Zowel de moordenaar Joris Scheepers als Henk van Appeldoorn en H. Van der Hoek als de rest van de mensen die ik onderzoek te weten a. Liem , P Rijnveld, etc etc. Al deze mensen krijgen een podium om nepzorgen te uiten. Ook al stuurde ik ze de bewijzen toe. Toch werden ze serieus genomen.

Zelfs de moordenaars met strafblad en die zich voordoen als bezorgde broer zoals Joris Scheepers. Zelfs werden niet aangesproken maar serieus genomen. Een zorgelijke ontwikkeling.

En ook de heer Liem doet niet anders dan bellen naar de GGZ net als de heer Rijnveld. Ze maken zich zorgen over mij. Terwijl ze me gek stalken, mijn I phone een eigen leven laten leiden, een strafblad voor moord. En ze maken zich zorgen. Ze laten haar na kerstmoord failliet gaan en hongerig chemokuren volgen omdat ze geen geld heeft om te eten en maken zich zorgen dat het slachtoffer uit de school klapt. De heer Liem is 75 000 euro schuldig, de heer Scheepers 38 000 ali en letselschade, de heer Paul Rijnveld doet justitie onderzoek nog naar dus dat bedrag staat niet vast.

Ze maken zich zorgen, Henk van Appeldoorn en Henk van den Hoek, die me dood willen hebben en laten wonen in een huis waar ze bedreigt wordt door de bovenbuurvrouw, Gisela Ghandi, waar ze extreem veel overlast van heeft omdat die een privé salon boven haar runt in illegale prostitutie en haar pooier op het balkon me bedreigt zo nu en dan. Ze doen niets. En als ik zeg dat ik niet kan wonen in een huis waar Arthur Liem heeft proberen te vermoorden bellen ze GGZ. Net als wanneer ik de waarheid stuur over aanval glas en vieze emails. De nazi praktijken van de notarissen. De bewijzen van Joris Scheepers, A. Liem, P, Rijveld, die ze de hand boven het hoofd houden, ze bellen GGZ, nemen een advocaat, zetten me het huis uit, pakken alle vrienden van me af met smaad en laster, en gaan aangifte doen van de waarheid op mijn site. Het zijn vieze gore moordenaars die van me af willen omdat ik door heb met welke criminele acties ze bezig zijn. Niet in de laatste plaats vanwege mijn moeders testament. En ook zit mogelijk het feit dat Henk van der Hoek tante Tiny’s erfenis heeft gekregen tewijl die voogd was. En in de wet staat ook dat voogden geen erfgename kunnen zijn. Maar regels en wetten gelden niet. Ook mag je een testament dat korter dan twee jaar geleden is veranderd door een mevrouw met Alzheimer niet voor waarheid aannemen. Maar wetten en regels gelden niet voor de henken en de Notaris die dat heeft goed gevonden. Weer een amice van de henken wellicht. En als ik ze erop aanspreek bellen ze GGZ. Hetzelfde geldt voor de afhandeling van mama”s erfenis. Mijn zusje en ik mogen elke financiële transactie ongedaan maken, zoals het samenlevingscontract ontbinden. De verkooptransacties ongedaan maken, omdat ze zich niet aan de wetten en regels hebben gehouden. Mede veroorzaakt door het kantoor Lubbers en Dijk. En als ik ze dat vertel dan bellen ze GGZ ipv in het wetboek te kijken hoe het zit. Er zijn regels en wetten gelukkig in NL die zorgen dat ze hier niet mee wegkomen. En ook niet met het besmeuren van de reputatie van hun dochter . Zij vinden dat normaal maar de rest van de Nederland niet. Die houden niet zo van het feit dat mannen met losse handjes kankerpatiënten, na loodzware operatie aanvallen met een stuk glas. Dat is voor de Henken heel normaal maar de rechter denkt daar anders over. En maar bellen met nepzorgen terwijl ze me laten verhongeren tijdens chemo en nog steeds. Dit terwijl ze zelf roze champagne drinken op de HAL in de Caribean van mijn moeders geld. En als ik een ernstige hartoperatie onderga die ik mogelijk niet overleef en ze bel, heb zo honger en ga dood misschien, antwoorden ze dat het veel te duur is om te bellen. En dat ze wanneer ze over een weekje weer aan wal zijn proberen te bellen. Dit terwijl ik afscheid wilde nemen omdat ik mogelijk de operatie niet ging overleven. Ook wanneer een goede vriend van de heer van den Hoek me wijst op het feit dat de heer van den hoek uit is op mijn vaders geld. Ze bellen de GGZ.

Appelcom vroeg zich af hoe het mogelijk is dat mensen met strafblad , hele hoge schulden jegens haar of degene die ze onderzoekt wel mogen bellen om zogenaamde zorgen te uiten . Ze is daar nog niet uit.

%d bloggers liken dit: