Appelcom deed onderzoek naar de privacy van een hockeyclub in Amsterdam. Daar bleek de privacy officer ook degene te zijn die de website onderhield. Het mail adres bleek niet te bestaan helaas. Ze vroeg hem hoe het kon dat een privacy officer ook de website onderhield met de database van de vereniging. Ze vroeg zich ook af of de recentelijk vermoordde advocaat, lid van pinoke, mogelijk daarachter was gekomen en gewaarschuwd want hierdoor controleert de privacy officer zich zelf.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/algemene-informatie-avg/functionaris-gegevensbescherming-fg

Ook stuurde ze bewijzen van 2 leden die inlogde op iemands computer en een lid wilde vermoorden. De leden zijn niet eens geroyeerd.

——– Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: vr 30 okt. 2020 om 19:28
Onderwerp: Fwd:
Aan: privacy@pinoke.nl <privacy@pinoke.nl>

En ook zo grappig, de eigenaar Vd privacy bullshit heeft wordpress website website die elk kind kan maken. Klanten shop hier vooral niet!
——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: do 22 okt. 2020 om 20:01
Onderwerp:
Aan: privacy@pinoke.nl <privacy@pinoke.nl>

Geachte heren, Wat mij extreem veel zorgen baart is het feit dat de beheerder van de data en website de rol van privacy officier op zich neemt. Dat kan niet! Net zo min als handhaven en opkomen voor moordenaars en doodbloeders in trimhockey team te weten Paul Rijnveld en arrhur Liem. Gaarne uw reactie Vriendelijke groeten Marije van Appeldoorn 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: