Appelcom deed onderzoek naar naar een toezichhouder van de Nederlandse Bank, C. van den Heuvel. En i.p.v te reageren op mijn waarschuwingen voor haar agressieve ex en die overal inlogde, wachtwoorden veranderde, me 5 x had dood laten bloeden expres wellicht, en me volgde in het AVL notabene waar ik bestraling onderging vanwege kanker. Ik waarschuwde haar omdat de huisdokter dat had gevraagd. En ook voor het feit dat Paul inlogde op mijn telefoons en computer en wachtwoorden veranderde. Ook kwam hij voortdurend voorbij met zijn nieuwe vriendin op een scooter, zie overige berichten op mijn site over de vermiste Amsterdamse dame. Een ingehuurd bureau constateerde dat mijn camera’s waren gehackt en dat de kadootjes spyware bevatten. Een avond eerder wilde Appelcom aangifte doen en was er ingebroken door Paul Rijnveld en zijn zoon stond buiten op wacht. Mogelijk hebben ze toen geprobeerd alles weg te halen wat schadelijk kon zijn voor de anti spy meneer. Daar wilde ik haar voor waarschuwen. Jij bent toezichter van de Nederlandse Bank, bij jou kunnen ze dit ook makkelijk doen. Neem maatregelen!

Dat deed ze niet en ze kwam ze zelf vrolijk me opwachten overal. Wellicht dat ze me wilde laten zien dat ze er mee bezig was. Ze kwam zelfs naar het bejaardenhuis waar ik werkte….

%d bloggers liken dit: