APPELCOM DOET ONDERZOEK NAAR DR MENGELE IN EEN NIEUWE VORM, Joris Scheepers in uitvoering geholpen door Arthur Liem en Paul Rijnveld

Waarom had ze bij de behandeling tegen kanker plotseling 5 x extra aan chemo in het AVL en elke keer dat ze bestraling was er een IT storing. Net als de eerste keer dat ze kanker kreeg had Joris Scheepers alle belang bij om uitslagen te veranderen, een verkeerde maat prothese te bestellen wellicht. De tweede keer, had hij zijn hulpje Paul Rijnveld en zijn vriendin op de scooter wellicht Joris of gecopycat of samengewerkt.

Dat is een makkelijke manier om van schulden en straffen af te komen.  Te veel chemo, te veel bestraling en wellicht had Appelcom geen kanker maar een stukken rib. Gecombineerd met het falen van het AVL tijdens de eerste operatie.

En die vrouw op de scooter wist teveel mogelijk en daarom moest ze het veld ruimen. Of heeft Paul haar laten dood bloeden of iets anders. Alles om te voorkomen dat hij als verkrachter of moordenaar te boek ging.

En ook de coke verslaafde Joris lijkt dit ideaal. Tegen de kinderen zich voordoen als een bezorgde ex. En ondertussen in de medicijnen roeren. Zeggen spring dan en op het moment dat ze suïcidaal is gaat hij de kinderen troosten. En ik ga dansen op je graf.

En als Artur al jaren in haar telefoon zit en IT loopt te verstoren dan kan hij dat ook in AVL. Samen met Paul gezellige teamgenoten. Net als de Notarissen en makelaars. Net als de henken, die willen allemaal hun dochter dood. En wellicht is er in het AVL een vriend van Henk vrijwilliger. Marten K. wellicht help hij hen.

Gelukkig is de samenwerking binnenkort afgelopen, ….wordt vervolgd.

%d bloggers liken dit: