Column MAS, Mislukt Amsterdam Syndicaat. 

Het doet mij heel veel verdriet te constateren dat er in Nederland een misdaad kartel bestaat! Mislukt Amsterdams Syndicaat (MAS) noem ik het. Het is niet mislukt helaas. Ik noem het mislukt omdat ik de enige die ze heeft ontrafelt en nog leef. Het opereert uit zicht van de Politie, Justitie en Media omdat die het te druk heeft met de mocro maffia. Ze komen bij elkaar bij bijvoorbeeld de oh zo keurige Rotary of op het hockeyveld.

En geloof dat mijn familie en ex familie daar een grote rol in speelt. daar schaam ik me diep voor. En daarom probeer ik al jaren lang na te denken hoe ze te werk gaan in de hoop dat ze worden opgerold.

Daarom publiceer ik deze berichten ook al zijn ze privé of nog niet af. Het zijn zoveel onderwerpen die ik moet schrijven en ben pas op 25 procent. En die 25 procent valt dan weer uit dus vandaar haast.


Alle artikelen op mijn site vormen een geheel. MAS in Actie vrees ik. 

Het is een theorie maar wellicht zijn nazi criminelen naar Nederland gegaan en hebben ze een Joodse identiteit gekregen. En zo ongestoord, ongestraft verder hun bizarre gedachtengoed ontwikkelen.


Deze nazi gecombineerd met de notarissen, makelaars, corrupte ambtenaren, advocaten, Intel, Microsoft,  werken al dan niet per ongeluk aan de opkomst het derde rijk anno 2021. Ook drugscriminelen (Hitler was verslaafd aan Crystal Meth)

Om invloed te krijgen weten ze uit ervaring is er een crises nodig. En met zo n booming industry als in voor Corona creëer je geen voedingsbodem. Of ze hebben het virus ontwikkeld, dat verklaard meteen waarom Wilders zo snel insprong, of ze maken er gebruik van. Ze betalen de virus gekkies fors om zoveel mogelijk zwakkeren te besmetten? 

Door het thuiswerken kunnen ze met iedereen meegluren. Zo weten ze precies wat de vijand doet.

STOP MAFFIA, wordt vervolgd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: