Bijlagen13:35 (6 uur geleden)

Op ma 1 feb. 2021 om 12:12 schreef Marije van appeldoorn <
Hi allemaal De eerste van jullie die nog een keer de ggz durft te bellen en ze van 100 kilo onterechte informatie te voorzien wordt door mij en de ggz de politie ingelicht. Mensen met een strafblad mogen überhaupt niet bellen naar ggz ? Hetzelfde geldt voor de heer Rijnveld waar een onderzoek naar loopt vanwege 5 x laten doodbloeden en verkrachting. Daarnaast stalkt hij mij. Iets wat hij heeft afgekeken van de heer scheepers waarvoor ik een directe lijn met 112 had. De laatste doet zich voor als mijn cardioloog etc en laat zijn kinderen in huis wonen van zijn beste vriend die op een dodenlijst staat, zometeen weg kinderen dat is de heer Scheepers.
Dan Sam en Emilie die niet geloven dat Holleeder en de vlieger criminelen zijn, mij nauwelijks kennen en niet hun best doen om dit te veranderen. Sam die net als zijn vader de hele dag spring dan of id dergelijks, ga branden in hel , vreselijk agressief is en vorige week de deur stond te bonzen en me voortdurend besteld en agressief is extreem. En Emilie de hele dag voor hem laten liegen en bedriegen wat ze dan ook doet. Hetgeen aangeeft dat ze niet ok is als betrouwbare bron van info. Ze moet hem indekken als ie op vakantie gaat naar Portugal terwijl hij in Q moet. Nodigt alle opa en oma uit vervolgens voor haar verjaardag en ook mij zonder na te denken. Net als dat ze van de week in kwam breken onder het motto we maken ons zorgen. Nou ik maak me meer zorgen dat ze me besmet heeft want ze is nog niet tien dagen uit Q en had Corona. Dat geeft aan hoezeer ze aan zichzelf denkt. Vervolgens laat ze Sam alles jatten, me aanvallen en weigert te vertrekken. De relatie stond altijd op gespannen voet met Eem hierom, ze denkt alleen maar aan zicht, duizend feestjes, vriendje first, Haar enige retoriek is je bent gek, slik je je pillen? En bovendien houdt ze verkrachter, moordenaars. stalkers de hand boven het hoofd ook al stuur ik haar bewijzen. Ze gelooft liever drugshandelaren en stalkers en gaat met ze mee in ik maak me zo n nepzorgen en belt naar GGZ Mijn kinderen ga ik nu een straatverbod ook voor vragen op advies. Jullie hebben geen hart kennen me niet en wonen bij Holleeder Erik in huis en beweren dat ik gek ben als ik zeg , hij is een crimineel. Daarvoor heeft Sam gebeld onlangs. JULLIE STOPPEN MET BELLEN VOOR DINGEN WAARVAN HEEL NL WEET DAT ZE WAAR ZIJN BEHALVE SAM EN EMILIE SCHEEPERS. 

En de henken die met  kapot glas hebben gegooid en de rest van de wereld vertellen dat ik gek ben geworden. Smaad en laster verkondigen. Al mana s geld hebben gestolen net als overwaarde van het huis en meeheulen met bovenstaande moordenaars of agressievelingen lijken me als info bron ongeschikt. Ik heb aangifte gedaan tegen hen meerdere malen. Net als tegen de Notarissen en de KNB. Van de laatste kreeg ik een excuus voor het handelen van de Notaris en de henken. En nu is de kamer van het Notariaat nog bezig met een onderzoek. Zie word document

Bij jullie volgende belletje om te klagen over mij in de hoop dat ik word opgenomen en niet meer kan optreden tegen jullie criminele gedrag . Staak vooral het zinloos klagen en aangifte doen bij de politie van de waarheid.Op mijn site! 
De ggz is jullie , net als ik meer dan zat en als jullie zorgen maakte betaal vooral bedrage terug zodat ik niet failliet ga ipv van de deurwaarder op me af te sturen als ik waarheid over Henk vertel met 65 000 huurschuld. 
En Joris 38 000 . Arthur 75 000 letselschade, Paul betaal bedrag terug dat je van me hebt afgeperst en letselschade van verkrachting, stalken , doodbloeden. 

Sam en EemSam voor joh geldt alles wat je gejat, gestolen hebt en vernield of via afpersen hebt verkregen. Nou alleen emilie komt hier goed weg, maar haar weigering in te zien dat bovenstaande niet ok is en het zielig vind voor de daders en niet voor mij getuigd niet van een gezonde kijk op de vriend van haar coke verslaafde vader. Die zich voordoet als mijn arts, cardioloog of broer bij elke instelling waar hij informatie wil over mij. Zie mijn website voor verdere info.
En met Sam gaan usb sticks roven en weigeren te vertrekken als ik dat vraag. En Sam die onmiddellijkZijn oude gedrag van jatten en agressie vertoond. Gecombineerd met zo wel ideaal zijn als je afscheid nam van het leven of id Jullie denken dat er geen wetten zijn in nlDie zijn er wel. 
Het klagen onterecht bij ggz is net zo illegaal als onterechte aangifte doen. Stop het onmiddellijk! Jullie bezorgen deze mensen die het zo extreem druk hebben zo veel werk . En dan moordenaars en verkrachters geloven en je moeder niet. En als Paul voorbij komt rijden dan rijd hij voorbij. Maar jullie halen het in jullie holleeder hoofdjes dat ik gek ben. Hetzelfde geldt voor Arthur, hetzelfde geld voor Henken, en papa. Jullie zijn ontslagen als bron in ieder geval voor de GGZ. Waarom willen jullie zo graag liever gek dan de waarheid te aanvaarden. Ook wat betreft Taas Rijnveld en zijn moeder. Of die mevrnouw op de Scooter. Of notarissen . En ERIK DE VLIEGER IS EEN CRIMINEEL OP DE DODENLIJST. Hij is bij machte mijn IT te verstoren net als ie bij justitie doet.

Wanneer zien jullie eens dat het niet haha is allemaal. En ipv je storten op bewijzen bellen jullie GGZ Dit is de eerste keer dat ik jullie op mijn Site zet maar gaat niet de laaste zijn. Net zo lang tot jullie door hebben dat jullie het liegen en bedriegen voor moordenaars. en daarmee belanden jullie in de gevangenis zo jong als jullie zijn. Of boomboom vanwege jullie huis op de dodenlijst.

Dan mag je met een strafblad als dader geen inlichtingen geven nog opvragen Ik ga nu aangifte doen van alle keren dat jullie onterecht geklaagd hebben en elk volgend belletje word niet meer in behandeling genomen, niet door ggz niet door de huisdokter En al die tijd dat jullie lopen te klagen, illegaal, Kunnen jullie wellicht stoppen in de oplossing.Vanwege jullie betrokkenheid bij ernstige overtredingen waarbij het bellen naar de ggz het minste vergrijp is. Adviseer ik jullie jezelf aan te geven. 

De eerste x opname werd mede veroorzaakt door jullie geklaag bij de ggz . En daar ga ik ook aangifte van doenJe kan niet verkrachten dood laten bloeden voortdurend voorbij rijden en dan als ik vraag stop met voorbij rijden de ggz bellen en politie en zeggen dat ik gek ben. Dat is een doodenge macht voor misdadigers Dit gaat over Paul  

Hetzelfde helt voor Arthur die gaat klagen al drie jaar bij de ggz nadat id me heeft vermoord met kerst. Je bent veroordeeld de moordenaars en helpt 1 jaar voorwaardelijk. En bellen met ggz omdat ie zich zorgen maakt dat er uit komt dat ik zijn scriptie heb geschreven en als bedankje elk botje in mijn lijf gebroken was. Die mijn tel , sleutels heeft gestolen zodat ik geen dokter kan bellen of 112 
Nou goed stop met bellen en klagen. De ggz heeft het druk genoeg zonder jullie niet objectieve mening of het wel of niet goed gaat. En als het niet goed gaat dan ligt het precies aan deze mensen die me vermoorden, verkrachten, bedreigen, afpersen, spring dan roepen, spy ware plaatsen. Mijn sleutels hebben gestolen., Het wonen in een terminaal huis van drugsmaffia Erik de vlieger op de dodenlijst. Of wat betreft de henken vanwege nooit iets opgelost te hebben en de enige oplossing die ze hebben is we bellen maar weer eens de GGZ, de politie, of de andere moordenaars. Gelukkig gelden er wetten in Nederland dat je niet met kapotte glazen iemand aan mag vallen en dan iemand gedwongen laten opnemen liever dan dat de waarheid boven tafel komt. Dat neem ik jullie EXTREEM kwalijk. Hoe gemeen kunnen jullie zijn? 
En jullie schaden extreem mijn privacy en ga dus aangifte hiervan doen. 
Elk onterecht telefoontje wordt vanaf nu doorgegeven aan de politie.Fijne maandag allemaal. 

En vergat er nog aan toe te voegen. Deze groep heeft alles in het werk gesteld om me twee jaar geleden suïcidaal te maken met hun gecombineerde acties van leed berokkenen bij een familielid die kanker heeft gehad, hartproblemen, kerst aanslag en operatie en dan tijdens de tweede keer kanker weer een vriend treft die haar mishandeld. En niemand die ooit voor me is opgekomen. Ook niet mijn zusje behalve Jacquelien. Zij kent me en weet hoe het met me gaat. Ik wilde toen zelfmoord plegen op het Notaris kantoor van Lubbers en Dijk, van Akkermans en Meulemans, bij de heer Rijnveld omdat ie me mishandelde extreem, bij de heer Liem vanwege Kerst en nooit iets oplossen, bij Mensingen omdat daar de leugens van henken zijn begonnen. En in de kerkstraat omdat daar de spring dan ga dansen op je grafjes wonen plus extreem geweld. En een dochter die net zo is. En heb altijd gezworen dat ik dat recht ga zetten. Vandaar dat dagboek en nu de aangifte. In ieder geval mogen jullie niet meer klagen bij GGZ dat het niet goed gaat. Het gaat goed en als het niet goed gaat is dat geheel te wijten aan deze groep en zal jacquelien dat beoordelen en niet degene die me of kapitalen schuldig zijn en willen vermoorden of zelfmoord laten plegen. Dit zijn de mensen  die me extreem haten en graag van me af willen. Helaas. Omdat ze bang zijn dat de waarheid boven tafel komt. Daarom moet ik gek en opgenomen. Net als de vorige keer allemaal door jullie hysterische gegil met nepzorgen en om zo te ertoe bij te dragen dat wanneer ik een advocaat neem er wordt gezegd, deze mevrouw is gek geweest, neem niets van haar aan. Daarom ga ik daar ook maatregelen tegen nemen en voorkomt de GGZ nu een herhaling Jullie zijn gewaarschuwd. Jullie denken dat je alles mag maar dat is niet zo. Je mag geen onterechte aangifte doen nog een instelling vals meldingen doen. Zoals vrijdag met kinderen. Eerst me overvallen door te bonzen op de deur. Dan weigeren jullie weg te gaan. Jatten jullie sticks. Zeggen als een kip zonder kop het gaat niet goed met je. Sam die me aanvalt voortdurend en dan bellen naar de GGZ dat ie zich zorgen maakt. En wel schreeeuwen en dreigen. Net als Paul en Joris dat elke keer doen. Nu voor het laatst. Jullie klaag podium is weg.En ook de huisarts zal ik informeren hierover. Anders is ze de volgende. En andere instanties die jullie belagen met je idioterie. Als je een probleem wil oplossen zou ik je willen verzoeken het gesprek aan te gaan ipv de ggz te bellen. Of inhoudelijk in te gaan op de dingen die ik stuur, feiten, geen valse beschuldigingen. En zoals gezegd als jullie daadwerkelijk zorgen maken lieten jullie me niet al 16 jaar met honger en hongerige kinderen achter. En de ergste hierbij is zijn de henken die zelf zo goed leven van mijn moeders geld en wat ze van mij gestolen hebben om schulden af te lossen.En dan broekzakgesprekken voeren ach ze is gek. ze heeft toch een huis gratis. Wat wil ze nog meer?  Bel arthur, bel Paul. Bel ggz dat ze gek is geworden. Zo gaat het ook als ik bewijzen over goed vruchtgebruik toestuur. Nul aan voldaan. En dan hoor je van de wet als het ouderlijk huis verkocht word je kindsdeel uitgekeerd te krijgen. Bel GGZ, En die lijst is schier onuitputtelijk van deze groep mensen en vandaag stopt het bellen of je voordoen als broer. Allemaal om te voorkomen dat het uitkomt dat jullie laffe vrouwenmishandelaars zijn, van een vrouw oa vlak na operatie, of verkrachter in het geval van Paul. Jullie denken dat dat mag maar denk dat de rechter daar anders over denkt. Stop met bellen. Ook naar Jacquelien Ze belt jullie wel als er iets is voor zover jullie daar überhaupt nog recht op hebben. 

%d bloggers liken dit: