Appelcom doet onderzoek naar de teamgenootjes Arthur Liem en Paul Rijnveldt. Die samenwerken om haar het leven onmogelijk te maken zodat ze niet de rest van hun leven in de bak verwijnen. In dit licht is er een paar keer ingebroken. En als ze de politie belt dan moet ze een vriendin bellen.

De heer Rijnveld was vorig jaar extreem aan het stalken nadat hij het zelf uit had laten gaan door zijn afschuwelijk doodbloed gedrag. En nooit een normaal gesprek hierover te voeren behalve Appelcom vals beschuldigen. Op een geven moment, de dag voordat er een spy prof langs zou komen, wil ze aangifte doen tegen het volgen van de heer Rijnveld, zijn nieuwe vriendin, zie andere berichten hierover, die voortdurend voorbij komen rijden. De vriendin bleek dik betaald bleek uit correspondentie tussen haar en de heer Rijnveld waarbij hij complimenten maakte over het happy end etc. Deze vriendin is mogelijk verdwenen omdat de heer Rijnveld niet in de gaten heeft wanneer vrouwen doodbloeden of dat ze pijn hebben. En daar maakte Appelcom zich nog het meest ongerust over en besloot dat ze aangifte ging doen van doodbloed en verkrachten. Maar er waren op weg naar de politie allerlei gastjes die haar intimideerde dus besloot ze terug naar huis te gaan. Daar zag ze de zoon van de heer Rijnveld voor haar deur staan en de heer Rijnveld stond binnen bewijzen weg te poetsen. Voor de afspraak die ze had gemaakt met de heer van het spy bureau. En omdat de heer Rijnveld en de heer Liem alles kunnen nalezen wat ze doet via de door de door de heer Liem ontvreemde telefoon o.a. en kadootjes met spyware waren ze blijkbaar nerveus en wilde ze de apparatuur terug halen of id.

En als Appelcom de politie belt, 112, moet ze een vriendin bellen. Dezelfde Paul belt als ie haar verkracht of probeert te vermoorden zelf de politie of hij maakt doodenge fimjes dat ik hem, kankerpatient van 45 kilo, hem heb aangevallen ipv andersom, iets dat hij heeft ge copycat van de heer Scheepers. En als ik probeer zelf de politie te bellen komen de belletjes niet door of belt de inspecteur terug maar kan ik niet opnemen. Of de verbinding wordt verbroken. En ook is Appelcom bang dat ze het politiebureau boomboomboomen met haar erin.

En elke keer dat ze haar wachtwoorden veranderd word er ingeslopen. Dit mede mogelijk gemaakt door behulpzame buren en honden die ze heeft weggedaan mede uit angst dat ze vergiftigd werden.

De vrienden van de zoon van de heer Rijnveld zien er schattig uit, zitten, zaten op het Amsterdams Lyceum, daar waar de kleinzoon van de heer Galman die mogelijk betrokken is bij het bewusteloos trappen van een jongen, samen met 9 andere vrienden.

Ze heeft de heer Rijnveld voortdurend gesmeekt beschadig deze wiet verslaafde groep jongeren niet nog verder. En ook werd deze groep betrapt op het zetten van porno op de computer van hun onderwijzer. En de heer Rjjnveld neemt ze mee op boevenpad. En laat ze, wellicht onder totaal andere voorwendselen, haar achtervolgen tot het AVL aan toe.

Dezelfde heer Rijnveld, Liem, Scheepers gaan aangifte doen van de waarheid op mijn site en bellen de hele dag naar de GGZ dat ze zich zorgen maken. De heer Rijnveld kwam 10 per uur voorbij zetten. Als ik hem dan fotografeer verdwijnen de foto s net zo hard als ze zijn gemaakt. Hetzelfde geld voor de vriendin op de scooter. De foto s van de inbraak en Taas voor de deur. En als ik zeg stop stalken belt hij de GGZ dat ik opgenomen moet worden. Dat alleen is extreem strafbaar. En Appelcom hoopt dan ook dat de politie klaar is met het onderzoek naar hen.

%d bloggers liken dit: