanuit bos vliegtuig kan neerhalen,

Via didderik toegang en cees per ongeluk.

Maar water veel makkelijker als dat plan is,
Ze zitten toh In it.

Net als ‘m kash

Deze tel krijgt Sam Joris te zien als beller
Hij zei hoi pap
Steigenberger airport hotel?
De meeste achternamen waren beetje veranderd
Misschien met hele herkenbare ik achtergrond heet je de boer, sandra

Deze Duitsers zijn zo trots op afkomst dat ze zo te Google zijn
Henk lag in a land op n afdeling
Misschien nep joods amstelland
Mille venti
KPMG kwam achter jullie org en daarom in problemen
Daar zitten vast mensen die weten hoe t zit.
Burgemeester van Uithoorn was ook zo fout volgens art tenminste,
Jullie willen niet dat ik lokale journalistiek ging doen want dan was er weinig meer over
Ik zou von ende ook op spoor zijn gekomen en henken in kudel
Maar al die dingen lijdeb af ook expres van werkelijke plannen,
Op mensinge stond meta kluis, Haye vd h woont daar

De berg met cash ligt vast ergens hoog en droog of in kelders mensinge,oa
Pak het van ze af,
Frustreer ze
Jaag hen op met echte middelen
Dan maken ze foufen
Ze gaan vast cash verhuizen
Oh ja er is een eilandje met jought club
Misschien zijn ze daar allemaal lid,
Henks moeder woonde in nieuw vredeveld, pat
Zo komen ze aan info en in compu system
Pat s moeder in een ander,
Je hoeft maar 1 Martin kloppenburg te hebben
De bloeddruk meters bij cv meten onjuist
Heel veel series zijn werkelijkheid en draaiboeken
Vast belastingdienst serie,,
Flikken Maastricht,
Iedereen denkt alles kan op tv verzinsels
Hele wereld in rep en roer door verzonnen : klimaatproblemen , brexit, rampen en moslim terreur
Gebaseerd op vervalst bewijs
Zodat niemand in de gaten heeft wat er op het spel staat met hack van de wereld door nazi met als doel wasp.
De rapporten die trump krijgt ook fop.
Hij weet niet dat hitlers nazaten terug zijn?
Maar net als wilders kan hij ook uit Kudelstaart komen
????
Tin hubers en zijn ouders wel ok die weten vast meer
Iedereen die iets te verbergen heeft staat niet op Facebook
Of niet actief zo kun je ze vinden
Wat doet npi
Iets in mij is zoveel waard dat ik niet dood mag
Heb encryptie bifcoin in prothese of id
Zag Id laatst op tafel liggen en begreep niet waarom
Heb die alleen op reis nodig
Wist niet belangrijk tot sabine me dat vertelde
Deze fake maar die op prothese niet?
Daarom te veel straal dan moet ie vervangen
Daarom art kerst
Ze willen code veranderen of iets
Of Stent?
Of ze gebruiken mijn iris
Iets in mij ontgrendeld bommen of bron geld of beide
Of in knie amstelland
Of elke keer update
Daarom zo extreem torzicht
De vader van Sabina doet vast hetzelfde niet op curacau Schiermonnikoo

Waar curacah staat is schier of science park
Pepijn bierenbroodspot
Peter leemeyer ook Duits wat doen ze
Bond film oo?
Spy who loved me

Niemand loved me

Iedereen haat me en wil me dood hebben
Alleen kinderen niet
Cv ook bij prinsessen buurt
Oude postbank
Hier coash en veilig
En constructie zwaar genoeg voor iets op dak
En kelder met operatiekielen hangen terwijl ze juist geen witte jassen hadden
Misschien zo te achterhalen
Ze hebben voor eigen volk atoom kelders gebouwd?
Bank nl ook sterk
En zo goed gevuld
Val in herhaling maar is ook een puntje van zorg
Joris z huis
Die was ‘snel vertromken
02510 beverwijk
Alles op zelfde as ook ig
Weer school
Haye
Mis dam tot dam loop
Die haten ze
Febo zijn Paul en art dol op
Oh ja art ook boven kluis
Eko plaza ook boven alle verdenking
Coke deze organic brood
De dam dam loop wanneer is ie
Hoofd kwartier?
Of vereniging bij leidseplein
Tuinkunst boeken my favorite in eta
Kring
Daarom Paul l plein
Music is the answer
Love dj
Net als series
Of utopia van alle series
Bij aanslag dam tot dam loop? Uit Flikken Maastricht dacht ik Nederland onder water zetten
En alle series die ik heb gemist
Ik boom boom girl
Plus t
Vaderdag
Het is vaderdag
Nepkick belde
Alles wat nl is
Alles wat oranje is
Wie is art
Marjon epilepsie en dood nep?
Aqua Marijn
Dat kreeg ik van mijn vader vaak
Ja ze plannen dat er veranderen deze berichten in omgekeerde variant
Mijn vader, Henk Paul en ik krijgen de schuld of dodelijk fam drama
4 vliegen in 1 klap
Wie Paul ook is ze willen van hem af? Behalve als hijacteert
Nou goed vaderdag is denk ik d day
Ben uitgepuzzeld en hoop dat iemand mij hoort
Of elk moment omdat ze weten dat iemand me hoort
Het word grootser dan ooit en vliegtuigen en alles wat tv te bieden heeft
Magnus opum
Denk ik of nachtmerrie ik
Op fiets heet geen haye
Mijn versie van de ont van d e hemel, onno neef hénk
Net als DaVinci code
Alles om af te leiden waar ’t om gaat
Duivels zijn ze wel
Of is onze naam veranderd om ons te beschermen tegen Nazie s .Daar had ik niet aan gedacht suf
??
En zijn notarissen niet slecht von ende niet etc en worden we uitgespeeld tegen elkaar omdat de duivel in mijn tel kan etc
Wie is de duivel?
En van gemeente sec had ik van art en Willem jan w en Tim
Dat zijn mis niet goede bronnen

Joris lijkt de duivel Eric henken
Maar niets is wat het lijkt
Art liem vast nepchinees
Heel veel dingen zelf meegemaakt zoals avl mrd mis maar kan ook 1 toneelstuk zinn
Waarom velden zo erbarmelijk bewaakt. Misschien staat in computer vechtbeton
Het is hockey en vliegtuigen misschien
Wedstrijd in bos
En mijn auto boom boom
Jullie reageren niet vast druk druk druk
Denk ook dat heel veel vlieglawaai zoals boven mijn huis bedoelt is om Schiphol te plagen

Wat is volgende. Is jullie nat storing al geweest.
Die bij ah vast oefenmateriaal

Ik las instastoring maar mijn infovoorziening niet top.

Bedacht net dat het eerst mij overkomt, dan serie.
Net als luizenmoeders.
Gek want ik ken jullie niet en series ook niet.

Dus jullie doen heel veel om nieuwe serie te ontwikkelen
Ja bijzaak

Jullie zitten vast in hoofdzaak te wachten.
Wat is volgende?

Wat zit er bij dak emmastraat en misschien Hilton.

De cyberwar die was er al . Jullie konden al heel lang in chips. Dat dreigde af te lopen en aiaiai

En onder water hoort Lelystad etc en Oostvaardersplassen ook bij?

En dan ve…
Penoza , lijkt niet op mij, haha wel toch
Win klein beetje.

Maar alleen om te verdoezelen wat er werkelijk gebeurde.
Heb geen nazi experiment
Ten serie gezien maar kan er naast zitten?

Heel Holland hackt
Dood maar an geen kwaad

Als De Dijken Breken |trailer|

Als De Dijken Breken is een EO dramaserie. Een grote storm bedreigt Nederland. Is het mogelijk 4 miljoen mensen te evacueren?

Vlucht HS13 hoorde in 2016 bij de nieuwe Nederlandse series met daarin een mooie rol voor Katja Schuurman. Ze speelt in deze thriller de succesvolle zakenvrouw Liv, die een drama te verwerken krijgt wanneer het vliegtuig van haar man Simon neerstort.

Missie Aarde is een komische sciencefictionserie. Het neemt je mee naar 2063, in dat jaar kan alleen Nederland zich nog beschermen tegen extreem hoog water.
Zag je net in hudson bay.
Zoveel jaar aan gebouwd!
Mooi zag je er uit in miljardste vermomming!

En alles boven stadshart is leeg.
Daar waar nodig verbouwd

Alles klaar voor Libre Endstra

Rem mer omgekeerd brandtweg spreekt voor zich

Ik dacht dat je hele organisatie achter je had.

Maar je opereert als lonely Woolf

Plus nazi achterban
Plus overall waar koningsdag is geseesf
Alles goed verzekerd
Vanavond
Beuk in beukenhorst
Alles is op slam te horen
Vanavond
00 01 vaderdag
Scooters seat suv bouw Mac d
1950 uur
Cool blue water
Morgen in huis
Polo paarden
Volkswagen s
Vervangen d vervoer
Wolf garten
Auto neef sief of pep hidde
Janus plus andere 2
Hij legt neer
Ik blijf bij je houdt van je
Niet als je plannen uitvoerd
Wilde alleen oplossing kloof,
En je best doen
Dat heb je gedaan meer fan
Maarwist ik niet
Jij bent mijn enige liefde x 12
De enige magneet
En ben ziek van ellende als ik niet bij je ben
Niemand in de wereld kan me gelukkiger maken dan jij
Glas op steen
Waar ik sta?
Begint met tels
Nippon seiki
1 uur 27
Ik eis nop pin
No kia
Ik no a arthur
Geeft niets doe je niet uit luxr
Ik ben wel heel makkelijk gelukkig
Art krijgt schuld
She’ll stafions
Toyota
Boom room 19 uur
Oranje
Verjaardag
Toffe werkgevers ander om tnt
Hollandia
Rotterdam pick up truck
Parkeergarage
Bank
God is gekleurd
Patty harpenau
Who sais God ain’t black
Is begonnen boomboom
Houd van je met heel mij ’n hart
Dat weet je
Je weet dat laten we praten
Heb je zo gemisf
Wil zo heel graag aangeraakt
En overheerlijk hasa
+et spijt me
Sorry ik houd extreem veel van je en wilde zo kijken of goed kwam
Ksinn weg zonder je
Dat zie je
Heb alleen jou nodig
Er is.maar 1 man op aarde en wist niet dezelfde
No art
Ik houd zoveel van je dat mijn hart barst
Ik wist het niet
Het spijt me zo
Ik wil niet dat je dood gaat dan sterf ik met jou
Mee
Jij bent alles wat ik nodig heb alleen verlies ik je
Omdat jullie losse personen zijn
Geen man op de wereld heeft meer zijn best gexaan
Ik zag het
En je bent briljante man op aarde
Love you voor de liefdesbrief
En broembroem
En voor mijn niet saaie leven
Tanks schatje
En niemand kan beter} aradijzen
Ik wil je zo graag terug
Je weet het
En alles wat ik heb gedaann is uit liefde altijd
Het spijt me zo dat ik je zo vaak gpewketst hé b
Maak me maar dood ben niet bang
Alleen kan ik je nooit meer aanraken en zien
Ik wil niets liever dan in je armen liggen
Je bent mijn kussen
En kan niet leven zonder kussen
En ho<dt zoveel van Sam en eem
Hoofddorp sucks
Polderplein
Gelukkig heb je me goed getrajnd
Maar zat liever in Marrakesh als dat echt was
Ik zeg altijd dat je uit staat maar das acteur die me niet kan laten huiverenn van genot
Wellicht
Fuck penoza
Liever buitensex
Heb je daar tijd voor
Sorry van art
Sorry dat ik niet heb gezien dat jij dezelfde was behalve art
Vertelde je je bent mijn prins op het witte paard en er is er maar 1 elke x
Bloemen waren ook en eten trouwen wat langer
Wil jou helemaal alles alleen geen poppekastt
Je kan ook gewoon langskomen
Alles is 1 grote tv leugen
Net als liefde
Ik vertrek daaruit en als harris me wil laten gaan zou heel prettig zijn
Als ie van me houdt trouwt met me en laat me vrij
Als er überhaupt 1 mens tussen zit
Tussen Joost, Joris en Paul en de rest
Het is een studio en ze laten met schipholtunnel uit de oorlog
Daarom belde sam
Zodra ik iets achterhaal wat klopt belt iemand of. SMS ed of id
En die loopt van Amstelveen eo tot Lelystad en daarachter is vrijheid,
Alles is nep dus met welk doel en Adam en waar Harry woont ook buiten
Daarom wilde ze niet dat ik naar c dienst ging in Haarlem, dat valt buiten invloed
Ik was gisteren overtuigd dat aanval was begonnen maar ook dat is nep natuurlijk,
Ben ik enige mens hier en de rest fifa mensen
1 ding stelt me gerust
Je kan eruit ontsnappen
Zelfs Marrakesh was nepen herkende fake schiphol
Terwijl ik altijd door gewone Schiphol rijd OOf tunnel
Alles is uitgeschreven in scripts en wat ik intuïtie noem is een stuur
Misschien weer gebrainwashed gisteravond,
Misschien gaat elke aflevering zo en vergeet ik dat
Of ik kan niet acteren en daarom echt,
Dus nep kanker nep boeven nep slechterikken

Het zou ook kunnen
Dat echte Harry net zozeer slachtoffer is,

Hij merkt niet op dat we in verschillende Schiphol tunnels rijdt en dat er 99 nep zijn
Net als van mij in hilversum
Eerst film of serie opnames en uitzenden. Daarna echt?
Suf niet over nagedacht
Ben niet verward
Neppolitie
Help
Deug
Het is. P
The waxbar
Dashgtgfsi
Ffe mij
Hetxnj
Hghd
Nyex
Gfrjub
Hijgde
Btcgyfsjhtgnjrr
Gfrrfggfrfryufgjtimhjgrt
Vyghh
Fgrrhgf
Vrrytttgb
Ffgfwdgftggfvjg
Frugfch
Tgeavvvj
Jgjhhdsfh
Gggg
Rggfbbhhh
Vbbcff
Gallon
Joehoe
Zo enig
Hellup
Wanner fin
Hi zo leuk
Zeg tegen Johan dat ik privacy heb, geen slaaf bdn en hier niet voor gekozen bdb
Deze hel
Hoe haalt ie ’t in zijn hoofd net als jij
Eis vrijheid
Dit is nl gvd
Johan wie is dat?
Wie is sef. Hoe zit dat toneelstuk met Ties levend ?
Sef beweert dat mijn zusje dood is, alle mannen in mijn leven is geweest . De shirtjes hangen van bordequx rood tot polo. Hij beweert dat zijn ouders jan en Maria zijn
Hij zegt ook Marie mijn moeder.
En dat hij mijn vader kent
Musical Ties en Health city ontbreken in het verhaal nog
Kreeg opdrachten via tel en andere mensen
Ook ijskast en Floortje plus tuindeur hekje
Subject: Re: nalatenschap mevr M.C. Van Appeldoorn-Wagenaar
To: KNB.nl info@knb.nl

kenmerk : 2018206/JK

Bewijs dat de heer Galman betrokken was oa bij opstellen samenlevingscontract waarbij hij mijn vader had moeten wijzen op het feit dat hij hiermee de boedel eventueel kon veranderen en derhalve nietig verklaard kan worden.

Op vr 11 aug. 2017 om 16:51 schreef Leo Galman l.galman@lubbers.nl:
Geachte mevrouw Van Appeldoorn,

Naar aanleiding van uw onderstaande mail bericht ik u dat ik als notaris een wettelijke geheimhoudingsplicht heb ten opzichte van derden ten aanzien van akten die ten overstaan van mij zijn getekend. Ook dochters worden in dat opzicht als derde gezien.

Helaas kan ik u derhalve geen meded…

[18:25, 04-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Deze berichten vallen ook uit mijn telefoon. Net als gmail
[18:26, 04-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Wil je daarover paar vragen stellen
Komt dat uit
[20:53, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Ken jij haar?
[21:25, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Das pauls vriendin op scooter
[21:26, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: En de jouwe ook toch?
[22:48, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Jenny Jekkersma jekkersmajenny@gmail.com
za 9 mei 20:40
aan airliem
[22:49, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: ze heeft onder een andere naam contact met jullie opgenomen
[22:50, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: En ia nu dood helaas
[22:51, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: had haar bij je op dakterras eerder ontmoet
[22:51, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: dag art
[22:52, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Eerst me dood beuken dan andere vrouw
[22:53, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Geluu
[22:54, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Gelukkig kijkt je werkgever mee
[22:54, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: en politie
[22:55, 09-08-2020] Marije Van Appeldoorn: dag art werk
[07:55, 10-08-2020] Marije Van Appeldoorn: Jenny Jekkersma jekkersmajenny@gmail.com
9 mei 2020 20:40
aan airliem

Op zo 3 mei 2020 om 08:15 schreef Jenny Jekkersma jekkersmajenny@gmail.com:

Hoi Arthur,
Hier Jenny,
Jij was er bij. Misschien kan je je vriends geheugen terug brengen?
Jenny
———- Forwarded message ———
Van: Jenny Jekkersma jekkersmajenny@gmail.com
Date: zo 3 mei 2020 om 03:52
Subject: Re: Jenny
To: Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com

Paul
Ik ga vandaag mijn mondje open doen aan die ex van je, Marije heet ze, En vertel alles wat ik weet. Ik weet heel veel.
Ook van haar telefoon en die jochies. En heleboel daarbij.
En haar gek maken.

Je hebt de verkeerde vrouw niet betaald. Krijg nu 600 vanmorgen nog.

100 extra voor als straf.

Jenny

Op zo 3 mei 2020 om 03:19 schreef Jenny Jekkersma jekkersmajenny@gmail.com:
Hoi,
Het gaat wel goed met mij. Ik heb weinig klanten door Corona. Dat is niet zo leuk voor me.
Ja is best een tijd terug, langer dan 13 maanden. Je weet heel goed dat je niet alles toen betaald hebt, wel happy end betaald.

Krijg nog 500 al heel lang voor pesten van die lange bitch van je! Je ex vriendin on bij haar langs te gaan op die Rembrandt weg.
Happy end ben je niet vergeten, de rest van het geld betalen wel.
Ik geloof je niet meer.
En heb cash nodig.
Jenny

Op za 2 mei 2020 om 21:39 schreef Paul Rijnveld prijnveld@gmail.com:

hoi Jenny,

lang geleden! Alles goed? Je moet me even helpen met mn geheugen, korsakov weet je nog, maar wasr krijg je ook alweer geld voor? Meende dat ik alles al betaald had, maar wellicht voor het happy end wat je hebt gegeven? 😂😬Anyway, last maar horen enheb je veel klanten de laatste tijd? Hoor graag! xx

On Sat, 2 May 2020 at 18:43, Jenny Jekkersma jekkersmajenny@gmail.com wrote:
Hoi Paul,
Hoe is ie?
Ik wil je even zeggen dat ik een nieuw adres heb voor emails!
Ik heb je best veel keer gebeld , ge apt , maar denk dat je me weigerd of zo.
Je had beloofd dat je me zou betalen bij mijn hulp bij bitch, jouw ex vriendin, gek maken.
Ik krijg nog geld van je schat, dat weet je wel ook heel goed. En elke zeggen dat het niet zo is schiet niet op. of dat je me niet kent.
Anders ga ik bij bitch op bezoek en vertel ze alles.
Heb ook een nieuw telefoon nummer, maar mijn bank nummer is hetzelfde.
Vond jou lief en dacht dat ik je kon geloven op je woord maar is niet zo.

Jenny

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: