Dag Christine en Welmoet,Het afgelopen half jaar heb ik diverse keren gemeld dat het niet goed gaat met de kinderen bij Joris. Sam word heel vaak op straat gezet. Heb vandaag Joris gesproken en hij is echt definitief het huis uit gestuurd. Joris is wellicht suicidaal als dat motor ongeluk niet al een poging was.
Christien, welmoet maakt zich ook zorgen maar die kan niet alle kastanjes voor de hele familie uit het vuur halen. Volgens Joris hebben in Juni interventies plaatsgevonden zowel met jeugdzorg als met intimi. DIe intimi zijn Eric de Vlieger en zijn familie. Dat zijn echt psychologen van de eerste plank not. Jeugdzorg heeft zoveel onrust veroorzaakt. Eerst door de kinderen zonder enig onderzoek naar de toedracht het huis uit. Er is politiemelding gedaan van dat cokekopen van Joris in bijzijn van de kinderen, precies een dag nadat ze het huis waren uitgeplaatst. Het zoveelste coke incident. Dan breekt Joris alle botjes in zijn lijf door 170 te rijden waar 50 mag en jullie antwoord is dat het netwerk het gaat oplossen. Het netwerk kon alleen niet voorkomen dat de kinderen gingen wonen bij iemand met zware veiligheidsproblematiek dat ten eerste. En nu logeert sam al weken bij vriendjes en opa s en oma. 
Hij komt bij Joris niet meer naar binnen en ze hebben alleen contact via whatssapp. De schoolpsych van Emilie is vandaag langs geweest en die heeft geregeld dat de school van Sam op de hoogte wordt gesteld. Hoe konden jullie stoppen met dat toezicht en daarvoor wel toezich maar ook niet. Wanneer gaan jullie doen waar jullie voor zijn bedoeld?
Op dit moment logeert Sam bij mijn vader en Joris vind dat prima maar ik niet. Mijn vader is oud en heeft heel veel kwalen. DIe vriend zorgt veel voor hem. Maar die vriend is agressief als hij heeft gedronken. Die heeft mij ons een keer bedreigt met een kapot glas. Heb daar een gesprek van opgenomen waarin hij dat toegeeft en excuses aanbiedt overigens, Maar ze hebben daar nooit iets meer over gezegd naar de kinderen toe. Ik heb jullie de volgende dag op de hoogte gebracht maar m-berika vond dat geen bezwaar dat de kinderen bij henk en henk logeerde. Dat vond ik nogal vreemd.
gelukkig heb ik heel veel bewijs en het gaat me niet om henk maar om Sam in dit geval. Dat lijkt me geen goed voorbeeld voor mijn kinderen itt jan en maria, de ouders van Joris. Sam heeft stabiele omgeving nodig maar is veel te woest om die te krijgen. 
Nou goed, ik maak me hele grote zorgen over mijn kinderen. alweer. Oh ja en Welmoet deze mail is alleen als CC.Marije van Appeldoorn

Op 27 september 2017 om 10:42 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>:
Hi Christien,
Hopelijk gaat het goed met je? Heb even een paar opmerkingen. Dat jullie hoofdpijndossier zomaar afsluiten heeft geen goede gevolgen voor de kinderen.

Allereerst totaal onterechte uithuisplaatsing vanwege een pizzadoos gebaseerd op een verhaal van Sam en geen onderzoek. Dan het plaatsen bij joris, waarvan de politie na een dag melding bij jullie doet omdat hij betrapt is op  kopen coke. 
Vervolgens zeggen jullie gedag zonder onderzoek. Ik heb aangegeven dat mijn kinderen bij de grootste crimineel van Nederland wonen op dit moment, ook geen onderzoek. Erik de VLieger, beste vriend vroeger van Holleeder. 
Joris heeft een moterongeluk gehad waarbij hij 170 reed waar hij 50 mocht, vast onder invloed van coke, ook geen onderzoek. Mijn kinderen zijn verpleger en moeten verhuizen (naar Erik dus) ook geen onderzoek. 
Ik heb mijn kinderen nauwelijks gezien sinds het ongeluk. Joris heeft ze nodig om voor hem te zorgen omdat hij niet kon/kan lopen.

Joris houdt de kinderen sinds de scheiding weg bij alle medische instellingen. Spel, orthodist, huisarts, andere psycholoog en nu Sam bij de tandarts, 11 gaatjes op zijn minst. 
Jullie hebben echt een grote fout begaan door eerst toezicht te houden zonder toezichthouder, en daarna door het te stoppen. 
Ik ben zelf ondertussen uitgerevalideerd en aan het werk en wil normaal contact met mijn kinderen. Maar dat mag niet van Joris krijg ik het idee. 
Jullie krijgen alsnog de grootste klacht van de wereld aan jullie broek. Echt fout op fout en wie zijn er de dupe?Sam en Emilie Scheepers. Hoop dat jullie nu heel snel iets van de ellende gaan goed maken voor hen. 
Marije van Appeldoorn

Op 16 mei 2017 om 09:31 schreef Christine Rietveld <c.rietveld@jeugdbescherming.nl>:

Beste moeder, vader, Sam en Emilie, Welmoet,

Nu de Raad akkoord is met het voornemen geen verlenging te vragen van de OTS wil ik met jullie gaan afsluiten. Ik wil daarvoor bij jullie thuis langskomen. Bij vader en de kinderen in de Maasstraat en bij moeder op de Rembrandtweg.

Nu ben ik gisteren ook gebeld door de huisarts, mw. Weijtlandt. Moeder had aan haar aangegeven dat vader een ernstig motorongeluk heeft gehad en zij maakte zich zorgen om de kinderen. Ik heb mevrouw Weijtlandt aangegeven dat ik juist met de familie in gesprek wilde gaan over het borgen en afsluiten. Om helder te hebben hoe een gezin, wat er ook gebeurt, zelf in staat is de zorg en veiligheid voor kinderen te continueren (waar nodig met behulp van netwerk).

Dus bij deze, zou ik de volgende afspraken willen voorstellen;

Maandag 22 mei om 12:00 uur bij vader en Sam en Emilie.

Woensdag 24 mei om 10:00 uur bij moeder.

Graag hoor ik of deze voorstellen akkoord zijn. Neem anders contact met mij opdat we iets plannen dat beter past.  

Ik hoop jullie voor nu voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,

Christine Rietveld

Senior Gezinsmanager

Jeugdbescherming Regio Amsterdam
M 06-83213752

Werkdagen; maandagochtend, dinsdag, woendag en donderdag

Bezoekadres:                                                                                                 
Overschiestraat 57
1062 HN  AMSTERDAM

Postadres:                                                                                                       
Postbus 69168
1060 CG  AMSTERDAM

www.jeugdbescherming.nl

Handtekening
%d bloggers liken dit: